Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha már (1005 db)

Baj ha már nem adok a 13hónapos lányomnak tápszert? Tejet már issza, nincs gond. Arra gondoltam már csak tejet kapna, és mellé multivitamint.

Legjobb válasz: Dehogy baj, vagy tej, vagy tápszer :) Enyém is 13 hónapos korától iszik tejet, most 2,5 éves.

Dehogy baj, vagy tej, vagy tápszer :) Enyém is 13 hónapos korától iszik tejet, most 2, 5 éves.
Nem baj, igy jó lesz ahogy írtad.
Nem, teljesen jól csinálod! Nálunk pont kint volt a védõnõ, mikor kibontottam az utolsó doboz tápszert, 12, 5 hónapos volt a lányom. Kérdezte, hogy meddig adom még neki? Visszakérdeztem, hogy meddig adjam? Azt mondta, pbóbáljunk meg neki tejet adni, ízlik-e neki, és ha igen, akkor ha elfogy ez a doboz, térjünk át a tejre. Hát mi áttértünk. Semmi baja sem lett a lányomnak, most 3 éves, és a nagyobbikkal is olyan 14 hónapos kora körül tértünk át a tejre, õ pedig 12 éves. Makkegészséges gyerekek.
Ha nincs a családban allergiás, akkor nyugodtan add neki, ez normális és természetes. Régen sem adtak tápszert nekünk, én tápszeres gyerek voltam, mert 7 hónapra születtem meg, és anyunak nem indult be a teje soha. És ennek 33 éve már. Anyu nekünk már fél éves kortól leváltotta a tápszert tehéntejre (az öcsémnél is) mégis itt vagyunk, megvagyunk, és egészségesek vagyunk... :) Számomra az a beteges, ha egy gyerek 3 évesen még szopik, vagy tápszert kap... nem vagyunk egyformák.
Jaajj, azért 3 éves gyereknek tápszert! Ne már emberek! Ébresztõ!!! (hiába, jól élnek a tápszergyártók, na! a mesterséges anyagaikból).
Szerintem az, de nem fogok sem vitázni, sem kioktatni senkit ez ügyben, mindenki úgy csinálja ahogy akarja. A lényeg hogy a gyerekek veséje nem elég fejlett még a tej feldolgozására, és a tej allergia is könnyebben kialakulhat a késõbbiekben. Az én ikreim 3 éves korukig kaptak tápszert, a tejet önmagában csak most kezdtem adni nekik hogy elmúltak 3, de csak finoman adagolva.
Ezért nem fogok senkivel vitázni kérdezõ, vedd úgy mint egy jó tanácsot. A többi rajtad múlik. Én is tudnék példákat mondani hogy lett egy egészségesnek tûnõ gyerekbõl hirtelen tej allergiás, de erre itt sem idõ, sem hely nincs, a kérdésed másról szól.
Ne haragudj, de a gyerekeken való spórolást nagyon elítélem, fõleg ha az egészségükrõl van szó. Most megint leírjam hogy gyereknek csak biztos anyagi háttér mellett volna szabad születnie? Nem véletlen vagyok lepontozva, de nem érdekel, mert ez a véleményem. Utolsónak csak annyit, hogy ha neked ez beteges, akkor nézz utána egy kicsit jobban a témának, mert nincs két egyforma szervezet, de legalább az esély adott az allergia elkerülésére.
Az én gyerekem sugárban kihányt minden tápszert. Vettünk egy kecskét és megoldódott minden. :) )) A gyereknek lett egy jó játszótársa, és mindig kéznél volt a friss, meleg kakaó. A pénzügyeken affektáló hozzászólónak pedig üzenem, cseréljünk, én 20 éve tanító négy diplomás tanár vagyok, 112ezer havi fizetéssel. Szívesen felajánlom egy havi béremet hogy fizesse ki belõle a számlákat, a maradékból pedig nyugodtan megveheti a 200ezer forintos játékot... Fel kéne már ébredni, ez itt Magyarország, 2011.
Azért még annyira nem tudják, nem mondom meg nekik hogy konkrétan mennyibe is került az a valami. De ha tudják is, az sem baj. Majd megtanulják hogy kell a pénzzel bánni, másokat nem lenézni, ha valaki megtanítja nekik, ha itt lesz az ideje. Amúgy meg ha felnõnek és õk is úgy akarják kézhez kapnak egy hatalmas profitú céget, amit a párom hozott létre, és csinálhatják tovább. Ha nem, akkor is könnyebb lesz az élet számukra, mert van aki elindítsa õket majd. Minden szülõ megteszi ezt a gyerekének ha módjában áll, a többi csak mentegetõzés és mellébeszélés. A tejivással pedig jól csinálod ha két éves koráig vársz. Ha már a 3 nem akar összejönni.
