Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha után pár (26 db)

Miért szeretnék lebeszélni rólam a páromat 8 év és 2 közös gyermek után? Az is baj, ha nagyon szeretem a páromat. Mindenből problémát csinálnak. De miért? Olyan, mintha nem is akarnának jót a páromnak.

Miért szeretnék lebeszélni rólam a páromat 8 év és 2 közös gyermek után??? Párom panaszkodik rólam nekik, ők meg nem látják, hogy mi az igazság... A női rokonjai is először azt mondják, amit ők tennének. Erre mondom, hogy én is így teszem. Erre visszaszólnak, hogy akkor nem úgy kellene, hanem pont az ellenkezőét. Az is baj, ha nagyon szeretem a páromat. Mindenből problémát csinálnak. De miért??? Olyan, mintha nem is akarnának jót a páromnak...

Legjobb válasz: "a parom panaszkodik rolam nekik" ITt a te problemad ez, hogy elmegy mastol tanacsot kerni, nem tudja veled megbeszelni azt, amit kellene. Nagyon szereted a parodat, akkor miert jar masokhoz panaszkodni, tanacsot kerni stb.? A szeretetet megmutatni kell, nem pedig hirdetni!

"a parom panaszkodik rolam nekik" ITt a te problemad ez, hogy elmegy mastol tanacsot kerni, nem tudja veled megbeszelni azt, amit kellene. Nagyon szereted a parodat, akkor miert jar masokhoz panaszkodni, tanacsot kerni stb.? A szeretetet megmutatni kell, nem pedig hirdetni!
Ez így kevés. Mire panaszkodik? ---hopgy nem találsz be a koszos ruhával a szennyestartóba? Vagy nincs ennivaló sem és nem dolgozol? Esetleg ütöd-vered, és természetesen nagyon szereted közben, és csak az õ érdekében teszed?
Hát, ehhez tényleg tudni kéne, mit mesél a párod. Pl. itt a gyakon néha kiakadnak a harmincas nõk, hogy "x év együttélés után és y gyerekkel már hiába várom az esküvõt?" És erre pl. a többség azt mondja, hogy hagyja el a fenébe. Pedig csak annyi lenne, hogy megbeszéli a párjával, hogy neki ez fontos. "De az nem olyan, mert az olyan, mintha kierõszakolnám a gyûrût." De a pasik nem gondolatolvasók és ezt sokan elfelejtik.

Pár hete kap tápszer potlás az babám (4, 5hos), probáltam tápi után itatni (vizzel) de nem kell neki (kiköpi), nem baj ha nem iszik? Most elkezdem az almalét, almapürét adni azok után is kináljam vizzel, miböl adjam, cumisüveg, csörös vagy sima pohár?

Legjobb válasz: Szia! A kislányom 4 hetes kora óta tápszeres. Mindig megkínálom babavízzel de nem fogadja el. Tea se kell neki. A dokinõ azt mondta, ha nem kell neki, akkor ne erõltessem, ha szomjas lenne elfogadná. Szerintem almalé után nem lesz szomjas, az almapürében is sok a lé. Ha utána meg szeretnéd kínálni vízzel, azt kis idõ elteltével tedd, nehogy felkavarja a gyomrát és kihányja. Én így jártam, alma után beleszívott egyet a vízbe és feljött neki az összes kajcsi. Szerintem megpróbálhatod pohárból vagy csõrösbõl itatni, mi most tanuljuk, hát van még mit gyakorolni! De abból a megfontolásbõl akarom rászoktatni, hogy szereti az üveges gyümölcslevet, amiben van egy kis cukor is, és nem szeretném ha elromlanának a fogai még mielõtt kijönnének.

