Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha lassan (56 db)

Az baj ha lassan már több mint egy hete menstruálok?

Sose tartott 5-6 napnál tovább a menstruációm, de most már több mint egy 8 napja megvan. A vérzés egyáltalán nem er?s, olyan mintha az utolsó napok lennének, de ilyen már 1-2 napja. Mi baj lehet? 16/L

Legjobb válasz: Akkor nincs semmi baj:)Nem rendszeres még a nemi életed se...szerintem a mensid se:)16évesen rendszertelen nemi élet mellett,ha jól védekeztek mikor szeretkeztek,még nem baj ha összevissza van meg:)

Akkor nincs semmi baj:) Nem rendszeres még a nemi életed se...szerintem a mensid se:) 16évesen rendszertelen nemi élet mellett, ha jól védekeztek mikor szeretkeztek, még nem baj ha összevissza van meg:)
Én 11 éves korom óta menstruálok, most 17 vagyok, és a mai napig iszonyú rendszertelen - lenne, ha nem szednék másfél éve fogamzásgátlót :) De amíg nem szedtem, nekem is volt, hogy 8 napig, sõt egyszer-kétszer 10 napig is megvolt (bár ez még az elsõ években volt). Amíg nem szedtem a gyógyszert, volt, hogy a barátom megsértõdött, mert azt hitte már a 7. napon hogy csak kifogásokat keresek, hogy ne szexeljünk, és hogy miért nem tudom azt mondani, hogy nincs kedvem - pedig tényleg megvolt még, úgy kellett neki megmutatni a betét szárnyát a bugyimon kívülrõl (éjszakára betétet használok, és rövidnadrágot veszek, hogy ne látszódjon semmi, mert én nem szeretem még anyukám elõtt se mutogatni a "szárnyaimat". Sõt, sokszor ért "baleset" az iskolában is, mert nálam nem lehetett pontosan kiszámolni, hogy na ekörül jön meg, mert nem plusz-mínusz pár napot kellett rászámolni, hanem egy hetet, így állandóan betéttel/tamponnal járkáltam iskolába (manapság ez már persze alap, de általánosban még cikinek gondoltam :D). Szóval szerintem ne aggódj, ha eddig nagyjából rendszeres volt, akkor valószínû az együttlétek kavartak be, sokaknál van ilyen :) De ha nagyon aggódsz, nem árt megkérdezni errõl egy dokit is esetleg :)
Élsz szexuális életet?Késett az e havi mensid?
A kérdező hozzászólása: igen, a fiatal korom ellenére már 3 éve van barátom, és ha nem is rendszeresen, de igen. Óvszerrel védekezünk. De sajnos az utóbbi idõben, egyéb dolgok miatt 2 hónapja nem voltunk együtt.
A kérdező hozzászólása: Nem késett egyáltalán, sõt... majdnem egy héttel korábban is jött meg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm megnyugodtam :) Meg most reggel óta szinte semmi nem jött, szóval valószínû elmúlt. Bár ma az én barátom is furcsán nézett, mikor mondtam neki, hogy még mindig megvan. Pedig lett volna alkalmunk szeretkezni. De lehet õ is azt gondolja, hogy ez csak kifogás.... :)

Szerintetek baj ha lassan 16 éves leszek és még nem menstruálok?

Hát 7 hónap múlva leszek 16 éves még meg nem jött meg a havi vérzésem. Mi lehet a baj? Ilyenkor az orvos mit csinálhat velem? Elõre is köszi a segítséget.

Legjobb válasz: Kezdjük ott, hogy 15 éves vagy, az a lassan 16 is nagyon erõs túlzás. Sokan késõbb érnek, ha emellett nõ a melled, szõrösödsz és folyásod is van, akkor még nem annyira kell aggódni, de ha 16 éves korodra se jön meg, muszáj lesz nõgyógyászhoz menned.

Kezdjük ott, hogy 15 éves vagy, az a lassan 16 is nagyon erõs túlzás. Sokan késõbb érnek, ha emellett nõ a melled, szõrösödsz és folyásod is van, akkor még nem annyira kell aggódni, de ha 16 éves korodra se jön meg, muszáj lesz nõgyógyászhoz menned.
Kedves Kérdezõ! Leginkább semmi baj nincs veled, késõn érõ típus vagy. Én annak idején már közelebb voltam a 17-hez, mint a 16-hoz, és már én is izgultam emiatt, de azt mondták, hogy teljesen normális, és amiatt is késõbbi életkorra tolódhat, ha például valaki vékony testalkatú, vagy intenzíven sportol. Nyugi, és minden jót Neked! :-)

Baj, ha lassan 18 éves leszek és még nem volt kapcsolatom?

