Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha hetesen azt (217 db)

2 hetes a kisfiam és van mikor inkább aludna 4 oránként felkel költeni? Nem baj ha átalusza az északát?

Legjobb válasz: Annak csak örülj, ha átalussza az éjszakát, legalább te is pihenhetsz. Ha éhes, vagy valami baj van akkor úgyis jelez neked. Jó babázást.

Annak csak örülj, ha átalussza az éjszakát, legalább te is pihenhetsz. Ha éhes, vagy valami baj van akkor úgyis jelez neked. Jó babázást.
örülj neki!!
Az én lányom is kb.2-3 hetes lehetett amikortól átaludta az éjszakát/este fél 9-reggel 6-ig/, ne aggódj, örülj, hogy nem kell éjszaka felébredned hozzá.Vannak olyan kisbabák, akik 2 óránként felébrednek, te a szerencsések közé tartozol.A babuci biztosan nagyon jól lakis este és reggelig bírja.

12 hetesen voltam ultrahangon, minden rendben volt. Most 16 hetesen megyek újra. Ha valami baj lenne addíg azt érezném?

Legjobb válasz: szió, Mindenki aggódik, de ne izgulj nem lesz baj! Ilyenkor még nem jó, mert nem érzed a babát, de ha semmi extra tüneted nincs akkor semmi baj. Én most vagyok 17 hetes, és tegnap óta biztosan érzem a kicsi kalimpálását. Mondjuk nekem 2. baba.

szió, Mindenki aggódik, de ne izgulj nem lesz baj! Ilyenkor még nem jó, mert nem érzed a babát, de ha semmi extra tüneted nincs akkor semmi baj. Én most vagyok 17 hetes, és tegnap óta biztosan érzem a kicsi kalimpálását. Mondjuk nekem 2. baba.
Miért lenne baj? No para! Ha változásokat érzel simán lehet a második trimeszter újdonsága:) ))
Elõször is miért lenne bármi baj. Éreztél valami különöset? Ha a 12. heti uh-n rendben volt minden, akkor nem kell aggódni. Tudom, hogy mindenkinek motoszkálnak hasonló gondolatok a fejében, de tessék õket elhessegetni! Fõ a pozitív hozzáállás! Boldog mama, boldog baba! Minden jót! 19 hetes kismami
szio! most vagyok 33 hetes, és _minden_ alkalommal megkerdezem ugyanezt magamtól :) ) ugyhogy tudom mit erzel!! NYUGI, NEM LESZ BAJ!! NE IS GONDOLJ RÁ!!!! amugy erezned. erõs vérzés formajaban peldaul. majd 20. het utan konnyebb lesz, mert fogod erezni a babat, es az megnyugtató erzes, de ne felj, tenyleg, nem lesz baj! na :D (de azert vicces viszontolvasni szinte szorol szora a felelmem :) amig nem megy tul az egeszseges aggodalom hataran, addig belefer, de nem kell tulaggodni a dolgokat, JÓ HELYE VAN OTT BENN!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Csak annyi minden rosszat hall az ember.

Februárban 25-én voltam dokinál, és akkor voltam 5 hetes 6 napos az UH szerint. Csak a petezsákot látta, ami 16mm átmérőjű volt. Ugye nem lehet baj? Ha valami baj lenne, akkor annak lenne valami jele? És mi?

Március 25.-re hívott vissza, de ugye addig nem lehet baj? Nem mondta, hogy lát-e benne valamit, és attól félek, hogy nem is fog. Gondolok itt arra, hogy felszívódik, vagy egyáltalán nem is lesz benne semmi. Ne nevessetek ki, de félek ett?l. Gondolom lenne valami jel, vérzés ilyesmi. DE hál'Istennek nincs semmi gond. Csak félek.

