Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha minden egy hónapban, (13 db)

Az már baj ha több mint egy hónapja nem jött meg?

Legjobb válasz: Kevés az információ. Mióta menstruálsz, hány éves vagy, hány napos a ciklusod, élsz e nemi életet, ha igen, mióta, szedsz e fogamzásgátlót, volt-e mostanában valami betegséged, amire antibiotikumot kellett szedned? Ha ezt mind megválaszoltad, akkor mi is tudunk segíteni.

Kevés az információ. Mióta menstruálsz, hány éves vagy, hány napos a ciklusod, élsz e nemi életet, ha igen, mióta, szedsz e fogamzásgátlót, volt-e mostanában valami betegséged, amire antibiotikumot kellett szedned? Ha ezt mind megválaszoltad, akkor mi is tudunk segíteni.

Baj, ha nem minden egy hónapban, hanem minden 5. nap csinálok viznapot?

Legjobb válasz: hát nem tudom....ha kibírod...bár szerintem felesleges...

hát nem tudom....ha kibírod...bár szerintem felesleges...
Bajnak nembaj.. Sokan csinálják ezt.. lehet hogy a diéta valamivel hatásosabb lesz.. de hogyha ezt abbahagyod azis valószinü hogy könnyebben visszaszeded.. mert ijenkor télleg csak a víz távozik szervezetedbõl. az meg a másik hogy a súlyod nagyon fog stangnálni. de ahogy érzed:)
Szerintem sem baj, de a drasztikus fogyást gyors visszahízás követi.Amint abbahagyod, amit nem lehet állandóan csinálni, jönnek a kilók.Havonta 1 víznap még diéta nélkül is betartható, ezt hosszútávon lehet követni.
Szerintem külön jó, én van amikor nem eszek egész nap ( bár nem viznapot tartok, mert a tejrõl nem tudok lemondani) és olyankor elég napi 5óra alvás, kipihent vagyok, szebb a bõröm és több energiám van.

Az baj, ha a cicám már lassan több, mint egy hónapja hasas?

Úgy tudom, hogy a macskák általában egy hónapig hasasak. A mi cicánk most fog először fialni.

Legjobb válasz: A macskák vemhessége 63-65 napig tart.

A macskák vemhessége 63-65 napig tart.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Ebben a témában még nem vagyok túl gyakorlott.

Ha együtt vagyok a barátommal lassan egy hónapja, de nem csókolózunk minden randin, az baj?

Elbeszélgetünk,öleljük egymást,de kb csak midnen második randin csókolózunk,de én nem is annyira vágyom rá...

Legjobb válasz: Most komolyan azt hiszed hogy erre van egy bevett szokás hogy minden randin kell csókolózni? Vagy mégis miért lenne baj, vagy kit zavarna, ha titeket nem-.- ? Hidd el mindenki leszarja hogy hányszor csókolóztok :D Szóval se a buszon a néni nem fog megsértõdni se a kutyáját sétáltató bácsi nem fog ezen fennakadni... (de az ismerõseidnek sem fog fájni...)

Most komolyan azt hiszed hogy erre van egy bevett szokás hogy minden randin kell csókolózni? Vagy mégis miért lenne baj, vagy kit zavarna, ha titeket nem-.- ? Hidd el mindenki leszarja hogy hányszor csókolóztok :D Szóval se a buszon a néni nem fog megsértõdni se a kutyáját sétáltató bácsi nem fog ezen fennakadni... (de az ismerõseidnek sem fog fájni...)
Annyit csókolózzatok amennyi jólesik :D
Nekem nem baj.
ha nektek egy igy jó akkor nem kell sürgetni, majd érzitek hogy mikor kivánjátok a csókot....:) bár én személy szerint tuti nem birnám ki mert tökjó dolog csókolózni:P:)

Lehet bajom abból, ha egy hónapig más tablettát szedek mint a megszokott?

Volinát használok már egy ideje, egy hónapig váltanék csak Belarara, mert most csak ahhoz tudok hozzájutni. Milyen gondokat okozhat ez? Lehet probléma belőle?

