Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha sétálok (16 db)

Nem maximum elég nagy izomláz...
Igen, mert lesérülhetsz, fõleg akkor ha reggel futsz és még nem mekegettek be az izmaid. Reggel 10%kal merevebbek az izmok. Bemelegítést és a nyújtást nem szabad lehagyni az edzés során.

Baj, ha sokat sétálok?

a terhességem 25ik hetében tartok,és nagyon sokat sétálok. a bemelegít? kör 14 km volt és rá 2 hétre(tegnap) 21-21 km.nem idézhetek el? koraszülést ugye?

Legjobb válasz: Hûha! Nem semmi! De ha edzésben vagy, nem baj, sétálj csak! Ugye séta és nem futás? Mert futásból ez azért sok lenne.... (mivel amikor Te nehezen veszed a levegõt, akkor a babádnak már egyáltalán nincs!)

Hûha! Nem semmi! De ha edzésben vagy, nem baj, sétálj csak! Ugye séta és nem futás? Mert futásból ez azért sok lenne.... (mivel amikor Te nehezen veszed a levegõt, akkor a babádnak már egyáltalán nincs!)
Ha birod és még jól is esik akkor folytasd nyugodtan! A séta nagyon jó és a mozgás kell.
nem, nem futottam, futni 3 méternél többet nem tudok, de a vége felé kezdtem fáradni.köszönöm a válaszokat.!
Szerintem ha neked jólesik és nincs semmilyen panaszod utána akkor nyugodtan!

Az baj ha én csendes tipus vagyok és mikor bnömmel sétálunk nemsokat beszélünk?

A múltkor aztmondta már megszokta de néha szoktunk beszélgetni

Legjobb válasz: Szerintem baj. Attól még, hogy csendes típus vagy beszélgetni még lehet. Pláne a barátnõddel. Ezen szerintem próbáljatok meg változtatni, csacsogjatok mindenrõl ami csak eszetekbe jut, beszéljétek meg a dolgokat, még azokat is, amikrõl úgy gondoljátok nem érdekli a másikat(ami nincs igy, hisz barátok vagytok) Hiszen a beszélgetés nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy mély kapcsolatot lehessen kialakítani. Beszélgetésre fel! :)

Egy het az meg PAR NAP :P de na tegyuk fel h nem ezen van a lenyeg. Megnyugtatlak, ha sok ideig egyutt maradtok ez megfog valtozni!!!! (tapasztalatbol mondom, mi is igy kezdtuk a parommal) most meg egesz nap mondunk, vigyorgunk, veszekedunk:P be nem all a szank. sok sikert UDV
Szerintem baj. Attól még, hogy csendes típus vagy beszélgetni még lehet. Pláne a barátnõddel. Ezen szerintem próbáljatok meg változtatni, csacsogjatok mindenrõl ami csak eszetekbe jut, beszéljétek meg a dolgokat, még azokat is, amikrõl úgy gondoljátok nem érdekli a másikat(ami nincs igy, hisz barátok vagytok) Hiszen a beszélgetés nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy mély kapcsolatot lehessen kialakítani. Beszélgetésre fel! :)
Nyugi, nincs ezzel semmi baj.
akkor nem baj:) A lényeg, hogy a komoly dolgokat meg tudjátok beszélni, és tudjatok beszélgetni egy-két dologról. Arra viszont senkinek sincs szüksége, hogy sületlenségekrõl csacsogjatok.
Ha a nem csendes tipus, akkor hosszú távon baj lehet, és elõbb utóbb ráun, hogy csak õ csacsog. Még, jó, hogy az ember nem csak beszédre használja a száját:)
A kérdező hozzászólása: lassan egy hetes kapcsolat nem pár hónapos
Megpróbálhatnál többet is beszélni.Eleinte én is így voltam a pasimmal amikor elõször beszélgettünk meg telefonba is alig tudott mondani egy-két szót belõlem meg jött a szófosás.De késõbb már többet beszélt.Mostanában annyit beszél hogy én már szóhoz se tudok jutni amikor mondani akarok valamit õ megint egybõl elkezdi és mondja mondja tovább. Ha még csak most kezdtétek el a kapcsolatotokat akkor nem baj késõbb majd te is nagy dumás leszel de ma már jó pár hónapja eggyütt vagytok akkor tényleg tenned is kéne valamit mert ez akár a kapcsolatodra is mehet mert a barátnõd akkor meg is unja hogy semmit nem szólsz hozzá.
legalább nem veszekedtek és nyugi van:P
A kérdező hozzászólása: de ö se beszél
Ha 2 ember jól megvan akkor még a csend is jól esik. Az már baj ha egyik fél folyton úgy érzi, hogy pofáznia kéne, és közbe pörgeti az agyát, hogy mondhasson valamit, hogy csakazértis beszéljen a másikkal, mégha az tök lényegtelen is.


a bezártság, sötét, magány depreszióssá tesz. fény és társaság segít ezen, meg a mozgás.