De én is várok még a tejjel 2 éves koráig, most 14 hónapos és este kap tápszert, napközben tejitalt.
Nem azt mondtam, ne értelmezd félre amit írtam. Csak azt akartam ezzel érzékeltetni hogy a szeretet nagyon fontos persze, de biztos háttér nélkül mit sem ér. Ismerek a környezetemben nagyon sok családot, akik már a hónap vége elõtt jó ha zsíros kenyeret tudnak adni a gyerekeknek. Ez hosszú távon nem a kicsi érdekét fogja szolgálni. Persze ezt nem rád értettem, csak magadra vetted. Legalább két éves koráig akkor sem kell hogy tejet adjál neki, ezzel lezárom a válaszaimat.
Az utolsó válaszolóval nem értek egyet, persze vegye meg amit csak kigondol a gyerek, de nálam ez nem így megy (meg szerintem 10 családból 9-nél). Megtehetném, hogy a legdrágább játékokat, ruhákat vegyem meg neki, amit kinõ 1 hónap alatt és meg megun egy kettõ. Ez nem megoldás hanem elkényeztetés, és a szeretetet nem játékokban, meg ajándékokban kell mérni! Nekünk ilyen a keresztlányunk elvárja mindenkitõl (az anyja is ilyen), hogy hozzon neki ajándékot, a legdrágább játékot ja és 3 évesen is, most 5 éves! De a szülei tehetnek róla, az én lányomnak nagy ritkán hoznak valamit....míg õ elvárja hogy mi mindig vigyünk! 3 évesen is tudják már a gyerekek mi az a pénz!
Nem lehetne fel cserélni, mert a párom nem tanár, te pedig rövid távon csõdbe vinnéd a céget, mivel szabadalmaztatott eljárások alapján megy a munka, és ezt csak a férjem tudja az egész világon ilyen szinten csinálni. Szörnyû hogy sokan azt hiszik egy vezetõ csak üldögél az irodában. Nem egészen. Egy igazi vezetõ fejleszt, kutatásokat végez, újdonságokat talál fel, vagyis nem ragad le csak egy bizonyos területen. Ez is lehet Magyarország 2011.
Biztosan életbevágóan fontos szabadalomról van szó, bár az emberiség elõtte is képes volt létezni. Viszont ahhoz, hogy a párod idáig eljutott, számos tanár munkája kellett. De itt a tápszerekrõl szól a topic, a Fontos vagyok téma nem ez.
Sok ember járni sem tudna ezek nélkül, úgyhogy ne gyere itt a süket tanár dumával. Ráadásul a beültetésükhöz ortopéd sebészek kellenek, oda sem tanárok. Van amit nem lehet tanítani. Vagy tudja valaki, vagy nem. De tényleg nem ide tartozik a beszélgetésünk.
Kicsit megvédenem a 47 % - os válaszolót. Engem sem tanítottak arra amit megalkottam és most úgy élek belõle mint a felsõ tízezer. Szimplán azt mondták rám a világkiállításokon hogy zseni vagyok. Most van 4 gyerekem, 100 embernek adok biztos megélhetést nem kis fizetéssel, úgyhogy kár elszállni maguktól azoknak akik diplomát szereztek. Én is ismerek sokat, és most nem tartanak sehol, és van akinek annyi az alapmûveltsége amit éppen tanít. Engem is lepontoznak mert megírom a véleményemet, a politikai oldalakon pedig igen keményen odamondok, mert a nagy sírás hogy "de szar az élet meg semmi lehetõségem nincs meg hogy a szemét Fidesz" mindig felhúzzák a agyamat. És az hogy ki milyen százalékon áll itt az nagyon mellékes, ha az ember az életben 100 % - on áll.
Kolopele! Azért a te válaszaid nagyban mások, mint a férje által megkeresett pénzzel dicsekvõ hölgynek. Ne keverjük össze a nagyzolást stb-t a normális hangnembe megadott válaszokkal.
Kérdésre válaszolva, mindkét gyermekem 3 éves koráig nem fog tejet kapni, ami igy elég huzos anyagilag nekünk, de mivel az apuka tejérzékeny így nem merem megtenni, hogy elõbb vezetem be. Elõzõ voltam.
