Találatok a következő kifejezésre: Baj, hogy évesen már elveszítettem a (1 db)

Baj, hogy 14 évesen már elveszítettem a szűzességem?

csak ahogy körül néztem az oldalon mindeki eléggé beszól azoknak akik fiataln elveeszítik.én nem bántam meg és szerelmes voltam/ és vagyok is most 15 éves vagyok, és nem csinálnám visssza, mert felkészültnek éresztem magam. ha nem lett volna barátom és nem lett volna akit kívánjak akkor perszemég nem vesztettem volna el. Vélemények?? :S

Legjobb válasz: Ha nem bántad meg, védekeztzél, jól esett és élvezted milrt volna baj? Én is 14 évesen vesztettem el és mégis felnõttem:-) Ha szerelembõl adtad oda magad valakinek és az a valaki is szerelembõl volt veled, akkor úgy törtét, ahogy kellett. Ha a jövõben is így marad, akkor szép és pozitív tapasztalattal léptél be a "felõttek világába":-D

Ha nem bántad meg, védekeztzél, jól esett és élvezted milrt volna baj? Én is 14 évesen vesztettem el és mégis felnõttem:-) Ha szerelembõl adtad oda magad valakinek és az a valaki is szerelembõl volt veled, akkor úgy törtét, ahogy kellett. Ha a jövõben is így marad, akkor szép és pozitív tapasztalattal léptél be a "felõttek világába":-D
Hehe, látom valaki jól lepontozta a brigádot :D De nem baj, csatlakozom én is az elõttem szólókhoz. Az elsõ lány, akivel együtt voltam, még nem töltötte be a 14-et, mondjuk én sem voltam sokkal idõsebb :D De mind2-nek nagyon jó volt, 2 éves kapcsolat lett belõle. Évek után is beszéltünk róla, õ sosem szégyelte és miután szétmentünk akkor is úgy mesélt róla és rólam, hogy nagyon jó volt.
Ha nem bántad meg, akkor nincs ezzel semmi gond. Azért szólogatunk be a fiatal lányoknak, mert általában azzal jönnek ide, hogy ettõl meg attól lehetnek-e terhesek meg hasonlók. Tehét totál fogalmuk nincs az egészrõl meg a szexszel járó dolgokkal. De aki tényleg elég érettnek érzi magát és tudja, hogy nem fogja megbánni, azzal nincs semmi baj.
Szia. Senkinek semmi köze hozzá, hogy mikor veszted el:) Ha te ezt 14 évesen érzed jónak, akkor tedd. 15 éves vagyok, és 4 hónapja vesztettem el. Engem is néhányan 'leribancoztak', de nem érdekel. Szeretjük egymást a barátommal, és nem bántam meg, ez a lényeg:)
NEM BAJ!!!!! Én is észrevettem, hogy leszólják, akik 14-15 évesen vesztették el. Sõt, még lepontozzák azoknak a válaszát, akik azzal értenek egyet, hogy ez az "ideális" kor. Ha nem bántad meg és jó volt Neked, akkor egyátalán nem baj. Én 15 voltam, hozzám is így álltak, hogy milyen korai. Naés? Nekem jó volt, elég sokáig jártam vele. Ennyi. Én még azzal se értek egyet, ha valaki már nem szûz és összejön valakivel akkor vár egy csomót mielõtt lefekszenek. Mi az elsõ randin lefeküdtünk, azóta fél év telt el. Másrészt meg egy kapcsolat szerintem elég sokban a szexre épül. Ha valaki nem csinálja, akkor mit is akar a pasitól?!!!!! Se elõre, se hátra. Ez a kiábrándító helyzet.
Utolsó válaszolónak: Honnan tudod, hogy a te gyerekednek nem ez fog a fejében járni?? Minket sem kizárólag a szex érdekel...de teljesen természetes már ennyi idõs korban a testi vonzódás... Persze nem 'fûvel-fával', de ha szereti valaki a párját, miért ne csinálja????
