Találatok a következő kifejezésre: Baj, hogy érzem (353 db)

Rendszeresen edzek 3-4 napot a kajálásra is figyelek úgy ahogy kel. Eszek rizst húst stb. A baj hogy érzem hogy jött fel egy kis zsír is izom mellet? És ez baj?

menyit kel ennem pontosan egy nap 14/F 46-47 kg között vagyok.

Legjobb válasz: 46 kg súllyal ne zavarjon az a kis zsír . Inkább növelj még tömeget ... sokat . Utána majd lehet gondolkodni a szálkásításon .

46 kg súllyal ne zavarjon az a kis zsír . Inkább növelj még tömeget ... sokat . Utána majd lehet gondolkodni a szálkásításon .
elõször növelj tömeget és utána szálkásíts.
Tömegelj Tömegelj Tömegelj! Ha elkezded leszalkasitani ezt a bitang 47kg-odat ugy fogsz kinezni mint egy taknyoshal =)
A kérdező hozzászólása: xD ok kösz a válaszokat. :)

Sikerült felraknom a tampont a minit de az a baj hogy érzem hogy fennvan. és azt nem szabadna érzeni, és nem tudom tovább tolni . :\ valami ötletet?

Valami segítség? olyan mintha ki akarna csúszni vagy nem tudom 15/L

Legjobb válasz: Milyen a vérzésed erõssége?

Milyen a vérzésed erõssége?
Ha még vagy már nagyon gyönge a vérzésed (eleje/vége), akkor nehezebb felrakni. Plusz kezdõként is nehéz, bele kell jönni. Valóban, nem lenne szabad érezni semmit, ahhoz pedig rendesen bent kell lennie, a legkülsõ részének is centikre a bejárattól... Csak azt tudom mondani, hogy próbálkozz még, nekem anno 12 évesen úgy háromszor kellett próbálni, de azért késõbb is elõfordult elvétve, hogy nehezebben ment be, ez ilyen. De ha nincs jól bent, az pokoli zavaró, nem ajánlom, hogy úgy hagyd. De ezt nyilván Te is érzed.
Nekem a t. méretével volt gond, ugyanis nagyobbat kellett volna használnom, és akkor nem lett volna gond vele. Általában 1-2 percig én is érzem, de utána már nem. Egyébként mindig is csak t. használtam... 15L
dehogy baj. szerencsés vagy. élvezz ki minden pillanatot.:) amugy meg elsõ pillanatban is szerelmes lehetvalaki, nem még 3hét. ez természetes.:)
Ez a kezdeti rózsaszín köd. Amíg tart, élvezd, de - bocs, ha illúzióromboló leszek - ez a hangulat nem tart örökké. Majd idõvel a kapcsolat hõfoka kicsit lejjebbszáll, az élet pedig megy tovább, ahogy eddig. Arra vigyázz, hogy ha majd ezt érzed, akkor ne dobj oda mindent csalódva, hogy "kezdetben pedig minden olyan szép volt", hanem örülj továbbra is annak, hogy õ melletted van, és éljétek együtt tovább az életet.
Szia! Tart még a szerelem?
A kérdező hozzászólása: Szia tart bizony egyre jobban!Minden oks nagyon jól meg vagyunk!

Baj, hogy nem olyan intenzitással érzem a babámat mozogni minden nap? 20 hetes kismama vagyok, már egy hete mozgott erősen is, most mintha gyengült volna. Ez nem gond?

Legjobb válasz: Nem baj!!! Nekem is így volt, 21 hetesen mozdult meg elõször, íés utána több mint 1 hétig nem, illetve mozgott, csak nem éreztem...:-) Folyamatosan csak 25 hetes kor óta érzem, de nincs jó idõ, akkor nyugiban van. szió, jó egészséget!

