Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha tudom biztosan (6 db)

Pont akkor fog megjönni mikor nyaralni megyünk baj ha nem hagyok szünetet a tabi szedésében és tovább szedem? (Tudom h már volt ilyen kérdés de biztosra akarok menni. )

Legjobb válasz: Ne csinálj hülyeséget!!!!A gyógyszert úgy kell szedni ahogy elõ van írva a tájékoztató lapon!!!Mindenféle mellékhatások lehetnek...pl én hülye nem olvastam el h mi volt ráirva...és elkezdtem szedni a fogamzásgátlót...és nem tudtam h kell közte szünetet hagyni..mert akkor kezdtem el életemben elõször ilyen gyógyszert szedni...és igy h nem volt szünet,hasi görcsök jöttek rám h azt hittem meghalok....és akk anyu jött rá h mi lehet a baj...h hülye voltam és nem úgy alkalmaztam a gyógyszert ahogy kell.

Ne csinálj hülyeséget!!!!A gyógyszert úgy kell szedni ahogy elõ van írva a tájékoztató lapon!!!Mindenféle mellékhatások lehetnek...pl én hülye nem olvastam el h mi volt ráirva...és elkezdtem szedni a fogamzásgátlót...és nem tudtam h kell közte szünetet hagyni..mert akkor kezdtem el életemben elõször ilyen gyógyszert szedni...és igy h nem volt szünet, hasi görcsök jöttek rám h azt hittem meghalok....és akk anyu jött rá h mi lehet a baj...h hülye voltam és nem úgy alkalmaztam a gyógyszert ahogy kell.
Tabi függö van amelyikkel meg lehet csinálni, van amelyikkel nem. Én olyant szedek amivel meg lehet, bár azt mondta a dokim ne sürün. Kérdzd meg a dokidat. Õ biztos tudja.
Egyszer-egyszer nyugodtan megteheted, hogy tovább szeded, vagy egyszerûen kihagyod a szünetet. Én is megtettem néhányszor ilyen helyzetben, semmi probléma nem lett belõle. Azért érdemes megbeszélni az orvossal, mert nem mindegy, milyen gyógyszert szedsz.
Ha a gyógyszered betegtájékoztatójába le van írva hogy hogy tudod késleltetni a menstruációt, akkor szabad, megcsinálhatod. Ha a betegt. nem ajánlja akkor inkább ne csináld. De feltételezem hogy ha le van írva( az enyémbe benne van) akkor semmi bajod nem lesz, és ha évente egyszer játszod csak el ezt akkor tutti nem lesz gáz.
szedd tovább nyugodtan... szerintem ne törõdj azzal, aki ezt már-már életveszélyesnek titulálja... persze csak nagyon ritkán csináld, mivel nyílván árt a szerevezetnek, egy évben egybnél többször nem tenném, nem akarok én sem kavart, de most nyugodtan csináld meg:D
A nõdokim tanácsoltam, hogy ebben az esetben nyugodtan tovább szedhetem, így kimarad egy menzi. De tényleg csak az alkalom miatt, nem szabad BEVEZETNI.

Baj, ha nem tudom biztosan az utolsó mentstruációm kezdő napját?

Nem írtam fel, ezért nagyon bizonytalan vagyok. Van egy "tippem", csak nem akarom bekavarni az orvost. Jobb, ha megmondom neki, hogy nem tuti, és majd ? kitalálja, hogy kb. hány hetes a baba, vagy inkább mondjam a dátumot ahogy emlékszem, és lesz ami lesz? Van már két pozitív tesztem, jöv? héten megyek a n?gyógyászhoz. Egyébként azért nem tudom pontosan, mert februárban szültem, aztán valamikor áprilisban megjött egyszer, és nem pontosan érkezett a következ?.

Legjobb válasz: Mondd meg, h nem tudod pontosan, az elso 12 hetben nagyon pontosan be utdja loni a geppel, h mennyi idos a baba.