Ezt itt most nem értem: azt írod, nem bántad meg, nem csinálnád vissza... Akkor meg mi a kérdésed? Tény, hogy mi annak idején 14 évesen leginkább azon agyaltunk, hová megyünk vándor táborba a nyári szünetben, és megtörténtek az elsõ bátortalan ölelések, puszik (nem csókok!), manapság meg már 12 évesen fûvel-fával összeállnak a gyerekek (mert senki ne mondja nekem, hogy ebben a korban nem gyerek még az illetõ), aztán meg pofára esnek, hogy nem erre számítottak. Az biztos, hogy az én gyerekemnek ennyi idõs korában nem a szex fog kizárólag a fejében járni...
bajnak nem baj, de valóban, 14 évesen még nem ezzel kellett volna foglalkoznod.
en 13 voltam mikor eloszor es nagyon szuper volt...engem nem erdekell h ki mit mond..csak az szamit h jo volt es kesz..nem baj...:)
Nem ez az a kor, amikor ennek meg kell történnie, de ha szerelmes vagy/voltál a srácba, akkor az égvilágon semmi gond nincs. Az én barátnõm 15 volt, mikor elvesztette velem, és azóta is együtt vagyunk, ugyanannyira szeretjük egymást, eltelt négy év, most pedig lassan az összeköltözést fontolgatjuk, mivel mindketten kollégisták voltunk, és nekem sikerült Pesten lakást szereznem, neki pedig nem. Látod, nincs ezzel semmi baj. Most lehet nyugodtan lepontozni a 18-24 éves kis szüzeknek, akik még férfi mellkast se láttak csak a monitoron, szexrõl pedig csak álmodoznak este, alvás elõtt, a pofájuk meg akkora, hogy nem fér ki a monitorra 1024-ben. A másik véglet sem jó, aki 14 évesen több f*szt fogott, mint kilincset, de úgy látom, veled nincs semmi probléma. Élvezted, jó volt, szerelembõl tetted.
Elõttem pár hozzászólással lévõ egyedre reagálnék, hogy vajh' miért ne foglalkozhatna egy 14 éves ezzel? Biológia órán is foglalkoznak ezzel, ugyan ilyen idõs korban, persze, hogy elkezdi izgatni a fantáziájukat. Szerintem nincs semmi probléma azzal, hogy ha valaki bár fiatalon, de szerelembõl vesztette el, és nem bánta meg. Régebben a lányokat ugyanilyen idõs korukban simán férjhez adták, akkor ez elvolt fogadva erkölcsileg valahogy mégis, hogy élhettek szexuális életet. Lehet, hogy manapság nem házasságban kerül erre sor, de attól még fellehet rá készülve egy 13-14-15 éves is.
én sem voltam még 14 mikor odaadtam a szüzességem. nagyon szerettem az illetõt, õ még várt is volna, legalább míg a 14et betltöm, de én már nagyon vágytam rá, hogy szerelmen kívül mást is nyújtsak neki. így hát megtörtént. majd 2 és fél éves kapcsolat lett belõle. természetesen én is kaptam redesen a "barátnõktõl". akinek minent elondtam, az továbbadta, nem bízhattam benne, így onnantól kezdve 18-20 éves barátnõim voltak csak. õk viszont igaziak. a lényeg, hogy nem egy betegség után tértem vissza a suliba úgy, hogy a tanárnõ az kérdezte, abortuszon voltam-e. szerintem, akik ilyeneket terjesztenek, azok féltékenyek azokra a lányokra, akiknek komoly szerelemre épülõ kapcsolatuk van, és a saját tapasztalataikat akarják másra átvarrni.
Én is 14 voltam amikor elveszítettem!Bár utána úgy éreztem hogy nem kellett volna de végülis már más róla a véleményem!Szerintem mindenki akkor veszíti el amikor már eléggé érettnek érzi magát a dologhoz!Szóval szerintem egyáltalán nem baj!
