Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha semmi (508 db)

Baj ha semmihez nem tudok ragaszkodni, csak a személyes tárgyaimhoz?

Másfél éve se párkapcsoltom, se barátaim... Miért? Miért felsőgategóriás telefont veszek, xboxot, tvt veszek?! Baj ha jól érzem magam így, hogy semmit nem csinálok?

Legjobb válasz: Hát hogyha semmit nem csinálsz az baj, mert akkor mibõl fogsz megélni/mibõl élsz meg? De ha te így jól érzed magad, akkor mi gond lehetne? Sokak a te helyedben depressziósak lennének, hogy nincsenek barátaik meg párjuk, nem rossz dolog az, hogyha valaki ha egyedül van, akkor sem esik kétségbe, de attól függetlenül szerintem nem lenne baj, hogyha próbálnál ennek ellenére is barátokat szerezni és ezek a kütyük amúgy sem kevés pénzbe kerülnek, de nem tudják helyettesíteni az embert... Szóval szerintem próbálj keresni olyan emberkéket, akiknek hasonló érdeklõdésük van és kezdj el beszélgetni, ismerkedni velük, mondjuk akár az se baj, ha xboxozni hívod el õket, csak valahogyan kezdd el, (mert ha véletlenül mégis valami rossz dolog történne, nem tudod majd kinek elmondani) és a többi majd jönni fog magától...

Hát hogyha semmit nem csinálsz az baj, mert akkor mibõl fogsz megélni/mibõl élsz meg? De ha te így jól érzed magad, akkor mi gond lehetne? Sokak a te helyedben depressziósak lennének, hogy nincsenek barátaik meg párjuk, nem rossz dolog az, hogyha valaki ha egyedül van, akkor sem esik kétségbe, de attól függetlenül szerintem nem lenne baj, hogyha próbálnál ennek ellenére is barátokat szerezni és ezek a kütyük amúgy sem kevés pénzbe kerülnek, de nem tudják helyettesíteni az embert... Szóval szerintem próbálj keresni olyan emberkéket, akiknek hasonló érdeklõdésük van és kezdj el beszélgetni, ismerkedni velük, mondjuk akár az se baj, ha xboxozni hívod el õket, csak valahogyan kezdd el, (mert ha véletlenül mégis valami rossz dolog történne, nem tudod majd kinek elmondani) és a többi majd jönni fog magától...
A kérdező hozzászólása: Hát ez az, hogy nincsen kit elhívni. Amúgy meg sulis vagyok még, szakközépbe járok. De köszönöm a választ![:
Biztos, hogy van vki a közeledbe akit érdekelnek a kütyük. Elhívod xboxozni és mindjárt van is egy barátod utánna beszéltek haverkodtok stb..

Lehet bajom, ha egész nap csak süteményt ettem és semmi mást (abból viszont nagyon sokat)? Ráadásul ugyanabból a fajtából.

Nem elhízásra gondolok, hanem egészség szempontjából.

Legjobb válasz: gondolom nem mindennap csinálod ezt úgyhogy ennyitõl nem lesz semmi bajod. hosszabb távon viszont megterhelné a hasnyálmirigyet ami cukorbetegséghez vezethet. de mondom ennyitõl semmi bajod nem lesz. én is van,hogy egész nap csak sütizek ha valamit ünneplünk és semmi bajom hálistennek.

gondolom nem mindennap csinálod ezt úgyhogy ennyitõl nem lesz semmi bajod. hosszabb távon viszont megterhelné a hasnyálmirigyet ami cukorbetegséghez vezethet. de mondom ennyitõl semmi bajod nem lesz. én is van, hogy egész nap csak sütizek ha valamit ünneplünk és semmi bajom hálistennek.
max egy kis hasfájás, hasmenés..

Ha nem indul be aszülés a doki megvárja még magátol beindul? Miért kell befeküdni ha lejár az idö és semmi bajom? Akkor is beinditja ha semmi bajom?

Legjobb válasz: Ha nincs semmi gond max a 42.hétig várnak.A kiírt idõpont után azért kell befekündi,mert ilyen kor már naponta kell NST és így nem kell beutazni a kórházba+csinálnak UH-t,kézzel is vizsgálják,hogy nyílik-e a méhszáj+csinálnak amnioszkópiát(a méhszájon át megvilágítják a mburkot és ha zavaros,zöld,akkor a baba belekakált).Ilyen esetben vagy indítják a szülést vagy ha több probléma is adódik császároznak.