Mondd meg, h nem tudod pontosan, az elso 12 hetben nagyon pontosan be utdja loni a geppel, h mennyi idos a baba.
Ne aggódj ez nem baj. Nekem is úgy lett beírva a kiskönyvbe az utolsó mensi hogy január vége-február eleje, mert én se írtam fel.:) Én megmondtam õszintén a dokinak hogy fogalmam sincs, csak nagyjából tudom, mert nálam is voltak kavarodások. Ennyit tudtam hogy jan.vége, február eleje.:) Mondhattam volna vmi dátumot de feleslegesnek tartottam. De attól megtudta mondani mennyi idõs a baba, akkor elvileg 1 napot tévedett a doki, vagyis inkább a gépe.:) De most hétfõn leszek már 20 hetes, eddig akkora amekkorának lennie kell, úgyhogy sztem simán megtudja neked is mondani, hogy mennyi idõs terhes vagy a mensi napja nélkül is. Annyi "hátránya" volt a dolognak hogy nem mondott egybõl idõpontot mikorra várható a baba születése csak annyit hogy november, ami azért elég tág fogalom.:) Úgyhogy egy hete számolta ki pontosan mikor bújik ki a kis Pocaklakóm.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor nem rágódom tovább ezen. Egy hozzávetlõleges idõintervallumot én is meg tudok jelölni.

Babát szeretnénk. Ha együtt vagyunk a párommal és még nem tudjuk biztosan hogy van-e baba, akkor utána ugyanúgy lehet együtt lenni? Nem lesz abból baj? Pl. Vetélés Ha az elsőnél már összejött?

Legjobb válasz: Nem nem dehogy is. Nyugodtam csinálhatjátok, egy szeretkezés nem fog befolyásolni semmit, ha már megtermékenyültél. Sok sikert!

Nem nem dehogy is. Nyugodtam csinálhatjátok, egy szeretkezés nem fog befolyásolni semmit, ha már megtermékenyültél. Sok sikert!
Szia!Abban az esetben nem ajánlott a szex, ha vérzel vagy más egyéb probléma áll fenn.Nyugodtan élvezd az életet, jó szórakozást!
Szia! Nyugodtan élhettek továbbra is nemi életet a pároddal, ugyanis kutatások tanulmányok bizonyítják, hogy nincs káros hatással a terhességre. Terhesség alatt a nõk igen magas százaléka kívánja a szexuális együttlétet, fõleg jellemzõ ez a terhesség bizonyos periódusai alatt. Javaslom a kíméletes, gyengéd szeretkezéseket. Ami miatt nem javallt a terhesség alatti nemi élet, ha a kismama veszélyeztetett terhes, vérzik, idõ elõtti borok repedés vagy nyitott méhszáj diagnózisa áll fent. Ilyenkor a felszálló fertõzések és a szülés megindulásának elkerülése érdekében nem javasolt a nemi élet! Gyönyörû kismamaságot kívánok neked!
Már miért ne lehetnétek együtt??? Ha már elõrehaladottabb a terhesség, akkor viszont óvatosabbnak kell lenni (nem nyomni a hasat), de simán szexelhettek.
Szia! Én a helyedben felkeresnék egy orvost. Nem hiszem hogy itt valaki is tudna Neked tanácsot adni.
Elõször is szerezz terhességi tesztet és reggel az elsõ vizeletbõl tesztelj. A hasfájást rengeteg minden okozhatja. Felfázástól kezdve a terhesség megszakadásáig minden. Ehhez tényleg doki kellene.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!
Mindenképp deritsd ki valamilyen eszközzel hogy terhes vagy-e hogy tisztán láthass mert a hasfájás bizti nem azért van. Amúgy nyugi nincs semmi gond!
Szerintem csak az orvos marad. A terhességi tesztet csak azért csináld meg, hogy az orvosnak beszámolhass róla. De nem megbízható, s az egészségügyi problémák még jobban megzavarhatják. Bármit mutat, lehet valótlan, s a bizonytalanság a legrosszabb.

Reggel óta kicsit szúr a hasam. Lehet elmúlik de mindig a legrosszabbra gondolok ilyenkor. Biztos gyomorfekély stb. Akármi bajom van a legrosszabbra gondolok mert félek a betegségektől. Honnan tudom hogy ha van valami bajom akkor az már komoly?

Legjobb válasz: Nem komoly, már csak azért sem, mert azt írod, hogy a hasad fáj és gyomorfekélyre gondolsz. Nem tudod a különbséget a hasad és a gyomrod érzete közt? Gyomorfekélynél: erõs görcsök, véres hányás(akár, mint a "kávézacc"), fekete széklet(vértõl)..