Szia! A kislányom 4 hetes kora óta tápszeres. Mindig megkínálom babavízzel de nem fogadja el. Tea se kell neki. A dokinõ azt mondta, ha nem kell neki, akkor ne erõltessem, ha szomjas lenne elfogadná. Szerintem almalé után nem lesz szomjas, az almapürében is sok a lé. Ha utána meg szeretnéd kínálni vízzel, azt kis idõ elteltével tedd, nehogy felkavarja a gyomrát és kihányja. Én így jártam, alma után beleszívott egyet a vízbe és feljött neki az összes kajcsi. Szerintem megpróbálhatod pohárból vagy csõrösbõl itatni, mi most tanuljuk, hát van még mit gyakorolni! De abból a megfontolásbõl akarom rászoktatni, hogy szereti az üveges gyümölcslevet, amiben van egy kis cukor is, és nem szeretném ha elromlanának a fogai még mielõtt kijönnének.
Az én kisfiam sem fogadta el a teát, kb. 3 hónapos koráig. Aztán rájöttem hogy adom neki az Aventes cumisüvegbõl, amibõl addig a tápszert ette. NA az bevállt, azóta is abból iszik, pedig már 13 hónapos. Én csak azt tudom neked tanácsolni, próbáld másik cumisüvegbõl, talán olyanból amit már megszokott. Nekünk ez jött be, de persze ha nem akarja, ne erõltesd. Sok sikert!

Ti is úgy gondoljátok, ha egy pár hosszú idő után sem házasodik össze akkor ott valami "baj" van?

Mondjuk az egyik fél nem akar elkötelez?dni.

Legjobb válasz: Nem gondolnám, hogy "baj" van ilyen esetben. Kövezzetek meg, de mi nem is szeretnénk összeházasodni. Se õ se én nem szeretnénk. Se érveket, se ellenérveket nem tudok mondani, hogy miért. Ennek ellenére 6 éve együtt vagyunk. Én úgy gondolom, hogy a házasság a mai világban már nem garancia semmire. Régen azért egészen más volt a helyzet... Sokan manapság csak azért házasodnak mert a Julcsi, meg Mari is már házasok... Ugyanez a helyzet az eljegyzéssel is. Sok esetben nem az érzelmek dominálnak hanem a "divat", a társadalmi elvárás, vagy éppen a dolgok jogi része.