Ha nincs semmi gond max a 42.hétig várnak.A kiírt idõpont után azért kell befekündi, mert ilyen kor már naponta kell NST és így nem kell beutazni a kórházba+csinálnak UH-t, kézzel is vizsgálják, hogy nyílik-e a méhszáj+csinálnak amnioszkópiát(a méhszájon át megvilágítják a mburkot és ha zavaros, zöld, akkor a baba belekakált).Ilyen esetben vagy indítják a szülést vagy ha több probléma is adódik császároznak.
Azt kihagytam, hogy a magzatvíz zavaros.
Engem a fentiek miatt, illetve azért akart befektetni a dokim, mert szeretett volna terhelt CTG-t csinálni (oxitocin infúzióval fájásokat kelt, és nézi, hogyan reagál a baba). Persze ebbõl lehetett volna az is, hogy kapásból megindul a szülés. Végül szerencsére a kisfiam a kiírt napon megszületett.
Szia! nekem bekelett feküdnöm aznap mikor betöltöttem 40-et.Minden másnap csináltak oxitocin tesztet, hátha beindítja a fájásokat 5-öt kaptam semmi reakció.40+9 napon meg kellet császározni mert belázasodtam ez du.3 kor volt.(reggel még azt mondták minden oké)Fertõzött volt már minden.Persze én nem is tágultam semmit szûk egy újnyit csak. 20 hetes kisfiú anyukája

Az a baj hogy a szüleim igen fognak engem pl nem mehetek bulikba se se focizni a haverokkal pedig nem cigizek nem iszom. Hogy tudnám megértetni velük hogy nem lesz semmi baj ha elengednek valahova?

Legjobb válasz: hát én nem szenvedek ezzel..mert van egy nõvérem és kb tudja már anyu hogy meddig enged el..meg minden..de bnõm ugy oldotta meg hogy amikor a szülei beszélgettek akkor szót kért..és kérdezte hogy mértnm bíznak benne..és mondta hogy pontosan vagy hamarabb otthon lenne és télleg semmi cigi semmi pia..csak eyszer próbálják ki..és a szülei belementek..és télleg ..2 társasághoz is mentünk 1 héten..és ez egyik társaságba cigiztek de a tér másik oldalába elmentek 6 óra alatt egyszer cigizni nehyogy bnõmmel cigiszagunk legyen..pia semmi nemvolt kinn..csak energia ital meg kóla..meg egyéb más cukros ücsi:D..a másik tásaság (tunung autósok)..õk mivel vezetnek nem isznak..ottis csak ücsi volt..és az autókat cigivel tönkretenni ?:D..szoval egyikse dohányzik..és bnõm hazaért anyukája átszimatolta..xdmeg minden és azóta is elengedik ahányszor szeretné :D..csak mostmár mondta szüleinek hogy a társaságba dohányoznak õ nem..és elfogadták..szoval neked is sok sikert..=)

hát én nem szenvedek ezzel..mert van egy nõvérem és kb tudja már anyu hogy meddig enged el..meg minden..de bnõm ugy oldotta meg hogy amikor a szülei beszélgettek akkor szót kért..és kérdezte hogy mértnm bíznak benne..és mondta hogy pontosan vagy hamarabb otthon lenne és télleg semmi cigi semmi pia..csak eyszer próbálják ki..és a szülei belementek..és télleg ..2 társasághoz is mentünk 1 héten..és ez egyik társaságba cigiztek de a tér másik oldalába elmentek 6 óra alatt egyszer cigizni nehyogy bnõmmel cigiszagunk legyen..pia semmi nemvolt kinn..csak energia ital meg kóla..meg egyéb más cukros ücsi:D..a másik tásaság (tunung autósok)..õk mivel vezetnek nem isznak..ottis csak ücsi volt..és az autókat cigivel tönkretenni ?:D..szoval egyikse dohányzik..és bnõm hazaért anyukája átszimatolta..xdmeg minden és azóta is elengedik ahányszor szeretné :D..csak mostmár mondta szüleinek hogy a társaságba dohányoznak õ nem..és elfogadták..szoval neked is sok sikert..=)
Hát ezzel én is így vok."Azért teszik mert szeretnek" klasszikus és non ismert mondat.Nem hiszem, am nemtom miért ilyenek egyesek nekem is nehéz elfogadni.: (

Nem lesz tőle semmi bajom ha naponta többször is végzek önkielégítést?

Van úgy hogyha nagyon unatkozok naponta 2x-3x is csinálom.