Legjobb válasz: ne aggódj biztos nincs gond ha nincsenek rossz tüneteid mint vérzés görcsölés stb.én 12 hetesen voltam uh-n és csak 20 hetesen voltam vissza rendelve igaz hogy már akkor tudtam hogy ott van a pici de nem tudtam hogy fejlödik csak azt láttam hogy nõla poci de hál'Istennek minden ok már nemsokára te is menni fogsz még 2 hét addig pihenj sokat gratula a babához

ne aggódj biztos nincs gond ha nincsenek rossz tüneteid mint vérzés görcsölés stb.én 12 hetesen voltam uh-n és csak 20 hetesen voltam vissza rendelve igaz hogy már akkor tudtam hogy ott van a pici de nem tudtam hogy fejlödik csak azt láttam hogy nõla poci de hál'Istennek minden ok már nemsokára te is menni fogsz még 2 hét addig pihenj sokat gratula a babához
Én március 4-én voltam dokinál és akkor voltam 5 hetes 6 napos és 16mm-es átmérõjû petezsákkal :) Nekem is egy hónap múlva kell visszamennem, ne izgulj, nem hiszem, hogy csak úgy felszívódna, ez már vetélés és annak vannak bizonyos jelei, pl. erõs vérzés vagy görcsök, ájulás stb., bár pl. nekem 2 napig barnás folyásom volt, a doki azt mondta, hogy ha nincs erõs vérzés és görcs, akkor ne izguljak, szóval szerintem ne paráztasd magad. Azt szoktam mondani, hogy mindennek úgy kell lennie, ahogy meg van írva, ha a baba elmenne, annak komoly oka lenne, esetleg nem lenne egészséges vagy akármi, szóval ne izguuuuuulj! :)
Szia En jan.4-en mentem orvoshoz, akkor 5 hetes voltam, es feb.4.re hivott vissza, nekem is csak petezsakot latott akkor meg. Ne felj nem lesz semmi baj, ha viszont barmi problemad lenne, hivd fel az orvosodat, O fog tudni a legjobban megnyugtatni, de hidd el semmi baj nem lesz, csak vigyazz magatokra Boldog babavarast 15 hetes kismama
Sziasztok! Én február 26-án voltam az orvosomnál (3 pozitív teszt után) és a petezsákban egy kis pötty látszódott. Megállapította, hogy ez még nagyon fiatal terhesség (én otthon úgy számoltam, hogy 5 hetes lehetek, az utolsó mensi kezdetétõl számolva). Márc. 13-án kell visszamennem még egy uh-ra. Remélem, ekkor már hallható lesz a szívverése is! 1 szó mint 100, ne félj, mert ahogy a többiek is írták, lenne jele, ha valami nem lenne teljesen OK. De tudom, olyan rossz várni, én is szinte az órákat számolom, hogy mehessek vizsgálatra! Kitartást, drukkolok!!!

8 hetes vagyok, nem baj ha még a melleim nem nönek, meg az sem baj, ha még nem híztam semmenyit?

Legjobb válasz: Nem baj, ha változások nem jelentkeztek még. Az, hogy a melleid nem nõnek, nem azt jelenti majdan, hogy kevés tejed lesz (valaki ezzel problémázik). A hízással kapcsolatban pedig csak annyit, hogy sokan fogynak az elsõ trimeszterben. Nyugi, semmi gond nincs veled! Üdv 14 hetes kismami

Nem baj, ha változások nem jelentkeztek még. Az, hogy a melleid nem nõnek, nem azt jelenti majdan, hogy kevés tejed lesz (valaki ezzel problémázik). A hízással kapcsolatban pedig csak annyit, hogy sokan fogynak az elsõ trimeszterben. Nyugi, semmi gond nincs veled! Üdv 14 hetes kismami
17hetesen 2 kg -nál tartok ez lassan jöt fel a mellem már nöt de az sem egyszere csak nyugi lassan mindenek eljön az ideje majda pocid növését is alig fogod várni de minden hétnek megvan a maga szépsége élvezd mindet szépp baba várást

Az baj ha 25 hetesen még nem éreztem csuklani a babámat?