Nem is nagyon beszélek fiúkkal, mert akik akarnának valamit õk nekem nem jönnek be. Így aztán észreveszik, hogy nem lehet semmi ezért lassan megunják és békén hagynak.

Legjobb válasz: Ha veled baj van, akkor velem is. Szerintem nem gáz, nem követelmény fiatalon összejönni valakivel mindenáron. Nekem is csak most 19 évesen tetszett meg egy lány... csak rá kéne írnom...

Ha veled baj van, akkor velem is. Szerintem nem gáz, nem követelmény fiatalon összejönni valakivel mindenáron. Nekem is csak most 19 évesen tetszett meg egy lány... csak rá kéne írnom...
Nem baj, látod, engem sem zavar, hogy nem volt kapcsolatod. NINcs veled semmi probléma. Sõt. Okos lány vagy, ha nincs olyan aki meg fog, akkor miért kéne vele összejönni? Nekem is 3 évembe telt mire összeszedtem azt a fiút aki annyira de annyira kellett, aki miatt másokkal nem is randiztam rá vártam mint egy hülye, és most az enyém :D És fordítva. Nekem 21 évesen volt az elsõ kapcsolatom, és 23 évesen volt az elsõ tényleg igazi komoly kapcsolatom. Én nem bántam, meg , hogy vártam és szerintem jól tettem. Van akit nem vonzanak a mindenféle kalandok, ezek szerint te is egy vagy ezek közül, és szerintem ez úgy jó ahogy van. Nem kell, hogy zavarjon bármi is azt kell tenned, amit szeretsz, amit érzel.
ZzZzZZzzZ.....zZZzzzZZzzzZ
A kérdező hozzászólása: # 2 : ez igaz, lehet, hogy én is ilyen vagyok és lehet, hogy megéri várni:) csak az a probléma, hogy már olyan jó lenne, ha lenne valaki aki szeret. régebben nem vágytam erre, de most már egyre jobban...
Neked legalább van egy fiú aki tetszik, nekem még olyan sincs, pedig most ballagtam el középiskolából, új iskolába mentem, azt hittem húú rám talál a szerelem, erre még egy fiút se tudok megnevezni akitõl úgy érezném hogy akarok valamit :DD
válogass a minimum 10 üzenet közül amit kaptál :D
Én 19 évesen ismertem meg a páromat már fél éve együtt vagyunk. Õ az elsõ nekem mindenben :) Nincs ebben semmi ciki, sõt..
Még valami. Az a fontos, hogy ne akard görcsösen a szerelmet!! Én is így voltam vele és nem jött.. Hiába szerettem volna, hogy végre szeressenek nem történt meg. Aztán tavaly nyáron egyik nap úgy ébredtem, nem érdekel mikor jön el a szerelem. Nem várom, inkább foglalkozok mással (pihenek, nyaralok, dolgozgatok, barátnõkkel logók). S abba a pillanatban ahogy elengedtem ezt a görcsös ragaszkodást, már kopogtatott is a Szerelem :) . Szóval tudni kell elengedni és várni. Jönni fog, váratlanul :) elõzõ voltam
Nincs vele baj, egyszerûen csak furcsa de te érzed, jöhetnek üzenetek aki szeretne ismerkedni, 23/F Bp.

Baj ha lassan 17 hetesen még semmi pocim nincs? 2. baba

Kicsit kezdek beparázni hogy talán nem úgy fejl?dik ahogy kéne..

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj,a babával egész biztosan minden rendben van :) Biztosan nagyon jól elfér még,ezért nem nõ olyan nagyon látványosan a pocakod :) Elsõ babókával mikor kezdett gömbölyödni a pocakod? Igaz én is elsõ babát várom,de nekem jóval félidõ után kezdett csak el kerekedni,a 22.hét környékén. De a baba miatt ne aggódj,biztosan nem azért nem nõ a pocakod,mert vele baj lenne :) 29hkm

