Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha napról (6 db)

7 hetes terhesen jelenthet bajt, ha egyik napról a másikra elmúlik a mell érzékenyésg, fájdalom?

Tegnap még nagyon érzékeny volt, ma reggelre meg semmi. Aggódnom kellene?

Legjobb válasz: Ne aggódj! A tünetek jönnek-mennek. Kezdetben nekem egész nap fájt a cicim, aztán elmúlt, mostanában csak akkor érzem, ha este leveszem a melltartót. A hányingerrel ugyanez. Van, amikor teljesen elmúlik, másnap meg egész délután szinte felkelni sem tudok, annyira gyötör a rosszullét.

Ne aggódj! A tünetek jönnek-mennek. Kezdetben nekem egész nap fájt a cicim, aztán elmúlt, mostanában csak akkor érzem, ha este leveszem a melltartót. A hányingerrel ugyanez. Van, amikor teljesen elmúlik, másnap meg egész délután szinte felkelni sem tudok, annyira gyötör a rosszullét.
Szia! Nekem is igy volt, mindig rémeket láttam. Figyeltem a testem és kombináltam. A vérzés és az erõs görcs jelenthet bajt. 12hkm
Nekem is voltak napok, mikor egyáltalán nem éreztem, szóval e miatt csak ne aggódj.
ez a 40. milliomodik ilyen kérdés:) semmit nem jelent!! a legtöbb nõnek amúgy két nap múlva megint visszatér, van, akinek nulla tünete van stb.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.
Szia! Mi újság? Remélem minden rendben van és jól vagytok. 2. válaszoló vagyok
A kérdező hozzászólása: hát sajnos nem. Elvetéltem:( Köszi az érdeklõdést.
Sajnálom kedves kérdezõ, ki fogod heverni majd és a következõ sikerülni fog! Én is átéltem, most újra babát várok. Adj magadnak egy kis idõt és feldolgozod.
A kérdező hozzászólása: Örülök h Neked sikerült:) Most még nagyon rossz, de nem adom fel. Nagyon szeretnék kisbabát és már úgy beleéltem magam. Neked mennyi idõ után sikerült újra teherbeesbed?

Lehet valami komoly bajom, ha a rivotrilt egyik napról a másikra hagyom abba?

olvasgattam itt hogy fokozatosan kell leszokni de nekem erre nem lenne id?m!szóval lehet valami komoly bajom?

Legjobb válasz: Azt elfelejtettem napi 2-3 mg-ot szedtem be

A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem napi 2-3 mg-ot szedtem be
21:25-ös vagyok. Jól tetted, hogy vettél be egy felet ma. Le fogod tudni tenni, de negyedekkel kellene kéthetente csökkentened az adagot. Még így is megérezheted az elvonási tüneteket. Ha sportolsz valamit, vagy szedsz mellé a csökkentés idõszakában valami növényi szert, akkor sikerülni fog!
Hirtelen megvonás akár epilepsziás rohamot is provokálhat ! - még ha nem epilepszia miatt is szeded. Akkor aztán újabb 5 évre visszaállítják.
A kérdező hozzászólása: köszi de már nagyon szarul voltam este is, és alig aludtam nemrég vettem be egy felet!fokozatosan azért sikerült lerakni? én is 6 mg-ról kezdtem másfél hónapja és már 2, 5mg-ot szedek egy nap!
Hát, ha le birod tenni, akkor hajrá. Nekem marha nehéz volt, pedig én is úgy akartam, hogy egyik napról a másikra... Szóval hajrá, remélem sikerülni fog. Jó a rivotrilmentes élet ám! :D
Tedd le nyugodtan, nem lesz semmi bajod. Nekem árnykoromban napi 5-6 milligramm is kellett - miután abbahagytam (NEM fokozatosan, hanem letettem és kész), nem vitt el se mentõ, se ördög, se semmi. Nyugodtan tedd le, ha úgy érzed, nem kell.
Megvonási tüneted lesz a hirtelen abbahagyástól! Csak fokozatosan hagyd el!
A kérdező hozzászólása: De miért?
Ne próbáld ki, elõfordulhat, hogy a mentõ visz el.
A kérdező hozzászólása: több mint egy éve szedem!akkor úgy kérdezem hogy van e valakinek olyan tapasztalata, hogy valaki roszul lett emiatt stb...?
Nem lehet, hanem valószínüleg lesz. Ez persze attól is függ, hogy mióta szeded. Nem véletlenül írják rá, hogy kizárólag az orvos utasítása szerint.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztató válaszokat!

