Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha hetes és mindig egy (7 db)

Baj, ha 15 hetes és mindig egy oldalra tolja magát a baba?

Legjobb válasz: Nem baj. Biztos ott érzi jól magát :)

Nem baj. Biztos ott érzi jól magát :)
Sztem sem baj, lehet a mamának kicsit kellemetlen ha valamit nyom, de az a lényeg, hogy neki jó helye van:-)
A kérdező hozzászólása: és amikor annyira hogy csak egy nagy pukli vanott ?de érdkes csak az apjának

Baj lehet ha 8 hetes vagyok és már nem fájnak annyira a melleim mint egy héttel ezelött?

Legjobb válasz: dehogy van baj! mért lenne? nekem pl sosem fájt, pedig már 27hetes vagyok. nem szabad minden kis dolgon agonizálni,ezt nem rosszindulatból mondom, mert különben végig fogod parázni a terhességedet. annak meg mi értelme lenne ugye?:D csak élvezd hiszen a java még igencsak odébb van:D

dehogy van baj! mért lenne? nekem pl sosem fájt, pedig már 27hetes vagyok. nem szabad minden kis dolgon agonizálni, ezt nem rosszindulatból mondom, mert különben végig fogod parázni a terhességedet. annak meg mi értelme lenne ugye?:D csak élvezd hiszen a java még igencsak odébb van:D
Szia! Nekem hol fájt, hol nem.Egyik nap majd beleõrültem, aztán semmi fájdalom.Ne izgulj ezen, fog még fájni.:) Ahogy az elõzõ válaszoló is irta, nem szabad mindenen agyalni, mert akkor csak becsavarodik az ember.Persze tudom milyen, sajna nekem is volt már vesztésem, de próbálj csak pozitívan állni a babához, és hidd el minden rendben lesz!!! Boldog, nyugodt babavárást! 17 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Csak sajnos nekem már tavaly két vetélésem is volt így azért kicsit nehezebb nyugodtnak maradni, mert az elsõnél pl a melleim elkezdtek fájni és mikor kezdõdött a vetélés akkor már nem fájt egy kicsit sem. A doki azt mondta ez nem volt elõjel de mivel hasonló a helyzet most is ezért izgulok egy kicsit.
szia. én is veled egyidõs vagyok. pár nepja már nekem is kevésbé fáj olykor mint egy hete, de pl. tegnap is nyilalott a bal cicim. volt hogy egy nyomást sem bírtam elviselni, máskor meg semmi baj sem volt! ne aggódj!sok szerencsét!

Mivel nyugtathatnám magam? 32 hetes vagyok, közeleg a nagy nap és minden nap egyre jobban félek, most már szinte rettegek. Eddig nem volt semmi bajom, de ma már ha lehetne altatást kérnék :-) másra sem tudok gondolni

Legjobb válasz: Szia! Szerintem gondolj arra, hogy hamarosan láthatod a Babádat. Én 30 hetes vagyok, és már nagyon várom a szülést. Nagyon szeretném már a kezemben tartani a kisfiamat. Csak ez jár a fejemben. Az elsõ kisfiamnál is ugyan így éreztem, pedig akkor 20 éves voltam, szinte kis taknyos :) És most, 27 évesen megint itt tartok. Nagyon várom. Persze fáj,fáj, de hát ez ezzel jár :) Könnyû mondani, de ne félj. Ne arra koncentrálj. Kitartás! És nyugi :)

