Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha tudom (597 db)

Az baj, ha tudom hogy az alkohol de időnként szeretek kicsit berúgni?

Olyan 4-5 hetente jó érzés részegnek lenni(nem durván részegnek, csak amíg vidámabb leszek az amúgy is vidámnál... :D )

Legjobb válasz: Az átlagembernek a puszta étrendje is károsabb annál, mint havi egyszer mosolygósra inni magad. Csinálhatod nyugodtan, nincs különösebb rizikófaktor, fõleg, ha másnapos sem vagy.

Az átlagembernek a puszta étrendje is károsabb annál, mint havi egyszer mosolygósra inni magad. Csinálhatod nyugodtan, nincs különösebb rizikófaktor, fõleg, ha másnapos sem vagy.
Szörnyû. Azonnal térdelj be a sarokba kukoricára és mondj el 30 miatyánkot. :D Amíg kultúrált keretek között csinálod addig semmi gáz nincs vele, 4-5hetente még nem is túl gyakori, simán belefér.
A kérdező hozzászólása: Szóval azt tudom hogy az alkohol méreg.
Az attól függ mennyitõl rúgsz be. Nekem kb másfélliter boroskóla is elég amibe van 4-5 deci bor. Am Olyan 2 havonta szoktam részeg lenni így 30 körül. De csak azért mert néha csalódok abban akiben nem kéne.
Mennyiség teszi a mérget, úgyhogy ne aggódj emiatt. :) A szomszéd öregasszony minden nap ledönt 4 feles pálinkát (Nem egyszerre) és semmi baja. Kicsit vidám, mindenkinek köszön reggel és évek óta nem volt még megfázva sem. :D:D Én is szoktam koncert után inni egy keveset, vagy télen jól esik a forraltbor ha késõn érek haza a hidegben. :D Vagy esténként egy kis Black russian. :D De a májamnak semmi baja. :)
Dehogy baj, csinálhatod gyakrabban is:)

Miért baj, ha tudom magamról, hogy szép vagyok és nem álszerénykedek?

Összességében elégedett vagyok önmagammal, látom az emberek pozitív reakcióját, ha rámnéznek, és a visszajelzések is ezt erősítik bennem (természetesen nem az elfogult családtagokra gondolok), de mégis rosszul érzem magam emiatt, mert tisztában vagyok ezzel a tulajdonságommal és nem álszerénykedek, hogy jaj, én milyen csúnya vagyok. Ha valaki bókol nekem, akkor szépen megköszönöm, de nem kezdek el ellenkezni, hogy hát nem is, meg nehogy már, ebből persze azt veszik le, hogy na, ez is milyen beképzelt és nagyképű. Pedig nem, hiszen tisztában vagyok a negatív tulajdonságaimmal is, kapásból fel tudnám sorolni, hogy mi nem tetszik magamon, mi rontja az összképet. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy nem a szépség a legfontosabb érték az életben. De ha már megvan ez az adottságom, akkor miért álszenteskedjek, hogy nem veszek tudomást róla?

Legjobb válasz: Ki mondta, hogy beképzelt vagy?:]

Ki mondta, hogy beképzelt vagy?:]
azzal nincs semmi bajom ha az ember tudja hogy szép, inkább azzal van gond amikor csúnyábbak vannak róla meggyõzõdve hogy jól néznek ki amúgy én sem vagyok beképzelt, tudom hogy nem vagyok tökéletes de jól nézek ki
Egyáltalán nem baj, sõt. A mai világban sokaknak nincs meg ez a fajta realista, egészséges önértékelésük, sem akkor ha jól néznek ki, sem akkor ha nem igazán. Mint ahogy elõttem írták, legfõképpen azok csinálják, akik nem néznek ki jól hogy mindenképpen el akarják hitetni magukkal az ellenkezõjét, és beképzeltem kezdenek viselkedni. De ne aggódj, helyes ez a hozzáállás. :)
Nincs ezzel semmi gond. Ez lenne az egészséges hozzáállás. Legfeljebb mások irigyek erre.
"azzal nincs semmi bajom ha az ember tudja hogy szép, inkább azzal van gond amikor csúnyábbak vannak róla meggyõzõdve hogy jól néznek ki" Ez így igaz! Én sem tartom magamat csúnyának, inkább átlagosan szépnek, persze vannak olyan napjaim, amikor azt mondom magamnak, hogy [email protected] (elnézést, modik :D), de randa vagyok. Ilyenkor inkább lefürdök még egyszer és máris szebbnek érzem magamat. Fiatalok vagyunk, úgy helyes, ha szépnek érezzük magunkat, haha

Baj ha semmihez nem tudok ragaszkodni, csak a személyes tárgyaimhoz?

Másfél éve se párkapcsoltom, se barátaim... Miért? Miért felsőgategóriás telefont veszek, xboxot, tvt veszek?! Baj ha jól érzem magam így, hogy semmit nem csinálok?