Nem gondolnám, hogy "baj" van ilyen esetben. Kövezzetek meg, de mi nem is szeretnénk összeházasodni. Se õ se én nem szeretnénk. Se érveket, se ellenérveket nem tudok mondani, hogy miért. Ennek ellenére 6 éve együtt vagyunk. Én úgy gondolom, hogy a házasság a mai világban már nem garancia semmire. Régen azért egészen más volt a helyzet... Sokan manapság csak azért házasodnak mert a Julcsi, meg Mari is már házasok... Ugyanez a helyzet az eljegyzéssel is. Sok esetben nem az érzelmek dominálnak hanem a "divat", a társadalmi elvárás, vagy éppen a dolgok jogi része.
Úgy gondolom akkor van baj ha az egyik fél szeretne házasodni a másik meg nem.Nem tudom hogyan lehet ezt a helyzetet megoldani, mert akár házasodnak akár nem az egyik félnek le kell mondania valamirõl amit szeretne. Mondjuk ez a helyzet elkerülhetõ akkor ha a kapcsolat elején tisztázzák ki mit szeretne akkor ilyen gond nincs, ugyanezt gondolom a gyerekválallásról is. Ha egy pár mindkét tagja házasságellenes akkor meg nincs semmi gond.
Nem. Én pl. nem elkötelezõdni nem szeretnék, hanem egyszerûen csak soha, kislányként sem álmodoztam a saját esküvõmrõl és engem nem vonz ez annyira. Azt gondolom, engem ez nem tenne boldogabbá és nem szeretném jobban a párom. De ha eljön az az idõ, hogy õ ragaszkodik ehhez, megtenném. Viszont az biztos, hogy semmin nem változtatna.
Nem, nem gondolok semmi ilyesmi.
Szerintem se igaz az állítás. Szeretem, imádom a párom, de én se szeretném a házasság kötelékét. Ha gáz van, akkor most õ jobbra én balra, nem kell mindenféle ilyen olyan hercehurca.
Egyik ismerõsömék durván 10 év után házasodtak, mert nem volt rá pénzük és mindenféleképp szerettek volna egy kis bulit tartani utána.
Szerintem nincs gond azzal, ha nem házasodik valaki össze. Én 19 éves koromban ismertem meg a férjem, 30 évesen csak azért mentem hozzá, mert terhes voltam, és így egyszerûbb volt. Semmi nem változott :)
Szerintem nem ez számít hanem az együtt töltött évek. Károghatja bárki, hogy :"miért nincs már esküvõ, biztos nem komoly" a mögöttünk levõ 8 év és történések miatt kb meg se hallom. Mivel nekem voltak elképzeléseim az esküvõvel kapcsolatban amit a párom is tud és tetszik neki ezért akkor házasodunk ha minderre megvan a keret és mivel nem 30 évesen szeretnék szülni ezért a babára meg esküvõre bizony idõbe telik gyûjteni meg félrerakni. Szóval nem érdekel ki mit vinnyog, hogy miért nincs esküvõ, mivel nem 3-4 évre tervezünk válással ezért ez az egyetlen 1 esemény is legyen tökéletes.
Az attól függ. Személy szerint nem tudnék valakivel "összeállni, mint a krumplistészta", fontosnak tartom az esküvõt. Szóval az esetek nagy százalékában tényleg azt gondolom, hogy valami gyanús.
*ilyesmit
Nem minden esetben van baj egy kapcsolatban ha több év járás után sem házasodnak össze. Persze az már baj ha az egyik fél akar házasodni a másik nem. És egy bizonyos idõ után benyögik, úgy, hoy elõtte több évig nem tudták mit akar a másik. Egyik ismerõsömék több, mint 7 éve vannak együtt, csak nincs lehetõségük megtartani az esküvõt. A srác rendõr suliba jár, plusz dolgozik, meg ott van neki a hitel az autóra.
10 éve vagyunk együtt. Ezzel a kérdéssel jön mostanában a párom családja is "Valami baj van köztetek? Miért nem házasodtatok még össze?" Túl fiatalok vagyunk még a házassághoz, mindössze 24, párom 27. Amúgy meg itt most azok tudnak válaszolni akik tizenévesen vagy húszas évek legelején jöttek össze mostani párjukkal hiszen más különben nem tudnának hozzászolni ehhez a kérdéshez :D