Egyébként meg nem is olyan nagy cucc ez, mint amennyire mondják. Én 21 vagyok, boldog feleség és anya, de a szüzességemet amikor elvesztettem (14 évesen), hát az nem volt valami idilli. Egy hete jártam a sráccal, és a szüleim pont elmentek két napra, hát szabad volt a kéró, gondoltam, essünk túl rajta. Nem is volt egy nagy eresztés, utána nem is maradtam együtt a sráccal, mert mindig csak veszekedtünk. De a késõbb szerzett tapasztalataim sokkal jobban meghatározták a szexuális életem, mint az, hogy hogyan veszítettem el a szüzességem. És nem érzem magam ezért ribancnak. Van, akinek ez nagyon meghatározó élmény, nekem nem volt az egyáltalán, sokkal inkább a késõbbiek, amikor már én is tudtam, hogy mit hogy kell csinálni, amikor már kellõen megismertem a férfitestet ahhoz, hogy én is tudjak valamit nyújtani. Nem tudom, miért kell ebbõl akkora faxnit csinálni.
Akkor ezek szerint én lúzer vok mert 16 vagyok az eszembe se jutott eddig a szex és akik 13-15 évesen vesztik el a szüzességüket szerintem azok annyit érnek(nem akarom kiirni). Mindenkinek más a véleménye és ez jó is csak akik támogatják hogy jó volt hogy megtette 14 évesen sztem egy kicsi hiányosságuk van.Nem tudom hogy anyukád tudja e de ha nem jobban jársz ha nem mondod el neki.
Már elõbb lepontoztak itt, de én akkor is azt mondom, hogy ki kellene nyitnia mindenkinek a szemét. Itt nem a 14 év életkor teszi koraivá a szexet, hanem az a puszta tény, hogy ezt a kérdést itt, vadidegeneknek feltette. Ehhez társulnak azok a reakciók, amiket maga a kérdezõ írt vissza véleményekre. Szerintem(!) a válaszai egyértelmûen pont a gyerek mivoltát támasztják alá, aki a neki tetszõ választ szeretné hallani anyutól és aputól. De tegyük föl, hogy a kíváncsiság vitte rá, hogy olvashasson sok véleményt még a témában. Ekkor viszont ugyanazt az információt kapja, amit eddig is tudott, hiszen azt írta, hogy mindenki beszól. Ha arra kíváncsi, hogy miért szólnak be, akkor annyit tudok mondani erre, hogy nagy régen a 14 év nem volt kevés, ld. Júlia és Rómeó sem 30 évesek voltak, mert akkoriban egyébként is korábban haltak az emberek. Aztán a modern kor elején, amikor részben a szocialista erkölcsök, részben pedig a tanulás miatti kitolódott gyermekkor ideje jött el, a szülõk úgy érezték/érzik, hogy egy 14 éves még gyerek, hiszen jó papírok nélkül nehezebb jövõt építeni (legalábbis a valószínûsége más). Egy mai 14 éves, ha magára marad, gyakorlatilag még csak biológiailag életképes. A gyerekek meg ugye ne szexeljenek, az a felnõttek kiváltsága, részben az azzal járó felelõsség miatt is. Ennyi lenne a meglátásom.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! csak kíváncsi voltam a többség mit gondol errõl! és szerintem nekem még mindig nem azzal volt a bajom, ha valakinek nem tetszett, csak légyszi olvass vissza, hogy fejezte ki nemtetszésést PL.: szétb*szott r*banc, ku*va stb.. nekem egyedül ezzel volt bajom! na mind1 :D
Azokkal ne is foglalkozz! Nincs igazuk!!!
nagyon elvagy már maradva az unokatesóm pasijának a huga 14 évesen már szült mellé még a pasija 28 éves
