Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha minden nap (254 db)

Babât szeretnénk párommal. Baj ha minden nap együtt vagyunk?

Legjobb válasz: szia nem baj. Amikor a lányommal terhes lettem akkor mi is minden nap együtt voltunk, fél évbe telt mire sikerült. Most 3 éves a lányom ujra terhes vagyok, most viszont elsöre sikerült 3 év védekezés után. Ugyhogy szerintem mindegy hogy minde nap vagy csak egyszer egyszer. Ha jönni akar a baba akkor jön ugy is.

szia nem baj. Amikor a lányommal terhes lettem akkor mi is minden nap együtt voltunk, fél évbe telt mire sikerült. Most 3 éves a lányom ujra terhes vagyok, most viszont elsöre sikerült 3 év védekezés után. Ugyhogy szerintem mindegy hogy minde nap vagy csak egyszer egyszer. Ha jönni akar a baba akkor jön ugy is.
A kérdező hozzászólása: Tegnap az óvja testében halvânyan volt 2 csík.volt màr peteérésem?
A kérdező hozzászólása: Bocsi ovu tesztben.
szia, nem baj ha minden nap együtt vagytok :) az ovu teszt önmagában nem mindig pontos, mást is érdemes nézni.
Az ovuteszt akkor pozitív, ha a tesztcsík azonos erõsségû a kontrollal. A te ovuteszted ezek szerint még, vagy már negatív. Attól függ, hol jársz most a ciklusodban. Halvány tesztvonal gyakorlatilag a ciklus egész ideje alatt lehet, hiszen annyi LH hormont mindig tartalmazni fog a szervezeted, hogy az ovuteszt érzékelje. Ha pozitívvá válik a teszt, akkor érdemes csak igazán együtt lenni, mert az azt jelenti, hogy rövidesen kilökõdik az érett petesejt.

Baj ha minden nap edzek de mindíg más testrészt?

pl:

Legjobb válasz: Ha így tudsz rendesen regenerálódni, akkor nem baj, de szerintem elég max. 5 edzés, így a bicepszet és tricepszet egy napra tenném és lenne még egy pihenõ nap.

Ha így tudsz rendesen regenerálódni, akkor nem baj, de szerintem elég max. 5 edzés, így a bicepszet és tricepszet egy napra tenném és lenne még egy pihenõ nap.
A kérdező hozzászólása: Igazából idõhiány miatt+azért mert hamar elfáradok:D
Jó, majd fogod érezni, ha több pihenõ nap kell.:)
én edzettem így 6 naposban pár hónapot igaz akkor itthon voltam mindig. fejlõdni fejlõdtem azzal végül is nem volt baj. az biztos hogy bele lehet fásulni a heti edzésbe. szerintem jobb lenne azt a bic-tict napra tenni aztán 5 naposban edzeni de a te döntésed lényeg hogy regenerálódj mert anélkül nem lesz fejlõdés.
A kérdező hozzászólása: Megpróbálom bicepszet tricepszet egyszerre ha 2-en mondjátok tuti van benne valami:D eddig még csak mell-bicepsz volt egy napon meg mell-tricepsz próbáltam már 3nap/hét megy is egy darabig de van amikor egyszerûen nem bírom tovább.Fõleg lábat nem lehet mert az kiveszi minden energiámat
A kérdező hozzászólása: Érdemes amúgy pár havonta 1hét pihenõt tartani ti szoktatok?
tudomásom szerint igen érdemes de nekem ez nem szokott menni. tudod a gép szíj.
Sajnos én sem tartok pihenõt. Néha pedig jól jön.

Az baj ha minden nap megcsinálom a töredezettségmentesítést?

Legjobb válasz: Oké ha úgy nézzük baj, mert fölöslegesen koptatod a merevlemezedet, használod az áramot stb. Csak hogy érezd: érdemes (van értelme) minden nap ablakot pucolnod otthon?

