Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha jobb oldalt (33 db)

Mi lehet a bajom ha jobb oldalon fenéktájon szúró érzést érzek?

De már olyan szinten hogy fekvésböl és ülésböl alig birok fel kelni mert annyira fáj...menés közben enyhébb a fájdalom de sántikálnom kell akkor is.Nem tudom hogy lehet e hozzá köze de 15hetes kismama vagyok.

Reggel teszteltem pozitívat. Már 2-3 napja érzem hogy éles fájdalom nyilal le a petefészkemből a combom felé. Normális ez? Fáj a derekem ha jobb oldalt fekszem jobb oldalt fáj ha baloldalt akkor ott. Ez a terheségtől van vagy valami baj van?

Legjobb válasz: Semmi baj, ez természetes! Én tegnap reggel teszteltem pozitivat! :) Még fel sem fogtam! Nekem is görcsöl eléggé a hasam, éjszaka felkeltem mert annyira görcsölt, hogy azt hittem nem bírom ki, de reggelre elmúlt :) A görcsök rajtam vannak mindig néha alig érzem, néha erõsebben! Gratulálok nekünk! Boldog babavárást mindkettõnknek!!! :)

Semmi baj, ez természetes! Én tegnap reggel teszteltem pozitivat! :) Még fel sem fogtam! Nekem is görcsöl eléggé a hasam, éjszaka felkeltem mert annyira görcsölt, hogy azt hittem nem bírom ki, de reggelre elmúlt :) A görcsök rajtam vannak mindig néha alig érzem, néha erõsebben! Gratulálok nekünk! Boldog babavárást mindkettõnknek!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ:) Boldog Baba várást és Boldog Karácsonyt!(szerintem mindkettönknek felejthettetlen lesz) :)
Ugyanezt ereztem en is, kiszakad a petefeszkem, mintha fel lettem volna fazva. A pozitiv teszt utan kb. meg ket hetig ereztem ilyet, aztan magatol elmult. Teljesen rendben voltunk mindketten, egeszsegesek:) Gratulálok:)
Szia! Én is éreztem menstruáció szerû görcsöt, kb. 2-3 hétig, aztán elmúlt. Olyat is éreztem, mintha peteérésem lenne, de az is elmúlt. Nagyon gratulálok mindkettõtöknek a babához :) A karácsony nekünk is örök emlék lesz a kicsi pocaklakó miatt :) 15 hetes "fél"anyuka :D

Az baj, ha a babám folyamatosan a jobb oldalon helyezkedik el? Fog tudni rendesen növekedni?

Ahogy hanyatt fekszem, a pocim bal oldalát szinte be lehet nyomni, köldökömt?l jobbra viszont ott dudorodik a baba. Nem baj, hogy ennyire jobbra húz? Vajon a méhem helyezkedett ilyen furcsén.

Legjobb válasz: Dehogy baj,és persze,hogy rendesen fog nõni.Nekem mindkét gyermekem jobb oldalon feküdt,nem tudom,hogy miért.De az biztos,hogy asszimetrikus lett tõle a hasam,mert a jobb oldalamon jobban nyúlott a bõr.:))) Látom fentrõl ha lenézek.:))

Dehogy baj, és persze, hogy rendesen fog nõni.Nekem mindkét gyermekem jobb oldalon feküdt, nem tudom, hogy miért.De az biztos, hogy asszimetrikus lett tõle a hasam, mert a jobb oldalamon jobban nyúlott a bõr.:) )) Látom fentrõl ha lenézek.:) )
Nyugi, ahogy növekszik a baba, úgy fogja kitölteni a rendelkezésre álló helyet. Volt egy idõszak, amikor az enyémek is elõszeretettel csak az egyik oldalon voltak. Késõbb ez megváltozott.
Azt olvastam 1*.hogy a babák azon az oldalon vannak sokat, amelyik oldali petefészekbõl való a megtermékenyített petesejt.Nekem a terh. elõtt mindig a bal oldali petef.-ben volt érett tüszõ, a fiam végig a bal oldalt részesítette elõnyben:)
A kérdező hozzászólása: Meg nem mondom hol fogant, igazából azt se tudjuk, hogy mikor, csodababa. :) De az tény, hogy a jobb oldalon van, a buksija pedig most lent. Köszi a válaszokat
Az én kislányom is pontosan így volt elhelyezkedve már az elejétõl.Semmi baja nem lesz!
Szia! Nekem is "deformálja a pocim, csak nekem bal oldalt fekszik a Picúr többnyire mikor hanyatt vagyok :) Ilyenkor vagy én vagy a páromaddig simizzük mig kicsit középre nem húzódik :)
Nekem is csak a jobboldalamon volt, kb a 28.héttõl érzem már mindenhol:) Ezzel semmi gond!
Én is a jobb oldalon látom, de mindenhol érzem. Tegnap éjjel meg is ilyedtem, a jobb oldalamon feküdtem és amikor visszafordultam, akkora pukli maradt a jobb oldalon, hogy csak na. Nem is mertem visszafordulni, így baromi kényelmetlenül csak a másik oldalamon aludtam. Nagyon fura nekem is, és folyton ott van. 29 hetes KM
A kérdező hozzászólása: :) Köszi! Érdekes, mert én a jobb oldalamon tudok aludni. Olyankor még nem érzem, hogy ficánkolna. Viszont a délutáni szundi után átmászott a bal oldalra, illetve közben. Amint felkeltem vissza a jobb oldalra.