Legjobb válasz: Nem baj, ne aggódj. Én is sokat olvastam róla, és én is hamarabb vártam, és találgattam: ez-e az, de aztán kb harmincnegy-hat hetesen kezdte el. Nagyon mókás érzés amúgy, mert mintha "hüppögne" az ember hasa :) Gondolom olvastad, hogy állítólag jót tesz a babának, erõsíti a tüdejét, stb. Az én kis manóm azóta sokszor tette, volt, hogy napi többször, aztán egyáltalán nem, és volt, hogy este azért alig bírtam elaludni, és hajnalban azért bírtam csak nehezedm visszaaludni munka elõtt... Az elõbb is épp járt a hasam tõle :) Szóval gondolom, néha csinálja, máskor nem, néha érezni, de nem mindig, de majd megmosolyogtat vele, az biztos! :) Holnap 40 hetes kismama

Nem baj, ne aggódj. Én is sokat olvastam róla, és én is hamarabb vártam, és találgattam: ez-e az, de aztán kb harmincnegy-hat hetesen kezdte el. Nagyon mókás érzés amúgy, mert mintha "hüppögne" az ember hasa :) Gondolom olvastad, hogy állítólag jót tesz a babának, erõsíti a tüdejét, stb. Az én kis manóm azóta sokszor tette, volt, hogy napi többször, aztán egyáltalán nem, és volt, hogy este azért alig bírtam elaludni, és hajnalban azért bírtam csak nehezedm visszaaludni munka elõtt... Az elõbb is épp járt a hasam tõle :) Szóval gondolom, néha csinálja, máskor nem, néha érezni, de nem mindig, de majd megmosolyogtat vele, az biztos! :) Holnap 40 hetes kismama
Elsõ babámnál nem is éreztem.(vagy nem tudtam, hogy ez a csuklás..:-D)Egészséges kislány lett.Most várom a második babát és kb.33.héttõl érzem.Ne aggódj!Minden rendben lesz!Minden terhesség más! Üdv.35 hkm.
nem, én a fiammal minden nap éreztem, most várom a második babámat és még egyszer sem volt, pedig már sokat mozog. a gyomra telítõdik, lehet, hogy más alkat, de minden rendben van, amúgy a fiam mikor megszületett is sokat csuklott, bukott, így most abban bízom, hogy ez is kevesebb lesz.

Az nagy baj, ha nem pont 6 hetesen megyek a 6 hetes szülés utáni vizsgálatra, mert nem kaptam időpontot?

Legjobb válasz: Nem baj, én 8 hetesen voltam mert ekkor tudtam elmenni.

Nem baj, én 8 hetesen voltam mert ekkor tudtam elmenni.
Én 9 hetes kontrollon voltam!:)
Nem baj. Nekem azt mondta a doki, elég ha 3 hónapon belül elmegyek. Én 2 és fél hónaposan mentem csak.
en meg 2 honaposan!
Nem baj, én is 8 hetesen jutottam oda...

Baj ha az 6 hetes babám csak a babakocsiba hajlandó aludni?

ahogy átteszem a kiságyba kb fél óra mulva felébred!

Legjobb válasz: Szia Az én kislányom is ott aludt el, sõt néha még most is, 10 hetes, de õ is felkel, ha nem jár alatta a babakocsi. Szerintem nem baj, ha nappal teszi mindezt, de nekem este már a kiságyban alszik el.