Oké ha úgy nézzük baj, mert fölöslegesen koptatod a merevlemezedet, használod az áramot stb. Csak hogy érezd: érdemes (van értelme) minden nap ablakot pucolnod otthon?
Nem, csak felesleges.
A kérdező hozzászólása: minek vegyek ha jó a vinyó!
Elég olcsók a HDD-k vegyél akkor egyet!
A kérdező hozzászólása: hát én elég sokat. másnapra mindíg van a c vagy d meghajjtón 5-6 gb töredezett fájl
"de miért? ha nagyon összegyülik lasítja a gépet." Ha nagyon összegyûlik... miért, te egy nap alatt hány ezer fájlt hozol létre és törölsz?
Jah!
Nem hogy naponta, de havonta is felesleges.
Gugu Gabor igazad van. Minden nap felesleges. Jót sem tesz, hogy mindennap csinálod meg rosszat se(attól nem fog elromlani rögtön)
A kérdező hozzászólása: de miért? ha nagyon összegyülik lasítja a gépet.
Az én 3Mb-os vinyóm is jó. Csak épp egy kép alig fér el rá...


Az baj ha minden nap mosok hajat? Mivel reggel megmosom másnap reggelre zsíros .

Legjobb válasz: szerintem nem baj. én pesten lakok és a levegõ annyira koszos, hogy muszáj mert a zsíros hajat meg nem tudom elviselni. meg ebbe a melegben megizzadsz amiatt is gyorsabban zsírosodik a haj. én ha épp olyan van, hogy nem kell sehová se mennem ,akkor is minden második nap megmosom.

szerintem nem baj. én pesten lakok és a levegõ annyira koszos, hogy muszáj mert a zsíros hajat meg nem tudom elviselni. meg ebbe a melegben megizzadsz amiatt is gyorsabban zsírosodik a haj. én ha épp olyan van, hogy nem kell sehová se mennem , akkor is minden második nap megmosom.
hát én akármivel mostan eddig másnapra olyan zsíros lett a hajam hogy utcára nemnagyon menne ki vele senki..én se tudok mit kezdeni vele, hogy ne kelljen mindennap megmosnom. mikor 2-3 napot itthon vagyok akkor persze nem mosom meg, de ugyanolyan zsíros utána is.
Én is mindennap mosok. Így érzem magam tisztának. Ez olyan, mintha azt mondanátok, hogy pár napig ne moss hónaljat, majd magától illatos lesz. Egyébként aki ilyen melegben hagyja, hogy bepálljon a feje... az jó büdös lehet. Én próbáltam amúgy kétnaponta mosni, de csak annyi lett, hogy minden másnap úgy ébredtem, hogy a körmöm alatt véres, mert álmomban kivakartam a fejem.
igen, mivel károsítja a hajat. ajánlok valamit. ha otthon vagy pl. három-négy napig, ne mosd meg. ha ezt többször egymás után eljátszod, nem lesz zsíros, csak a negyedik napra a hajad. nekem csak háromszor kellett eljátszanom, és azóta négynaponta mosok hajat, és nem zsíros!
2. válaszoló! Ez nagyon hajfüggõ... én több hónapon át csináltam azt, hogy hetente csak 1x mostam hajat, de ugyanúgy zsíros maradt a 2. napra. Nekem genetika miatt zsírosodik, és aki szintén úgy van, mint én, az akármit csinálhat a hajával, mert úgy marad. A hoxán van errõl egy napló, mindenfélét kipróbál az író, samponokat, kencéket, meg ugye, hogy nem mossa, de egyelõre nincs változás. Mindennap ne mosd, elég 2naponta. Második napra azért csak nem olyan vészes, és még mindig jobb, mintha naponta mosnád. Próbálj naturkozmetikumot használni, az eggyel jobb. Ha gyakran mosod a hajad, meleg szívvel ajánlom az Alverde termékeit (DM márkája), maximálisan elégedett vagyok vele. Nem olyan erõs vegyszer, mint a legtöbb sampon, ezt nyugodtan használhatod, akár mindennap, de jobb, ha 2 naponta. Egyébként, ha otthon vagy, akkor tényleg ne mosd. Nem kell, úgy sem látja senki.