Ha megnézed kedves 11-es a mai még házas párok mind 20-on éves korukban ismerkedtek és akár 40 évesen is együtt vannak ugyanolyan szerelemmel /szeretettel. És az olyan besavanyodott vén nõk mint te (akik már 30 évesen is vének belül ) akiknek hú de nagy tapasztalatuk van azzal, hogy házasságig több farkat fogtak mint kilincset lesznek egyedül és szar házasságban , majd itt sírnak GYK-n. Ennyi. Elmondom én 17 évesen jöttem össze a férjemmel, jövõ év májusában leszünk onnan számolva 14 évesek szóval...ennyit ér a nagy tapasztalatod.
A kedvencem, mikor 3 éve járogatnak, ebbõl egy napot sem éltek együtt, de a kisasszony már hisztizik a gyûrûért. Nem mindegy, hány évesen kerültek össze és mióta tart!
Nem, nem gondolnám. Lehet, hogy van, lehet, hogy nincs.
Mi 17 éve élünk együtt, van már két gyerekünk, házasság nem volt és nem is lesz. Nagyjából egyezik a véleményünk e téren, azért nem szeretnénk egybekelni, mert ezt nem egy papír határozza meg, plusz a környezetünkben minden házasság tönkrement és mi nem szeretnénk ezt mégjobban megbonyolítani, nekem ez csak teher lenne, az hogy mások, hogy vélekednek rólunk, nem érdekel, én boldog vagyok így.
11-es! Neked mi bajod? Én írtam a legelején, hogy 19 évesen ismerkedtem meg a férjemmel. Akkor mi van? Igaz, hogy elõtte csak egy kapcsolatom volt, de ha megismertem valakit akit szeretek, normális, jól megértjük egymást mindenféle téren, akkor szakítsak csak azért mert korán összekerültünk hogy legyen "tapasztalatom". Miért? 11 évig ketten voltunk, gyerek nélkül, egyetemet végeztünk közben, lett lakásunk, de buliztunk is sokat, együtt is, külön is, rengeteget jártuk külföldöt. Nem érzem hogy bármirõl lemaradtam volna.
Én úgy gondolom, igen. Ilyenkor rendszerint a nõ "beleragad" a hosszú kapcsolatba, mert bár õ is szeretne már feleség lenni, a külvilág nyomása is egyre érzékenyebben érinti, mégsem tud mit csinálni, hiszen a férfi egyértelmûen a tudtára adta, hogy nem fogja õt elvenni, akkor mit csináljon? Marad és magában reménykedik, hátha a párja meggondolja magát egyszer, addig is õ harsogja a leghangosabban, hogy MI nem akarunk esküvõt, holott az esetek 99 százalékában ez úgy néz ki, hogy a férfinak nem elég jó a nõ ahhoz, hogy elvegye.
vannak kivételes helyzetek (szinte mindenki ezeket az egyébként létezõ kivételeket sorolta a válaszában, aki szerint nem fontos), de ez az esetek elemyészõ része. nincs 20%, talán még 10 se, sõt. az az igazság, h bmennyire is nem tetszik, egy idõ után sértés, ha a kapcsolatból nem lesz házasság, az élettársunk, a párunk egyfajta elutasítása. (hozzáteszem, nem az számít, h mikor lesz házasság, lehet 10 év és 2 gyerek után is a lényeg, h készüljenek a házasságra, mindkettõjük számára egyértelmû vágy és szándék legyen arra, h egy napon egybekelnek.) tudom, h ezzel érzékeny pontot nyomok és nem leszek népszerû, jöhetnek a piros kezek, mert akkor is így van, csak senki sem vallja be. sokszor még magának sem.
Nekünk 8 év után lett fontos, mivel érkezik a kisbabánk és így egyszerûbb a férjem szerint. Nem hiszem hogy baj lenne a kapcsolattal, nem mindenki érzi fontosnak a "papírt". Mondjuk ha csak az egyik fél miatt van és a másiknak az nem megfelelõ akkor érdemes elgondolkodni...
De jellemzõ hogy jönnek az ilyen tizenévesen megismertem a páromat válaszok... az ilyenek nagyon sokat tapasztalhattak......
Röviden: nem , nem gondolom így. Ezer és egy oka lehet, hogy valakik nem házasodnak össze, leggyakrabban csak szimplán mert nem akarnak. Semmi közöm hozzá, és nem is érdekel, annak ellenére, hogy én szeretnék majd házasságot.Nincs gond, mert a barátom is. A gondok akkor kezdõdnek ha nem egyezik a két fél álláspontja, ráerõszakolni nem lehet és nem is kell senkire.