Ez mondjuk igaz, én csak kissé nyersen fogalmazva ugyan de tényeket írok le és amit gondolok, és ahogyan én megéltem sok mindent eddig. Tulajdonképpen a politikában sikerült ezt a remek százalékot összeszednem, de nem tehetek róla hogy nehezen viselem így az ötven éves kor felé közeledve ezt a sok síró, rívó fiatalt, akik mind annak köszönhetik a rossz életüket hogy van egy kormány aki nekik nem jó. Az a baj hogy a többségnek egy sem volna jó, ugye mekkora most a felháborodás csak azért mert szigorítják a "lustaságot"?
Az a baj, hogy MOST szigorítják a lustaságot. Sajna már elég késõ :((( A harmadik generáció nõ fel úgy hogy hírbõl sem ismeri a munkát. Bocs az off-ért de kénytelen voltam egyetérteni veled elõzõ.
A kérdező hozzászólása: Így könnyû másokat oltogatni ha te csikkzsebbõl, csak úgy elõveszel 200.000Ftot. Mindenki akkor vállaljon gyereket, ha ilyen dolgokat tud neki venni??? Ma Magyarországon nem ez az átlag/sajnos/, hogy zokszó nélkül megveszek a gyereknek több 100.000ftos holmit. Sajnos nekem igen is meg kell néznem hogy mi mennyibe kerül! És ezt nem azért írom mert irigy vagyok, ha neked telik rá akkor csináld. A szeretetet nem pénzben mérik, és legalább abból van bõven.
"Viszont nem kellene itt arcoskodni, azzal, hogy a felelossegteljes szulonek van penze tapszerre. Ez lenne a mutatoja annak, hogy biztos anyagiak koze szuletik a gyerek???" Én nem ezt mondtam. Ez csak egy része. A biztos anyagi körülmények közé minden beletartozik nálam, legyen az ruha, cipõ, játék, stb. A múlt héten pl. úgy nézett rám két vásárló a gyerekboltban mint a véres rongyra mert amíg õk számolgattak, addig én megvettem a fiam által kiválasztott terepjárót, ami több mint 200 ezer ft volt, majd az ikertesó végett persze mindjárt kettõt. Kizárólag márkás ruha volt rajtuk, ezt is megjegyezte valaki a háttérbõl. Miért kell idegen embereknek másokkal foglalkozniuk, fõleg ha egy szót sem szól hozzájuk az ember? Megmondom én: az irigység. De mielõtt még azzal jönnél hogy ezzel elrontom õket, akkor elmondanám hogy a szeretet hiánnyal lehet egy gyereket elrontani, ráadásul 3 évesen azt sem tudja még hogy mit is jelent a pénz, csak örül hogy megkapta ami megtetszett neki. Meg aztán azt is marhára tudja még hogy milyen ruha van rajta......
Szerintem teljesen felesleges viták mennek az oldalon egy-egy témában. Egy részrõl azért, mert különbözik a véleményünk és persze mindenki kiáll a sajátja mellett, az anyuka meg úgyis egyedül dönt, ahogy írtátok. Másrészrõl meg azért mert ha 2 orvost vagy védõnõt megkérdeztek õk se fognak egyforma választ adni. Nekem a gyerekorvos pont néhány hete mondta, hogy 1 éves kor körül óvatosan, lassan kezdjem bevezetni a tejet, mert így kisebb az esélye, hogy tejallergiás lesz. Egy másik meg azt mondta gyakorlatilag, hogy ne is engedjem tej közelébe még nagykorú nem lesz :) . Na akkor döntsük el, hogy mi a jó. Az elsõ gyerekorvos (aki annak idején még engem látott el) érvelt azzal az elcsépelt dologgal, hogy nekem se lett semmi bajom, és jóval korábban kezdtem, mert akkor még ez volt a divat. És higgyem el, hogy ez tényleg divat. Ha a WHO elkezd majd kampányolni azért, hogy fél évesen kell bevezetni a tejet, akkor majd újra ez lesz a divat. De most a tápszergyártóktól több támogatást kapnak. Hát ennyi a véleményem. Mindenki döntsön saját belátása szerint. A döntés helyessége úgyis csak évek, tíz évek múlva fog bebizonyosodni.
Mi is egy évesen tértünk át a bolti dobozosra :) Jól csinálod, ez rendben van. A vitamin jó ötlet, azt én is adom de csak a téli õszi hónapokban.