Aki sportol minden nap válaszolnál? Ezt a fajta mozgás baj, ha minden nap csinálnám?

http://www.youtube.com/watch?v=La14c-9TAe8&feature=related

Legjobb válasz: nyugodtan csinálhatod minden nap

nyugodtan csinálhatod minden nap
A kérdező hozzászólása: köszönöm, kezdõ vagyok, nem csináltam semmi félé fajta mozgást ma csináltam elõször ezt.
akkor az elsõ hónapban elég másnaponta, hogy szokd az edzést.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.

Az baj ha minden nap kap tejet a cicám?

(laktózmentes)

Legjobb válasz: Nem baj,de 1 napcsak egyszer kapjom , de ha 1 nap egyszer adtál neki akkor most 2 naponta igyon.

Nem baj, de 1 napcsak egyszer kapjom , de ha 1 nap egyszer adtál neki akkor most 2 naponta igyon.
nyugott szívvel adhatsz neki
Természetesen nem ártasz vele!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Jó a cica nem tud tehenet fejni...de a cica el tud menni boltba konzervet venni? :) Amúgy csak egy picit kap és MINDIG ott van elötte a friss víz.Akkor ezek szerint nem ártok vele :) Még pici cica most lesz 4 hónapos.
*még annyit hogy nekünk is a szükségletünk alapjában véve az hogy együnk és ne legyünk éhesek, mégis a kenyeret nem csak magába esszük pedig csak arra van szükségünk hogy éhséget csillapítsunk, hanem különféle igényeink vannak, legyen rajta vaj paprika, szalámi, kell ez nekünk? nem, nincs rá szükségünk, ahogy arra se hogy a zöltségeket megpároljuk hiszen ezért van a fogunk hogy rágjunk. vagy ha húst csinálunk ízesítjük pedig csak az éhséget akarjuk csillapítani, akkor meg minek rá fûszer? Ezek mind IGÉNYEK. Nincs rá szükség, de igényeljük mert így jobb, a macskának is elég a víz, de miért ne adjunk olyat neki amit szeret? nincs rá szüksége, de igényli. Szereti
ma 20:11-os Az ember azért iszik tejet mert megtudja fe*jni a tehenet? wao! Te biztos nem csináltál még iyet mégis z*bálod a tejet akkor ez hogy van? meg mi az hogy nincs szüksége rá a macskának?. Gondolom te csakis vizet és macskakaját adsz neki, mert TETUDOD hogy neki csak erre van szüksége, szegénykém
Nem az a lényeg, h a macskák tudnak-e tehenet fjni, nem is értem mit jössz ezzel az álokoskodással... A lényeg h szereti! Amúgy: akkor minek eszel kókuszt, fügét, banánt? A boha életben nem szednéd le a kertedbõl ha nem hoznák ide neked. Na mi meg a macskának visszük a tejet. Problem?
Kérdem én mégegyszer, melyik állat iszik TEJET FELNÕTTKORÁBAN? Semelyik, mert NINCS RÁ SZÜKSÉGE! Csak az ember! Miért? Mert megtudja fejni a tehenet(és egyéb tejet adó állatokat) :*
Persze semmi baja nem lesz tõle! Friss vizes: az enyémek nem is isszák a vizet frissen! Csak minimum másnapos vizet isznak, ha frisset adok nekik, inkább isznak a mosogatóból, v nem isznak sehonnan...Na ennyit a friss vízrõl nálunk!
utolsó! ki mondta hogy nem kap vizet? mindig van elõtte víz, de néha melegítek egy kis tejet, imádja nincs tõle semmi baja, akkor miért ne? én azon csodálkozok hogy van aki könyv és szentírásszerûen nevel macskát
-.- Szegény cicák..... imádom az állatokat és azt látom hogy ilyen macskatartók vannak:S Víz (az alap) az már snassz??!
Hát adhatsz neki tejet de az ne tehén tej legyen hanem inkább kecsketej. Én is adtam egy idõbe a cicámnak. Egy ideljig nem is volt vele semmi gond de egyszer összefosta magát a tejtõl ahányszor kapott. Szóval szerintem egy héten max csak 2-szer adj neki tejet.
Szerintem is adhatod neki nyugodtan. Azért meg egy nagy pirospont, hogy laktózmenteset veszel neki! :)
ma 08:40 a tejet minden macska szereti, szívessen megeszi nyugodt szívvel lehet neki adni akár mindennap, de lehet többször is:)
Elsõ, kicsit homályos a válaszod
Hát, tejet melyik állat iszik az emberen kívûl felnõttkorában?!:) Sima tiszta víz lenne a legegészségesebb neki
Tegyél elé parafinolajat, azt is szereti, sõt megõrül tõle, mégsincs rá szüksége-.-

