Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha recseg (9 db)

Baj, ha nagyon recseg az állkapcsom? Nem fáj, csak recseg-ropog, pl. Amikor ásítok vagy harapok, és nagyra nyitom a szám.

Legjobb válasz: Kicsit elvagy kopva, irány a háziorvoshoz beutalóért!!! mielõtt visszafordíthatatlan lesz!!

Kicsit elvagy kopva, irány a háziorvoshoz beutalóért!!! mielõtt visszafordíthatatlan lesz!!
Faternak is recseg ha ásít
én azt hallottam hogy kalcium hiányod van és azért egyébként nekem is szokott:)

Ha megfogtam az egyik fogam és egy kicsit meg mozditotam és egy kicsit recseget de nem fáj akkor lehet belõle bajom?

Legjobb válasz: Nem szabad lazítgatni! Ha máskor is recseg, mint például mikor fogszabályozód van és kilazul, akkor menj el orvoshoz, de leginkább ne próbálgasd mozgatni!

Nem szabad lazítgatni! Ha máskor is recseg, mint például mikor fogszabályozód van és kilazul, akkor menj el orvoshoz, de leginkább ne próbálgasd mozgatni!

A hifim (ha lejátsza a cd-t, sajnos eléggé finnyás), akkor periódikusan zizeg, recseg, hangerő arányosan. Mi a baj?

Tök rég használtam, van is vagy 6 éves. Szerintetek menthető?

Legjobb válasz: Igen. Burkolat leszed ha kell, ha anélkül hozzáférsz a fejegységhez akkor úgy. Alkohollal szépen óvatosan megtakarítod.

Igen. Burkolat leszed ha kell, ha anélkül hozzáférsz a fejegységhez akkor úgy. Alkohollal szépen óvatosan megtakarítod.
A kérdező hozzászólása: és azzal mit lehet tenni, hogy hol lejátsza, hol nem játsza a cd-ket? pedig eredetiek
szóval ha beleteszed a cd-t akkor az recseg, zizeg, és minél hangosabban hallgatod a hangszóróból annál hangosabban jön a recsegés zizegés ? milyen márka ?
ha megpucolod talán jó, de lehet hogy haldoklik benne a fej ha eredeti cd-t is alig akar lejátszani legalábbis megtisztított állapotban
A kérdező hozzászólása: Thomson eredeti cd-t vmiért nem ismeri fel, egy másoltat sikerült lejátszania, de azt is eléggé furán, lehet tényleg a fejjel van valami a recsegést meg remélem a tisztítás megoldja, köszönöm :)


Mirû beszélsz te? Fogalmazd újra és kapsz segítséget.

Sony xperia z vízbe rakása után ha kicsit recseg a hangszóró az nem baj? Most mostam meg de azt veszem észre hogy egyre jobb

Legjobb válasz: Nos, nem kéne recsegnie a hangszórónak. Persze elõfordulhat olyan, hogy a hangszórónál még van egy kis víz, ami elállja a hanghullámok útját. Azért ne csap alatt mosd a telefont. Rendben van, hogy vízálló, de a gyár inkább az esõcseppekre gondold ez alatt és a párásodásra. :)

Nos, nem kéne recsegnie a hangszórónak. Persze elõfordulhat olyan, hogy a hangszórónál még van egy kis víz, ami elállja a hanghullámok útját. Azért ne csap alatt mosd a telefont. Rendben van, hogy vízálló, de a gyár inkább az esõcseppekre gondold ez alatt és a párásodásra. :)
centrifugázd is ki
Kikell száradjon, majd utánna normálisan fog szólni
Azért azt ne. Az ütésállóság sem véd az 1200-as fordulat ellen. :D
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm Hát csak ki akartam próbálni
Tedd egy zacskó rizsbe!

FL Studioban ha sok sáv szólal meg egyszerre, recseg. A proci core 2 duo, 4giga ram viszont a hangkártya integrált. Lehet hogy az a baj?

másra nem tudok gondolni.

Legjobb válasz: Buffer beállítását próbáltad? Integrált hangkártya nem erre való hacsak nem egy 50e forintos alaplapod van vagy egy 250e ft-os pro audio laptop. Ez elég gyenge konfig a zenélésre. Min 8GB ram és egy i7 CoreQuad és egy ASIO-s pl M-Audio hangkártya. Fontos az is, hogy minden 64 biten fusson. Még a VST-knek is külömben nem használja ki a hardvert. A fruti elég erõssen zabálja a gépet szóval kell alá a vas.

Buffer beállítását próbáltad? Integrált hangkártya nem erre való hacsak nem egy 50e forintos alaplapod van vagy egy 250e ft-os pro audio laptop. Ez elég gyenge konfig a zenélésre. Min 8GB ram és egy i7 CoreQuad és egy ASIO-s pl M-Audio hangkártya. Fontos az is, hogy minden 64 biten fusson. Még a VST-knek is külömben nem használja ki a hardvert. A fruti elég erõssen zabálja a gépet szóval kell alá a vas.
a core 2 duo elég de nem a fruty-nek. Nekem az van/volt és Logic Pro, Reason Rewire-ben lazán elmegy. Anno win alatt a Fruty 10 sávtól meghalt. Én ezért nem használom már. Viszont kezdõknek jó.
A kérdező hozzászólása: pedig azt mondták a core 2 elég és sok ram kell azt hittem a 4giga sok :D akkor bõvítem ha lesz kes meg veszek hangkártyát. köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: de beállítottam a buffert és most jó. viszont szerintem hangkártyát veszek mert ami van az elég ratyi
Memóriát meg addig vegyél amíg olcsó. Az a legfontosab. Ha nincs memória, hiába a GHz-ek.
Ajánlom még, hogy 96KHz-en 24bit-en szerkessz, ha nem megy minimum 48KHz-en. Bár attól függ milyen zenét csinálsz, csak így szebbek lesznek az effectek. Meg persze a lehalgatórendszer minõsége sem mind1. Remélem tudtam segíteni, ah érdekel még valami, nyugodtan kérdezz. :)
Nekem is ez a konfigom, annó Windows 7 x64 alatt asioval a fl studio 9 az ment lazán. Egyébként Linux alatt is megy. Win alatt nekem 1 ms lazán ment 620 effektel.
nem :) van ez így..
A kérdező hozzászólása: És amúgy mit lehet tenni ellene????
A kérdező hozzászólása: Ja és minden alkalommal, ezért inkább kikapcsolom.
El van meszesedve valamelyik nyaki csigolyád. Keress fel egy csontkovácsot.

A Guitar Hero World Tour-ban recseg a hang de ha traing-ben nyomom akkor jó! Mi lehet a baj?

A gépem: Ati radeon HD 4600-as videókártyám van! Processzor Pentium 4 3.00Ghz SP3 hang: 5.1 creative sund blaster Ram : 2 Gb

Legjobb válasz: Én azt hiszem tudom!Nekem is ez volt!Méghozzá azért mert a min proci ihénye IntelŸ PentiumŸ Dual-Core 2.4 GHz or AMD Athlon™ 4400+ Trainingnél nem kell annyit betölteni mint rendesen!(Asszem)Remélem segitett!

Én azt hiszem tudom!Nekem is ez volt!Méghozzá azért mert a min proci ihénye IntelŸ PentiumŸ Dual-Core 2.4 GHz or AMD Athlon™ 4400+ Trainingnél nem kell annyit betölteni mint rendesen!(Asszem)Remélem segitett!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!