Nem komoly, már csak azért sem, mert azt írod, hogy a hasad fáj és gyomorfekélyre gondolsz. Nem tudod a különbséget a hasad és a gyomrod érzete közt? Gyomorfekélynél: erõs görcsök, véres hányás(akár, mint a "kávézacc"), fekete széklet(vértõl)..
Biztos, hogy a hasad? Mikor vesekövem volt én is a hasamra gondoltam.
egyáltalán fiú vagy lány vagy?:D neked mi a konkrét problémád?
akkor mondd, hogy mindig fáj, vagy ha arra sem, akkor add be a derekad és mondd, hogy csíp a pisi, oszt annyi:D hihetetlen, hogy csak kategorizált fájdalommal képesek törõdni..
A kérdező hozzászólása: rosszul irtam tudok aludni...
A kérdező hozzászólása: Már hetek óta nem csinálom, téli szünet elõtt csináltam. A hugycsövemmnél (belül) De mostmár nem annyira tudok aludni stb. Ez az orvos vezárigazgató urulógián. Van magánrendelõje is Apámat is meggyogyította amikor fájt neki. De azt mondta bármikor csinálhatunk labort ha csíp a pisi
Maga a cso faj, vagy valamivel foljebb? Ha foljebb, akkor meg kisebb epeko 7s lehet akar Gyanum, hogy valami felsertette a rendszert:S De a hidegviz nem valoszinu, hogy baj volt, se a kezedrol nem ment at, ha elotte nem turkaltal fekaliaban:D Mindenesetre pihentesd a limbit, az sem kizart, hogy tulhajszoltad a fickot
Hát ezt így nagyon nehéz megmondani, tanácsot adni! Én speciel csodálkozom, hogy nem végeztek laborvizsgálatot nálad. Lehet, hogy ciki, de ha apával voltatok fel kellene keresnie egy másik orvost is, hogy mi a bajod, szerinte kellene e végeznie és végezne e egy laborvizsgálatot. Ha igen, akkor hozzá is el kellene mennetek. Persze õ is megvizsgálna, de közelebb kerülnétek a megoldáshoz. A kamilla teás fürdés a makk érzékenységedre jó lehet, de belsõleg az sem hat fel a húgycsõre szerintem. Ha felfáztál volna, akkor sûrûbben járnál WC-re, állandó ingered lenne pisilésre és ezek szerint csípne is. Én apával megkérdeztetnék másik urológust is és pozitívabb válasz esetén felkeresném õt is vele.
A kérdező hozzászólása: Néha volt olyan hogy maszturbálás után mentem és gyorsan megfürödtem lemostam a spermát meleg vizel aztán gyorsan hideg vízzel az baj ha hideg vízel megmostam? Lehet hogy ezért fáztam fel? Akkor most mit tegyek? tea, kammila fördetés stb?
A kérdező hozzászólása: Mondták a lambort hogy csinálnak de csak akkor ha nehezen pisilek meg csíp a pisi. De nekem könnyedén jön a pisi és nem fáj vizelés közben. VAlamelyik este is nagyon szúrt amikor felkeltem :/ de az orvos aztmondta hogy nincs szervi problémám megfogta mindenhol a golyóimat meg a herémet akkor most kamilla tea?:DDDDDD
A kérdező hozzászólása: Apámmal elmentünk.Aztmondta az orvos hogy ha csíp pisilés közben akkor kell vizsgálatot csinálni.De nekem nem csípet.Nekem szúró érzésem szokott lenni énis gondolkodtam azon hogy elkaphatam valamilyen fertõzést, nem szoktam semmi síkosított használni, lehet hogy bacirusok a kezemrõl belekerülhetek a hugycsövembe? Lehet nem volt tiszta a kezem és ez miatt? Neked volt ilyen bajod? Ha felfáztam/vagy elkaptam valamilen fertõzést kézi utón akkor mit tegyek? Ha kamilla teával mosakodom akkor meggyógyítja? HElp!
Szia! Urológusnál voltál? A maszturbációtól nem sérül meg a péniszed és nem jár betegséggel, ha nem csinálsz butaságot. Remélem nem dugdostál fel semmit sehova... :) Ha csíp, akkor valamilyen fertõzésed lehet, de ezt furcsálom, hogy nem vizsgálták urológián. Pedig labort szoktak kérni és csinálni.
A kérdező hozzászólása: fiú vagyok olyan jellegü problémám van hogy fáj a pénisem, már hetek óta nem maszturbáltam, voltam orvosnál megnézte aztmondta nincs baja.De én aggódom mert olyan érzésem van hogy a hugycsövem környékén szúr! szerintetek megsérült a hugycsövem a maszturbálástól? ha nektek volt ilyen akkor irjatok kérlek. 14 éves vagyok egy laboreredmény kimutatná?
Az egyetlen szövõdmény, hogy nincs barátnõm. :D
Csináltassatok labort de akár ultrahangot is. Nem normális a problémad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!