Mi lehet a baj a laptop hanszórójával? Csak a jobb oldal szól és ha fejhalgatót is rádugom az is csak jobb oldalt szól, ugyan hallok fülesben baloldalt is csak nagyon halkan.

U.i.: én arra gyanakszom hogy a hangkártyával lesz valami de nem értek iylenekhez akinek van/volt hasonló gondja pls sehítsetek

Legjobb válasz: Hangeszközök és ott a balance(egyensúly) vízszintes csúszkát állítsd be középre . (jelenleg jobbra van állítva ezért a jobb oldali hangfal szól rendesen , a bal oldali meg halkítva van ) Mentsd a csúszka beállítását közép állásban . (ha a hangfalak egyszerre szólnak ) vagy nincs csatlakoztatva normálisan a füles jack dugója a laptopnál . Vagy fülesnek a kábel érintkezésével van gond , füles csere a kábel hiba miatt .

Hangeszközök és ott a balance(egyensúly) vízszintes csúszkát állítsd be középre . (jelenleg jobbra van állítva ezért a jobb oldali hangfal szól rendesen , a bal oldali meg halkítva van ) Mentsd a csúszka beállítását közép állásban . (ha a hangfalak egyszerre szólnak ) vagy nincs csatlakoztatva normálisan a füles jack dugója a laptopnál . Vagy fülesnek a kábel érintkezésével van gond , füles csere a kábel hiba miatt .

Lehet belőle baj, ha (14 hetes lettem kedden) kb.45-50perce fenékre estem jobb oldal de nem piros nem látni foltot remélem csak ijedtség volt a nagy. De ha holnap fogad a uh akkor megyek egyből. Valakinek esési tapasztalata?

Legjobb válasz: Biztos nem lesz gond!!! Nyugi!!! De megnyugtatásra jó lesz az uh. Nekem mikor mindenért aggódtam, azt mondta a barátnõm. Képzeljem el a baba olyan a hasamba, mint egy halacska ha egy vízzel teli zacskóba rakjuk, és megpiszkáljuk egyik oldalon, az átúszik egy másik oldalra, mindenütt víz van és nem lesz baj semmitõl. Lehet sütin hangzik, nekem megnyugtató volt.