Nem baj!!! Nekem is így volt, 21 hetesen mozdult meg elõször, íés utána több mint 1 hétig nem, illetve mozgott, csak nem éreztem...:-) Folyamatosan csak 25 hetes kor óta érzem, de nincs jó idõ, akkor nyugiban van. szió, jó egészséget!
Nem baj, ne aggódj! Még most nem olyan erõs a kis lába, vagy keze, hogy minden mozdulatát érezhesd. Hamarosan már mindennap fogod érezni! Nagyon Boldog Babavárást Kívánok! 26h km
Nállam is úgy volt hogy megmozdult elöször kb 17 hetesen azt volt több nap is mikor nem mozgott. Most tartok a 27. hetemben azt még mindig van hogy nem mozog fõként ha rossz idõ van.

Amikor elkezdem érezni a mozgást, ugye az még nem baj, hogy nem rendszeresen érzem?

18+1 hetes kismama vagyok, kb. 1 hete érzem rendszeresen a babát mozogni. Csak én nem állandóan, hanem naponta párszor, de olyan is van, hogy egész nap nem érzem, de este mikor fekszek, akkor nagyon beindul. Akkor ez még jónak számít?

Legjobb válasz: Persze,semmi baj nincs vele!Én sem érzem rendszeresen még,pedig 2 nap múlva 22 hetes leszek.Mindennap bejelentkezik,ez a lényeg:-)

Persze, semmi baj nincs vele!Én sem érzem rendszeresen még, pedig 2 nap múlva 22 hetes leszek.Mindennap bejelentkezik, ez a lényeg:-)
Igen, nyugi :)
Az én lelkemnek baj volt, de aztán sikerült megértenem, hogy nem mindig fekszik ugyan úgy, hogy érezzem is. Most vagyok 21 hetes, kb. pár napja érzem, hogy nem csak akkor mozog, amikor hanyatt fekszem. :) Illetve a babák nem csak akkor mozognak, csak sajnos nem mindig érezzük.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm megnyugodtam.
Én 18+5 hetesen éreztem elõször 3 nagy rugást, utána napokig semmi. Beindult utána a kis töpörtyû. Ne aggódj, a Te babád is befog:) 38 hetes kismami

20 hetes terhes vagyok, és a védőnőm szerint baj, hogy még nem érzem mozogni a babámat! Jól rám ijesztett. A lepény a mellső falon tapad, ez számít valamit ilyen tekintetben?

És azt is mondta, hogy figyeljek oda jobban magamra, akkor majd biztosan érezni fogom. Mintha nem figyelnék oda eléggé!!!

Legjobb válasz: Dehogy baj! Van aki csak a 22. héten érzi elõször, nyugodj meg!!! A védõnõd meg pupák, nem értem miért kell ijesztgetnie! Kitartás hamarosan érezni fogod ÕT!

Dehogy baj! Van aki csak a 22. héten érzi elõször, nyugodj meg!!! A védõnõd meg pupák, nem értem miért kell ijesztgetnie! Kitartás hamarosan érezni fogod ÕT!
Szia!Én is pont ezt kérdeztem most!Nekem is ez a bajom!Nyugodj meg, látod nem vagyunk egyedül!
Szia!Én is 20 hetes vagyok és szintén a melsõ falon tapad a méhlepény. Kb. 1 hete érzem, hogy mocorog, bár elõször nem voltam biztos benne, mert hasonló, mint a bélmozgás, de meg lehet különböztetni.Amikor rugdalózik, az meg olyan, mintha szívdobbanást éreznél, csak a pocidban és annak különbözõ részein.Ne aggódj, nem vagy elkésve, hamarosan érezni fogod!A védõnõd meg nem túl jó fej, mert van, aki 22-23 hetesen érzi elõször vagy legalábbis akkor lesz biztos benne, hogy a babucit érzi.Boldog bababvárást!
Szia. Én is igy voltam de ne aggodj nekem csak a 23.héten mozdult meg vagyis csak akkor éreztem. Azt mondják hogy akinek a melsõfalon tapadt meg az késõbb érzi. Ugy hogy nyugi. 31 hetes kismama.
Szia! Én sokszor voltam vele, hogy nem is éreztem, de fekve figyeltem a pocakom és mozgott elég rendesen.Szerintem próbáld ki és ne aggódj!
szia! nekem még a 36.héten is volt h nem éreztem, csak látványos volt ahogy mozog, mert kitolta a kisfenekét és a talpát, érdekes formáju volt akkor a pocim, de nem éreztem, mikor helyezkedett el ugy.
Jó fej védõnõd van, mit ijesztget téged :( Van ismerõsöm, aki a 22.héten érezte elõször a babácskáját. Nyugodj meg, nemsokára érezni fogod te is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon kedvesek vagytok, igyekszem megnyugodni! Mindenkinek jó babavárást!