Az nagy baj, ha melleim egyik napról a másikra megszűntek érzékenyek lenni?

Még csak most vagyok 5+6 hetes.

Legjobb válasz: Nem tudom hány hetes és napos voltam,mikor nem lett érzékeny a cicim,de minden rendben velünk,már elhagytuk a 34. hetet is :)Ne aggódj!

Nem tudom hány hetes és napos voltam, mikor nem lett érzékeny a cicim, de minden rendben velünk, már elhagytuk a 34. hetet is :) Ne aggódj!
Szia.4 hetesen az elmaradt menzi napjától fájtak a melleimkb.2 hétig.Utánna elmúlt és jött az émelygés.Most 10 hetes vagyok és napról napra szinte égnek a melleim annyira fájnak.Az elõzõ terhességemnél egyáltalán nem fájt.
Ne aggódj! Nekem is a nem várt körül kezdõdött, és a 6. hétig tartott a mellfeszülés / érzékenység. Most 13 hetes vagyok. Nálam a tünetek jönnek-mennek, ennek ellenére hála az égnek jól vagyunk! A tünetek elmúlása nem jelent semmi rosszat, nyugi! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek. Megnyugtattatok.
Nekem is megszûnt, aztán visszajött. :) A baba a kiságyban szuszog, és lassan tápszert követel. :) )) Nyugalom.
Szia! Nálam is így volt, nemvárt elõtt elkezdett fájni, 6 hetesen pedig elmúlt.

Mi lehet a baj, ha egyik napról a másikra, egy bizonyos oldalra nem tudok felmenni a megszokott böngészővel? (mozilla - facebook)

Az a problémám, hogy nem tudok a gépemen belépni mozillával a facebookra. Explorerrel, safarival és a telómmal is sikerül, de amivel eddig használtam, a mozillával nem. Ráadásul képet feltölteni sem tudok az itthoni gépr?l (ezt egyik böngész?vel sem) csak mobilról, tehát gondolom ezzel a géppel lehet valami.

Baj, ha egyik napról a másikra alig bírok enni?

Most vagyok a hetedik hétben. Egy hete még farkaséhséggel küzdöttem, nem bírtam abbahagyni a kajálást. És egyik napról a másikra átfordult: alig bírok valamit lenyomni a torkomon. Reggelente iszom egy pohár tejet, és napközben gyümölcsleveken élek, mert semmi szilárdat nem bírok megenni, ha kicsit jobban próbálkozom, rögtön elkezdek öklendezni. Nem lesz baja a picinek?

Legjobb válasz: ne aggódj a pici elveszi amire szüksége van.vitaminokat azért szedjél! én az elsõ hónapokban még fogytam is annyira nem volt étvágyam.most már olyan mint a terhesség elött, szóval ez a falásos korszak nekem kimaradt:( 28hetes terhes, boldog babavárást