Legjobb válasz: Az önkielégítés önmagában nem haszontalan dolog, tehát bajod nem származik belõle. Azonban lehetnek "járulékos" következményei. Egyrészrõl az önkielégítés a tested felfedezését, a "határaid megismerését", reakcióid megtapasztalását jelenti, amely a késõbbi szexuális életedben nagy hasznodra válik. Másrészrõl viszont a túlzott önkielégítéssel elérheted azt, hogy a partnered nem vagy nem megfelelõen tud eljuttatni a csúcsra. Szintén "veszélyt" jelent a pornófüggõvé válás - amennyiben nem "fantáziára" végzed az önkielégítést. Ha fantáziára végzed, akkor értelemszerûen hasznos, hiszen a "képzelõerõd" fejleszti :) Tehát a szó klasszikus értelmében semmi bajod nem lesz az önkielégítéstõl. Azonban figyelj rá, hogy ez ne váljék az egészséges szexualitás rovására! :)

Az önkielégítés önmagában nem haszontalan dolog, tehát bajod nem származik belõle. Azonban lehetnek "járulékos" következményei. Egyrészrõl az önkielégítés a tested felfedezését, a "határaid megismerését", reakcióid megtapasztalását jelenti, amely a késõbbi szexuális életedben nagy hasznodra válik. Másrészrõl viszont a túlzott önkielégítéssel elérheted azt, hogy a partnered nem vagy nem megfelelõen tud eljuttatni a csúcsra. Szintén "veszélyt" jelent a pornófüggõvé válás - amennyiben nem "fantáziára" végzed az önkielégítést. Ha fantáziára végzed, akkor értelemszerûen hasznos, hiszen a "képzelõerõd" fejleszti :) Tehát a szó klasszikus értelmében semmi bajod nem lesz az önkielégítéstõl. Azonban figyelj rá, hogy ez ne váljék az egészséges szexualitás rovására! :)
en nem ajanlanam ezt neked h onkielegitest vegeztem en is csinaltam "kis"koromban de most azzal kuszkodok h ne menjek el hamar es a merevedesemmel is baj van neha "lagyan" megyek el mindennek megvan az elonye es hatranya
nem értek egyet az elõttem szólókkal nincs olyan, hogy túl sok nyugodtan maszturbálhatsz akár naponta többször is
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, fantáziára :)

Baj, ha nincs semmi hányinger vagy émelygés?

Csak 3 hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Nem,nem baj én 8 hetes vagyok és semmi bajom sincs kivéve a fáradtság! Egyébként az émelygés csak 6-7 hetesen kezdõdik ha kezdõdne.

Szia! Nem, nem baj én 8 hetes vagyok és semmi bajom sincs kivéve a fáradtság! Egyébként az émelygés csak 6-7 hetesen kezdõdik ha kezdõdne.
Én már 15 hetes vagyok, és még csak enyhe rosszulléteim se voltak! Örülj neki, hogy te is ilyen szerencsés vagy.
Miért, zavar, hogy nincs hányingered? Amúgy még lehet. Három hetesen azt sem tudtam, hogy terhes vagyok. Szóval késõbb még elõjöhet. De nem kötelezõ, van, akinek egyáltalán nincs.
Szia! Én émelygek, de nem mindenkinél egyforma a dolog, van aki végighányja (bocs), és van akinek meg sem kottyan. Anyukám nem émelygett, és egyszer sem hányt, lehet hogy te is az ilyen szerencsések közé tartozol. Nem jelent ez semmi bajt, nyugodj meg! Vigyázz magadra! :)
Addig örülj, amíg nincs. Nálam a tünetek teljesn váratlanul, a 4. héten jelentkeztek.
én most vagyok a 21ik héten és egyszer volt olyan hogy hánytam, amikor a kovászos ubi után kakaot ittam(itt kezdtem gyanakodni a terhességre, mert ez normális körülmények között meg se kottyan.), de egyébként semmi jele nem volt.egyedül ez meg most vannak alhasi fájdalmaim, 1-2 percesek, de ezek is normálisak, mert a baba is meg a méh is nõ. van aki rosszul viseli, van aki nem.alkat kérdése ahogy az is hogy meglátszik - e a terhesség vagy sem. 21 hetes terhesen annyit kérdeznek hogy mennyit fogytam, nem azt hogy hányadik hetes terhes vagyok. ez is alkat kérdése. remélem.:D

Ugye nincs semmi baj? Ha baj lenne, akkor valamit észlelnék igaz?

9 hetes terhes vagyok a második babát várom. Tegnap délel?tt nagyon "émelyg?s" voltam. Estére viszont gyanúsan jól éreztem magam, s?t ma sem volt semmi tünetem, pedig a hányinger azért el-el kapott eddig. Mintha a cicim sem fájna annyira, nem olyan érzékeny. Most nagyon bepánikoltam, hogy valami nem stimmel. Tiszta hülye vagyok, de nyugtassatok meg, hogy ez természetes. Ha baj lenne, akkor annak gondolom lenne valami negatív tünete....