Biztos nem lesz gond!!! Nyugi!!! De megnyugtatásra jó lesz az uh. Nekem mikor mindenért aggódtam, azt mondta a barátnõm. Képzeljem el a baba olyan a hasamba, mint egy halacska ha egy vízzel teli zacskóba rakjuk, és megpiszkáljuk egyik oldalon, az átúszik egy másik oldalra, mindenütt víz van és nem lesz baj semmitõl. Lehet sütin hangzik, nekem megnyugtató volt.
A kérdező hozzászólása: csak popó megütés (annak is a jobb oldala) volt más részem nem
Szia! Én a második fiammal 3 nagyot is estem. Egyet a legelején fenékre, Egyet kb 14 hetesen, amikor a fiamhoz rohantam éjjel kómásam és átestem a bõröndön (másnap utaztunk és ki volt készítve). Az utolsó volt a legnagyobb, akkor kicsit be is pánikoltam. 26 hetesen karácsonyi ajándékokat vásároltam, szatyrokkal volt tele az egyik kezem, másikkal a kisfiam kezét fogtam, amikor megcsúsztam a jégen és hasra estem. Olyan volt, mintha a hasam felcsúszott volna a torkomba. Felhívtam a dokit, kb õ is azt mondta, amit az utsó hozzászóló barátnõje :) Nem lett semmi baj, kisfiam fél éves és éppen most ébredezik. Ezt csak azért írtam le, mert esési tapasztalatot kérdeztél. Ettõl még Te menj el holnap uhu-ra, az a biztos. Remélem minden rendben lesz veletek! :)
Én is seggre ültem, estem. Elcsúsztam a jégen. Semmi baja a fiamnak. És hozzáteszem a régi babona szerint, ha hasra esel lányod, ha seggre fiad lesz. Majd erre emlékezz, hogy bejött-e:) ) Nekem igen.:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!A mai uh eredménye: BPD:28mm-14hét 3 nap, TAD:25mm-14hét 0nap FL:14mm-13hét 6nap Az ultrahang mérések alapján a magzat mérete 14hét 0nap átlagának felel meg.Élõ magzat látható. A gerinc vonala párhuzamos, csigolyaívek zártak. A gyomor telõdése megfigyelhetõ.(ezt szerintem õk elírták lehet fejlõdése, vagy telítõdése is). A rekesz szabályos.A méhlepény a mellsõ falon tapad, a méhszájat MEGKÖZELÍTI.(erre rákérdeztem mondták nincs vele teendõ, majd elmúlik ahogy kiemelkedik vagyis feljebb jön a pocakba) A magzatvíz mennyisége átlagos.Durva eltérésre utaló jel jelenleg nem észlelhteõ....ennyit írtak a papírra.Tehát nem kell aggódni, Minden ok láttuk is hallottuk is a szívét.és mozgott pl: felhuzta a lábát, majd kezével megfogta a térédt, bólintott a fejével stb.. van képünk is:) róla.Köszi a bíztatást nektek.Utolsó alapból elsõre fiút szeretnénk , de 20.hét elõtt nem mondják meg ezt is ma mondták :( :) , de 2 vetélés miatt már nem a babona érdekel csak az egészsége, de azért majd észbe tartom.Az aranyláncos "inga" szerint lány , a kínai naptár szerint fiú...na majd vmi a lényeg, hogy bébi:)

Jelent valami bajt, ha a péniszem egyik oldalán (jobb) az ér látszódik, ki van dudorodva? Mitől alakulhat ki?

Nem fáj, teljesen tünetmentes csak látszódik hogy ott fut egy vastagabb ér.

Legjobb válasz: Gondolom ez nem most jelent meg hanem szuletesedtol fogva igy van csak most kezdett el erdekelni a dolog. Egyebkent nem valoszinu hogy baj lenne ha nem faj. Nekem volt hogy sok megeroltetes utan megjelent oldalt egy kisebb dudor es picit fajt de elmult es azota abszolut semmi. Ja es hogy megjobban megnyugtassalak nekem pl oldalt is vannak vastadabb erek de felul a töve felé van egy kb 3 cm hosszu es 1 cm vastag er rajta es tokeletesen szuperal szoval semmi gond szerintem.

Gondolom ez nem most jelent meg hanem szuletesedtol fogva igy van csak most kezdett el erdekelni a dolog. Egyebkent nem valoszinu hogy baj lenne ha nem faj. Nekem volt hogy sok megeroltetes utan megjelent oldalt egy kisebb dudor es picit fajt de elmult es azota abszolut semmi. Ja es hogy megjobban megnyugtassalak nekem pl oldalt is vannak vastadabb erek de felul a töve felé van egy kb 3 cm hosszu es 1 cm vastag er rajta es tokeletesen szuperal szoval semmi gond szerintem.
Semmi újat nem látok ebben, nagyon sokunknak lehet ez így. Miért ne látszódna , a bõr vékony és nagyon átlátszó is. Milyen ér táplálná a sok vékonyabbat , ha nem egy vastagabb .
A kérdező hozzászólása: Régebben nem volt ilyen. Ez azóta jött ki kb., mióta nemi életet élek.
Hat sztem elmulik de ha tovabbra is igy marad akkor menj orvoshoz
hát örülj , hogy ott az az ér!nincs veled baj!

Jobb oldalt elöl a, fáj a hasam, nem nagyon, de fáj. A fájdalom nem folyamatos, de ha megnyomom akkor is érzem. Mi lehet a baj? Tudom, hogy orvoshoz kell menni, és megmondja, de szombat van, és ha nem muszáj ügyeletre nem akarok menni.

