Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha pillanatról a (3 db)

Baj, ha egyik pillanatról a másikra elmúlik a mellfeszülés?

17 hetes vagyok a 4hétt?l kezdve feszülta mellem úgyhogy hozzá sem lehetett érni. Tegnap elmúlt.Igaz hogy ez rossz jel?Vagy csak riogatás?Lehet, hogy hülye kérdés de idegesít nagyon és félek, hogy van valami probléma.

Legjobb válasz: Szia Nekem az elejen annyira fajt,h hozza sem tudtam erni,es egy jo par het kb.10-12 hetesen mintha elvagtak volna. En is megijedtem,es fel tettem ezt a kerdest itt,de megnyugtattak,h semmi baj nincsen,es ugy is volt. Szerintem nyugodj meg,de ha megsem tudnal teljesen megnyugodni akkor szaladj el az orvosodhoz,vagy menj el 4 d-s uh-ra /ha megteheted/En is ilyenkor voltam eloszor,mert nem ereztem napok ota a pici mozgasat,de ott megnyugodttam mert akkora hancurt nyomott a Mi pici babank. Nagyon boldog babavarast kivanok. 30 hetes kismama

Szia Nekem az elejen annyira fajt, h hozza sem tudtam erni, es egy jo par het kb.10-12 hetesen mintha elvagtak volna. En is megijedtem, es fel tettem ezt a kerdest itt, de megnyugtattak, h semmi baj nincsen, es ugy is volt. Szerintem nyugodj meg, de ha megsem tudnal teljesen megnyugodni akkor szaladj el az orvosodhoz, vagy menj el 4 d-s uh-ra /ha megteheted/En is ilyenkor voltam eloszor, mert nem ereztem napok ota a pici mozgasat, de ott megnyugodttam mert akkora hancurt nyomott a Mi pici babank. Nagyon boldog babavarast kivanok. 30 hetes kismama

Betöltött 36. hét után hogy hagytátok abba a magnéziumot? Azonnal v fokozatosan? Én napi 3*2 Magnesii Citrici-t szedek. Ha egyik pillanatról a másikra abbahagyom, nem lesz baj belőle?

Legjobb válasz: szia! Ha jól emlékszem, igen akkor hagytam abbam és egyszerre. De én Magne B6-ot szedtem, semmi panaszt nem okozott a hirtelen elhagyása! Élvezd ki babásan ezt a pár hetet:) Könnyû szülést, jó egészséget!

szia! Ha jól emlékszem, igen akkor hagytam abbam és egyszerre. De én Magne B6-ot szedtem, semmi panaszt nem okozott a hirtelen elhagyása! Élvezd ki babásan ezt a pár hetet:) Könnyû szülést, jó egészséget!
Szia! Én is 36-ik hétnél hagytam abba. Én is 3x2 szedtem, de semmi gond nem volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) ) Élvezem minden pillanatát, gyönyörû ez az állapot:) Nagyon boldog leszek ha már majd a kezemben tarthatom, de h õszinte legyek, cefetûl fog hiányozni, h nem lesz bent a pociban.Annyira imádom mikor mozog, sokszor írtó fájdalommal jár, de azt is szeretem:) Jó egészséget Nektek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!