Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha reggel megiszok (8 db)

Az baj ha egynap megiszok 3 L folyadékot és csak reggel meg este megyek el pisálni?

Napközbe meg izzadok marhára...

Legjobb válasz: Nem baj,ha akkor kell,akkor kell:)

Nem baj, ha akkor kell, akkor kell:)
pisálni ja...

Baj, ha néha reggel megiszok egy 3in1 kávét?

A terhesség óta egyre alacsonyabb a vérnyomásom, amikor már nagyon szédelgek megszoktam inni egy 3in 1 kávét, de szigorúan csak egyet és csak ha nagyon nem bírom.Baj?

Legjobb válasz: Szio! Szerintem egyáltalán ne baj. Nyugodtan megihatod, ettõl se neked se a babának nem lesz rossz. Nyugodtan megihatod! ne aggódj!

Szio! Szerintem egyáltalán ne baj. Nyugodtan megihatod, ettõl se neked se a babának nem lesz rossz. Nyugodtan megihatod! ne aggódj!
Nem, akár egy fõtt kávét is megihatsz, de sok tejjel és cukorral.A 3 in1-et talán azért nem tanácsolnám, mert tiszta mûanyag, és se neked se a babának nincs most szüksége mûanyag élelmiszerekre, italokra.Amit nekem ajánlottak alacsony vérnyomásra az a feketeribizliszörp(házi), kicsit segít, de nem az igazi.Piacon talán kapsz...vagy bioboltban nézd meg.
Szia!Nem, egyáltalán nem baj, sõt ha nagyon nem érzed jól magad mert szédelegsz akkor bizony az a vérnyomásod jelzése. Én magam is kávézom egy kis csészével minden reggel ajánlott.Az én vérnyomásom is rettenetesen alacsony most, hogy várandós vagyok.13 hetes kismama
Nyugodtan ihatod, fõleg ha jól is esik! A szervezet jelzi amit nem kultivál.
Az interneten sok helyen olvastam, hogy napi 1-2 adag kávé nem árt a terheseknek.Nekem is alacsony a vérnyomásom viszont most nem kivánom a reggeli adag kávét amit eddig fogyasztottam. Nálam 100%-an bejön a feketeribizliszörp (házi). Próbáld ki. :-)
Szia! Nyugodtan igyál. Ezek a porkávék nagyon gyengék. Én úgy tudom, hogy az igazi, erõs, tömény espressot nem kellene innod. Jó babavárást!

Nagyon nagy baj ha 14 évesen reggel suli előtt reggelente megiszok egy csésze kávét?

Legjobb válasz: Ha nem nagyon erös, akkor nem, föként ha tejjel iszod.

Ha nem nagyon erös, akkor nem, föként ha tejjel iszod.
A kérdező hozzászólása: Ja nem is kávét hanem inkább tejes kávét szoktam inn
A koffein benne marad, akkor is, ha tejet teszel hozzá. Viszont próbáld meg csak egy fél csészével, hátha az is elég, így biztosan kisebb a káros hatás. Szerintem minél késõbb kell ezt kezdeni, mert az ember késõbb mindig hajlamos növelni az adagot. Ha kávé helyett teát iszol, az is jobb (állítólag kevésbé káros formában van benne az amúgy is kevesebb koffein).

Az mekkora baj, ha még szoptatom a 9 hónapos kislányom, (reggel és este), de alkalmanként megiszok egy pohár bort?

Nem iszok rendszeresen alkoholt,de van mikor alkalom nélkül is megkívánom,ez árt a banának?

Legjobb válasz: http://www.babanet.hu/faq/taplal08.php

Dehogy is.Semmi baja nem lesz atól, ha egyszer-egyszer iszol egy pohár bort, nem választódik ki annyira a tejben, hogy zavarja.
Nem árt. Az én dokim még terhesség alatt is kvázi elõírta...a sógornõm meg azt mondja, hogy a 3 hós kislányának már kedvenc bora is van...:-)
A kérdező hozzászólása: Húú..köszönöm szépen. Úgy aggódtam, minden korty után lelkiismeret furdalásom volt, de örülök, hogy nem kell aggódnom:)

Mi bajom lesz ha megiszok reggel 3 bögre 3 az 1ben Nescafét?

Általában kett?t szoktam.

Legjobb válasz: Tipikus nyugati étrendhez tartozó mûkaja, ennyi bajod lesz vele.. Cukor, tejpor, adalékok. Minden nap ilyen szutykokat esznek, utána még kenyérfélét, lisztet, tejterméket, és csodálkoznak ha szív-cukorbetegség üti fel a fejét. A 3 bögrétõl semmi baj nem lenne, egy alkalommal.

