Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha menstruációm a 3. napon (6 db)

Baj, ha a menstruációm a 3. napon úgymond végetért? Lehet ennek köze a fogamzásgátlómhoz?

Most van a 4. nap és scak eyg kis "foltom" van. Az els? 3 napban viszont er?teljesebb volt mint szokott lenni. Az ötödik napon szokott annyi lenni mint most. 2 hónapja szedek fogamzásgátlót/yasminelle/ sztetek lehet ehhez köze?

Legjobb válasz: nyugodj meg ez tabi mellett teljesen normális!!

nyugodj meg ez tabi mellett teljesen normális!!
Szerintem nem.Nekem is felírták, csak én félek elkezdeni..félek hogy terhes leszek...ááááá...ha valaki tud errõl a tabiról valamit, kérem írjon levelet mert nagyon félek elkezdeni!!!
A tabletta lecsökkenti a vérzés mennyiségét és erõsségét is! Ez teljesen normális! Ez az egyik jó hatása!
Az elsõ hozzászólónak annyit üzennék, hogy ha fél hogy terhes lesz akkor kezdje el a tabit, mert ha nem és nem védekezik akkor nagyobb a valószínûsége hogy terhes lesz!

Cypromix fogamzásgátlót szedek és csütörtökön vettem be az utolsó szemet, most a 7 napos gyógyszermentes időszakban vagyok és ez a 3. nap. Baj ha még nem jött meg a menstruációm?

Legjobb válasz: Nem baj. A 7 nap azért van,hogy valamelyik napján megjöjjön.Mindegy melyik napon.A 8.napon viszont akkor szedd be a következõ levél tablettát,ha még vérzel.

Nem baj. A 7 nap azért van, hogy valamelyik napján megjöjjön.Mindegy melyik napon.A 8.napon viszont akkor szedd be a következõ levél tablettát, ha még vérzel.
*akkor IS szedd be... ez kimaradt.
Szia. Én egy évig szedtem Cypromixet, és nekem mindig az 5. napon jött meg :/ 18L
Igen. Ha az orvos azt mondta, hogy az elsõ nap, akkor az elsõ nap kell. Ne kockáztass!! Az az egy hónap nem oszt, nem szoroz...
A tájékoztatóban az van, hogy elsõ nap kell, de nekem pont az orvos mondta, hogy inkább a harmadik napon vegyem be. De szerintem annyira nem tragédia. Én mondjuk hamar abbahagytam, mert eszméletlen fejfájásokat okozott.
ha a 3 napon kezded el szedni akkor abban a hónapban kell kiegészítõ védekezés (GUmi)
Bajnak nem baj, ha várnááál a következõ menses elsõ napjáig akkor ugyanott lennél mintha most kezded el szedni és 1 hónap után hat.szal elkezdheted nyugodtan.
Ha még 1 hétig meglesz akkor mindenképpen menj orvoshoz.
És még rendes, piros színû és erõs? Vagy már csak épphogy jön és az is barna?
A kérdező hozzászólása: újra piros színû és erõs
Nyugi! Megmaradsz!!! Nekem többször volt ilyen. Valószínû hormonzavarod van, kérj egy vérkép beutalót orvosodtol
A kérdező hozzászólása: muszálj kérnem vérkép utalót?

Gyógyszer szedési szünetben baj ha a tájékoztató szerinti 2. -ik 3. -ik nap helyett negyedik vagy ötödik nap jön meg a menstruációm? Lehetek attól még terhes?

Második hónapja szedem a gyógyszert, használtunk mindig gumit.Kicsit híztam.1 kilót.Doki azt mondta, hogy nem fogok hízni t?le.Mégis kicsit izgulok.Sokat hallottam már olyanról, hogy gyógyszert szedett és terhes lett mégis.Meg, hogy használtak óvszert.

Legjobb válasz: Mindegy mikor jön meg a szünetben! Az óvszer fölösleges, ha rendesen szeded. 26/N

Mindegy mikor jön meg a szünetben! Az óvszer fölösleges, ha rendesen szeded. 26/N
Te is tudod, hogy annak a kockázata, hogy terhes légy mindig ott van, ha szexelsz.Ezt vállalni kell vagy inkább ne is csináld.Amit tehetsz: szeded rendesen a fogamzásgátlót.Ha rendesen szeded, akkor nem kell mellé óvszert használni.A rémtörténeteket fenntartással kezeld és használd az agyad és a biológiai tudásod.Sok oka lehet, ha valaki tabletta mellett lesz terhes (kihagyja, késve veszi be, hány-hasmenése van és nem szívódik fel, más gyógyszereket szed mellette stb.).Ha valaki mindent elkövet, hogy ne legyen terhes, annak meg kell nyugodnia.Gondolj bele, hogy ezt minden hónapban nem teheted magaddal, ilyen feszültségben nem lehet élni.Hogy a 7 napos szünetben mikor jön meg, ez egyénfüggõ.Mindegy, hogy melyik nap vérzel, a lényeg, hogy a 7 napos szünet valamelyik napján megjöjjön.Ha megjön, akkor a terhesség nem valószínû.Hogy még inkább megnyugodj csinálj pár havonta tesztet (feleslegesnek tartom, de parásoknak ajánlom), ha esetleg nem jönne meg, akkor viszont kötelezõ a teszt! 1 kiló hízás nem hízás.Kb. egy nagywc-zés alatt leadod.Ha tablettát szedsz hízhatsz.Mindegyiktõl.Ez is egyénfüggõ, hogy ki melyiktõl hízik és melyiktõl nem.Ezt az orvos sem tudja elõre.Javasolt a mozgás és a tudatos étkezés.
Ha van szex, akkor esély is, mindig. Így ilyenkor is.
Használj gumit! Terhes lehet az elõváladéktól is ami azelõtt is belekerülhet a hüvelybe mielõtt elmész!
lol de hülye vagy xDD inkább ne szexelj. bármikor teherbe eshet..még mensi alatt is

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!