18 hetes terhes vagyok. Már mocorog a babám de én nem érzek olyat hogy rugdosna hanem csak olyan mintha itt ott feszítene vagy nyomná magát. Vagy kúszna egyik oldalról a másikra. Ti mit éreztetek enni idős terhesen? Nem baj hogy nem érzek rugdosást?

Olyan finoman mozog mindig!Mintha vigyázna rám nehogy fájjon!!:)

Legjobb válasz: Nem sokáig lesz ilyen illedelmes, ne félj. Még nagyon pici, ezért nem érzed olyan erõsnek a rúgásokat. De be fogja hozni a vége felé ne izgulj!

Nem sokáig lesz ilyen illedelmes, ne félj. Még nagyon pici, ezért nem érzed olyan erõsnek a rúgásokat. De be fogja hozni a vége felé ne izgulj!
Ja, és hogy a kérdésre is válaszoljak, én még semmit nem éreztem ennyi idõs terhesen, kb. 1-1, 5 héttel késõbb éreztem meg elõször a mozgását.
Szia! Én 18 hetesen csak buborékokat éreztem.Rugdosásokat csak a 20. héttõl.De akkor is csak gyengén.Nincs belõle baj ha még nem érzed erõteljesen a mocorgást.Hidd el be fogja pótolni.Nekem már szinte kellemetlen, de jó értelemben. Boldog babavárást! 29 hetes
hidd el fogod még érezni bõven. volt olyan hogy nekem már fájt annyira rugdosott.

Az nagy baj, hogy 21 hetesen még nem vagyok abban biztos, hogy érzem-e babám mozgását?

Kicsit duci vagyok és els? babámat várom.

Legjobb válasz: Szerintem a testalkatod miatt nem érzed még erõsen, én vékony testalkatú vagyok nekem a kis drágám már 18 hetesen erõset rúgott, de van aki még a 22 héten is alig érzi, ne izgulj, biztos nincs gond, na meg most itt a jó idõ és ilyenkor a pocaklakók is lusik, Boldog babavárást, 21 hetes kismama:9

Szerintem a testalkatod miatt nem érzed még erõsen, én vékony testalkatú vagyok nekem a kis drágám már 18 hetesen erõset rúgott, de van aki még a 22 héten is alig érzi, ne izgulj, biztos nincs gond, na meg most itt a jó idõ és ilyenkor a pocaklakók is lusik, Boldog babavárást, 21 hetes kismama:9
Szia! Én is lassan 21 hets leszek és én sem nagyon érzem. Talán nlha sisiz belülölrõl, de nem vgayok benne biztos. Én sem vagyok vékony:9 plusz mellsõ fali a méhlepény. Várjuk együtt a Manót:9 szia
szia szeretnélek megnyugtatni.én is kövér vagyok pláne a hasam.és majdnem 25-26-hetes voltam mikor keztem érezni a babám (DE CSAK NAGYON FINOMAN SIMOGATOTT)ugy, hogy csak nyugi.jó baba várást szia Zsuzsa
en nem vagyok kover es en is alig erzem a babam. Most vagyok 20+5 hetes. Nekem a doki azt mondta h mivel a mehlepeny elol fekszik es mogotte van a baba ezert meg egy ket hetig meg nem nagyon fogom erezni. en is eddig vmi simogatasszerut ereztem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Mindenkinek boldog babavárást kívánok!