Legjobb válasz: Ha ugyanaz a hatóanyag mennyisége,akkor talán nem probléma,de ki tudja.De egyébként miért érdekel,hogy milyen következménye lesz,ha egyszer nem orvosi recept által jutsz hozzá,és mindenképp beszeded 1 hónapig?

Ha ugyanaz a hatóanyag mennyisége, akkor talán nem probléma, de ki tudja.De egyébként miért érdekel, hogy milyen következménye lesz, ha egyszer nem orvosi recept által jutsz hozzá, és mindenképp beszeded 1 hónapig?
Igen, lehet, és nagy valószínûséggel lesz is.... Belara: Hatóanyag: Chlormadinone és estrogen Volina: Hatóanyag: Drospirenone és estrogen Tehát még a hatóanyag sem ugyanaz... Lehet, hogy kevésbé fog védeni a teherbeesés ellen, de szerintem ez a legkellemesebb következmény, ami lehet:)

Fogamzásgátlót szedek már több mint 1 hónapja, és most egy kicsit megvagyok fázva és szedek mellette gyogyszereket, sinecodot, doxycyclin-zentivát, és c-vitamint is meg béres cseppet, baj ha ezeket szedem a fogamzásgátló mellett?

Legjobb válasz: szerintem nem gond, de jobb ha védekeztek óvszerrel is a barátoddal. gyengíthetik a tabi hatását. amit abba hagyod még utána is jó ha védekeztek kb 2-3 hétig, de lehet jobb ha abban a hónapban még.

szerintem nem gond, de jobb ha védekeztek óvszerrel is a barátoddal. gyengíthetik a tabi hatását. amit abba hagyod még utána is jó ha védekeztek kb 2-3 hétig, de lehet jobb ha abban a hónapban még.
A Doxycyclin egy antibiotikum, ami a fogamzásgátlók hatását csökkenti. Abban a ciklusban, amelyikben ezt szeded, a fogamzásgátló gyakorlatilag nem véd, tehertbe eshetsz mellette. Gondoskodnod kell másféle védekezésrõl is.
Hívd el. :D
Hívd el!!! Ne hagyd hogy a félelmeid irányítsanak!!!
Ne aggódj, csak lépj oda és kérdezd meg. Nem veszíthetsz semmit, még jól is elsülhet a dolog.
A kérdező hozzászólása: De nem tehetem idõsebb mint én meg minde.
Személyes tapasztalataim szerint ez nem problémát, de mindenképp figyelj rájuk.
A kérdező hozzászólása: Ja, és hogyha többen vannak, akkor már nem lehet mondjuk kivenni õket, nem lehet velük annyit játszani, hanem õk játszanak maguknak?

Több mint egy hete nem evett a nagyon fiatal, most vásárolt teknősöm. A másik lakásunknál is ilyen kicsi van, de pár hónappal idősebb. Õ még az ujjamat is elrágná ha tudná, nagyon aktív, szóval tudom h milyennek kellene lennie. Mi lehet a baj?

Meddig bírja ki evés nélkül a pár hónapos tekn?s?A vize 28-29 fokos és adtam neki száritott tekn?s menüt- kukac stb- ma raktam be neki vitaminos rudacskát és szalámit h menjen a hús szagra! Nagyon fél, mindig a növényekben bújuk el

Legjobb válasz: Ne adj neki szalámit,se semmilyen felvágottat!! A szárított kajákat ne etesd vele,semmi tápanyag nincs bennük,és semmi ízük!Kisállat-kereskedésben lehet kapni fagyasztott apróhalat,persze felengedve,egészben is adhatod a teknõseidnek.Ez önmagában tartalmazza az összes fontos vitamint,tápanyagot,nem lesz tõle hiánybeteg!És imádni fogja,elhiheted!:) 1-másfél éves koráig naponta,utána két-háromnaponta etesd! Kiegészítésképp adhatsz neki lisztkukacot,vízicsigát,rovarokat,szúnyoglárvát,tubifexet, teknõstápot,ezek élõk,fagyasztottak vagy liofilizáltak legyenek,és csak kiegészítõ eleségek!A fõ eledelük a HAL:)