Tipikus nyugati étrendhez tartozó mûkaja, ennyi bajod lesz vele.. Cukor, tejpor, adalékok. Minden nap ilyen szutykokat esznek, utána még kenyérfélét, lisztet, tejterméket, és csodálkoznak ha szív-cukorbetegség üti fel a fejét. A 3 bögrétõl semmi baj nem lenne, egy alkalommal.
Nekem sok savat csinál, azonkívül semmi... :)
A kérdező hozzászólása: Már volt. Most engedtek ki a kórházból. Újraindíttották a szívem egy aksitöltõvel.
szép lassan lesz egy...szívgörcsöd.
Mert az kávé, koffeint tartalommal, a nescafe meg tejporos cukros izé.
A kérdező hozzászólása: *fõzött
A kérdező hozzászólása: Na de miért van az ha 2 jó erõs fõtött kévét iszok akkor majd kiugrik a szívem? A nescafétól meg nem. :-)
Sokkal jobban bírja a szívünk a kávét, mint az ilyen kávé tartalmú mû kajákat. Ennyit az önámításról. Napi 5-6 kávé belefér, lényeg hogy összességében mennyi koffeint fogyasztunk. A feketekávéban ('presszó kávé') nincs sok koffein, mert fõzéskor nagyon nagy hõterhelést kap, és módosul a molekula, pontosabban hõre elbomlik valamennyi. Ha ezt a kávét még hígítjuk is vízzel, akkor egy igen enyhe, és minimális mellékhatásokkal rendelkezõ kellemes italt kapunk (kávé), ez is egy drog a koffein miatt. De a legenyhébb és legkevésbé káros drog. Ellenben egy tejporos, cukros, adalékos, akár mondhatni mûkajával, az ilyen neszkávé 3 az egyben kiadással szemben, amit én már nem ajánlanék fogyasztásra.
Szétkúrja a gyomrod, Hajszáleres vérzést okoz, persze nem egy elsõ alkalommal, de ha hosszú távon így tolod akkor elõbb utóbb lesznek problémáid.
A kérdező hozzászólása: Megittam. Semmi bajom még élek. Azért iszok Nescafét mert sok kávét iszok és ha a rendes fõzött kávéból meginnék 5-6ot azt nem díjazná a a kicsi szívem.
:D

Mennyire lehet inni Cipralex nevü gyógyszerre? Ha pl reggel 8kor beveszem a napi adagomat, egy szemet és délutan 4-5 fele megiszok 3-4 sört abból lehet baj?

Legjobb válasz: Rajta van a tájékoztatóján, hogy 'Nem valószínû ugyan, hogy a Cipralex fokozza az alkohol hatását, de az alkoholfogyasztást mégis tanácsos kerülni a Cipralex kezelés idõtartama alatt.' Tehát inkább ne igyál.

Rajta van a tájékoztatóján, hogy 'Nem valószínû ugyan, hogy a Cipralex fokozza az alkohol hatását, de az alkoholfogyasztást mégis tanácsos kerülni a Cipralex kezelés idõtartama alatt.' Tehát inkább ne igyál.
A kérdező hozzászólása: Már volt olyan hogy megittam vagy 5-6sört is max és fel akadt a szemem és úgy aludtam el
Esetleg lehet komolyabb hatása is, ne próbálkozz.
Én régebben néha volt, hogy ittam utána, néha még töményet is és az égegyadta világon semmi különöset nem éreztem.
én is iszom rá hétvégente, és semmi bajom nincs tõle. persze nem töménytelen mennyiségben :)
Igen.
A rend õreinek, nagyon jó szondáik vannak. Elképzelhetõ hogy megbüntetnek érte.
Nem kell megállni nekik és akkor nem lesz bajod a szondáztatás végett.
szerintem is gond lehet. elõttem lévõ válaszolók. mibõl gondoljátok hogy rendõr fogja szondáztatni vagy hogy attól fél? én sem igen merném meg csinálni amit a kérdezõ tervez de nem csak a hajnali vezetés miatt hanem mert pl a gyár ahol melózok nem tûri az alkoholos befolyásoltságú dolgozókat. elég sûrûn van az hogy a kapuban a bizt.õrok behívják az embereket szondáztatásra, ha kimutat valamit repül az illetõ azonnal. szóval nem csak rendõri szondáztatás létezik.