Legjobb válasz: De pontosan hol faj?Jobb oldalt,pl. kb. 4-5cm a köldök alatt jobbrol?Az lehet a vakbel.Feküdj le,huzd be a terdet,es közelitsd a terdeid az orrod fele,ha faj,valoszinüleg vegbel,de az sem biztos.legjobb lenne ,ha elmesz az ügyeletre,sok vakbel gyulladas nem okoz nagy rosszulleteket.

De pontosan hol faj?Jobb oldalt, pl. kb. 4-5cm a köldök alatt jobbrol?Az lehet a vakbel.Feküdj le, huzd be a terdet, es közelitsd a terdeid az orrod fele, ha faj, valoszinüleg vegbel, de az sem biztos.legjobb lenne , ha elmesz az ügyeletre, sok vakbel gyulladas nem okoz nagy rosszulleteket.
vegbel*-vakbel
A kérdező hozzászólása: Nem annyira lent fáj, ahol a vakbél van, feljebb a borda alatt egy kicsivel. És oldalt fele, de nem az oldalamon. Kipróbáltam amit írtál, semmi fájdalom nincs a térdes dolognál. De azért köszi. Ha hétfõig nem múlik irány a doki.
Nekem is ott fajt, es faj, a patkobellel lett problemam, sokaig epe-re gyanakodtak.
A kérdező hozzászólása: És, hogy derült ki , hogy a patkó béllel van baj? Milyen vizsgálatok voltak? Mit mondtak az orvosok?
O, ez már nagyon reg volt(17 eves voltam), a 80-as evekben, nekem akkor meg csak Röntgent csinaltak, ma mar a gyomortükrözest reszesitik elönyben(en akkor nem akartam).Nekem akkor az erös gyogyszerektöl fajt jobb oldalt.
Ja, sok gyomorteat ittam, es ranitidin tartalmazo gyogyszert kaptam, Ausztriaban, Zantac.

Bajt jelent, ha csak a jobb oldali petefészkemet érzem?

Minden hónapban érzem a szurkálást középid?ben és menstruáció el?tt is, de mindig csak a jobb oldalt.

Legjobb válasz: Szerintem ez mindegy. Egy barátnõmnek kivették az egyik petefészkét, mert beteg volt. A doki megnyugtatta, hogy a másik oldal átveszi a "munkát" teljes mértékben. 4 gyereke van. Tehát még ha így is lenne, akkor sincs baj. Hogy babát vársz-e, nem tudom, holnap csinálj egy tesztet reggeli elsõ vizeletbõl. Minden jót!

Szerintem ez mindegy. Egy barátnõmnek kivették az egyik petefészkét, mert beteg volt. A doki megnyugtatta, hogy a másik oldal átveszi a "munkát" teljes mértékben. 4 gyereke van. Tehát még ha így is lenne, akkor sincs baj. Hogy babát vársz-e, nem tudom, holnap csinálj egy tesztet reggeli elsõ vizeletbõl. Minden jót!
Szia! mintha én írtam volna! nekem is csak a jobb petefészkem fáj! menstruáció idején is mindig csak a jobb. én is arra gyanakszom, hogy lehet, nem mûködik a bal oldali! én is babát szeretnék, ezért is aggódom emiatt. most már napok óta fáj a petefészkem, hõemelkedésem is van. Ezek a tünetek pedig a petefészek-gyulladás jelei is lehetnek :( Én megyek orvoshoz! biztos ami biztos!
Szia!én nem akarlak elkeseriteni, de nekem is volt ilyen, nekem a bal fájt mindig.elmentem uh-ra, endometriózis, amit mûteni kellett.Csak ne legyen igazam.Menj el szerintem dokihoz.

Az baj, ha összecserélem a bal és jobb oldalt a kontaktlencséknél? Vagy teljesen mind1? (:

Sok dolog érdekelne a kontaktlencsével kapcsolatban!! Aki tapasztalt írjon már egy két dolgot a lencsér?l. Ja és még valami. Nekem a baj szememre cilinderes kontaktlencsét kell hordanom, így nem nagyon találok a neten olyan oldalt, ahol ilyet lehetne rendelni... :S ha tudtok, kérlel titeket segítsetek! Egyébkét szeretnék színes kontaktlencsét, de abból is a Bal szemre maradna a cilinder... :S optikusnál (végs? esetben..) megoldható egy színes cilinderes kotaktencse szerintetek?? Válaszokat el?re is köszönöm :)