Legjobb válasz: Hát hogyha semmit nem csinálsz az baj, mert akkor mibõl fogsz megélni/mibõl élsz meg? De ha te így jól érzed magad, akkor mi gond lehetne? Sokak a te helyedben depressziósak lennének, hogy nincsenek barátaik meg párjuk, nem rossz dolog az, hogyha valaki ha egyedül van, akkor sem esik kétségbe, de attól függetlenül szerintem nem lenne baj, hogyha próbálnál ennek ellenére is barátokat szerezni és ezek a kütyük amúgy sem kevés pénzbe kerülnek, de nem tudják helyettesíteni az embert... Szóval szerintem próbálj keresni olyan emberkéket, akiknek hasonló érdeklõdésük van és kezdj el beszélgetni, ismerkedni velük, mondjuk akár az se baj, ha xboxozni hívod el õket, csak valahogyan kezdd el, (mert ha véletlenül mégis valami rossz dolog történne, nem tudod majd kinek elmondani) és a többi majd jönni fog magától...

Hát hogyha semmit nem csinálsz az baj, mert akkor mibõl fogsz megélni/mibõl élsz meg? De ha te így jól érzed magad, akkor mi gond lehetne? Sokak a te helyedben depressziósak lennének, hogy nincsenek barátaik meg párjuk, nem rossz dolog az, hogyha valaki ha egyedül van, akkor sem esik kétségbe, de attól függetlenül szerintem nem lenne baj, hogyha próbálnál ennek ellenére is barátokat szerezni és ezek a kütyük amúgy sem kevés pénzbe kerülnek, de nem tudják helyettesíteni az embert... Szóval szerintem próbálj keresni olyan emberkéket, akiknek hasonló érdeklõdésük van és kezdj el beszélgetni, ismerkedni velük, mondjuk akár az se baj, ha xboxozni hívod el õket, csak valahogyan kezdd el, (mert ha véletlenül mégis valami rossz dolog történne, nem tudod majd kinek elmondani) és a többi majd jönni fog magától...
A kérdező hozzászólása: Hát ez az, hogy nincsen kit elhívni. Amúgy meg sulis vagyok még, szakközépbe járok. De köszönöm a választ![:
Biztos, hogy van vki a közeledbe akit érdekelnek a kütyük. Elhívod xboxozni és mindjárt van is egy barátod utánna beszéltek haverkodtok stb..
Nem lesz tõle semmi bajod :)
A bio sem egészségesebb, és nem is biztos, hogy valóban bió! Ha nem permetezik az almafát, akkor azon csak kukacos alma terem. Az pedig nagyon nem gazdaságos a termelõnek.

Lehet baj abból, ha egy rosszabb alaplaphoz egy jobb videókártyát rakok? Csak meg szeretném nézni, hogy mûködik-e a videókártyája egy haveromnak vagy más a baj, de nem tudom, nem lesz-e baj, ha az én gépem kicsit gyengébb, nem tesz tönkre semmit?

Legjobb válasz: Ha a "rosszabb" alatt a kisebb teljesítményût érted, akkor természetesen nem lesz baja. Ellenben ha a "rosszabb" alatt a "lehet hibás" alaplapot érted, akkor ne kísérletezz! Akkor se pakold be a kártyát, ha valami gagyi noname tápod van!

Ha a "rosszabb" alatt a kisebb teljesítményût érted, akkor természetesen nem lesz baja. Ellenben ha a "rosszabb" alatt a "lehet hibás" alaplapot érted, akkor ne kísérletezz! Akkor se pakold be a kártyát, ha valami gagyi noname tápod van!
A világon semmit nem árthat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Nem hibás, jó gépem van (Szerintem), csak neki egy kicsit jobb, valamint az alaplapom a gépem gyenge pontja.
ha nem zárlatos akkor nem tesz tönkre semmit

Baj, ha nem tudok maszturbálni, mert nem jó nekem, csak ha a párommal vagyok?

Egyszerûen nem megy a maszturbálás, nem tudom magam felizgatni sehogy sem. Viszont ha a partnerem ér hozzám, õ csókol, már egybõl nedves vagyok...

Legjobb válasz: Nekem miért lenne baj? Ha neked nem baj...

