Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha hetesen azt vettem észre, (2 db)

Baj, ha 23 hetesen azt vettem észre, mintha pár csepp vér ürült volna tőlem, és a hasam is görcsölget néha?

Legjobb válasz: Nem, a pár csepp vér nem jelenthet gondot ennyi idõsen, csak az erõs vérzés, ami fájdalommal is jár. Ez inkább a szervezeted "megemlékezése" lehet a korábbi mensirõl, ha utánaszámolsz, és egybeesik az idõ, akor végképp megnyugodhatsz! Ha esetleg együtt voltál a pároddal, akkor enyhe nyákleválás, felületi sérülés is okozhat vérzést.

Nem, a pár csepp vér nem jelenthet gondot ennyi idõsen, csak az erõs vérzés, ami fájdalommal is jár. Ez inkább a szervezeted "megemlékezése" lehet a korábbi mensirõl, ha utánaszámolsz, és egybeesik az idõ, akor végképp megnyugodhatsz! Ha esetleg együtt voltál a pároddal, akkor enyhe nyákleválás, felületi sérülés is okozhat vérzést.
Semmi baj, ne izgulj, elõfordul. Ha nagyon erõsek vagy sûrûek a görcsök, pihenj többet és említsd meg az orvosnak. Jó babavárást!
Mindennemû vérzést illetve görcsöt el kell mondani az orvosnak, részletesen leírni, milyen jellegû volt. Megijedni nem kell, de semmilyen vérzés és görcs nem oldható meg interneten keresztül, igez hogy a második trimeszterben vagy, de sosem bocsátanád meg magadnak ha azért történne valami, mert nem mentél el dokihoz ezzel a problémával. Természetesen én is azt gondolom hogy nem lehet baj, ha csak pár csepp volt (és feltételezem, azóta semmi), de fõ a biztonság és a te teljes körû nyugalmad.
Szerintem fordulj orvoshoz, biztos ami biztos. Ha nincs semmi baj, legalább megnyugszol.

Három hetes a kislányom, és ma azt vettem észre hogy váladékozik az orra. Lehet hogy náthás lesz? Már több napja furcsa hörgő hangokat ad szopi közben, tüsszögött is, de védőnő szerint ha nem váladékozik ez nem baj.

Legjobb válasz: Vagy orrjárata szûk még most tisztul.Szívd le sztem neki, elõtte vmi tengervizes oldattal fújd be.Nem biztos h náthás lesz anyatej nagyon védi még.

Vagy orrjárata szûk még most tisztul.Szívd le sztem neki, elõtte vmi tengervizes oldattal fújd be.Nem biztos h náthás lesz anyatej nagyon védi még.
Az anyatej megy az orrukba és ezért van. Ilyen nekünk is volt, nekem azt mondta a doki ne szivogassam ki neki, mert kitüsszögi illetve majd kifolyik az orrán, ha látom az orrába akkor szedjem ki fültisztitóval hogy ne száradjon bele, nálunk ez 4-5napig tartott. Most 5 hetes és nincs semmi baja. Én is megijedtem hogy náthás lesz de nem. Sõt álítólag ez kell is nekik mert ha kiszivja az ember akkor az orrnyálkahártyája nem "fejlõdik" kellõen és utána könnyebben beteg lesz. Persze ez kizárólag akkor van ha szoptatod. Ha tápszeres vagy ilyesmi akkor azért dokinak mutasd meg!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!