Az baj ha a babám úgy sétál hogy a lábfejét kifele teszi?

12 hónapos lesz és pár hete sétál kapaszkodás nélkül. Ez jelent valamit?

Legjobb válasz: Szia! A lányom 11 hónaposan kezdett el magától menni, rettenetesen kifelé álltak a lábai, hason is alszik, azért. Most 16 hónapos és teljesen vissza húzódott a lábfeje, pedig azt hittem orvoshoz kell menni mert chaplin volt :) A védõnõnk mondta hogy megtanul járni, várjunk 1 hónapot és meglátjuk. Ha már akkor látszik hogy kezd visszahúzódni akkor minden ok lesz, szerencsére így is volt, várj még vele. Egyébként bútor mellett lépegetõs járás ez :))

Szia! A lányom 11 hónaposan kezdett el magától menni, rettenetesen kifelé álltak a lábai, hason is alszik, azért. Most 16 hónapos és teljesen vissza húzódott a lábfeje, pedig azt hittem orvoshoz kell menni mert chaplin volt :) A védõnõnk mondta hogy megtanul járni, várjunk 1 hónapot és meglátjuk. Ha már akkor látszik hogy kezd visszahúzódni akkor minden ok lesz, szerencsére így is volt, várj még vele. Egyébként bútor mellett lépegetõs járás ez :) )
Hát ha kapaszkodás nélkül sétál, akkor már megy, nem?Miért bútor mellet lépegetõs?Lányom is 2 hete indult el és kifelé áll a lába, de a doki azt mondta, hogy nem baj, még alakulni fog.
Az én kislányom is kifelé csámpás. 11 hónaposan állt fel, már akkor is kifelé tartotta, 13 hónaposan ment önállóan. Az elsõ cipõje rövid szárú volt, nem is tudott benne menni rendesen, a szandija bokafogós magasszárú, 3 hónap használat után sokat javult a lábtartás is. Egyébként tényleg azt mondják a hozzá értõk, hogy ebben a korban még nem baj.
Elsõ válaszoló vagyok, a második válaszolónak mondanám hogy azért hívják bútor mellett lépegetõsnek, mert ha megnézed a áll szemben mondjuk a kanapéval akkor kifele teszi a kis lábait hogy elférjenek, sok baba sokáig csak így lépeget oldalazva, azért ez a neve.

Baj, ha ebben a hidegben nem sétál egy kutya?

Fél éves a kiskutya, csivava és néha csak este tudnánk vinni, de addigra már annyira hideg van. Most már 3 napja nem sétált. Egy ilyen kicsinek mennyire fontos ez télen?

Legjobb válasz: Már nem azért, de most mínusz 1-2 fok van. Mi lesz egész télen? Több hónapig nem fogod sétáltatni?

Már nem azért, de most mínusz 1-2 fok van. Mi lesz egész télen? Több hónapig nem fogod sétáltatni?
Azért szerintem ha van udvar, és napközben ott tud egy kicsit szaladgálni, akkor azért nem olyan nagy tragédia ha pár napot elmarad a séta.
Minden kutyának KELL a séta, napi kettõ legalább.
A kérdező hozzászólása: udvarra. ott kint szokott szaladgálni napközben.
Ha van udvar és napközben többször kimegy még ha 10 percekre is, de ott elvégzi a dolgát, szaglászik, levegõzik, az tökéletesen elég. Miénk az esõt gyûlöli, olyankor pisil, kakil és menekül vissza a lépcsõházba. :D
A kérdező hozzászólása: Köszi 18.50 a válaszodat. Ennyire hidegben a csivavát nem is tudom sokáig kint tartani az udvaron, mert elvégzi a dolgát, fut néhány kört, és ha épp nem süt a nap, hanem pl este van, akkor pár perc múlva be is jön. Ezt naponta néhányszor megteszi. Azért visszük persze sétálni is, igyekszünk legalább naponta. Az ingerek miatt is, meg hogy találkozzon más kutyákkal, meg lásson embereket, meg persze akkor szedi igazán a lábát ha sétál, neki ez a legintenzívebb mozgás. :)
Én se viszem most sétálni a kutyáimat. Egyrészt mert hazaérek és már szinte sötét van, tanulnom is kell. Hétvégén tudnám egyedül, olyankor meg vagy ráérek vagy nem. De már 1 hónapja nem voltunk sehol, max a boltig úgyhogy már kéne menni. De nem vészes ha udvaron van. Nekünk is nagyon nagy udvarunk van és két kutyának akik azért lemozgatják magukat, de a sétának a kertes kutyáknak nem elsõsorban a mozgásról szól, hanem hogy úgy ingerek érjék ami szintén fontos. :)
A kérdező hozzászólása: Jól van, köszönöm mindenkinek, hogy válaszolt. :)
ha van udvar és ott szaladgál az sztem neki elégséges. nem egy nagy fajta, hogy órákig kéne szaladgáljon. sztem semmi baja nem lesz.
És hova piszkít?
Gondolom alomra jár..fél évesen már szobatisztának kéne lennie..
A kérdező hozzászólása: Köszi minden választ.
van kis cipõ és kis kabát is nekik, 1-2 ezer forintért már lehet venni én pl. 900 ft-ért vettem téli kis kabátot
szia. A hideg ne tántoritson el a sétától, mert amelyik kutya mozog, az nem fázik. Intenzivebb játékot kell beiktatni. Most ha van kert ahova ki tud menni, akkor nem olyan nagy tragédia, ha egy-két napig nem sétál. De pont a csivi az a fajta, akinek nagyon kell a szocializáció:)