Baj ha minden nap különböző arcpakolást kenek fel?

pl. garnier pórustisztító maszk.

Legjobb válasz: Baj. Legalább várj egy két napot. Az arcodnak regenerálódnia is kell! Én hetente ha egyszer szoktam... az bõven elég.

Baj. Legalább várj egy két napot. Az arcodnak regenerálódnia is kell! Én hetente ha egyszer szoktam... az bõven elég.
Nem is szabad minden nap pakolásokat meg hasonlót feltenni. Heti max. 1-nél többször én se használok ilyeneket.
A kérdező hozzászólása: most írhatsz.-
15 évesen pláne. Inkább használj arctisztítókat és krémeket, a krém most majd úgyis kelleni fog, mert jön a tél, a hideg (nekem tavaly volt, hogy az arcom is fájt a hidegtõl), és erre az idõre vannak jó termékek, én idén az AVON erre fejlesztett termékeit fogom használni, ha esetleg érdekel, írok róluk privátban is.
900 Ft a himalája sószappan!
Írtam, remélem, valamit segít, az arcodra vigyázz! :-)
Nem tudok neked privátot írni, reklámozni meg nem akarok, ha érdekelnek ezek az AVON kencék, írj nekem ide: [email protected] (pont nemrégiben hallottam valakitõl egy jót pattanások ellen, amit kipróbált és bevált, én még nem használtam, de lehet, hogy ki fogom próbálni, ha a mostani cuccaim elfogynak, mert nekem is problémás a bõröm).
A kérdező hozzászólása: ja és köszi.és kb mennyibe kerül? és kevesebb lett a pati?:) véleményt! :D
A kérdező hozzászólása: havonta szoktam járni..de annyira nem vészes de akkoris. sima arcot akarok..
Pattanásos bõrre: Himalája sószappant vegyél a DM-ben!Minden este 20 percig rajta hagyod az arcodon és utánna a megszáradt sót lemosod!Bevizezed a szappant és úgy felkened!Én is ezt használom és reggelre soha nem jön ki többé pattanás!:) Persze kozmetikushoz is el kéne menned...! 20L
A kérdező hozzászólása: és amugy köszi ha van kedved leírhatnád (:
A kérdező hozzászólása: használok krémet meg tonikot is és erre jön a pakolás. de nem nagyon használnak :/ nem tudsz valami jó kencét vagy vmit patikra?
A kérdező hozzászólása: aaaj :'D de olyan jó érzés.. de majd megpróbálom türtõztetni magam :/ am 15 vok
A kérdező hozzászólása: tudom:) megvettem remélem használ.

Mit csináljak, ha a bababám, nem eszi meg a főzelékekett, csak ha alma is van benne? Baj ha minden nap almás-répás rizs, vagy céklás-almást, stb. adok neki?

És tegnap óta kezdtem adni egy pici húst is neki, úgy viszont se ma, se tegnap nem ette meg az ebédjét.6 hós

Legjobb válasz: dehogy! :) nem baj, van ilyen, az én kisfiam pl. egy idõben (elsõ 2-3 hónapban) mindent csak banánnal evett meg...egy kicsit minden ételébe raknom kellett az íze miatt. Ma már (11 hós) mindent jóízûen megeszik!:)

dehogy! :) nem baj, van ilyen, az én kisfiam pl. egy idõben (elsõ 2-3 hónapban) mindent csak banánnal evett meg...egy kicsit minden ételébe raknom kellett az íze miatt. Ma már (11 hós) mindent jóízûen megeszik!:)
Akkor tegyél mindenbe almát, nem baj. Az enyém is csak úgy evett meg mindent hónapokig.
Nálunk is így van, ha valamit nem eszik meg, megy bele alma, és úgy már meg eszi.