Nagy bajom lehet abból, ha véletlenül 2 tablettát vettem be egymás után pár órával?

Az történt, h én éjjel dolgozom és így néha egy kis id?zavarban vagyok a napokkal. Szerda este 8lörül bevettem a szerdait és csütörtök 02:00 körül a csütörtökit. Lehet bel?le nagy gáz? Így most ugy veszi a majd testem, h csütörtökön nem vettem tablettát? Vagy a dupla dózis hatása kitart péntekig?Mert így most hiányzik egy bogyó. Yasminellet szedek.

Legjobb válasz: Nyugi nem lesz tõle semmi bajod! :) Nálam is elõfordult már ilyen! De nem foglalkoztam nagyon vele! aztán mikor legközelebb mentem iratni azért rákérdeztem és azt mondta a doki h nem gond!!

Nyugi nem lesz tõle semmi bajod! :) Nálam is elõfordult már ilyen! De nem foglalkoztam nagyon vele! aztán mikor legközelebb mentem iratni azért rákérdeztem és azt mondta a doki h nem gond!!
itt nincsenek szakemberek. ez pedig 1 olyan kérdés, http://www. orvostudakozo. hu
nézdd meg a betegtájékoztatót ki szokott térni ilyen esetre!
Semmi bajod nem lesz tõle, nálam is elõfordult már ilyen. Ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat.Már csak egy kérdésem van: a következõ tabit rendre pénteken szedjem be?vagy a péntekit szedjem be ma és akkor vasárnapra nem marad.
A gyógyszer nem tudja hogy ma csütörtök van vagy péntek, tehát erre ne alapozz. Annyi történt h a normális 24 óra helyett te rá 6 órára vetted be a gyógyszert. Én nem hiszem h nagy baj lenne, de az ilyesmirõl a betegtájékoztatóban irnak, olvasd el.
A kérdező hozzászólása: A betegtájékoztatóban csak annyi van h esetleg hányingere lehet a fiatalabb lányoknak.

Baj, ha orgazmus után pár percig fájdogál a hasam?

7 hetes 3 napos vagyok.6 hetesen voltam dokinál,aki Duphastont írt fel,mert görcsölgetett a hasam.(Vérezni nem véreztem.)Azt mondta,hogy a szexet kicsit szüneteltessük.Kérdeztem,hogy meddig,és rám bizta,hogy azt úgyis érezni fogom,de legalább egy hétig.Be is tartottuk,és megpróbáltuk,mert már a gyógyszert?l elmúltak a görcseim.Viszont az orgazmus után megint görcsöltem pár percig.Lehet ez baj?

Legjobb válasz: Ha ilyen gondjaid vannak,igen csak a babára kellene gondolnod,nem a szexre.Ha az orgazmustól megkeme´nyedik a hasad az ok,mert 1perc múlva elmúlik.De ha fáj is azzal vigyázz,nehogy rossz vége legyen.Szex nélkül ki lehet bírni. 39hetes kismama.

Ha ilyen gondjaid vannak, igen csak a babára kellene gondolnod, nem a szexre.Ha az orgazmustól megkeme´nyedik a hasad az ok, mert 1perc múlva elmúlik.De ha fáj is azzal vigyázz, nehogy rossz vége legyen.Szex nélkül ki lehet bírni. 39hetes kismama.
Én úgyanígy voltam, csak az elejétõl el vagyunk tíltva.Most vagyok 12 hetes, de ha kell végig kibírjuk.A baba élete a legfontosabb.Meg annyi féle módja van hogy szeressétek egymást.Nekem a gyszert már el is lehetett hagyni, de én nem kockáztatok még.Várok, hogy erõsödjön.Kívánom a szexet, de nem tudnám elviselni , ha miattam lenne valami baja, így is annyi mindennek volt kitéve szegény az elején.ne kockáztass!
én barnázás miatt szeden a duphastont és mi is el vagyunk tiltva a sextõl ha a párod már nem birja segithetsz rajta az nem árt bizti:) de neked szerintem még várnod kéne az én dokim azt mondta a betõltöt 12hétig tuti nem szabad aztán majd meglátjuk hogy van a pici kitartás majd be pótoljátok:)
Csak azoknál, akik nem jártak nyelvtanórára.
Heló! Elõváladéknak íhvjká. Nézz utána!
Hívják - jól össze lettek keverve a karakterek... De a lényeg az, hogy neten mindent megtudhatsz, továbbá az, hogy nincs semmi "bajod".
A kérdező hozzászólása: Elováladék, én értem.. de miért folyik orgazmus után 10percel is
orgazmus utan meg a sperma folyik ami benne maradt a csoben.

Teljesen kezdő lovas nagy baj, ha pár alkalom után "mutatóban" vágtázik egy minimálist futószáron?

Csakhogy lássa, milyen az... futószáron van a ló, természetesen, kontollálható és jól idomított.

Legjobb válasz: Vagy akár az elsõ alkalommal? Ha annyira akarja...