7 hetes terhes vagyok es minden reggel hanyok mostmar ketszer is naponta ahogy az meg van irva. Probaltam mar mindent amit lehet, semmi nem hasznal csak ha megiszok 1 pohar jeghideg colat es az lenyugtatja a gyomromat. Lehet tole barmi bajunk?

Kb1-2 dl rol beszelek es nem mindennap

Legjobb válasz: nos, nem egeszseges a kola, tele van katrannyal, elmeletileg nem art, de szerintem probalj egeszsegesebb megoldas utan nezni

nos, nem egeszseges a kola, tele van katrannyal, elmeletileg nem art, de szerintem probalj egeszsegesebb megoldas utan nezni
Én almát ettem, de nekem 6 hónapos koromig mindentõl hányingerem volt, sõt a fiam már egy éves, de van aminek az illatát azóta sem birom:-).Az is elõfordult, hogy megittam egy párkorty sört, mert majd meghaltam érte.Jó babavárást neked!
Biztosan nem egészséges a Cola, de nekem is ez segített a gyomorégésen, kb. 3 hónapig minden nap ittam egy pohárral. A kislányom egészséges, szerintem azért olyan nagyon nem lehet ártalmas, mint pl ha cigizne a kismama. Amúgy én se terhesség elõtt, se azóta nem rajongok a Coláért, de akkor sokat segített. Persze akkor is próbáltam a lehetõ legkevesebbet fogyasztani.
A kérdező hozzászólása: kedves 17/40 es :P csinaltam egy 2L es frissen facsart hideg limonadet es nagyon jol esik , folyamatosan iszom es mar ettem is 3 fasirtot es ket tanyer fozeleket azota :P
Szia! Nekem a citromos víz vagy a tej segített.Persze jéghidegen, decemberben...:) A dm-ben lehet kapni cukormentes háztartási kekszet, nekem az is bejött, ha azt rágcsáltam, mert semleges íze van, nem édes, mint a cukros. Kitartás! Mondjuk én még egy fosós- hányós vírust is bekaptam mellé a munkahelyemen. Egy élmény volt a karácsony! :D Üdv, 25 hkm
1. terhességem alatt végig rosszul voltam.Nekem semmi, de tényleg SEMMI más nem segített csak 2-3 dl kóla, és 2-3 db HT keksz.Kipróbáltam mindent, de tényleg.Minden visszajött, vagy még rosszabb lett.jajj nagyon rossz volt.. :( Most ismét terhes vagyok, 6 hetes és mondta az orvos, hogy ha rosszul vagyok, akkor szedjek Magne B6-ot.Jövõhéten el is zavarom a páromat gyógyszertárba! :)
Második vagyok. Az biztos hogy én sem szeretem annyira a tejet, de mikor rájöttem hogy segít a bajomon, akkor már örömmel megittam. Így 36 hetesen már fintorgás nélkül is megy :)
A kérdező hozzászólása: kedves 21hetes kismama :P a kolan kivul semmi karosat nem iszok se kavet se nem dohanyzom, de ha csak ettol mulik el a hanyinger, , , , persze azert idovel elmulik a hanyiger is es kolat sem fogok inni
Nem a legegészségesebb, de nekem is a hideg cola segített kicsit. Én nem nagyon foglalkoztam vele, mert minden kijött belõlem, alig ettem, állandóan undorodtam mindentõl. Úgyhogy maradt a cola. Igyad, ha jól esik. Nem lesz tõle baj!21hkm.
Bajotok nem hiszem, hogy lehet a colatól, bár nem a legegészségesebb, az biztos. Én még nem terhesen se ittam, viszont sok kismamáról olvastam, hogy segített nekik is rosszullétek esetén. Egyébként nekem a kefír nyugtatta a gyomromat.
A kérdező hozzászólása: kedves masodik valaszolo : meg nem probaltam a tejet mert annyira nem szeretem de megfogadom tanacsod :P
Nekem segített egy bögre hideg tej, próbáltad már?
Szió! Nekem is az elsõ 12 hét majdnem így telt el, de szerencsémre hamar figyelmeztetett az orvosom , hogy válasszak vitamin gyógyszert. Elkezdtem az Elevitet szedni mellette még a Magne b6.ot is és minden hànyingeres tünetem csökkent. Az Elevit gyógyszer tájékoztatójában benne is van hogy csökkenti az émelygést hányingert. Nekem sajnos nagyon rossz volt mert én ha az utcán is egy dohányzó embert láttam azonnal elkapott a rosszul lét. És nekem semmi más nem segített csak a gyógyszer...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!