Az baj ha minden nap reszelek pici sajtot a babam fozijebe, es beledobok pici vajat is, igy kremesebb, mehet igy minden nap?

kiprobaltuk a gyimit-turoval ez nagyon be jon neki,adhatom-e ezeket minden nap?8 hos

Legjobb válasz: Nem egy hangú egy kicsit? Próbáld egy kicsit változatosabban, husit, sajtot, tojássárgáját, túrót felváltva. Pici zsiradék mindig kell bele, én egy tk. étolajat szoktam bele tenni.

Nem egy hangú egy kicsit? Próbáld egy kicsit változatosabban, husit, sajtot, tojássárgáját, túrót felváltva. Pici zsiradék mindig kell bele, én egy tk. étolajat szoktam bele tenni.

Az baj ha minden nap találkozok a barátommal?

Nagyon szeretjük egymást már rég óta (9hónap) együtt vagyunk és szinte minden nao találkozunk reggelt?l estig együtt vagyunk.Ez baj?Nem fogjuk megunni egymást?

Legjobb válasz: Igen, meg fogjátok unni egymást, én is tapasztaltam már. Néha szervezzetek külön programot, találkozzatok hetente párszor, de ne minden nap, az nem jó, arra ráértek majd ha házasok lesztek. Nem jó így összenõni, nekem minden kapcsolatom ezért ment tönkre. Köztük egy három éves is, három év után jöttem rá, hogy néha nem ártana csak a barátnõimmel is elmenni bulizni, meg néha kicsit csavarogni a városban, de ez olyan lehetetlennek tûnt a kapcsolatban, nem tudtuk tolerálni az ilyen igényeket egymástól, pedig kellett volna. Azóta figyelek erre.

Igen, meg fogjátok unni egymást, én is tapasztaltam már. Néha szervezzetek külön programot, találkozzatok hetente párszor, de ne minden nap, az nem jó, arra ráértek majd ha házasok lesztek. Nem jó így összenõni, nekem minden kapcsolatom ezért ment tönkre. Köztük egy három éves is, három év után jöttem rá, hogy néha nem ártana csak a barátnõimmel is elmenni bulizni, meg néha kicsit csavarogni a városban, de ez olyan lehetetlennek tûnt a kapcsolatban, nem tudtuk tolerálni az ilyen igényeket egymástól, pedig kellett volna. Azóta figyelek erre.
Tapasztalat: Nagyon megfogjátok unni egymást, pár hét-hónap, és már nem lesztek olyan jól meg, mert nem tudtok majd mit csinálni együtt, és sztem fõleg neked lesz rossz, mert te fogod magadra venni, magadat fogod hibáztatni.
figyelj én is mindennap talalkozok abaratommal 2 eve együtt vagyunk, de nem egeész nap, hanem estefele elmegyunk egyet bevásárolni, vagy ki egyet sétalni, par orat együtt ulunk. de a tul sok egyuttules sem jo. talalkozhattok naponta, s ha az egyiknk dolga van akkor aznap nem, de az nem jo akarmennyire is szeretitek egymast.de viszont lgyetek boldogak, es ne engedjetek h senki szetszedjen ha ennyire szeretitek egymast
sztem ha néha nem találkoztok mindennap az nem baj:) ), hidd el!megértlek téged, hisz én is szívem szerint éjjel-nappal vele lennék, de gondolj abba h.több idõd lenne magadra:) , meg a barátod írna olyanokat h.mennyire hiányzol és már nagyon várom h.újra találkozzunk:) )!sztem ne találkozzatok mindennap:) ), hidd el sokkal jobb lesz õt látni legközelebb:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!