ne aggódj a pici elveszi amire szüksége van.vitaminokat azért szedjél! én az elsõ hónapokban még fogytam is annyira nem volt étvágyam.most már olyan mint a terhesség elött, szóval ez a falásos korszak nekem kimaradt:( 28hetes terhes, boldog babavárást
Szia! Én most 16 hetes vagyok és azokban a hetekben, én is alig ettem vmit. Bántott is a dolog, hogy lesz-e belõle baj?! (Egyébként, most is elég keveset eszegetek.) Szedtem/szedem az Elevitet és az adott egy kis megnyugvást, mert azáltal került vitamin a szervezetembe. Aztán, újabb megnyugvást jelentett a 12 hetes UH, amikor is megtudtam, hogy jól fejlõdik a baba, igaz nem egy óriásbébi, de normál méretekkel rendelkezik. Most is elõfordul, hogy hányingerem van, de kb. a 10-11. héttõl kezdett elmúlni az a szörnyû émelygés és hányás. Kívánom, hogy te is hamar legyél túl rajta.
A kérdező hozzászólása: Igen, szedek vasat meg folsavat, de sokan a környezetemben azzal riogatnak, hogy inkább természetes úton kéne tápanyagot bevinnem...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:) Hát én is várom már a 12. hetet:)
Sziasztok! Elõször is ne higgy a riogatóknak!!! Természetes úton manapság szinte lehetetlen bevinni a szervezetbe a terhesvitaminokban található mennyiséget! Tudom, nagyon sok ellenzõje van ezen készítményeknek, de a környezetemben minden kismama szedte/szedi és mindenkinek egészséges a babája. Az orvosom, védõnõm sem véletlenül javasolta. Én január végén estem teherbe, akkor honnan szedjen az ember annyi vitamint? Biztos nem az üvegházi zöldségekbõl-gyümölcsökbõl... Az igaz: az ételbõl hamarabb felszívódnak a vitaminok, ásványi anyagok. Amúgy az elején én is sokat aggódtam, mert folyamatosan hánytam, vizet, narancslét is (!), de a kisbaba csak nõtt szépen. Pont úgy voltam, ahogy a második válaszoló kismama írta!!! Amint megláttam a 12. heti Uh-n a babát, megnyugodtam. Én is sokkal jobban vagyok azóta, de néha még mindig hányok. Úgyhogy hidd el: nem lesz baja a kisbabádnak!
Szia! Nálam is egyik napról a másikra kezdõdött a rosszullét! Egy reggel felkeltem kinyitottam a hûtö ajtót és azzal a lendülettel vissza is csuktam, mert megéreztem benn husi szagát, amibõl elõzõ ese még jóízûen falatoztam. Onnantól kezdve ne bírtam megenni semmilyen husit a 12-13. hétig! A doki azt mondta semmi baj csak azt egyem ami jólesik (pedig a kekszen kívül nem nagyon volt semmi) a babának nem lesz baja! Nem is lett baja, mert a doki szerint makk egészséges és több mint 4 kilo. Most már bármikor jöhet! Szedd a vitaminokat, és is a vasat meg a folsavat szedtem, de a gravidától rosszul voltam ezért ittam a Hipp Natale vitamint! Nagyon finom és tiszta gyümölcs! Kitartás!

Bajt jelent, ha 8 hetesen egyik naprol a másikra hirtelen elmulik a hányinger?

Eddig egész nap hányingerem volt.

Legjobb válasz: Nekem is pont 8 hetesen múlt el egyik napról a másikra. Egyik nap még szenvedtem, semmit nem akartam megenni, másnap már a gyrostálat kívántam, és meg is ettem. Semmi baj nem történt, nem törvényszerû, hogy mindenkit a 12. hétig hányinger-hányás-rosszullét gyötörjön. Nyugodj meg, ha ezen kívül más szokatlant nem tapasztalsz (vérzés, görcs...), akkor ne aggódj. 24 h km

Nekem is pont 8 hetesen múlt el egyik napról a másikra. Egyik nap még szenvedtem, semmit nem akartam megenni, másnap már a gyrostálat kívántam, és meg is ettem. Semmi baj nem történt, nem törvényszerû, hogy mindenkit a 12. hétig hányinger-hányás-rosszullét gyötörjön. Nyugodj meg, ha ezen kívül más szokatlant nem tapasztalsz (vérzés, görcs...), akkor ne aggódj. 24 h km
Nekem is egyik napról a másikra múlt el a hányinger, és egyéb tünetek. Ugyan ez már a 12. hét körül volt. Semmi baja a babának. Ne aggódj!
Szerintem minél hamarabb nézesd meg magad egy dokival! Azt mondják, h. ha minden rosszullét elmúlik, bajt jelent. Nem akarlak megijeszteni, de nekem az elõzõ babánál is ez volt, 8 hetesen és nem maradt meg. De jelenthet mást is!
nekem is egyik percrõl a másikra elmúltak a tünetek, missed ab lett.
Én 18 hétig szenvedtem, de a barátnõmnek sosem volt hányingere, sosem érezte magát rosszul.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!