A kérdező hozzászólása: Az én lányom már 2hónapos korától tehéntej alapú tápszert iszik. Tejjel készült ételeket, meg 8hós korától. Lehet hogy most ezen sokan ki lesznek akadva, de nem ezért írtam! Sem nálam sem a férjem családjában nincs senki aki allergiás lenne. Én amúgy sem az a fajta vagyok aki görcsösen ragaszkodik a WHO által leírtakhoz. Az is mindég változik. Nekem meg a 3év furcsa kissé! És sajnos anyagilag sem mindegy.
Nem. Ha a tejet eddig gond nélkül megitta, akkor ezután se lesz vele gond.
Mármint a 77 % - osnak.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom nem akarok veszekedést szítani, de mi az hogy a gyereken spórolok?! Nem vagyunk milliomosok, de a gyereknek mindene megvan! Mivel már elmúlt 1éves így már nem tartom fontosnak hogy tápszert kapjon, ami nagyon sokba kerül a tejhez képest. Természetesen ha valamilyen oknál fogva nem ihatna tejet, akkor kapná tovább a tápszert. De mivel megissza a tejet, és ahogy látom szereti is, inkább veszek neki mást a tápszer árából!
Látod, úgyis te döntöd el mit fogsz adni neki, akkor meg minek a kérdésed?
Egyik ismerõsöm is adta a tejet a gyerekének egy éves korától, neki 5 évesen jött ki a tej allergia. És az elõttem szólónak annyit, hogy havi 1, 5 millióból élnek, nem feltétlen ez az oka hogy valaki kockára teszi a gyereke egészségét. Szimplán csak butaság.
A kérdező hozzászólása: Igen én döntöm el. Csak megerõsítést akartam hogy jó lesz e ha így csinálom, mert nem voltam benne teljesen biztos. Ha mindenki azt írta volna hogy ne, akkor elgondolkozom rajta. Köszönöm mindenkinek a választ.
Nagyon szívesen. Ha mondjuk azt kérdezted volna meg hogy beadasd e az influenza elleni védõoltást a gyereknek, tízbõl kilencen azt mondták volna hogy ne, az az egy aki pedig immunológus azt mondja hogy igen, akkor melyiket választod? Valószínû hogy a nemet, mert azt többen mondták. Ez kb. ugyanaz. Jó egészséget a kicsinek és nektek.
Mint elõttem is írták neked, hogy úgyis te döntöd el, én is csak leírom a véleményemet. Az én lányom 14 hónapos addig adom neki a tápszert ameddig igényli, tápláló és tele van vitaminnal, õ csak este kapja lefekvés elõtt, õ is kap már tejes dolgokat, de az nem olyan, mintha meginna 2-3 dl tejet. Eszi a grízt, tejberizst, de ezekbe vizet is rakok, meg amibe kell tej, eddig nincs baja, de simán a tejet nem próbáltam még nála. Tejitalt is iszik, és tejpépet is, mert szereti. De a mi ennivalónkat szereti a legjobban. :) Igen a tápszer mesterséges, de azért talán arra jobban oda figyelnek (bár sajnos vannak ott is hibák), mint a porból készült bolti tejre, aminek a valódi tejhez semmi köze, sajnos...errõl ennyit! Akkor már a valódi tehéntej jobb, az igazai tej!
Nálunk közel s távol nincs a családban allergiás, a lányom mégis tejallergiás lett.
Én a másfél éves kisfiamnak Bebivita tejitalt adok, az valahol a tej és a tápszer között van. Tejjel már találkozott ételben fõzve, de inni még nem adtam neki. És hogy miért? Egyrészt ebben vannak vitaminok, másrészt meg a bolti tej ki tudja, mikor látott utoljára tehenet, pláne vitaminokat. Sajnos nincs lehetõségem beszerezni házi tejet. És hát a Bebivita 1090 Ft, 10 napig elég egy dobozzal. Vegyél ennyibõl 10 napra elegendõ, jó minõségû tejet! Megsúgom: nem tudsz. Mert az többe kerül, mint ez a "tápszer", vagyis tejital. 2 évesen megy kisfiam bölcsibe, addig be fogom neki vezetni majd a tejet, mert ott úgyis azt kapnak. De amíg megissza a tejitalt, addig örülök.
Én a lányom 1 és 2 éves kora között reggel tejet adok, este pedig tejitalt.(1200 ft körül van).Én igy tartottam jónak.És télen multivitamint is kap.Mondjuk õ kicsi korában vashiányos volt, ezért sem szerettem volna még elhagyni a tejitalt.
Két válaszoló akik egyetértenek velem. Ritka, de köszönöm.