Baj, hogy nem érzem a bugyborékolást? 16 hetes vagyok ma.

Sziasztok! Mit szoktak érezni bugyborékoláskor, mikor a baba már mozog? Nagy baj, ha én nem érzem még? Lehet, hogy ma éreztem, de nem biztos, hogy az volt, olyan mintha korogna a gyomrom, pedig el?tte ettem ebédet.. Az lehetett az? Nincs baj a babával, ha még nem érzem, hogy bármi jelét adná, hogy mozog? Egyébként minden rendben eddig a terhességgel, jöv? héten megyek AFP-re, csak aggódom.. Olyan messze van még a következ? uh és rossz, hogy nem tudom, biztos él-e, mozog-e, rendben van-e...

Legjobb válasz: Szia! Annak idején én sem voltam benne teljesen biztos, hogy õt érzem, csak akkor amikor már határozottan rugott, ez 18 hetesen volt. Szóval nyugodj meg, valószínûleg õt érzed, de néhány nap múlva már biztos leszel benne, amikor elkezd rugdosni. :)

Szia! Annak idején én sem voltam benne teljesen biztos, hogy õt érzem, csak akkor amikor már határozottan rugott, ez 18 hetesen volt. Szóval nyugodj meg, valószínûleg õt érzed, de néhány nap múlva már biztos leszel benne, amikor elkezd rugdosni. :)
Ne aggódj, nem baj.Én sosem éreztem bugyborékolást.Kb.a 19.héten már rúgott, persze nem erõsen, de félreérthetelen volt.30 hetes pocis
Szia! Én babám nem "bugyborékolt", õ rúgott, vagy itt-ott kipúpozta magát. A 16 héten még semmit nem éreztem a mozgásaiból, én csak a 21-ik héttõl érzem, pedig kifejezetten vékony alkat vagyok, és azt mondják elõbb kellet volna már éreznem. Hát kellett volna, vagy sem, én nem éreztem, de azóta bepótolja a drága. Nyugi van még sok helye a picinek, biztos, hogy jól van õ, és mozog is, csak még Te nem érzed. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!! Minden jót nektek is és boldog babavárást!!! :)
Mi Kedden leszünk pont 16 hetesek, és én sem érzek még semmit. :) Hidd el, minden rendben van, csak nagyon sok mindentõl függ, mikor fogod elõször érezni a babát. Hanyadik kicsi? Milyen a testfelépítésed? Mennyire ismered a saját testedet? Mennyire tudsz ráhangolódni, figyelni? Stb.
Szia! Én a második babámat várom. 16 hetes a pocaklakó és pár napja érzem a mocorgását. Egyáltalán nem nevezném bugyborékolásnak. Én , amikor a kezemet egészen a hasam aljára teszem, nagyon-nagyon picit rányomom, akkor gyakran érzem, ahogy forgolódik, helyezkedik. Olyan , mintha nagyon gyengéden nyomkodná a hasamat belülrõl. Semmivel nem lehet összetéveszteni!!!! De ilyen korán, csak ritkán érezhetõ és akkor is nagyon kell koncentrálni. Türelem! Az biztos, hogy feledhetetlen élmény! Boldog babavárást:-)!

15hetes+1 napos terhesen nem baj hogy még nem érzem a mozgását? 2. babám lesz.

az els?vel 16.hetesen éreztem.:Dmég van id?m?vagy aggodnom kell?

Legjobb válasz: Szia en 16 hetes vagyok en mar erzem(de nekunk elso baba),de ne aggodj,a keresztfiamnak az anyukajaval egy-idosok vagyunk ,de o meg nem erzi,a baratnom is a masodik babat most az 5.honap korul erezte eloszor. Gratulalok a babahoz!

Szia en 16 hetes vagyok en mar erzem(de nekunk elso baba), de ne aggodj, a keresztfiamnak az anyukajaval egy-idosok vagyunk , de o meg nem erzi, a baratnom is a masodik babat most az 5.honap korul erezte eloszor. Gratulalok a babahoz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!