Baj, ha 8 hónapos kisfiam csak kúszik, de nem mászik négykézláb, viszont már a kezembe kapaszkodva sétál? Kimarad a négykézláb mászás?

Legjobb válasz: Mi dettó ugyanígy vagyunk.Ikreim vannak,és a "kisebbik" csinálja ezt.Én arra gondolok,h õ el van telve azzal h fel tud állni,meg a lépegetéssel.Az eszébe sem jut,h mászni is lehetne.A másik fiam viszont,éppen fordítva van,õ még nem állt fel (nagyobb termetû),viszont kb. egy hete kezdett el ringatózni négykézláb,és tegnap már el is indult:)Biztos h nem marad ki a mászás sem,csak "túl kell hogy tegye magát" az állni tudás örömén.:)

Mi dettó ugyanígy vagyunk.Ikreim vannak, és a "kisebbik" csinálja ezt.Én arra gondolok, h õ el van telve azzal h fel tud állni, meg a lépegetéssel.Az eszébe sem jut, h mászni is lehetne.A másik fiam viszont, éppen fordítva van, õ még nem állt fel (nagyobb termetû), viszont kb. egy hete kezdett el ringatózni négykézláb, és tegnap már el is indult:) Biztos h nem marad ki a mászás sem, csak "túl kell hogy tegye magát" az állni tudás örömén.:)
Nem baj, az a fontos, hogy valamilyen helyváltoztató mozgást produkáljon. Nem biztos, hogy kimarad a mászás, még idõben van.
Általában elõször kúszni szoktak és azt követi a mászás. Ne húzd fel állásba és ne járasd ez még nem tesz jót sem a lábának sem a gerincének és így lehet tényleg kimarad a mászás. legyen sokat lent a szõnyegen és elõbb utóbb majd rájön hogyan is kell mászni. vnõ
Nem az a lényeg, hogy kúszik, vagy mászik, hanem az, hogy megvan-e a váltott kéz - váltott láb mozgás és legalább az egyik mozgásforma a kettõ közül. gytornász
Mi isugyanígy vagyunk!Nekem csak 3 napja kezdett kúszni (7, 5 hós) viszont 6, 5 hós korában felállt és ülni is tud!Feláll és akkor nyavajog, nyúl a kezem után hogy menjünk!Én felhívtam egy dévényes gyógytornászt azt mondta ha nem kúszik menjünk, de aznap kezdte és újra hívtam mondta hogy ha betöltött 10. hónapig nem mászik akkor kérjek megint idõpontot!
Az én lányom 9 hónaposan már lépegetett, ha fogtuk mind a két kezét. 1 éves volt amikor elindult egyedül kapaszkodás nélkül. De utána még elég sokat mászott, elõtte viszont szinte semmit.
Nekem is elõször lépegetett, majd egy-két hétre rá elkezdett négykézláb menni.

Baj ha nem sétálok az 5 hetes babámmal minden nap?

Legjobb válasz: Nem gond fõleg,hogy sokat esik,de minden nap min.fél órán keresztül szellõztess a lakásban,fõleg ahol alszik,arra az idõre vagy betakarod v.felöltözteted.

Nem gond fõleg, hogy sokat esik, de minden nap min.fél órán keresztül szellõztess a lakásban, fõleg ahol alszik, arra az idõre vagy betakarod v.felöltözteted.
Mivel elég picike még, szerintem nem baj. Csinálhatod azt is, hogy jól felöltözteted, berakod a babakocsiba, vagy a kiságyba, és amíg alszik kinyitod az ablakot. Én csináltam így mindkét gyerekemmel télen, mikor hideg volt. Bízzunk benne, hogy lesz még napsütés, és akkor kimehettek( és mi is). 2 gyerek anyukája

Ha ráverik a női nemi szervre kívülről akkor abból lehet valami baj? Gondolom nem sétálnak a spermák csak úgy be vagy igen?

Legjobb válasz: Nem, dehogy sétálnak azok sehova. A petesejt fut ki és beszalad velük :D Nem, amúgy tényleg nem. :)

Nem, dehogy sétálnak azok sehova. A petesejt fut ki és beszalad velük :D Nem, amúgy tényleg nem. :)
ez most komoly? de te nem lehetsz ennyire gyenge....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!