Találatok a következő kifejezésre: Baj, hogy érzem a bugyborékolást (2 db)

Baj, hogy nem érzem a bugyborékolást? 16 hetes vagyok ma.

Sziasztok! Mit szoktak érezni bugyborékoláskor, mikor a baba már mozog? Nagy baj, ha én nem érzem még? Lehet, hogy ma éreztem, de nem biztos, hogy az volt, olyan mintha korogna a gyomrom, pedig el?tte ettem ebédet.. Az lehetett az? Nincs baj a babával, ha még nem érzem, hogy bármi jelét adná, hogy mozog? Egyébként minden rendben eddig a terhességgel, jöv? héten megyek AFP-re, csak aggódom.. Olyan messze van még a következ? uh és rossz, hogy nem tudom, biztos él-e, mozog-e, rendben van-e...

Legjobb válasz: Szia! Annak idején én sem voltam benne teljesen biztos, hogy õt érzem, csak akkor amikor már határozottan rugott, ez 18 hetesen volt. Szóval nyugodj meg, valószínûleg õt érzed, de néhány nap múlva már biztos leszel benne, amikor elkezd rugdosni. :)

Szia! Annak idején én sem voltam benne teljesen biztos, hogy õt érzem, csak akkor amikor már határozottan rugott, ez 18 hetesen volt. Szóval nyugodj meg, valószínûleg õt érzed, de néhány nap múlva már biztos leszel benne, amikor elkezd rugdosni. :)
Ne aggódj, nem baj.Én sosem éreztem bugyborékolást.Kb.a 19.héten már rúgott, persze nem erõsen, de félreérthetelen volt.30 hetes pocis
Szia! Én babám nem "bugyborékolt", õ rúgott, vagy itt-ott kipúpozta magát. A 16 héten még semmit nem éreztem a mozgásaiból, én csak a 21-ik héttõl érzem, pedig kifejezetten vékony alkat vagyok, és azt mondják elõbb kellet volna már éreznem. Hát kellett volna, vagy sem, én nem éreztem, de azóta bepótolja a drága. Nyugi van még sok helye a picinek, biztos, hogy jól van õ, és mozog is, csak még Te nem érzed. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!! Minden jót nektek is és boldog babavárást!!! :)
Mi Kedden leszünk pont 16 hetesek, és én sem érzek még semmit. :) Hidd el, minden rendben van, csak nagyon sok mindentõl függ, mikor fogod elõször érezni a babát. Hanyadik kicsi? Milyen a testfelépítésed? Mennyire ismered a saját testedet? Mennyire tudsz ráhangolódni, figyelni? Stb.
Szia! Én a második babámat várom. 16 hetes a pocaklakó és pár napja érzem a mocorgását. Egyáltalán nem nevezném bugyborékolásnak. Én , amikor a kezemet egészen a hasam aljára teszem, nagyon-nagyon picit rányomom, akkor gyakran érzem, ahogy forgolódik, helyezkedik. Olyan , mintha nagyon gyengéden nyomkodná a hasamat belülrõl. Semmivel nem lehet összetéveszteni!!!! De ilyen korán, csak ritkán érezhetõ és akkor is nagyon kell koncentrálni. Türelem! Az biztos, hogy feledhetetlen élmény! Boldog babavárást:-)!
ha pl a mellsõ falon tapad a méhlepény az tompítja az érzést és ha van gy kis felesleg a hason, az is
ezzel én is így vagyok, 19. hétben járok a harmadik babámmal és már nagyon kezdek parázni :(:(:(:(, az elõzõ kettõ mind már bõven mozgott ilyenkor :(, jövõ héten megyek uh-ra, de gondolkodom, hogy elmegyek elõtte egy maszek rendelõbe is uh-ra. Remélem csak feleslegesen aggódunk és pár nap múlva mi is érezni fogjuk, hogy erõteljesen belénk rúg a bébink :) :) :)
Nekem a 18 héten mozdult meg a baby elõször. Minden terhesség más ezt mindenki tudja. Ne aggódjatok lehet hogy egy kicsit lustácska a babátok. Mindennek eljön az ideje.
23 hetes voltam, amikor rá mertem mondani, h ez Õ.Addig én is csak kis remegéseket.Én is szomorú voltam, de hidd el nemsokára bejelentkezik.Hajnalban, és este ha hanyatt fekszel majd könnyebben érzed, olyan lesz, mintha egy-egy pillanatra megérintené belülrõl a pocidat.Utólag már tudom, h a kis remegés egészen lent, a szeméremdomb felett már a babó volt.Ne aggódj, most 27 hetesen már apuka is érzi bõven.
Szia! Én is 20 hetes vagyok ikrekkel, de nem állítom határozottan, hogy érezném már õket. Én is csak nagyon enyhén érzem, de azt is csak néha. Ideges is vagyok miatta rendesen:(.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Remélem, nemsokára már azt fogom kívánni, hogy bárcsak a 20. héten tartanék megint, hogy alig érezzem a hatalmas rúgásokat :) A kérdésem óta közvéleménykutatást tartottam és kiderült, hogy ahogy ti is írtátok, kb. a 25. hétig nincs semmi baj, ha csak alig érzek valamit. Úgyhogy nyugi, nektek is, meg nekem is!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!