Szia Az én kislányom is ott aludt el, sõt néha még most is, 10 hetes, de õ is felkel, ha nem jár alatta a babakocsi. Szerintem nem baj, ha nappal teszi mindezt, de nekem este már a kiságyban alszik el.
Szia! Annyiból baj, hogy ha megszokja akkor mindig csak abban tudod majd elaltatni, és ez naponta 3szor 4szr elég fárasztó.És késõbb csak nehezebb lesz át szoktatni az ágyába. Az elején é is elrontottam, mert hozzá szoktattam hogy ringatva altatom, és amikor beraktam az ágyába mindig felébredt.Általában a 3ik 4ik próbálkozásná maradt ébren.Emiatt volt hogy éjfélkor vagy késöbb aludt el.Aztán meguntam, meg kezdett nehéz lenni, és amikor jött az alvás ideje nem vettem fel, még ha nagyon sírt se, hanem oda ültem az ágya mellé simogattam a fejét, és a cumit vissza raktam a szájába ha kiesett.Kb. egy hét volt mire megszokta.
Éjjel is?
A kérdező hozzászólása: igen
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
Szija, valszeg azt szokta meg, és nem túl szerencsés, de mivel csak 6 hetes ezért elég könnyen át lehet szokatni. Azt javaslom, hogy úgy tedd be a kiset ágyba hogy még ne aludjon, csak félálomban legyen. Ha sír, akkor próbáld megnyugtatni, kicsit lehet szerintem sírni hagyni, mert ez része az elalvásuknak. Van aki csak nyöszörög van aki sír van aki egybõl elalszik. Figyeld a sírását, ha meg tudod úgy nyugtatni, hogy csak a kiságyban simogatod, akkor oké. Ha nagyon rákezd vedd fel, és ha megnyugodott újra tedd le. Ez lehet hogy akár egy óráig is játszani kell, míg elfogadja hogy a kiságyban kell elaludnia. Át kell hogy szokjon a kiságyra, gondolom eddig a babakocsit szokta meg. Kábé 3-4 nap és megtanulja, hogyha leteszik a kiságyba akkor aludnia kell. Nem könnyû, de ha kitartó vagy sikerülni fog. Nekem is sikerült!

Az baj, ha majdnem 16 hetesen még nem érzem a baba mozgását?

Legjobb válasz: Nem baj.Van aki 20 hetesen érzi elõször. A vékonyabb anyukák ált.hamarabb érzik a babát.

Nem baj.Van aki 20 hetesen érzi elõször. A vékonyabb anyukák ált.hamarabb érzik a babát.
dehogy!! én 21 hetesen éreztem elõször, azelõtt találgattam csak, hogy na, vajon ez az volt-e.. de igazán határozottan mondom, csak 21 hetesen. ne aggódj! 26 hkm
Nem, nem baj! Van aki késõbb érzi, fõleg az elsõ babát! Az érzékelhetõsége függ, a testalkatodtól, a tapadás helyétõl... 35 hkm
en 17 hetesen ereztem eloszor es eleinte nem is voltam biztos benne hogy az. van aki kesobb erzi van aki elobb ez egyenfuggo.
Én is 16 hetes vagyok, elsõ babámat várom és még én sem éreztem a picur mozgását!

Az baj, ha a 12 hetes UH-ra 11+2 hetesen megyek?

Addigra hívott vissza, megnézte a naptárat, és akkor egyel több hetesnek mondott, pedig a bébi épp elérte a méretet, amit kell 7 hetesen (akkor voltam 7+2), 10mm volt

Legjobb válasz: Nekem az volt írva a vizsgálat után a papíromra, hogy 11-13 heti vizsgálat. Én úgy tudom ebbe az intervallumba belefér a 12. heti vizsgálat. Amúgy én sem töltöttem még be akkor a 12 hetet, és nem volt baj.