Szia! Ne aggódj, a babával egész biztosan minden rendben van :) Biztosan nagyon jól elfér még, ezért nem nõ olyan nagyon látványosan a pocakod :) Elsõ babókával mikor kezdett gömbölyödni a pocakod? Igaz én is elsõ babát várom, de nekem jóval félidõ után kezdett csak el kerekedni, a 22.hét környékén. De a baba miatt ne aggódj, biztosan nem azért nem nõ a pocakod, mert vele baj lenne :) 29hkm
szerintem lassan lesz már pocid :) igaz én elsõ babás vagyok és nekem sincsen még pocakom :( pedig olyan jó lenne már ha lenne :( türelem!
A kérdező hozzászólása: hát az elsõvel talán 5.hónap után indult be addig semmi.. nem tudom miért de ezt a terhességem túlparázom :(
Jajj, ettõl abszolút ne félj! Nekem a 20.héttõl látszott a pocim! végig pici pocim volt (elég vékony vagyok) és a babám is pici volt! Ha a doki nem lát semmi bajt, akkor felesleges ezen aggódnod!
Elsõ babánál nekem 28. hétig (!) nem látszódott szinte semmi, a második terhességnél kb. a 24-25. héten vált egyértelmûvé, hogy kismama vagyok. Most a 3. babát várom, a 20. hét környékén kezdett látszódni, elõbb szinte semmi sem. Pedig szép nagy babának mérték folyton. :)
én 34. hetes terhes vagyok és körülbelül 3-4 hete kezdett látszódni a pocakom, de még most is néha ruhafüggõ, hogy látszik-e a pocakom. A babám rendesen fejlõdik, úgyhogy nem aggódok ez miatt, te se tedd :)

Az már baj, ha lassan minden nő megfelelne nekem, ugye? 18F

Lassan 5 hónapja nincsen senkim és úgy érzem néha, hogy már szinte mindegy ki legyen a hölgy, csak n? legyen, ez veszélyes dolog! Mert akkor a "nem éppen jó" n?kkel is beérném, az meg nekem se lenne jó! De nagyon nehéz parancsolni a vágyaimnak, mit tegyek? Hogyan tudnék ez ellen tenni?

Legjobb válasz: Magyarán kanos vagy és meg akarsz fektetni valakit? Vagy szeretethiányod van és párkapcsolatra vágysz... Ha az elsõre hajtasz menj el egy diszkóba minden 3. lány könnyen megfektethetõ. :D ha a másodikra akkor van probléma a dilemáddal, párkapcsolatra ugyanis nem mindenki alkalmas.Szóval azért legyen valami rostád ami alapján szûrsz de ne állíts átléphetetlen mércét se. :)

Magyarán kanos vagy és meg akarsz fektetni valakit? Vagy szeretethiányod van és párkapcsolatra vágysz... Ha az elsõre hajtasz menj el egy diszkóba minden 3. lány könnyen megfektethetõ. :D ha a másodikra akkor van probléma a dilemáddal, párkapcsolatra ugyanis nem mindenki alkalmas.Szóval azért legyen valami rostád ami alapján szûrsz de ne állíts átléphetetlen mércét se. :)
magyarul a krumplit is, ha nem gurulna el :D 18 évesen normális. 29/n
hagyjad már, mindenkit meg kell d.gni 16tól 40ig szépet is, csúnyát is!!!
Attól függ. Ha csúnya vagy, akkor érthetõ és nem baj, hiszen nem válogathatsz. Nekem is szinte mindegy, csak nõ legyen, de így se kellek senkinek.
hát érdekesek vagytok, méghogy mindegy uhhhhh :D :D azér szerintem akármennyi a korotok is, ne így álljatok hozzá hogy egy csaj csak arra kell hogy megdontsétek :S :D 17/L
addig nincs gond még mindegy csak nõ legyen , ha már majd ott tartasz , hogy mind egy csak nõ nemû na az már kóros!!!!
Nem baj, annál több lehetõséged van dugni, mint a finnyásabbaknak :D Állíts fel egy mércét, mondjuk 16 és 70 között, 140 és 210cm közöt, 40 és 120kg között.

Baj ha lassan 6hónapos kislányom még nem fordul hátról hasra?

hasról hátra már 1,5hónapja tudja de vissza még nem. néha ha nyúl oldalra akkor oldalra fordul de hasra nem igazán akar. minden nap gyakoroljuk de nem igazán akarja magától meg csinálni.