Ne adj neki szalámit, se semmilyen felvágottat!! A szárított kajákat ne etesd vele, semmi tápanyag nincs bennük, és semmi ízük!Kisállat-kereskedésben lehet kapni fagyasztott apróhalat, persze felengedve, egészben is adhatod a teknõseidnek.Ez önmagában tartalmazza az összes fontos vitamint, tápanyagot, nem lesz tõle hiánybeteg!És imádni fogja, elhiheted!:) 1-másfél éves koráig naponta, utána két-háromnaponta etesd! Kiegészítésképp adhatsz neki lisztkukacot, vízicsigát, rovarokat, szúnyoglárvát, tubifexet, teknõstápot, ezek élõk, fagyasztottak vagy liofilizáltak legyenek, és csak kiegészítõ eleségek!A fõ eledelük a HAL:)
A kérdező hozzászólása: éppen hasonlókat adtam neki amiket felsoroltál... ezeket a liofonizálzt cuccokat. sima halat adhatok neki amit mi is eszünk?
Igen, de azt szedd szét kis darabokra, és a nagy szálkákat szedd ki(de csak a nagyokat!):)
A kérdező hozzászólása: Okés, persze :) Köszike szépen. Szalámit azért próbáltam meg mert gondoltam menne a hus szagra. A másik lakásnál egy albérlõ hozta magával a kicsi teknõst és nem evett soha berakta egy sötét helyre és a szeme is leragadt, mint a társának és sak gubbasztottak a kövön... a nagyobb meghalt a kicsit minden erõvel segítette... szalámival próbáltam amit az albérlõ mondott h azt adott neki eddig enni ( de utánna amikor odaköltözött soha)késõbb ette is , majd vitaminos rudat kapott amitõl felépült és most egy valóságos bélpoklos!%!!! még a halat is félig eszi meg , mert a vitaminosat szereti, pedig tudom h baj h csak annyit eszik.
Fogd a kaját egy csipesszel, és addig baxogasd vele a szája elõtt, amíg rá nem harap. Aztán ha már ráharapott, akkor le is fogja nyelni.

2 hónapja vagyok Au-Pair egy 3 gyerekes családnál (2, 5, 7) és sajnos nem szeretnek a kicsik. Ha baj van, mindig én vagyok az oka, mindegyik az anyja után sír. A szülők csak látszólag partnerek a megoldásban. Kedves és türelmes vagyok. Mit tehetnék?

Amerikai család. A gyerekek nem mondanak nekem semmit soha, hiába kérdezek bármit. Minden nap sokat játszunk és jól érezzük magunk, mégis a szül?knek csak panaszkodnak, hogy milyen rossz vagyok. Sok emberrel a környezetemben bizalmasak, velem nem. És soha semmi nem jó. És Persze néha nem értem, mit mondanak, mert nem tökéletes az angolom. De nekem gyerekekkel sose volt problémám Magyarországon. :). Mit tehetnék? Ha ez így megy tovább, depressziós leszek.

Legjobb válasz: Szerintem próbálj meg valami olyan programot találni ahol be lehet mindegyik gyereket vonni, pl.kézügyesség. Õsz van falevelekbõl lehet képeket ragasztani, lepjétek meg együtt a szülõket. Én biztos ilyesmit találnák ki. Remélem segitettem a válasszal.Sok szerencsét!

