Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha polyaban (4 db)

Baj, ha nem polyaban szoptatom a kethetes kislanyomat?

Sajnalom bepakolni ebben a nagy melegben, csak megizzad es kipirosodik.

Legjobb válasz: :o) nekem is csak rovidujju bodyban meg picike zokniban van. a polyat csak a gerince miatt kerdezem. amugy be sem tudnam pakolni etetesre, mert akkor olyan kis turelmetlen, alalndoan rugkapal. csak a gyerekorvos mondta, hogy polyaban jobb lenne szopiztatni. de sajnalom, mert amilyen melegek vannak, izzadna. igy is neha tiszta verejtekes a homloka a szopizastol, mert erolkodik:o)

A kérdező hozzászólása: :o) nekem is csak rovidujju bodyban meg picike zokniban van. a polyat csak a gerince miatt kerdezem. amugy be sem tudnam pakolni etetesre, mert akkor olyan kis turelmetlen, alalndoan rugkapal. csak a gyerekorvos mondta, hogy polyaban jobb lenne szopiztatni. de sajnalom, mert amilyen melegek vannak, izzadna. igy is neha tiszta verejtekes a homloka a szopizastol, mert erolkodik:o)
Szia! Én az elsõ gyermekemet novemberben szültem. És mivel elsõ volt, anyai, nagyszülõi tanácsra pólyába tettem -hagyományosba. Azért volt jó, mert melegen tartotta és védte, mintha még mindig a hasamban lett volna. Viszont borzalmas volt szoptatás elõtt kivenni a pólyából, tisztába tenni, vissza a pólyába... ráadásul minden szoptatás elõtt és után lemértem. Ma már nem bonyolítanám így túl az életemet! Mindent könyvbõl csináltam és végig izgultam az egész csecsemõkorát. A kisfiamat márciusban szültem és nála egyáltalán nem használok pólyát. Lazább lettem :) ) Meleg van, egész nap egy bodyban van. Csak végignyúlok az ágyon és szoptatok. Vagy ülök a kanapén felhúzott lábakkal és egy textilpelenka van a feje alatt a karomon. Vagy a kertben, autóban szoptatok. A lényeg a lényeg, hogy a pólya egyáltalán nem szükséges.
Az én fiam csak a kórházban szopott pólyában. Itthon még benne volt vagy két hétig (de tél volt), de szopinál kivettem, nekem úgy egyszerûbb volt megfogni. Amúgy, kedves elsõ válaszoló: igen, létezik, attól, hogy te valamirõl nem tudsz, még lehet olyan.
szia, Létezik még ilyen, hogy valaki bepólyálja a babáját? Az én csajszim 10 hónapos és sohasem tettem pólyába.A mai napig szopizik, gyönyörû tartása van nagyon ügyes fejlett baba. Ebben a melegben elég rá egy kis bady.
Esetleg jó megoldás lehet a szoptató párna...
nekünk sem volt soha, kislányom 5 hónapja így szopizik. Üdvözlöm az orvosotokat. Õt kellene bepólyálni ilyen melegben..
Én is szerettem pólyázni a gyerekeimet, de szoptatni képtelen voltam így, egyszerûen nem tudtam megfogni. Valószínûleg azért, mert nálunk már a kórházban sem pólyáztak, és ott anélkül tanultam meg szoptatni. Viszont télen a pár hetes babák szerintem sokkal jobban mutatnak odakinn pólyában, mint hálózsákban, vagy overállban, aminek lóg rajta a keze, mert rendesen ráadni még nem lehet. De ez csak az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: koszi szepen, megnyugodtam kicist, hogy azert nem csinalom olyan rosszul, remelem :o)))

Ugye nem baj, ha a 2 hetes babánk pólyában van mindig?

Persze ki szoktuk csomagolni hogy tudjon mozogni, de ebben valahogy nagyobb biztonságban érezzük. Illetve mivel szinte egész nap alszik, ezért neki talán jobb is a pólyában, mert a magzati létre emlékeztetheti a sz?k hely miatt.

Legjobb válasz: amikor alszik, legyen pólyában, egyébként vegyétek ki és így rendben lesz!

amikor alszik, legyen pólyában, egyébként vegyétek ki és így rendben lesz!
anno a fiam is eddig volt polyában aztán kinottuk:) persze én is ezt jobbnak találom mint csak ugy szabadon.
Fürdésnél masszírozzátok, tornáztassátok, akkor nem gond.
A kérdező hozzászólása: Persze, megy a masszírozás, meg a tornázás. Azért is van pólyában, mert ha nem alszik, akkor éppen szoptatom - fekve - és így kényelmes neki és nekem is. Jobban rá tudom fordítani a cicimre.
Nekünk nem volt pólyánk, a 2. babánkat be kellett csomagolni 77 takaróba, jó szorosan, akkor érezte jól magát. Ha nem tetszik neki, úgyis ordít majd :)

Nagy baj ha a 3 hónapos babám még mindig pólyában alszik?

Koraszülött volt, kicsi súllyal. Nem szoktam szorosra kötni, éppenhogy csak rákötöm lazán, és úgy hogy a karja mindig kilóg bel?le. Úgy látom nagyon szereti, mert nagyon nyugodtan alszik benne. Próbálkoztam el?tte takaróval, de azt lerugta magáról. Meddig használhatjuk még, amig el nem kezd forgolódni?

Legjobb válasz: Nem baj, használjátok nyugodtan addig, amíg õt nem zavarja. Ha majd többet mozog, forgolódik, akkor valószínüleg kikívánkozik belõle majd. Észre fogod venni. Lehet, hogy fél éves is lesz akkor vagy több. Nem számít.

Nem baj, használjátok nyugodtan addig, amíg õt nem zavarja. Ha majd többet mozog, forgolódik, akkor valószínüleg kikívánkozik belõle majd. Észre fogod venni. Lehet, hogy fél éves is lesz akkor vagy több. Nem számít.
Szia!A kislányom igaz, még csak 7 hetes de éjszaka õ is csak pólyában alszik.Amíg nem kényelmetlen neki , szerintem hagyd , hogy abba aludjon.
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem, mert mindenki úgy ellene van a pólyának. Õ viszont olyan jól alszik, egész éjjel fel sem kel, félek ha most elhagyjuk a pólyát akkor ez megváltozik. Meg én is nyugodt vagyok hogy tudom nem takarózik ki. Köszi a válaszokat.
Szerintem nyugodtan, másra ne hallgass ha neked és leginkább neki jó így akkor mással ne foglalkozz. A Te gyereked!Én is sokáig, mondjuk nem pólyába, hanem volt olyan takarom amit össze lehetett kapcsolni és olyan jókat aludt benne, szerintem jó meleg nekik és biztonság érzetet ad.
Szia!Nem baj, ahogy neked, és a picurkádnak jó, úgy csinálj mindent.A pólya, szülõ függõ! Én pár napig hagytam benne.Akkor voltak a nagy melegek.Nálunk meg ebbe kötött bele mindenki, hogy miért nincs pólyába.
Persze, ahogy jónak látod és a babódnak jó, de egy három hós picinek már "ki kéne szoknia" a pólyából;kitakarózás ellen ajánlom, h próbáld ki az angolpólyát vagy a hálózsákot, mi 3és fél hósan nagyon szeretjük! Jó egészséget!
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!