Nekem miért lenne baj? Ha neked nem baj...
Nem baj! Ilyen vagy. A nõk szexualitásában erõs a mentális igény is, alkati kérdés, hogy kinek mennyire. Van aki érzelmek nélkül is képes csikló izgatással szinte bárhol elélvezni, és van aki "érzelmi gyönyör" nélkül egyáltalán nem. :) Ha a pároddal elélvezel, tehát rendben van a nemi életed, akkor nincsen baj. :) )
A kérdező hozzászólása: Csak a párom mindig mondja, hogy meg kell ismerni önmagunkat és a testünket. De egyedül nekem nem megy. :(
Igen, célszerû megismerni, de a nõi önkielégités fõ célja, hogy az orgazmus készséget kialakitsa. Ezzel pedig neked nincsen gondod. És neked kell az érzelmi töltet. Van játék, hátha neked mûködik. A párod üljön az ágyban, pedig helyezkedj el szintén félig ülve az ölében. Tehát együtt úgy nézzetek mondjuk erotikus filmet, hogy a karjaiban ülsz mint egy karossszékben. hátad a mellkasának simul, a derekadon meg érezni fogod, hogy kemény :) ))) Így nyúlj magadhoz. Igény szerint csókolgathatja a nyakadat, a vállad fölött még látni fogja a filmet. Magyarul a párod karjaiban maszturbálj :) Így talán sikerül elélvezned is. Ez jó játék pároknak. Lehet variálni: õ nyúl elõre, és csinálja neked. Aztán cserélni is lehet, ugyanez a felállás, csak õ csinálja magának/te nyúlsz elõre :) ))))

Ma telt le az az idő mikor bekéne vennem a fogamzás gátlómat de csak holnap tudom megvenni baj ha 1 nappal később kezdem el szedni?

Legjobb válasz: Nem baj ha egyfázisurol van szo. Ezt ismerem másikfajtárol nem tudom. Viszont védekezni kell az elsõ két hétben mert addig nem véd ha nem az elsö napon kezded el szedni.

Nem baj ha egyfázisurol van szo. Ezt ismerem másikfajtárol nem tudom. Viszont védekezni kell az elsõ két hétben mert addig nem véd ha nem az elsö napon kezded el szedni.
Én is így jártam, de én legalább 3 napot késtem volna vele. Én inkább kihagyom a hónapot, és majd ha megint megjön, folytatom. Most úgy sincs tartós kapcsolatom, amúgy is gumit használnék. :D Csak nekem részben hormonális gondok miatt is írták fel, ezért inkább nem akartam belekavarni hogy elhúzom, legalább most megnézem, hogy segített-e valamit az alapproblémán (40-50 napos, nagyon fájdalmas ciklusaim voltak bogyó nélkül). :D

Baj, ha nem bízok anyukámban? Ha nem tudok bízni benne?

Nem tudom igazán, mindig ? volt velem, ? nevelt fel, mindig támogatott, mellettem állt, soha nem tiltott el semmit?l, elég 'liberális' ilyen téren (pl nem kényszerít a tanulásra, tudja hogy magamtól tanulok és magamért), de minden ellenére nem bízok benne. Nem tudom miért, de nem merek elmondani neki semmit, nem merek megkérdezni t?le semmit (pl a barátomat is nagyon sok id? után mertem egyáltalán szóba hozni is, mert... féltem, nem tudom mit?l, de féltem hogy mit szól érte...) vagy egyáltalán bármilyen más kérdésr?l vagy dologról is legyen szó, nem merem elmondani mert félek hogy mit fog szólni érte, vagy hogy ezért másként fog rám nézni, mint azel?tt, ezért inkább nem is mondok el neki semmit.... Ez nagy baj? Hogy és min kellene változtatni, hogy jobb legyen?

Legjobb válasz: Ha meg szeretnéd osztani vele a dolgaidat, akkor ez bizony baj. Uralkodj magadon és ne félj tõle, ha valamit megosztasz vele, egyre könnyebb lesz õszintének lenned, és azt fogod megszokni hogy bármi van elmondod anyukádnak. Gyõzd le ezt az érzést, gyõzd le a saját butaságod. Ki tudja meddig lesz ott Neked anyukád, érdemes addig szeretni amíg él, utána késõ!