Szerintem próbálj meg valami olyan programot találni ahol be lehet mindegyik gyereket vonni, pl.kézügyesség. Õsz van falevelekbõl lehet képeket ragasztani, lepjétek meg együtt a szülõket. Én biztos ilyesmit találnák ki. Remélem segitettem a válasszal.Sok szerencsét!
Voltam au-pair evekig, es eltem mar at hasonlot.Igaz en Ausztriaban es Nemeto., nem Amerikaban voltam, de 3 evet lehuztam au-pair-kedessel. Osszesen 6 csaladnal 11 gyerekre vigyaztam a 3 ev alatt. "A szulok csak latszolag partnerek"- mondod te. Ez szerintem a legeslegeslegrosszabb, hiszen ezt a gyerekek erzik. Vagyis azt, hogy tok mindegy mit csinalnak, nekik van igazuk. Mindegy hogy te mit mondasz a szuloknek roluk, ugyis onekik fognak a szulok hinni (te meg csak szakadj meg). Szerintem beszelj a szulokkel a problemadrol, mondd el mi bant, kerdezd oket mit tehetnel hiszen ok ismerik igazan a csemetejuket. Aztan ha nem lesz jobb a helyzet, ha nem valtozik semmi, ha nem allnak a szulok igenis melled, es ha nem erzed jol magadat naluk, akkor merlegelj. Megeri-e neked naluk lenni? Jarsz-e nyelviskolaba, nem hasznalnak-e ki(mosas, fozes, takaritas), van-e elegendo szabadidod azert a penzert amennyit kapsz toluk. Ne legy depresszios, es ne menjen el a kedved az au-pair-kedestol. Keress egy masik csaladot, Am-ban millio csalad keres au-pair-t. Ezt te is tudod. En a helyedben egy 1 gyerekes csaladot keresnek ahol a gyerek meg kicsi. Minel kisebb annal jobb. Nem dumal vissza, es tudod kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond. Gondold meg, es ne vesztegesd az idodet, mert vannak nagyon rendes es nagyon aranyos csaladok is!
Szia! Sok évig voltam gyerekekkel; szerintem az lehet a gond, hogy nem vagy következetes és a fejedre nõttek a gyerekek. Vagy épp, nem tetszel nekik, épp az angol hiánya miatt, vagy egyszerûen el vannak kényezetetve. Nem kell egész nap a kedvükben járnod, ha így viselkednek. Nem kell gonosznak lenned, vagy ilyesmi, csak azt kell tudatosítani valahogy bennük, hogyha a szülõk nincsenek, akkor te vagy a fõnök. Próbálj meg leülni és a nagyobbakkal beszélni, hogyha ennyire rossz nekei veled, akkor jászanak külön, nem találsz ki többet játékokat, nem társasoztok, stb. Választhatnak. És tedd is ezt azután. Vigyázz rájuk, de ne játsz úgy mint eddig. Legyél következetes. Ne engedj nekik, csak amikor már látod, hogy rájöttek arra, hogy jobb veled, mint nélküled. Én valószínûleg ezt csinálnám, de persze nem ismerem a szitukat.
Szia! Szerintem ne idegeskedj azon, hogy a gyerekek így viszonyulnak hozzád. Nagy a valószínûsége, hogy csak az anyjukkal szeretnének több idõt tölteni, ezért panaszkodnak rád. Az hogy másokkal bizalmasabbak még a rövid ismeretségnek is betudható. Figyeld a gyerekeket, nézd meg, hogy a nagyobb mennyire van befolyással a kisebbekre, és az õ bizalmát próbáld megnyerni. Ez a nehezebb feladat általában... Nagyon fontos, hogy ne tarts tõlük, attól hogy a szülõknek mit mondanak, tudd, hogy te jól csinálod a feladatodat (és persze tedd is úgy), így nem kell, hogy lelkiismeret furdalásod legyen. Ha nagyon nem javulnak a dolgok, próbálj más családot vagy munkát nézni, mert nem ér annyit az egész, hogy depressziós légy!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat nagyon hasznosak voltak és sokat segítettek. A nagyobbal tényleg lesz nem egyszer problémás idõszakom. Nem valószínû, hogy a fejemre nõttek. Voltam másik családnál(szintén amerikai), ahol állítólag a gyerekek igazi ördöfiókák, de nekem semmi semmi gondom nem volt. Sõt sírtak utánam, hogy velem akarnak maradni. Szóval vajon létezik olyan, egyszerüen nem találunk közös nevezõt egy gyerekkel? Vagy van esetleg tanács, hogy hogyan lehet megnyerni a nagyobb lányt? Elõre is köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!