Legjobb válasz: Az elsõ feladat: menj el egy optikushoz! mert megnézni hogy hanyas lencse kell és a te szemformádra rendel pontosan kontaklencsét. Biztosan megoldható a szines cilinderes is bár én még nem rendeltem. Ha összekevered csak akkor baj ha különbözõ a két szemed(tudtommal!) de keress fel egy optikust(papp optika,ofotért a legjobbak) és ott mindent elmond :)

Az elsõ feladat: menj el egy optikushoz! mert megnézni hogy hanyas lencse kell és a te szemformádra rendel pontosan kontaklencsét. Biztosan megoldható a szines cilinderes is bár én még nem rendeltem. Ha összekevered csak akkor baj ha különbözõ a két szemed(tudtommal!) de keress fel egy optikust(papp optika, ofotért a legjobbak) és ott mindent elmond :)
Nos ez tényleg akkor gond én úgy tudom, ha különbözõ a dioptria a két szemeden. Másik kérdésed: Igen, lehet cilinderes lencsét csináltatni, de valószínûleg drágább lesz. Én a Tisza Optikát tudom neked ajánlani (Bp.) én oda járok már évek óta. Nekem elég speciális a szemem és máshol mindig rosszul csiszolták bele (különösen ofotért... :S )a lencsét, de innen már vissza sem viszem beméretni!
A kérdező hozzászólása: Az én esetemben, tudom nem lenne jó, ha összecserélném a 2 lencsét :P na de az érdekelne, h akinek egyébként mind 2 szemére ugyanaz kell, annak nem gond-e... mondjuk azt vettem le így, hogy nem :) Hol tudnék rendelni NETEN CSAK a Bal szemere cilindereset??
A kérdező hozzászólása: csak olyat találtam, h mind2-re van a cilinder... nekem pedig CSAK és KIZÁRÓLAG :D a Bal szememre kéne.. :/ :)
http://www.kontaklencsethordok.hu Itt nézd meg, azok a cilinderesek amihez "toric" vagy "astigmatism" van írva. Ha a másik szemedre sima kell akkor ugyanabból a márkából cilinder nélkülivel is kell rendelned egy dobozzal. (Pl. veszel 1 doboz "Acuvue Oasys" + 1 doboz "Acuvue Oasys for Astigmatism" lencsét.) Színes cilindereset csináltatni lehet csak. http://www.kontaklencsethordok.hu/kontaktlencsek/ocular-scie.. Nekem is cilinderes a jobb szemem de mégsem hordok cilinderes lencsét. Anélkül is majdnem tökéletes a látásom, szóval inkább nem fizetek duplán érte:) Vizsgálaton voltál már? Próbáltál lencséket? Mindenképp cilinderes kell neked?
ma 12:26-os vagyok és ismétlem: MENJ EL OPTIKUSHOZ. Anélkül nem tudsz rendelni hiszen nem tudod neten megmondani milyen a szemformád vagy egyálatlán bírja-e a szemed a kontaklencsét
A kérdező hozzászólása: Lencsés vagyok :-) Persze, h bírja a szemem... Egyébként elírtam :D a jobb szemem a rosszabb, arra kell a cilinder. Nem tudom miért a bal-t írtam xD no mind1... Szemüveges voltam 12 évig és mindig tudtam, milyen kell, dioptria, cilinder.. stb :-) és igen! TUTI, hogy cilinderes kell. De ha nem tudnám biztosan nem írtam volna ki :D Köszönöm a válaszokat mindenkitõl! :-) Eddig optikusnál rendeltük a lencséket, de... hát nem olcsó :S neten olcsóbb lenne nem???
lehet hogy olcsóbb lenne de azért a fuvarozási díjat is beleszámítva? meg nem tudod biztosan hogy milyet kapsz és nem is biztos hogy a te szemformádra fogsz olyat szerezni

Mi lehet a baj? Jobb oldalon felül fáj a jobb mellem egy pontban. Nem mindig csak időnként. Sokszor, ha fekszem, akkor is érzem. Néha már a hátamba sugároz. Nem erős fájdalom, de idegesít. Szerintetek ez mi lehet?

Legjobb válasz: Nem tudom mi lehet,de ilyen nekem is szokott lenni,ált. ha megvan. De ha neked nem csak akkor fáj,akkor talán egy orvosi vizsgálatra lenne szükséged!

Nem tudom mi lehet, de ilyen nekem is szokott lenni, ált. ha megvan. De ha neked nem csak akkor fáj, akkor talán egy orvosi vizsgálatra lenne szükséged!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!