Szia! Szerintem gondolj arra, hogy hamarosan láthatod a Babádat. Én 30 hetes vagyok, és már nagyon várom a szülést. Nagyon szeretném már a kezemben tartani a kisfiamat. Csak ez jár a fejemben. Az elsõ kisfiamnál is ugyan így éreztem, pedig akkor 20 éves voltam, szinte kis taknyos :) És most, 27 évesen megint itt tartok. Nagyon várom. Persze fáj, fáj, de hát ez ezzel jár :) Könnyû mondani, de ne félj. Ne arra koncentrálj. Kitartás! És nyugi :)
ezt mindenképpen olvasd el, segít hidd el: http://www.anyaleszek.hu/az-igazsag-a-szulesrol--cikk amit a cikk leír az mind igaz, és lelkiekben is felkészít, mert nagyjából tudni fogod mire számíthatsz. én nem bírom a fizikai fájdalmat, egy tû látványától is rettegek és már két gyereket szültem, természetes úton, fájdalomcsillapító nélkül és mindkettõ gyönyörû emlékként maradt meg bennem :) . Gyors szülést kívánok Neked!
Szia Én is nagyon féltem, de az utolsó napokba már csak az járt a fejembe, hogy bárcsak ott lennék már.Mikor jöttek a fájások eszembe se jutott félni csak az járt a fejembe, hogy végre már nincs sok hátra.Bent a szülõszobába már nem azon jár az eszed, hogy félsz stb Fájdalom csillapítás nélkül szültem, de erre az elsõ perctõl rá voltam készülve mert tudtam, hogy nálunk a kórházba sima szülésnél csak varrásnál lesz helyi érzéstelenítés. Túl éltem, már 9 hónap eltelt lassan majd rákészülünk a kistesóra
Én egyáltalán nem gondoltam a szülésre, csak az utána lévõ dolgokra. Szerintem ne agyalj! Jobban jársz! Tereld el mással a figyelmedet. Babaruhák, gyerekszoba dekorálás, stb.
Nálam jobban biztos nem félsz a szüléstõl! :-))) Én olyanokon aggódtam, hogy majd nem lesz erõm kinyomni, meg kitör rajtam a pánikroham, és meg merem-e mondani a dokinak, hogy rosszul vagyok, és ez csak pánikos rosszullét lesz-e, vagy igazi, meg beszorul a baba, meg belehalok a szülésbe....és egyebek. :-) Aztán, mikor odeérkezett az idõ, teljesen kicseréltek!!! Ha más mondja, nem hiszem el! Tökéletes nyugalom áradt szét bennem, fõleg az elsõ szülésnél, sétálgattunk, beszélgettünk, viccelõdtünk a férjemmel a fájások között. Vártam mindig a dokit, szülésznõt, hogy mondja, mit érez, hol tart a baba. Mikor már fel kellett feküdni az ágyra, izgatott voltam, de nem pánikos, hanem olyan várakozással teli izgalom. Eszembe sem jutott, hogy most félnem kellene (pedig egyébként is nagyon szorongó típus vagyok, de szerintem akkor a hormonok tették a dolgukat), csináltam, amit kellett, ahogy kellett, és egyfolytában az járt a fejemben, hogy mindjárt meglátom a kisbabámat!!! :-)) A második szülés annyival volt nehezebb, hogy rögtön 2 perces fájásokkal indult, és hát tényleg fájt, de valahogy akkor sem az járt a fejemben, hogy jaj, csak meg ne haljunk, meg be ne szoruljon, meg rosszul ne legyek, hanem az, hogy már mindjárt itt van, mindjárt láthatom! Ja, meg hogy csak érjen már ide végre a férjem!!!! :-))) Ha harmadikat szülnék, biztos, hogy elõtte ugyanúgy rettegnék, de már tudnám, hogy a vélegyenesben elõjönnek az õsi ösztönök, és csak befelé, a babára és a szülésre koncentrálok, nem hülyeségekre! :-) Boldog babavárást, és szép, könnyû szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek, remélem nálam is csak a szülõszobáig tartanak ezek a félelmek. Köszönöm mindenkinek a tapasztalatokat


16 és fél hetes vagyok. Baj, ha nem érzek semmit? Jó étvágyam van, van egy kis mellfeszülés, derékfájás, más semmi. Ugye minden rendben megy odabenn? Ha gond lenne érezném.