Ez elég érdekes kérdés. Elsõre én is azt mondtam volna, hogy baj, de kicsit átgondoltam. Szerintem ez nem az egyén szintjén probléma, hanem társadalmi szinten. Abból nincsen semmi baj, ha egy olyan 14 éves veszíti el a szûzességét, aki gondol a védekezésre, fel tudja dolgozni magában, tisztában van esetleges következményekkel. A baj az, hogy a többség, aki ennyi idõsen már nem szûz, ezekre nem gondolt. Ebbõl lesz a sok 14 éves anya meg abortuszos, meg a sok lány, akinek a késõbbi nemi életében zavarok vannak. Azokból, akik erre nem érettek, vagy fejben nincsenek rendesen ott. Nekem is lett volna lehetõségem 14 évesen, én azt nem bántam meg, hogy akkor nem tettem, és vártam még 3 évet. Éreztem, hogy ki a megfelelõ, és azt is éreztem 14 évesen, hogy ki nem. Ha te úgy érezted, hogy annak adtad oda, akinek kellett, akkor semmi baj. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a véleményt, de téves állítás h csak a számomra pozitívat fogadtam el. azokat fogadtam el akik kulturáltan kitudták nyilvánítani a véleményüket, mert akik ismeretlenül kurvázgatnak , meg osztanak ész nélkül... hát nem azért, de nem leszek azért szétbaszott kurva meg stb.. mert a szerelmemmel együtt vagyok.. ja és ez nem sokat változtat de 15 vagyok
Ciki = szokások alapján szégyenletes, "baj". Nem nagyon érthetõ, hogy mit értesz "baj" alatt, ha már egyszer ennyire meg tudod védeni az álláspontodat. A helyzet az, hogy azért tetted föl a kérdést, hogy megerõsítést kapj x embertõl, hogy igen, jól csináltad, nem baj, ezért zavar mások véleménye. Ha stabil képed lenne a dologról (ami viszont pont nem várható el egy 14 évestõl), akkor egyrészt nem kérdeznél, másrészt nem csak a számodra pozitív válaszokat fogadnád el, hanem érvelnél a sajátod mellett. Ha nem akarsz érvelni, akkor meg végül is megkaptad, amit akartál, mert kaptál mindenféle véleményt, amiért végül is kérdeztél. Hol a gond?
A kérdező hozzászólása: hát én nem ilyen vagyok/voltam nekem a mostani barátom a 2. és a elõzõvel csak csók volt. de azért kérdeztem ezt mert kiváncsi voltam h mi a ba azzal h ha szerelmes vagyok és azért csinálom, nem pedig azért h dicsekedjek(csak legjobb barátnõim tudják)
16 vagyok, most van az elsõ barátom, nemrég kezdtünk csak nemi életet élni. 14 évesen iskolaváltással foglalkoztam, hogy jó helyre vegyenek föl, hogy vigyem valamire az életben, vagy legalábbis egy lépéssel közelebb legyek ehhez. elõtte meg nem is kellett volna barát, még ha alkalmam adódott volna, akkor sem.
Szerintem ha szereted a pasit és õ is téged meg még ha jóis voolt, akkor semmi baj nincs azzal, hogy ennyi idõsen vesztetted el!!! Csak egy kis tájékoztatás: az kurva, aki fûvel fával lefekszik, és nem az, aki szereti a barátját, és úgy dönt, hogy 14 évesen elveszti.
Egyáltalán nem baj ha szerelembõl történt. Ha szeretitek egymást, és figyeltek a védekezésre semmi baj nem lehet. Jól irod visszacsinálni már nem lehet, és, hogyha örülsz, hogy megtörtént, akkor ne merüljön fel benned, hogy szégyenlened kellene ezt. Légy büszke rá, mert a szerelmeddel történt meg, és boldogok vagytok együtt. Tény, hogy korai volt, de ha érettnek érezdted magad rá, és volt kivel, akkor szerintem nem kell várni ilyenkor. Amúgy a legtöbb kioktatást a 19-23 éves szüzikék irják ilyenkor, már irigységbõl is. Hidd el sok bajuk van, hogy nem tudnak még ennyi idõsen se ismerkedni, normális párkapcsolatot kialakitani, és sokkal egyszerûbb nekik legugatni néhány nemi életet élõ tizenévest, mint önvizsgálatot tartani, hogy miért nem jön össze nekik semmi.