Legjobb válasz: Nincs semmi baj!Én is így voltam. Kicsi hányinger, kicsi émelygés, volt amikor teljesen jól voltam. A cicim sem fájt sokáig, talán csak 1 hónapig. :) Nyugi! Inkább örülj neki hogy ilyen könnyen megy ez nálad!:) Jó babavárást! 33 hkm

Nincs semmi baj!Én is így voltam. Kicsi hányinger, kicsi émelygés, volt amikor teljesen jól voltam. A cicim sem fájt sokáig, talán csak 1 hónapig. :) Nyugi! Inkább örülj neki hogy ilyen könnyen megy ez nálad!:) Jó babavárást! 33 hkm
ha nagyon nyugtalan vagy még mindig menj be egy uh-ra és akkor megnyugodsz
Uhhh, olyan mintha saját magam hallanám...:) Én is pont ilyen voltam, bár annyi, hogy nekem eleve nem nagyon volt hányingerem, de a mellem az már a kezdetektõl fájt, hol erõsebben hol kevésbé. Hát én mindig azt fogdostam, nézegettem, hogy fáj-e még, persze ha kevésbé fájt akkor rögtök el kezdtem kombinálni, hogy vajon miért. Na de, hogy megnyugtassalak ez teljesen természetes, egyszer egy ilyen nap, holnap meg majd egy teljesen más! Minden rendben lesz:)
Az, hogy idõnként enyhülnek, vagy elmúlnak a tünetek önmagában semmi bajt nem jelent. De sajnos az sem igaz, hogy észlelnéd, ha valami baj lenne. Nem ijesztgetés miatt írom, hanem pont azért, hogy ne aggódj a tünetek miatt és lásd, hogy igazából nem sokat jelentenek. Nekem elhalt a terhességem 9 hetesen, de ezt csak az ultrahangon tudtam meg, ugyanis a tüneteim végig megvoltak, még a missed ab után is néhány napig éreztem a hányingert, émelygést, puffadást.

Mért baj ha más nevében csinálsz facebook profilt? Ha nem írsz senkinek semmit, csak úgy van?

Legjobb válasz: Azért baj mert nem akar mindenki fent lenni azon a trágyahalmon, és neked semmi jogod bárkit rákényszeríteni, pláne úgy hogy visszaélsz a személyes adataival.

Azért baj mert nem akar mindenki fent lenni azon a trágyahalmon, és neked semmi jogod bárkit rákényszeríteni, pláne úgy hogy visszaélsz a személyes adataival.
Akkor minek csinalsz? Ez olyan mintha mas szemelyigazolvanyaval maszkalnal... nem eppen torvenyes... masnak tunteted fel magad, mint aki vagy Te mit szolnal, ha a te nevedet latnad mas felhasznalonal? Ha alfelhasznalot akarsz, legyel kreativ, es talalj ki egy nevet, es csekkold le, hogy letezik e... ha nemm akkkr csinald, es spamelj nyugodtan... pl legyel Asdasd Jozsi:D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat !

Baj ha 39. hetes terhesen a magzatviz kevesebb? Az orvos nem mondott rá semmit.

Legjobb válasz: Nekem is kevesebb volt az utolsó idõkben,de nem volt semmi gond! Ha baj lenne,azt mondták volna! Sok boldogságot! 2,5 hónapos kisfiú anyukája

Nekem is kevesebb volt az utolsó idõkben, de nem volt semmi gond! Ha baj lenne, azt mondták volna! Sok boldogságot! 2, 5 hónapos kisfiú anyukája

Lehet baj abból, ha egy rosszabb alaplaphoz egy jobb videókártyát rakok? Csak meg szeretném nézni, hogy mûködik-e a videókártyája egy haveromnak vagy más a baj, de nem tudom, nem lesz-e baj, ha az én gépem kicsit gyengébb, nem tesz tönkre semmit?

Legjobb válasz: Ha a "rosszabb" alatt a kisebb teljesítményût érted, akkor természetesen nem lesz baja. Ellenben ha a "rosszabb" alatt a "lehet hibás" alaplapot érted, akkor ne kísérletezz! Akkor se pakold be a kártyát, ha valami gagyi noname tápod van!

Ha a "rosszabb" alatt a kisebb teljesítményût érted, akkor természetesen nem lesz baja. Ellenben ha a "rosszabb" alatt a "lehet hibás" alaplapot érted, akkor ne kísérletezz! Akkor se pakold be a kártyát, ha valami gagyi noname tápod van!
A világon semmit nem árthat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Nem hibás, jó gépem van (Szerintem), csak neki egy kicsit jobb, valamint az alaplapom a gépem gyenge pontja.
ha nem zárlatos akkor nem tesz tönkre semmit

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!