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy éreznéd, ha gond van, de a problémamentes terhességnek inkább örülj, ne aggódj :) A mellfeszülés is elég, nem? :) Hamarosan megérzed majd a magzatmozgást, pár hét, és rosszullétek nélkül is érezni fogod, hogy minden oké, mert ficánkol a Picid :)

Nem biztos, hogy éreznéd, ha gond van, de a problémamentes terhességnek inkább örülj, ne aggódj :) A mellfeszülés is elég, nem? :) Hamarosan megérzed majd a magzatmozgást, pár hét, és rosszullétek nélkül is érezni fogod, hogy minden oké, mert ficánkol a Picid :)
18 hetes vagyok és semmi tünetem nincs nem is volt!Ami van az a boldogság érzés :-))Pár hete finom csiklandozást érzek belül, talán õ az!!Boldog babavárást mindenkinek!
19 hetes vagyok és én sem érzek semmit de már várom, hogy megmozduljon!
17 hetes km, szintén "tünetek" nélkül. Szerintem inkább örülni kellene. Mondjuk én így jobban élvezem a terhességet, mint végig hányinger meg haskeményedés. Persze lehet, hogy még lesz benne részünk (sõt biztos), de én addig is boldogan várom, hogy bejelentkezzen nálam Pocaklakó. Eddig még csak kis "simogatásokat" érzek, az már biztosan Õ, de még rúgás nem volt. Alig várom már. :) Boldog babavárást.
Amikor ennyi idõs volt a Babó, semmilyen tünetem nem volt, még mellfeszülés, derékfájás sem. Utána beindult. 18. héttõl keményedés (fél órás séta után), egész napos bokadagadás, derékfájás (ekkor vettem szopipárnát, amiért azóta is hálás vagyok magamnak. Ekkor még nem voltam benne biztos, hogy a baba motoszkál e, a 18+5. napon viszont egyértelmûen, többször is megrúgott. azóta is! Sõt! Néha már könyörögnöm kell a kis Drágámnak, hogy aludjunk már egy kicsit (éjjel nagyon aktív, és nem engedi, hogy úgy aludjak, ahogy nekem jó). De természetesen iszonyatosan jó érzés, ahogy mocorog. Szóval ne aggódj! Biztos minden rendben van, hamarosan érezni is fogod.

Segítség, baj ha csak egyirányba forog folyton? 3 hós 3 hetes, 3 hete forog hasról hátra és fordítva is de mindig csak egy irányba, tehát jobbra.

Mikortól baj ez?

Legjobb válasz: Még csak 3 hónapos. Ne izgulj, ebbõl még bármi lehet. Az átlag 5 hó körül kezd el forogni.

Még csak 3 hónapos. Ne izgulj, ebbõl még bármi lehet. Az átlag 5 hó körül kezd el forogni.
Nem baj, késõbb majd a másik irányba is fog.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!valahol olvastam, hogy figyeljünk oda, ha csak egyoldalra csinál vmit mert ilyen kicsi korban még nem jelentkezhet hogy jobb vagy balkezes lesz pl. mindkét irányba kellene végezze. De akkor még várok, hátha "megtanulja" :)

10 hetes vagyok. Ma jobban fajogat, gorcsolget a hasam mint szokott. Pihenek egesz nap. Ha fekszem es a kezem a hasamon van akkor jobb. Lehet baj a babaval? Vagy ez egy ilyen nap?

Probalok + maradni de mar volt egy s.vetelesem 11 hetesen.Megegyszer nem birnam ki!!!!!Rettegek hogy megint begorcsolok......

Legjobb válasz: Lehet hogy feszul valamitol?Vagy ilyesmi?

A kérdező hozzászólása: Lehet hogy feszul valamitol?Vagy ilyesmi?
Szia Nõl a méhed azért ilyen az hogy ma jobban fáj ..lehet hogy ez egy ilyen nap mert a fórumon pont azt beszéltük a lányokkal hogy ma valamiért mindenki erõsebben érzi a fájdalmat
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm.
Szia!én most vagyok 14+1 hetes, és kzdetektõl fáj a ahasam.az orvosnak mindig mondom, õ pedig mindig megnyugtat, hogy z normális, mert nõ a méhem, nyúlnak a szalagok.no para, ajánlom még a magne b6-ot, ez kicsit mérsékli a hasfájást, és lehet szedni nygodtan, nekem jó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!