A kérdező hozzászólása: Vagy akár az elsõ alkalommal? Ha annyira akarja...
Ha kezdõ lovas vagy akkor ne akarj már elsõ nap vágtázni.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok kezdõ lovas, ez csak egy elméleti kérdés, hogy "bele szabad-e menni" egy ilyenbe?
A kérdező hozzászólása: Vagy az illetõ elméletben azért tudja, hogy mit hogyan és szépen "berúgja" maga alatt a lovat? Akkor mi van?
Magától senki ne "rugdossa" sehova a lovat elsõ edzésen, fõleg ha kezdõ, és futószáras. Én tuti szedném is le a lóról, tisztázni a szabályokat. Egyébként pedig lehet. Ha szeretné, elsõ alkalommal is. Van olyan lovarda, ahol úgy oktatnak, hogy elsõ a lépés, utána a vágta, és a végén az ügetés. Hallottam már errõl a módszerrõl. Szerintem kipróbálni akárhanyadik edzésen ki lehet, ha nem fél az illetõ, és õ szeretné. Ha nem mondja, akkor meg az edzõ eldönti mikor jut el oda, és akkor.
Szerintem lehet, de lovastól függ. Ha szép az ülése, nem akar leesni lépésben is a lóról és ügetésben nem kap szívbajt, akkor pár alkalom után óra végén lehet kicsit vágtázni, hogy mégis milyen az. Ez pár vágtaugrás. Nem kell agyonrugni a lovat, a futószáraztató oktató ostorral beugratja. Ha a ló így nem tud beugrani, nincs értelme fentrõl rugdosni, helyes jeleket próbálva adni. Kérdezd meg az edzõd. :)
Voltige hevederben bármikor, ha elég nagy körre ki mehet a ló és megfelelõ a talaj.
Én 3 nap után mentem 5 lépés vágtát. Az oktatóm szerint félelmetesen gyorsan ráéreztem a lovaglásra. Heti 2x 3x jártam és 4 hónap múlva már terepen mehettem vele, persze csak még úgy, hogy vezetõszár ott volt oktatóm kezébe. Mutatóba ha még teljesen alkalmatlan rá nem ajánlom, de ha ügyesen ráérez akkor mehet. Úgy vettem észre, hogy a vágtát voltizzsal volt könnyebb megtanítani ráéreztek jobban.

Császárral szülő anyukák! Történhet bármi bajom ha 3 héttel a szülés után szeretkezünk a párommal?

Lényegében már nem érzek semmilyen fájdalmat, mindössze annyi hogy nem indulnék a maratonon és Er?s Pistával szemben sem állnék ki mint súly emel?,(vérzésem is nagyon kevés van, épp 1 tisztasági elég egész napra) de sem fáradtabb nem vagyok, sem gyengébb mint amit kihoz bel?lem a szoptatás, és "éjszakázás" a kicsi mellett. Terhesen már 2 héttel a szülés el?tt befektettek, és már 3 hét telt el a szülés óta. Már néha azért nagyon megkívánjuk egymást a párommal, és érdekelne hogy volt e olyan anyuka aki nem várta ki a 7 hetet ?

Legjobb válasz: Nálunk 6 hetet kell várni. Én nem kockáztatnám az egészségemet a szexért. Ki lehet bírni. De mindenki maga tudja...