Baj, ha már a 27. héten úgy helyezkedik el a baba, hogy a feje már lent van?

Tegnap voltunk 4d uh-on és a doktorn? azt mondta, hogy a baba már nem fog onnan elmozdulni. Ez nem jelenti azt, hogy koraszülött lesz, ugye?

Legjobb válasz: nem. nekem is 28. héten nézték és akkor már befordult. azóta is úgy van és 37 hetes vagyok. ne izgulj, semmi baj nem lesz :)

nem. nekem is 28. héten nézték és akkor már befordult. azóta is úgy van és 37 hetes vagyok. ne izgulj, semmi baj nem lesz :)
nekem is befordult irányba, és ez a jó:-) ettõl nem lesz koraszülött, ha korábban jönne, akkor nem érdekelné h a feje, vagy a lába van-e lefele....
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat! Megnyugtattatok :-DDD
Nekem végig a feje volt lent, minden uhon. És 26 hetesen még azt mondta a doki, hogy még bõven kiforoghat onnan. Ne félj, akárhogy is van, ha úgy marad az sem baj, természetesen ettõl nem lesz koraszülött, ha meg kifordul, akkor ráér még visszafordulni is. De nekem is úgy van azóta is:-)

Szerintetek baj ha már 14 évesen tangát hordok? Ha baj akkor miért?

ÉRTELMES VÁLASZOKAT.

Legjobb válasz: Nem baj.

Nem baj.
Miért talán mérgezõ az a tanga? Azt hordasz amit akarsz.
Miért lenne baj.

Az 5 hónapos kisifunk már próbál ülni. Sikerül is neki többször, tartja is magát míg elfárad, aztán újra próbálkozik. Baj ha már több időre a hordozóba teszem?

Sikerül is neki többször felhúzni magát az ölünkb?l egyedül, tartja is magát míg elfárad, aztán újra próbálkozik.Nem er?ltetjük. Gondolom ezért nem szeret már hosszabb ideig a játszósz?nyegen feküdni, vagy akár a kiságyban maradni.

Legjobb válasz: Miért lenne baj? Ha akar, próbálkozzon csak:-) Tudja õ, mit bír...

Miért lenne baj? Ha akar, próbálkozzon csak:-) Tudja õ, mit bír...

Szerintetek, az nagy baj ha már kb.25-30cm-es a péniszem, és barna?

Legjobb válasz: Nem baj, de készülj rá, hogy nemsokára majd elválasztanak az édesanyádtól és már szénát és abrakot is fogsz kapni. :)

Nem baj, de készülj rá, hogy nemsokára majd elválasztanak az édesanyádtól és már szénát és abrakot is fogsz kapni. :)
Hogy érted azt, hogy "barna"?
Elég, ha elmész tehenészetbe dolgozni... Ott is. :)
A kérdező hozzászólása: Most kajak ram hoztátok a parát! Lehet h SOS-be fel kéne keresnem valami profi plasztikai korboncnokot, vagy kikell takarodnom Afrikába. Ott ugy tudom értékelik a méretes falloszt...
le fog rohadni. egy barátom is igy járt, pont ezek az elõjelej jelentkeztek nála is... szegény jó fej srác volt... :(
azt tudod, h nem a seggedtõl kell mérni? egyébként tedd bele a konyhamalacba, mert az még fazonra is vágja. most az a raj-.-" 20f
Vágj le a másik végébõl.
A kérdező hozzászólása: Akkor most komolyan azt mondjátok, hogy vágjak le belõle 10-15 centit? (de akkor nem lesz makkom) :(
Tudom, hogy nem tehetsz a méretedrõl, de ez már minden határon túl van! Ne próbáld benyomni egy csajnak, mert a szerencsétlent tönkrevágod vele! Súlyos sérüléseket szen- vedhet!
Az nem nyerõ tesó! Sok nõnek be sem megy. Mindenki a 12-17-est szereti leginkább.
#8 dehogy játszanál! te is csak a 13-14 centisre izgulsz, nem tudtad?!
ajj de eljátszanék vele! 16L
A kérdező hozzászólása: Mekkora madarak vagytok! teljesen kétségbe vagyok esve, ti meg itt szórakoztok velem. nagyon köszönöm...
Hipózd ki!!!
25-30cm-rõl barna? vagy ez a méret?! De akkor mekkora? Mert ilyen nincs, hogy 25-30cm Mert bajban vagy, nincs itt olyan nõ aki ekkora farkat akarna! Mindegyiknek csak 14cm-es kis csündfarku pasik jók!
Nem úgy értettem, hogy "szaros"...Jézusom -.-
A kérdező hozzászólása: Nem szaros, csak barnább mint a normális.
Ha épp igaz a méret a nõk 90 %-ka hozzá tud szokni !

