Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha minden egy hónapban, hanem (2 db)

Baj, ha nem minden egy hónapban, hanem minden 5. nap csinálok viznapot?

Legjobb válasz: hát nem tudom....ha kibírod...bár szerintem felesleges...

hát nem tudom....ha kibírod...bár szerintem felesleges...
Bajnak nembaj.. Sokan csinálják ezt.. lehet hogy a diéta valamivel hatásosabb lesz.. de hogyha ezt abbahagyod azis valószinü hogy könnyebben visszaszeded.. mert ijenkor télleg csak a víz távozik szervezetedbõl. az meg a másik hogy a súlyod nagyon fog stangnálni. de ahogy érzed:)
Szerintem sem baj, de a drasztikus fogyást gyors visszahízás követi.Amint abbahagyod, amit nem lehet állandóan csinálni, jönnek a kilók.Havonta 1 víznap még diéta nélkül is betartható, ezt hosszútávon lehet követni.
Szerintem külön jó, én van amikor nem eszek egész nap ( bár nem viznapot tartok, mert a tejrõl nem tudok lemondani) és olyankor elég napi 5óra alvás, kipihent vagyok, szebb a bõröm és több energiám van.

Baj lehet abból, ha nem ugy veszem a fog. Gátlót, hogy 3havit, hanem minden hónapban egy levelet?

mindegyik levél egyforma hormontartalmu vagy más-más?Azért kérdem,mert kedden kell elkezdenem a 2.levelet.

Legjobb válasz: szerinted?

szerinted?
A kérdező hozzászólása: szerintem??????!!!!!!:)
Most mivan?!Nem 3 havi kiszerelést veszel a gyógyszertárba hanem havi kiszerelést? ez a kérdés?mert akkor min1 mivel minden levél ugyanolyan nagyságú hormon tartalmú de ha nem ez a kérdésed akkor passz.....
oh my god... hány éves vagy hogy ennyi eszed van? 8?
A kérdező hozzászólása: köszi 19:04-es:) igen ez lett volna a kérdésem.Nem tudom miért kell kötekedni, mikor az ember csak kérdez valamit.Tényleg nem tudom de mindegy....
semmi baj nem lesz tole. en is havonta veszem.
Csak így drágább 1 levél, mintha egyszerre veszed meg a 3-at!És mindig rohangálni dokihoz íratni, meg a gyógyszertárba! Csak egyszer nehogy elfelejtsd idõben kiváltani!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!