Legjobb válasz: az én fiam 6,5 hónapos, hasról hátra már 3 hónapos kora óta tud, de vissza nem. pont most volt itt a védõnõ, és azt mondta, nincs semmi gond. mondjuk én látom a fiamon, hogy már a mászásra gyakorol, és kúszni már tud is. tehát nem is próbálkozik, nem érdekli a hasra fordulás.

az én fiam 6, 5 hónapos, hasról hátra már 3 hónapos kora óta tud, de vissza nem. pont most volt itt a védõnõ, és azt mondta, nincs semmi gond. mondjuk én látom a fiamon, hogy már a mászásra gyakorol, és kúszni már tud is. tehát nem is próbálkozik, nem érdekli a hasra fordulás.
A kérdező hozzászólása: akkor meg nyugodtam :) én meg azt látom rajta hogy az ülést próbálja meg gyakorolni állandóan húzza fel magát úgy hogy nem kapaszkodik meg semmiben. ha le fogjuk a lábát akkor fel is húzza magát. persze nem csináljuk rendszeresen csak kíváncsiságból néztük meg hogy mit csinál olyankor :) köszi a választ.
nyugi, mi 1 hét múlva leszünk 6 hónaposak, és ellenkezõ, azaz hátról fordul hasra, mint a gyík, de vissza egyáltalán nem, akkor sem, ha már holtfáradt, inkább fúrja a fejét a földbe és ordít :) Az az érzésem, elõbb fog kúszni, mint hasról hátra fordulni...fordítgasd takaróval, hogy érezze, illetve gördítsd az oldalára, hátha onnan felkapaszkodik elõbb-utóbb :) És fordítsd a hasára, hogy minél többet legyen úgy, végül is onnan indulnak a nagymozgások

Hogy érhetek el fogyást (nem baj, ha lassan) hogy közben a melleimnek ne essen nagy baja? (megereszkedés, drasztikus méretcsökenés) Miylen sportot űzzek pl. Mellesleg sportoláshoz miylen melltartót vegyek?

Legalább 10 kilóra gondolok de amúgy sincs nagy mellem és nagyon féltem szegényeket:((

Legjobb válasz: utolsó két hozzászólónak van igaza, A tested nem tudja mit edzel, csak felkeresi a raktárakat, a z egyéni genetikai térképnek megfelelõ területi sorrendben nyúl a zsírraktárakhoz. Ezért van az hogy valaki a fenekére hízik és a karjára alig és van aki meg fordítva... sok siekert Krisz

utolsó két hozzászólónak van igaza, A tested nem tudja mit edzel, csak felkeresi a raktárakat, a z egyéni genetikai térképnek megfelelõ területi sorrendben nyúl a zsírraktárakhoz. Ezért van az hogy valaki a fenekére hízik és a karjára alig és van aki meg fordítva... sok siekert Krisz
Erõsíts mellizomra, megemeli a mellet, és szép feszes lesz. Sportoláshoz mindenképpen feszes meltartót használj, vannak direkt sportoláshoz készültek(Google). Ha fogysz, kisebbek lesznek a melleid, de a karcsúsodás ezt optikailag ellensúlyozza, és az összhatás jobb lesz. Ja és úgy erõsíts mellre ahogy a férfiak, mert kevés nõt látni mellizomra edzeni mert köztévhit az, hogy onnan fogyunk ami edzünk.
Sajna ezt sehogy, zsírszövet az is, fogysz onnét is, plasztikai sebészet ha annyira zavar!! egyébként örülj neki ha nins nagy melled, legalább nem fog nagyon lógni ;-) üdv Krisz
Ha közben mellizmot erõsítesz, az kicsit ellensúlyozza.
A kérdező hozzászólása: De ha mellre erõsítek akkor nem onnét vonja el az izom a zsírt hogy energiát szerezhessen a munkához?
NEM! Nem úgy mûködik, hogy az izom onnét vonja el a zsírt ahol erõsítesz. Azt nem lehet szabályozni, hogy a szervezeted hol kezdje a zsírt bontani. Hányszor kell még leírjam?
A zsír mindíg onnan megy le ahova legkevésbé rakódik le és onnan megy le utoljára ahova könnyen lerakódik. Ez mindenkinél alkati kérdés. Független attól milyen izmokat edzel. Egy kis mellû nõ is lehet vonzó ha csinos.

Baj, ha a lassan egy hete kilőtt lyuk a fülemben reggelre mindig véres?