Baj ha már nincs ilyen "megjönérzés"? 7 hetes múltam.

4-5 hetesen nagyon intenzív volt ez a szúrka meg apróbb görcsök. Napok óta meg nagyon ritkán beleszúr a méhembe 1-2 másodpercre és ennyi. A többi tünet megvan!

Legjobb válasz: Szia! egyáltalán nem baj! :-) ez így van rendjén, a szervezeted már tudja, hogy nem lesz szükség több mensire, ezért ez az érzés elmúlik, a többi tünet a hormonok miatt még egy darabig nem fog elmúlni :-) Boldog Babavárást!

Szia! egyáltalán nem baj! :-) ez így van rendjén, a szervezeted már tudja, hogy nem lesz szükség több mensire, ezért ez az érzés elmúlik, a többi tünet a hormonok miatt még egy darabig nem fog elmúlni :-) Boldog Babavárást!
szia, gratulálok a babához. egyáltalán nem baj, nekem nem is volt egyáltalán ilyen érzésem. :)
Miért lenne baj? Hányan, de hányan mindn ún. "tünet" nélkül vészelik át a terhességet! Nekem 4 terhességem alatt egyetlen tünetem a mensi elmaradása volt, meg az elsõ hetek aluszékonysága :) )) (sõt, a 4. babával még a vérzés is megvolt!). Nem a tünetek mutatják meg, hogy minden rendben van-e odabent, nyugi!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi!Aranyosak vagytok!! :) ))) Megnyugodtam....
Dehogy baj. Én is 7 hetes vagyok és az ég világon SEMMI tünetem sincs! Se mellfájdalom, se semmi! Csak a tesztek lettek pozitívak, amúgy ha nem teszteltem volna rá sem jövök hogy terhes vagyok mert pcos-em van és a ciklusaim 50 nap körüliek így nálam normális hogy nem jön meg. A lányomnál már a nem várt elõtt (clostival sikerült) már fájt a mellem és nagyon fáradt voltam. Gratulálok a babához! 9 hónapos baba és 7 hetes pocaklakó anyukája

Mi lesz 12 hetes uh- n? Nem baj ha már elmúlok 3 nappal mire időpontom van?

Vérvétel is lesz? Merjek el?tte enni? vizeletet is kell?

Legjobb válasz: Szia! Nem,nem lesz baj én is már elmúltam mikor volt a vizsgálat. Nekem nem volt vizelet mert azt a védõnõ nézte minden hónapban. Majd csak 16 hetesen lesz vérvétel (AFP).

Szia! Nem, nem lesz baj én is már elmúltam mikor volt a vizsgálat. Nekem nem volt vizelet mert azt a védõnõ nézte minden hónapban. Majd csak 16 hetesen lesz vérvétel (AFP).
Szia nem baj a 3 nap nem lesz vérvétel nyugottan egyél és igyál itt a baba nyaki redöjét vizsgálják meg hogy minden rendben van e vigyázz magadra 23 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: akkor jó, mert vérvételhez kell mellém két erõs ember. Alacsony a vérnyomásom is és mindig szédülõk , de eddig úgy van uh-ra egyedül megyek ezért féltem a vérvételtõl . Buszozni - jajaj
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.

Velem van a baj, ha már nem tudok egy lányban sem megbízni, ha úgy érzem nem létezik olyan lány, akit tudnék szeretni, aki megérdemelné, hogy szeressem, törődjek vele, vigyázzak rá?

Pár éve más voltam, opotimistább, álmodozós, romantikus típus. Folyton egy olyan lányra vágytam, álmodoztam, aki jellemre egy angyal, de az ágyban egy vadmacsak vagy éppen gyengéd kiscica. De azóta sok minden történt, sok-sok lánnyal ismerkedtem, kapcsolatba kerültem és csalódtam, sokat és durván. Egy lány, akibe szerelmes voltam úgy megbántott és csalódást okozott, hogy azóta nem is tudtam egy lányba sem szerelmes lenni és tartok tőle, már soha többé nem is leszek képes rá. A lányok nekem már csak szexre kellenek, mert üres vagyok belül, mintha kiölték volna belőlem a lányok az érzelmeket irántuk, kiölték voln a hitet, hogy van lány, aki megérdemli, hogy vele rendes legyek. Azóta csak arra hajtok, hogy megdugjak minél több lányt, nem akarok kapcsolatot, nem bízok egy lányban sem, mindig óvatos vagyok és várom mikor csap le a lány, mikor ver át, csap be, csinál bármit, amivel fájdalmat okozhat nekem. Így egyfajta gyűlölet van a lányok felé és megvetés. A facebook és az éjszakai élet is sokat segített megértenem hová fajultak a mai lányok. Az a kevés kivétel, akinél tényleg úgy érzem még ma is ha ismeredem, hogy más, ők sem igazán tudnak elkápráztatni, bennük is várom, hogy mikor jön elő az, amivel bánthatnak. Nem tudok szerelmes lenni, van most is egy lány, aki másnak tűnik, egész jól el vagyok vele, de nem érzek semmit iránta, mint mondjuk két éve még éreztem volna iylen eseetben már, mert akkoriban elég volt pár kedves szó aegy lánytól, most meg csak meg akarom dugni, miénl többször, lényegében csak a szexre vágyom és erre hajtok már csak. De mélyen belül néha még előjönnek a szánalmas, gyenge érzelmeim is, hogy azért jó lenne egy aranyos, kedves, bájos lányt találni, akivel később lehetne családom is akár, aki a párom lehetne akár egy életen át is. De ez már csak mese, ami valóra soem válhat a mai lányokon végignézve.