Nekem az volt írva a vizsgálat után a papíromra, hogy 11-13 heti vizsgálat. Én úgy tudom ebbe az intervallumba belefér a 12. heti vizsgálat. Amúgy én sem töltöttem még be akkor a 12 hetet, és nem volt baj.
Vagy szívesen visszahív még 1x 7 rugóért...hívd fel, hogy elutaztok, stb., van-e mód 1 héttel késõbbre...
nekem szept.28.-án volt meg és én 2 ünnep közt megyek, akkor már elvileg 13 hetes leszek.de mondjuk a doki úgyis tudja, h mikorra hívjon.ne idegeskedj, biztos tudja, mettõl meddig jó neked..:-))
Hát, nem feltétlen jó!Betöltött 12. hetesen kell menni.
A kérdező hozzászólása: Hát ez az. Õ találta ki az idõpontot, már akkor is csodálkoztam, mivel pontosan tudtam, mikor van a 12. hét. Nagyon nehéz UH nélkül, de itt 7000ft...
Szia! Nekem utolsó mensi szept. 19-én volt, tegnap voltam uh-n 9+5 hetes volt tegnap a mérete alapján a babó, engem dec 15-re hívott vissza, akkor leszünk 12+4 hetesek..de szerintem is próbálj meg idõpontot kérni a 12. hét környékére, meg kér egyet korábban is..én nem bírnék olyan sokat várni..ez a 3 hét is nagyon hosszú lesz..:D
A kérdező hozzászólása: hát így gondoltam én is :( akkor elég bénán jön ki, most nem megyek 4 hétig, utána meg hetente... Tudom, hogy ciki a kérdés, de ha magánrendelésre járok, és visszahív, akkor a következõ héten is fizetnem kell?
nem túl jó, vissza fog rendelni, mert tényleg fontosak a méretek. Mostmár ingyenes és kötelezõ lett a kombinált teszt (hû azt hiszem ez a neve) a lényeg, hogy ez is down és még edwards szindrómát is szûr, így tényleg fontos az idõpont. Attól még megultrahangozhat, megnézi, minden rendben-e úgy általában, de szerintem visszahív.
Amikor én voltam 12 hetes UH-on, 11+3 voltam, de egy hét múlva vissza hívtak, mert nem láttak mindent!
Szia! Igen, "baj". Azért 12 hetes uh, mert az ezen a héten optimális méreteket nézik, tehát tarkóredõ-vastagság, crl... Nálunk pl. csak 12+1-->12+6-ig lehet menni. Kérj akkorra idõpontot... 25h km
Engem napra pontosan akkor hívott mikor betöltöttem pont a 12. hetet....
Tovább fog nézelõdni valószínüleg a doki, mert kisebb, nehezebb bemérni. Nekem annyit mondott, hogy pl áramlásnál nehezebb dolga van, meg a kicsi is elemében volt, izgett-mozgott de, ettõl még le kell mérnie és különben is én ezzel ne foglalkozzak, ez az õ baja...
Nekem minden leletemen rajta volt az utolsó mensi dátuma, mindig kérdezték és a sz.gép számolta ki, hogy mennyi idõs a terhesség. Én sem pont 12 hetesen voltam.
A kérdező hozzászólása: okés, valamit kitalálok... :S

Baj, ha ilyen időben napokig nem mozdulunk ki az 5 hetes babámmal?

Legjobb válasz: Nem baj. Lehet pótolni sok szellõzetetéssel, én ki is szoktam menni vele az erkélyre, hordozóban elringatom kb. fél órát. Én sem merném napopta levinni, fõleg nyirkos idõben. Úgyis mászkálunk vele autóval a mamáékhoz, meg tanácsadásra, akkor is van kicsit levegõn. 6 hetes baba anyukája

Nem baj. Lehet pótolni sok szellõzetetéssel, én ki is szoktam menni vele az erkélyre, hordozóban elringatom kb. fél órát. Én sem merném napopta levinni, fõleg nyirkos idõben. Úgyis mászkálunk vele autóval a mamáékhoz, meg tanácsadásra, akkor is van kicsit levegõn. 6 hetes baba anyukája
mi ijen idoben ki se viszuk.akkor vigyem ki en is egy kicsit az erkejre? de ha nagyon fuj a szel nem fog megfazni vagy huzatot kapni??
Az elsõ vagyok. A másodiknak üzenem, illetve hozzáteszem az írásomhoz, hogy nekünk déli fekvésû az erkély, ezért ha süt a nap, akkor ott nagyon süt, és a szél sem fúj annyira mint pl. a ház északi felén, ezért sokkal jobb idõ van az erkélyünkön, mint amúgy. Úgyhogy attól is függhet az erkélyes levegõztetés, hogy merre néz a terasz. És hordozóban rakom ki, így elég lent van , nem éri a szél.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!