Ha meg szeretnéd osztani vele a dolgaidat, akkor ez bizony baj. Uralkodj magadon és ne félj tõle, ha valamit megosztasz vele, egyre könnyebb lesz õszintének lenned, és azt fogod megszokni hogy bármi van elmondod anyukádnak. Gyõzd le ezt az érzést, gyõzd le a saját butaságod. Ki tudja meddig lesz ott Neked anyukád, érdemes addig szeretni amíg él, utána késõ!
Szerintem nem gond, ha nem mindent osztasz meg vele. Nekem ne legyen bûntudatom, ha valakivel nem lehetek õszinte. Ki alakította ki ezt? Ha a lányom nem mer nekem elmondani valamit, mert én "mit szólok érte", akkor az van bennem, hogy mit rontottam el? És keresem, hogy mit...De ÉN keresem, nem Õ...
Mindenki életében van ilyen bizalmatlan idõszak, kinél hosszabb, kinél rövidebb, kérdés, hogy meg tudjátok-e oldani. Én apámban nem tudok bízni, de ennek oka is van, szóval nem úgy, mint nálad, apám eljátszotta a bizalmamat, azóta csak szakmai dolgokról beszélünk, csak ez megy problémamentesen.
Talán épp azért, mert tisztában vagy vele, hogy mennyi mindent köszönhetsz neki, félsz, hogy csalódást okozol, hogy nem tudod azt adni amit megérdemelni, ezért alakulhatott ki ez a gátlás benned. Szóval szerintem nem az van, hogy nem tudsz bízni benn, egyszerûen csak tartasz attól, hogy valamit nem úgy csinálsz, nem úgy gondolsz ahogyan õ szeretné, és emiatt már eleve rosszul érzed magad...
Valószínû édesanyád egy erõs egyéniség, igaz én is az vagyok, de a gyermekemmel szemben nem, inkább határozott. Ne félj tõle, ne butáskodj, õ az édesanyád. Lehet arra vár legyél vele bizalmasabb, közeledjél.
mi a horoszkópod? bak?
szerintem nálad így nyilvánul meg a kamaszkori lázadás.
Édesanyánk az egyetlen ember, aki feltétel nélkül szeret minket. Ám még az õ szeretetén is osztoznunk kell (apával, testvérrel, ha van). Nálad az alakult ki, hogy meg kell felelned neki, különben elveszted a szeretetét, ezért nem tudsz elmondani neki sok mindent, ezért nem tudod magadat adni. Bûntudatod van, szorongsz emiatt. Hogyan nevelt édesanyád? Volt-e olyan momentum, amikor szeretetmegvonással próbált a jóra bírni (esetleg olyan dologra, ami nem te vagy)? Ha nem, akkor egyszerûen kezdd el próbálgatni magad - elõször csak kis dolgokba avasd be, aztán úgyis látni fogod, hogy a komolyakat is megoszthatod-e vele vagy sem... 32/n

Baj, ha úgy gondolom, hogy én tudom a legjobban ellátni a fiamat-ezért, ha másra hagyom akkor izgulok?

tudom,hogy nekem is jár kikapcsolódás-megyek is-de most egy koncert miatt-du-tól,másnap hajnalig anyukám lesz vele.már most jár az agyam,mi lesz-ha nem én fektetem.

Legjobb válasz: Szia, nem baj, szerintem normális. Én néha akkor sem tudok kikapcsolni, ha a páromora bízm, míg bevásárlok. 4 hónaposan anyóséknál volt, míg mi lagziban, elképzeleted... Fontos, hogy olyan valakire hagyd a kicsit, akiben 100% megbízol, akit o is ismer, aztán próbáld jól érezni magad, lelkifurdalás nélkul, hisz nem rendszeresen hagyod másnak!

Szia, nem baj, szerintem normális. Én néha akkor sem tudok kikapcsolni, ha a páromora bízm, míg bevásárlok. 4 hónaposan anyóséknál volt, míg mi lagziban, elképzeleted... Fontos, hogy olyan valakire hagyd a kicsit, akiben 100% megbízol, akit o is ismer, aztán próbáld jól érezni magad, lelkifurdalás nélkul, hisz nem rendszeresen hagyod másnak!
Szia, ez teljesen normalis erzes jo anyara utal. Kialakitottatok mar egy rutint ismered ía babad es ez igy jo de hidd el hogy foleg anyukad tudni fogja mit kell csinalni hisz o is felnevelt teged. Esetleg nem pont ugy fogja csinalni ahogy te de megoldja!!! Nekem is anyukamek itt voltak 10 napot es szinte minden nap csavarogtam a ferjemmel persze tiszta ideg voltam hogy mit csinalhatnak otthon mama baba de mire hazaertunk minden tiszta rendes volta es a kisfiam is aludt mint amikor en altatom.:) Szoval ne aggodj minden kezdet nehez de nem lesz baj! Sok sikert!
Amikor elõször mentem el, és hagytam anyukámra, én is aggódtam, hogy vajon anyukám is tudja-e, hogy mikor mit kell csinálni, de persze tökéletesen tudta. Most egy éves a fiam, és azóta már ilyen havi rutin lett, hogy egy estét a nagyinál van, amíg nekem is jár egy kis kikapcsolódás barátnõkkel. Ha azt veszed, a munkahelyeken öt ledolgozott nap után jár két szabadnap. Na, akkor egy hónap után egy szabad este semmiség :)
Ez normális.Örülj neki, hogy van néha kire hagyni.Nekem nincsen, de komolyan.A szüleim 1000kmre laknak, anyósom pedig 60km re.Ritkán jönnek és mi is havi egyszer megyünk.Így a lányom nincsen is el vele.Igaz még kicsi, 7, 5 hónapos.De néha jó lenne 1 órácskára egyedül lenni......
A kérdező hozzászólása: akkor egy kicsit megnyugodtam, köszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!