Legjobb válasz: Nem veled van a baj, ha nem abban a lányban, aki nem értékeli a valamirevaló fiúkat.

Nem veled van a baj, ha nem abban a lányban, aki nem értékeli a valamirevaló fiúkat.
Nem benned van valamennyire megértelek
Ne akard a jövõbeli lányokkal pótolni a múlt sérelmeit! Azt hiszed, a nõk tökéletesek? Hát nem. Te sem vagy az. És nem várhatsz tökéleteset. Fõlünk, hogy megbántanak, és néha megbántjuk egymást. Van aki durvábban, van aki kevésbé. Hát ha te nem mersz, akkor ne csináld. Nyilván veled van a baj. Mert a nõk pont annyira tudnak becsapni, mint fordítva, a férfiak a nõket. Mindenkinél fenáll a veszély. Mások még is mernek. Pedig minket is ugyan azok az emberek vesznek körül, mint téged. De neked most ez a korszakod van. Majd idõvel megunod és akarsz majd valakit. pá
, , nyilván veled van a baj" Na persze, ti nõk csak hápogtok és folyton azt mondjátok, hogy csak a pasikkal van a baj, ti meg kisangyalok vagytok. Álszent nõstények.
Nem mondtam, hogy CSAK VELETEK. De látom nem értetted meg, amit írtam.... Csak akkor ne pampogj. Köszi.
ennyi szerencsétlent...
4# ott a pont

Az nagy baj ha márt 1 hete nem voltam bent WC-n?

Mert én kint voltam WC-n..ugyan is kinti wc-n ... :DD

Legjobb válasz: az tényleg nagy baj ha kint van wcd

az tényleg nagy baj ha kint van wcd
A kérdező hozzászólása: fa WC :DD
gravitációs wc? :DDDDDD
A kérdező hozzászólása: nem , mert a Jupiterre mentem el [email protected] xDD
aha azé van akkora gyürüje me oda jársz :D
A kérdező hozzászólása: aha múltkor nekem jött hátulról egy meteorit és leesett a Földre a Wc papirom. XDD
szar ügy :D de volt bugyid? :D
A kérdező hozzászólása: ott fent ?? nem ott kérem szépen a szkafander sem volt rajtam , mert ott meztelenül szokás futkározni a bolygók között...:DD

Mit csináljak az alig 8hónapos kislányommal? Baj ha már eszi a mi ételünket?

Nagyon jól,és szinte mindent megeszik a kezdetekt?l nem válogat. 3hónapos korától tápszert kap,nem kellett neki tovább a cici. Már majdnem 1hónapja,nem igazán kellenek neki a bébi ételek,sem a bolti sem amit én f?zök,pedig elég változatos. A tápszert sem akarja már inni,pedig azt mondta a véd?n? hogy legalább napi fél liter meglegyen. Viszont a mi ételünket,nagyon szereti úgy eszi mint aki éhen akar halni. Muszáj neki adni mert különben balhé van. Lehet hogy most sokan elszörnyülködnek,de már evett tejet kenyeret,s?t már a kocsonyát is kóstolta. Mindenb?l kel neki amit mi eszünk,ha nem kap hiszti van. Mindent nagyon jó íz?en eszik,és nincs baja.