Nem fáj, de amióta mozgatom (kb 3 napja), minden reggel azt látom, hogy véres, tegnap ezért csak fülpiszkálóval és fert?tlenít?vel szedtem le a rászáradt vért, de nem mozgattam hátha attól van. Nem fáj meg állítólag nincs is begyulladva, pár nap viszketett egy kicsit és ennyi.

Legjobb válasz: Nem baj, ha nem gennyes. Ha porcba lövetted, akkor ez még hetekig vérezhet. Csak használd a fertõtlenítõt és nem lesz gáz.

Nem baj, ha nem gennyes. Ha porcba lövetted, akkor ez még hetekig vérezhet. Csak használd a fertõtlenítõt és nem lesz gáz.
Igaza van az elõttem írónak, csak arra figyelj, hogy el ne fertõzödjön, ne gennyesedjen be. A vér nem gond

Az baj, ha a lassan 3hós kislányomat etetés után, ha elálmosodik egy-másfél órával, elaltatom?

Félek, nehogy túlpörögjön. Volt már rá példa, és akkor már nem is tudott elaludni. Azóta próbálom a jelzéseit figyelni. Pár ásítás+szemdörzsi után próbálom elaltatni. Szinte minden etetés után elálmosodik egy kis nézel?dés, g?gicsélés után.

Legjobb válasz: Mit értesz elaltatás alatt? Mert az én kicsim ha álmos,beteszem a kiságyába és szépen elalszik,és szerintem ez nem baj,pont így jó.Ezt szokta meg,én mindhárom gyerekemmel így csináltam.Vannak babák akiknek kevesebb az alvásigényük,van akiknek több.Hozzájuk kell alkalmazkodni.Nekem egyik gyerekem sem aludt olyan sokat,mint a most 4 hós kicsim.Szerencsére Õ nagyon nyugis jó alvó baba.

Mit értesz elaltatás alatt? Mert az én kicsim ha álmos, beteszem a kiságyába és szépen elalszik, és szerintem ez nem baj, pont így jó.Ezt szokta meg, én mindhárom gyerekemmel így csináltam.Vannak babák akiknek kevesebb az alvásigényük, van akiknek több.Hozzájuk kell alkalmazkodni.Nekem egyik gyerekem sem aludt olyan sokat, mint a most 4 hós kicsim.Szerencsére Õ nagyon nyugis jó alvó baba.
Szerintem nem baj, a kisfiam is elmosodik általában minden evés után. Többnyire másfél-két órát ébren van, aztán 1-2 órát alszik. 4 hónapos kisfiú anyuja

Lassan 3 hónapos kislányom nem szeret hason lenni, ha mégis úgy teszem forgatja a fejét vagy nyalogatja a takarót. A fejét nem nagyon emelgeti hason, viszont a korához képest erős, fejlett baba. Baj ha nem emelgeti hason a kis fejét?

Legjobb válasz: Nekem azt mondták hogy baj.viszont az én lányom is utált hason lenni de napjában többször kis idõre ugy raktam, és elég szépen tartja már a fejét és már az idõ is kitolódott.Próbáld meg te is nekünk bevált.:)

Nekem azt mondták hogy baj.viszont az én lányom is utált hason lenni de napjában többször kis idõre ugy raktam, és elég szépen tartja már a fejét és már az idõ is kitolódott.Próbáld meg te is nekünk bevált.:)
Sajnos baj, mert igy erõsödik a nyakizma, és a hátizma. Az én kislányom sem szeret hason lenni, de minden nap, mikor tudom, hogy nem éhes, nem fáj poci sem, nem álmos, hasra teszem, és picit nézelõdik, õ is azt csinálta, mint a te kisláynod, de mostmár szépen tartja a fejét, pedig naponta max 10-15 percet van hason. Szépen lassan róbáld meg, menni fog. 10 hetes kislány anyukája
Az én lányom is utál hason lenni, mindig üvölt, de muszáj, mert 3 hónapos és már kéne tartania a fejét. Amikor mondtam a doktornõnek, hogy mindig sír és csak a fejét nyomja bele az ágyba, akkor elcsodálkozott, hogy "Nem szeret hason feküdni?! Hát az meg hogy lehet? Hiszen minden kisbaba szeret hason feküdni!" Ennyit a doktornõrõl. A védõnõ pedig semmit se szól, csak idétlenül vigyorog... Amúgy Lilla se emelgeti nagyon a fejét, csak akkor, ha rajtam fekszik hason, azt nagyon szereti, mert én puhább vagyok, mint az ágy, de ez meg a gerincének nem tesz jót. :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!