Nálunk 6 hetet kell várni. Én nem kockáztatnám az egészségemet a szexért. Ki lehet bírni. De mindenki maga tudja...
Tulajdonkép mindegy a szülés fajtája, a lényeg hogy a méh-falán a placenta helyén egy nagy seb van, annak kell meggyógyulni, regenerálódni.Biztosan van aki nem várta ki a 6 hetet, ami a gyermekágy, és biztos nem is lesz baja mindenkinek aki nem, de egy jó kis méh-gyulladást én nem kockáztatnék.Még egy két hetet várnék.Én mindkétszer kivártam a 6 hetet, hogy ne frusztráljon, hanem kellemes legyen az elsõ együttlét :) amennyire lehet!
A kérdező hozzászólása: Értem. Igazából most nagyon hülyén érzem magam hogy ennyire felvilágosulatlan vagyok, de azért is kérdeztem hogy valaki mondjon valami okosat ezzel kapcsolatban.
Mint írtuk mindegy a szülés módja, ott a seb a méhedben a placenta helyén. Ha a hüvelyedbõl felszáll a fertõzés az igen nagy gondot okoz. Ennek semmi köze ahhoz hogy ott jött-e ki a baba vagy sem.
A fertõzést azért kaphatod el, mert a méheden seb van, ami éppen gyógyul. Alapesetben ugyanezt a fertõzést akár egy menses alatti szextõl is lekaphatnád, de akkor a seb kisebb, és a szervezeted jobban felkészült. A méheden meg szülés után mindenképpen ott a placenta helye, akárhogy szültél. Ezért mondják az orvosok a 6 hetet - mert pl. hiába vagy együtt a férjeddel óvszerrel, attól még fertõzés bejuthat, jobb nem bolygatni a méhedet a gyermekágyi idõszak alatt. Ha már egyáltalán nem vérzel, akkor menj vissza a dokidhoz, õ majd megvizsgál, és zöld jelzést ad.
A kérdező hozzászólása: Ezt nem tudtam hogy ennyire komoly dolog ez. Azt sem hogy elkaphatok fertõzést is. Még akkor is ha a hüvelyem "megmaradt"?Elviekben csak oda hatol be a párom. Rosszul tudom?
Ha szerencséd van, semmi nem történik. Ha nincs szerencséd, akkor összeszedsz egy jó kis fertõzést, és esetleg oda a méhed:( Amikor szültem, nem volt hely a gyerekágyon és elsõ éjszakára a nõgyógyászatra tettek. A szobatársam 1 hónappal a szülés után szexelt a férjével, és összekapott egy olyan bakteriális fertõzést, hogy a dokija 3 órán át pakolta helyre, nehogy rámenjen a méhe, de még utána is azt mondta, hogy hajszál híja volt. Még a császáros sebe is befertõzõdött szegénynek belülrõl. Úghogy szerintem baromira nem éri meg kockáztatni. Gondolj bele: egy szex, és egy hétig nem lehetett a babájával, elapadt a teje, mert az antibiotikumok miatt nem szoptathatott, és totál depressziós lett szegény lány emiatt. Inkább ne kockáztass.
Utolsónak igaza van! Ha sima szülés, ha császáros, a 6 hetet ki kell várni! Lehet hogy semmi bajod nem lenne, de éppen lehet is bajod... 50-50 % az esélye....
Van más módja a kielégülésnek is.:)
Ne érezd magad hülyén, nem feltétlenül kell mindent tudni:) Amit nem tudunk, azt megkérdezzük, ennyi:)

Mi lehet a baj? Ha pár napig nincs beindítva az autom (volkswagen polo classic) beindítás után csöpög egy pici benzin valahonnan. De ez abba is marad, és utána se folyás se csöpögés.

Legjobb válasz: hol csöpög,mely részén az autónak?elõl? hátul?valahol ereszt a benzin csöved,azt minél elõbb ki kell cserélni mert útközben eldurran teljesen aztán nézel majd:)

hol csöpög, mely részén az autónak?elõl? hátul?valahol ereszt a benzin csöved, azt minél elõbb ki kell cserélni mert útközben eldurran teljesen aztán nézel majd:)
A kérdező hozzászólása: a motorblokknál valahol. de ez csak pár másodpercig tart, utána már egy csepp se folyik, ha eresztene a csõ akkor mindig folyna.
nem feltétlenül, ne kérdezd miért, fizikából nem vagyok jó, de nekem is volt ilyen hogy nem folyt mindig aztán megadta magát egy idõ után, de nézesd át szerintem ha te nem tudsz rá jönni mert ez nem természetes dolog

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!