Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha reggel megiszok egy (5 db)

Baj, ha néha reggel megiszok egy 3in1 kávét?

A terhesség óta egyre alacsonyabb a vérnyomásom, amikor már nagyon szédelgek megszoktam inni egy 3in 1 kávét, de szigorúan csak egyet és csak ha nagyon nem bírom.Baj?

Legjobb válasz: Szio! Szerintem egyáltalán ne baj. Nyugodtan megihatod, ettõl se neked se a babának nem lesz rossz. Nyugodtan megihatod! ne aggódj!

Szio! Szerintem egyáltalán ne baj. Nyugodtan megihatod, ettõl se neked se a babának nem lesz rossz. Nyugodtan megihatod! ne aggódj!
Nem, akár egy fõtt kávét is megihatsz, de sok tejjel és cukorral.A 3 in1-et talán azért nem tanácsolnám, mert tiszta mûanyag, és se neked se a babának nincs most szüksége mûanyag élelmiszerekre, italokra.Amit nekem ajánlottak alacsony vérnyomásra az a feketeribizliszörp(házi), kicsit segít, de nem az igazi.Piacon talán kapsz...vagy bioboltban nézd meg.
Szia!Nem, egyáltalán nem baj, sõt ha nagyon nem érzed jól magad mert szédelegsz akkor bizony az a vérnyomásod jelzése. Én magam is kávézom egy kis csészével minden reggel ajánlott.Az én vérnyomásom is rettenetesen alacsony most, hogy várandós vagyok.13 hetes kismama
Nyugodtan ihatod, fõleg ha jól is esik! A szervezet jelzi amit nem kultivál.
Az interneten sok helyen olvastam, hogy napi 1-2 adag kávé nem árt a terheseknek.Nekem is alacsony a vérnyomásom viszont most nem kivánom a reggeli adag kávét amit eddig fogyasztottam. Nálam 100%-an bejön a feketeribizliszörp (házi). Próbáld ki. :-)
Szia! Nyugodtan igyál. Ezek a porkávék nagyon gyengék. Én úgy tudom, hogy az igazi, erõs, tömény espressot nem kellene innod. Jó babavárást!

Nagyon nagy baj ha 14 évesen reggel suli előtt reggelente megiszok egy csésze kávét?

Legjobb válasz: Ha nem nagyon erös, akkor nem, föként ha tejjel iszod.

Ha nem nagyon erös, akkor nem, föként ha tejjel iszod.
A kérdező hozzászólása: Ja nem is kávét hanem inkább tejes kávét szoktam inn
A koffein benne marad, akkor is, ha tejet teszel hozzá. Viszont próbáld meg csak egy fél csészével, hátha az is elég, így biztosan kisebb a káros hatás. Szerintem minél késõbb kell ezt kezdeni, mert az ember késõbb mindig hajlamos növelni az adagot. Ha kávé helyett teát iszol, az is jobb (állítólag kevésbé káros formában van benne az amúgy is kevesebb koffein).

Az mekkora baj, ha még szoptatom a 9 hónapos kislányom, (reggel és este), de alkalmanként megiszok egy pohár bort?

Nem iszok rendszeresen alkoholt,de van mikor alkalom nélkül is megkívánom,ez árt a banának?

Legjobb válasz: http://www.babanet.hu/faq/taplal08.php

Dehogy is.Semmi baja nem lesz atól, ha egyszer-egyszer iszol egy pohár bort, nem választódik ki annyira a tejben, hogy zavarja.
Nem árt. Az én dokim még terhesség alatt is kvázi elõírta...a sógornõm meg azt mondja, hogy a 3 hós kislányának már kedvenc bora is van...:-)
A kérdező hozzászólása: Húú..köszönöm szépen. Úgy aggódtam, minden korty után lelkiismeret furdalásom volt, de örülök, hogy nem kell aggódnom:)


Mennyire lehet inni Cipralex nevü gyógyszerre? Ha pl reggel 8kor beveszem a napi adagomat, egy szemet és délutan 4-5 fele megiszok 3-4 sört abból lehet baj?

Legjobb válasz: Rajta van a tájékoztatóján, hogy 'Nem valószínû ugyan, hogy a Cipralex fokozza az alkohol hatását, de az alkoholfogyasztást mégis tanácsos kerülni a Cipralex kezelés idõtartama alatt.' Tehát inkább ne igyál.

Rajta van a tájékoztatóján, hogy 'Nem valószínû ugyan, hogy a Cipralex fokozza az alkohol hatását, de az alkoholfogyasztást mégis tanácsos kerülni a Cipralex kezelés idõtartama alatt.' Tehát inkább ne igyál.
A kérdező hozzászólása: Már volt olyan hogy megittam vagy 5-6sört is max és fel akadt a szemem és úgy aludtam el
Esetleg lehet komolyabb hatása is, ne próbálkozz.
Én régebben néha volt, hogy ittam utána, néha még töményet is és az égegyadta világon semmi különöset nem éreztem.
én is iszom rá hétvégente, és semmi bajom nincs tõle. persze nem töménytelen mennyiségben :)
Igen.
A rend õreinek, nagyon jó szondáik vannak. Elképzelhetõ hogy megbüntetnek érte.
Nem kell megállni nekik és akkor nem lesz bajod a szondáztatás végett.
szerintem is gond lehet. elõttem lévõ válaszolók. mibõl gondoljátok hogy rendõr fogja szondáztatni vagy hogy attól fél? én sem igen merném meg csinálni amit a kérdezõ tervez de nem csak a hajnali vezetés miatt hanem mert pl a gyár ahol melózok nem tûri az alkoholos befolyásoltságú dolgozókat. elég sûrûn van az hogy a kapuban a bizt.õrok behívják az embereket szondáztatásra, ha kimutat valamit repül az illetõ azonnal. szóval nem csak rendõri szondáztatás létezik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!