Ha orvosi véleményre vagy kíváncsi, akkor nem "baj". Ha pszichológiai véleményre, akkor attól függ (ha lelkileg és pszichésen nem rombol, akkor nincs gond). Társadalmi szempontból meg te is problémásnak érzed (úgy értve, hogy a társadalomban kevéssé elfogadott és ezt sejted/tudod), különben nem tetted volna föl a kérdést. Egyébként meg nem kell ebbõl ilyen nagy ügyet csinálni, noha foglalkozhatsz ilyen idõs korodban más dolgokkal IS.
Miért lenne baj? Nem tudom, miért kell lekurvázni valakit, azért mert szerelmes, és mert EGY pasival lefeküdt. Miért van ezért szétkúrva? Ilyen erõvel mindenki szét van kúrva, aki nemi életet él. Szerintem akik lekurváznak, csak irígykednek, mert baszatlan picsák. Az, hogy valaki 14 évesen nemi életet él, az nem azt jelenti, hogy CSAK ezen jár az esze. Miért, én 21 éves vagyok, élek nemi életet, de nem csak azon jár az eszem, mint ahogy gondolom másnak sem, hanem mellette nevelem a gyerekem, ellátom a háztartást, tanulok, meg még sokmindent csinálok. Hogy lehet olyan hülye hozzáállása valakinek, hogy szex helyett inkább ezzel meg azzal foglalkozz? Egész nap talán? Ez olyan, mint amikor nekem beszólt a matek tanárom gimiben, hogy a piros hajad helyett foglalkozz inkább a tanulással, akkor értenéd a matekot. Basszus, mi az, hogy valami HELYETT foglalkozz a tanulással? A nap 24 órából áll, elég sokminden belefér. Figyelj, én 21 éves vagyok, 15 évesen vesztettem el, és meg kell hogy mondjam, ez teljesen átlagos. Sõt. Már akkor is sokan voltak, akik 13-14 évesen vesztették el. Ne tévesszen meg, hogy ide sok baszatlan picsa és önkéntes erkölcscsõsz ír.
Csak csatlakozni tudok az elõttem válaszolókhoz (a normálisakhoz:) hogy nincs ezzel semmi probléma neked kell érezned hogy elég érett vagy e már ehhez és neked kell akarnod hogy megtörténjen nem pedig mások elvárásának kell megfelelni!Ha te nem bántad meg akkor minden rendben!Én pont a 15. szülinapomon:) veszítettem el a szüzességem és énsem bántam meg és még azóta is együtt vagyok azzal a fiúval már 3 éve!Szóval minden jót nektek és erre a bár bunkóra aki elhordott téged mindennek ügyet se vess!
Kedves elõzõ véleményezõk: Vajon ha a kérdezõ olyanannyira felnõtt és érett lenne, mint egy felnõtt, akkor föltette volna ezt a kérdést itt? Bajnak nem baj, de ezek szerint nem volt az ideális idõpont. Nem tapasztalt és nem érett eléggé ehhez, mivel azt sem tudja megítélni, hogy ciki-e, vagy sem, meg miért az, vagy miért nem. Mindezek mellett nem egy tragédia ez és nem kell ebbõl nagy ügyet csinálni. Az élet megy tovább és lesznek ennél nagyobb problémák is, az szinte biztos. A hozzáállása alapján meg pláne nincs gond. További jó szerelmi és szexuális életet kívánok a kérdezõnek!
A kérdező hozzászólása: KÖszi a válaszokat, és attól h 1 férfival lefeküdtem és hosszútávra tervezem vele, szóval nem fûvel-fával, sztem nem vagyok kurva, és 6 osztályosba járok stzóval azzal se kellett foglalkoznom h fölvegyenek mert már 6.ban fölvettek egy JÓ suliba. és szeretem a barátom ugyhogy akinek problémája van ezzel én azt nem értem, pontosan ezért tettem fel a kérdés. mert nem értem h mi ezzel a baj... de aki ennyire szánalmasan tudja csak kinyilvánítani a véleményét annak csak gratulálni tudok!!! Aki normálisaneltudta mondani a véleményét (ha jo, ha rossz) annak köszi!!
A kérdező hozzászólása: ja és bocc de enm azt kérdeztem h CIKI-e? hanem h baj-e! teljesen más
baj