Legjobb válasz: a tejjel a kenyérrel kapcsolatban lesz itt még felkiáltójeles "üvöltözés"ebbe nem kivánok beavatkozni. csak talán annyit hogy nem épp neki való. kocsonya meg végképp nem. az nem baj ha kiváncsi adjatok neki de olyat ami tényleg jó is neki pl párolt zöldség, krumplipüré, sült hús, saláták, fõzelékek fasirt ilyesmik.

a tejjel a kenyérrel kapcsolatban lesz itt még felkiáltójeles "üvöltözés"ebbe nem kivánok beavatkozni. csak talán annyit hogy nem épp neki való. kocsonya meg végképp nem. az nem baj ha kiváncsi adjatok neki de olyat ami tényleg jó is neki pl párolt zöldség, krumplipüré, sült hús, saláták, fõzelékek fasirt ilyesmik.
Huuuu en a masik veglet vagyok....8 hos mult a lanyom es meg most kostolgatja a 6 hos babaknak valo izeket, pedig O is tapszeres. Mindent szeret, de en igy felek, nehogy baja legyen es nagyon lassan haladunk. Szerint a kettonk kozott kellene megtalani az egyensulyt.....ez azert nagyon gyors tempo amit csinaltok.
Semmit. Inkább örülj neki hogy ilyen jó evõ. Az én lányom mindentõl fintorog amit mi eszünk, másfél éves lesz. Egy barátnõm lánya 8 hónaposan csülköt evett, és semmi baja nem lett tõle, 18 éves egészséges lány.
7 honapos kora ota azt eszi amit mi.amit nem szabadna abbol csak par falatot. semmi baja nem lessz tolle. mienk eszi a kenyeret, tejet, egyedul mezet es bogyos gyumolcsot nem kostolt eddig. 9hos anyukaja.
A kérdező hozzászólása: Nem tudatosan csináljuk, soha nem akartam neki adni "nem neki való ételeket". De mindég jön mikor eszünk, és kinézi a szánkból a kaját. Mit csináljak??? Ha nem adom, annyira tud sírni!
Miért ne ehetne 8 hósan kenyeret? Nekem a védõnõ a vajas kenyeret ajánlotta majdnem 9 hósomnak. Én is adok már neki kóstolni sokmindent. Inkább olyat fõzz, amibõl ehet is. Amúgy meg ha neki az kell, akkor azt adj, mértékkel!!!!
igazad van, megterheli a gyomrát. nagyon. õ még nagyon kicsi. minden baba "megkívánja", amit a szülõk esznek, de csak azért, mert érdekes. sem tejet, sem kenyeret, sem kocsonyát nem kellene adni neki. a krumplipüré az persze mehet, meg a fõzelékek, de ennél több egy ilyen korú babának nem! ne hagyd magad a "balhé" által irányítnai, mert nagyon nem mindegy, hogy mit eszik. leírnád, hogy egy nap miket eszik?
Már ne haragudj, de ha mindenben igy fogsz neki engedni "mert különben hiszti van"alapon akkor szerinted hogy fogsz birni vele 2 éves korában?
A kérdező hozzászólása: Én örülök hogy ilyen jól eszik, de kicsit aggódom hogy megterheli a gyomrát, bár nem látom hogy baja lenne.
A kérdező hozzászólása: Megeszi nagy nehezen a bébi ételt, csak mindég harc van. De ha olyasmit eszünk pld krumplipürét amit neki is lehet, azt nagy élvezettel megeszi. Már próbáltam hogy az én tányéromba rakom az õ ételét, nem lehet becsapni!
A kérdező hozzászólása: Természetesen nem kocsonyával meg ilyenekkel lakik jól, csak picit kap, meg kóstolja. Tejet sem magában kapja, hanem kellett neki a tejberizsbõl.
Szia. Elõre figyelmeztetlek, hogy lesznek anyukák, akik pusztán a "kocsonya" szó láttán leszidnak majd. Én szerencsés vagyok az enyémmel, mert megeszi a bébi ételt, de ha azt sem enné, meg a házilag elkészítettet sem, én is adnám neki a miénket. Persze hozzá teszem, hogy mindenkinek a maga táplálkozási módja szerint érdemes szoktatni a gyerekét. Én pl alig eszem húst, a tejet is csak kávéban, így ezekért õ sincs oda. Én szerintem egészségesen eszünk, de nekem meg a védõnõ mondja, hogy minden nap adjak neki húst! Látod, akármit csinálsz, sosem tudod jól csinálni, ilyen az anyák sorsa! De azért még élünk. 9 hós kislány anyukája.
9hos anyukaja Ne egyetek elotte.enyire egyszeru.Nekunk is kinezte a szankbol de en akartam is adni neki igy nem volt gond.Ha te nem akarsz meg neki adni akkor oldjatok meg maskent a kajalast.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!