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit tegyek tetszik egy fiú, de csak szexért cserébe járna velem?

Van egy nálam pár évvel idősebb fiú aki tetszik és én is neki ,de csak akkor járna velem ha szexelek is vele és most nem tudom mit csináljak mert még csak 12 éves vagy.

10

Az baj ha valaki 14 évesen veszíti el?

18

Kegel gyakorlatok szűz lányoknak?

Miben segít ez nekünk, szűz lányoknak?Hogyan csináljuk?Kevésbé lesz fájdalmas az első alkalom ha folyamatosan elvégezzük ezeket a gyakorlatokat?

3

Hogyan takarjam el egy srác előtt, hogy még szűz vagyok 19 évesen? Elég gáznak tartom, vagyis félek, hogy ő majd mit reagálna.

15

Hogy lehetne fogást találni a szűz bátyámon?

Bátyám 27 éves de még senkije sem volt. Én még a 22-t sem töltöttem be(lány vagyok) de már jópár fiúval sőt számos lánnyal is volt már dolgom. nem felvágok csak érzékeltetni akarom a kontrasztot.barátnőimmel mindig szekáljuk ezzel(félreértés ne essék nem az a cél hogy depressziós legyen vagy ilyesmi hanem lépjen már a tettek mezejére). ő azonnal mindig kivágja magát azzal hogy se nem jóképű se nem gazdag se nem rosszfiú de amúgy se kéne neki felszínes/anyagias /mazohista lány. amikor bizonygatjuk hogy nem ilyen minden lány pl xy sem akkor megmagyarázza hogy mégis és konkrét példákkal szemléltetve érvel hogy azért mert múltkor is ilyennel meg olyannal jött össze. amikor találunk valakit aki nem rossz tulajdonságú az ő felfogása szerint sem akkor meg ő játsza magát hogy neki nem jön be nem azért mert baj lenne vele csak feleségként nem tudja elképzelni és kész.
most mit kéne kitalálnom?

35

Hogyan közöljem vele, hogy amit csinál az nekem nem jó?

Már sokszor kinyalt,megujjazott de semmi sem esett jól,nem izgatja a csiklomat,azt gondolja ha bedugja az ujját én attól elszállok. Hogy hozzam fel a témát,hogy hogy esne jól az érintése? Segítsetek kérlek!

4

Mi lesz igy velem?

16 eves lany vagyok.
Annyira szuk vagyok, hogy a mini tampon se megy fel.
Probaltam mar WCn ulve, allva, gugolva, fekve, oldalasan, mar oda jutottam ,hogy fejen allva is kifogom probalni..
Probaltam idegesen, nyugodtan ...
Probaltam a verzes elso napjan, kozepen, vegen, vagy csak ugy..
Egyszeruen fel centinel tobb nem megy fel annyira szuk vagyok.

Felek ,hogy mi lesz velem ha eljon az ideje ,hogy sexualis eletet eljek, ilyen alapon keptelen leszek befogadni egy atlagos meretu peniszt. ( meg ha feleszek izgatva is)
A szulestol meg egyenesen rettegek, hogy tagulni fog, oke de annyira azert nem.

Mi lesz velem? mit tegyek?

4

Hogy mondjam el, hogy szűz vagyok, de nincs meg a szűzhártyám?

Még soha nem voltam férfivel, de kiskoromban nálunk a családban egy a téma tabu volt, és mivel semmit nem tudtam erről a dologról, már fizikailag nem vagyok szűz.
Tudom, hogy ez nagyon ciki, meg szörnyen tudatlan voltam, de most már nem tudom visszacsinálni sajnos, csak azt tudom megfogadni, hogy a gyerekemmel szemben nem lesznek olyan tabuk, hogy nem kérdezhet meg ilyesmit.

11

Egy férfi akkor is el tudja veszíteni a szüzességét ha gumival csinálja?

Értelmes válaszokat várok...:)

7

Ez egy természetes gondolat?

Az természetes dolog egy 16 éves lánynál (nálam), hogy többször elképzeltem hogy milyen lesz elveszíteni a szüzességem, azaz hogy milyen lesz az első együttlétem a leendő barátommal?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!