Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha fogadok (12 db)

Valaki nem tud valami jó kis szövet arról hogy az emberek ne vegyenek hanem fogadjanak örökbe kutyát az se baj ha te írtad csak szívhez szóló legyen?

Legjobb válasz: ha ugy fogalmazod meg, hogy ne támogassák a kutyagyárakat, csak tenyésztõtõl vegyenek, illetve menhelyrõl fogadjanak örökbe, az ugy korrekt, de az nem, hogy egyáltalán ne vegyenek.

ha ugy fogalmazod meg, hogy ne támogassák a kutyagyárakat, csak tenyésztõtõl vegyenek, illetve menhelyrõl fogadjanak örökbe, az ugy korrekt, de az nem, hogy egyáltalán ne vegyenek.
Mi a baj azzal, ha valaki TENYÉSZTÕTÕL és nem szaporítótól vásárol kutyát? Nem minden célra felel meg egy menhelyes kutya. Nem kéne annyira erõltetni ezt az örökbefogadás dolgot, had döntsön mindenki saját maga. (És ezt úgy mondom, hogy mindig csak örökbefogadott kutyáim/macskáim voltak)
Nagy baj, ha nincs társa.Ez egyáltalán nem baj.
Hozzám egy évesen kerültek az enyémek. Elég hamar jóba lettünk. De kell neki egy társ és sok-sok szeretet, amit vissza is fogsz kapni tõlük.
én nekem egy 3 évesen került hozzám de meghalt pár héten belül mert tul sokat szült de nagyon barátságos volt

Baj, ha a babám csak a teát issza, mert a vizet nem fogadja el? Forralt babvizet adok neki, de nem issza meg, kikopi.

Legjobb válasz: Szia! Azert nem fogadja el, mert a tea izet szokta meg. Edes a tea amit iszik?

Szia! Azert nem fogadja el, mert a tea izet szokta meg. Edes a tea amit iszik?
A kisbabak megszokjak az izeket, a viznek meg semmi ize, ezert nem issza meg.
A kérdező hozzászólása: Nem babvizet, hanem babavizet adok neki csak megtévedtem és nem néztem át, hogy mit írok!
A babavizet elvileg fel se kell forralni. Csak a csapvizet. Barátnõm lánya se itta a babavizet, se forralva, se simán, csak a forralt csapvizet. De amúgy nincs gond azzal, ha teát kap, az enyém is csak azt itta, most egy éves és már megissza a sima vizet is. tikki
A kérdező hozzászólása: Nem teszek a teába semmit, mert rá van írva, hogy van benne szolocukor. Én a HIPP teákat használom, abból is a kamillát és a koményeset. Egyszer kamillásat kap egyszer meg a másikat.


Csak a sütőtököt fogadja el, nem baj, ha ezzel kezdem a hozzátáplálást?

Tudom, hogy krumpli, vagy alma kellene az els? legyen, de az alma savas, azzal tuti nem kezdem, mert nagyon bukós. A krumplit próbáltam, de mint az ?rült, úgy ordított :D, a süt?tök viszont nagyon ízlett neki. Szerintetek nem baj, ha ezzel kezdem? Hogyan folytassam majd ezt?

Legjobb válasz: Nem baj. Az elsõ ételek: krumpli, alma répa, sütõtök Bármelyik megfelel. Mennyi idõs a bébi?

Nem baj. Az elsõ ételek: krumpli, alma répa, sütõtök Bármelyik megfelel. Mennyi idõs a bébi?
Miért lenne baj? Aztán keverheted krumplival, hátha úgy tetszik neki, vagy kóstoltathatod a sárgarépát, az is édes. Ha van még, "megbolondíthatod" egy kis anyatejjel.
Nem baj. Szerintem sárgarépa, õszi, aztán a többi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!!:) 5 hónapos.
Nem. Késõbb keverhetsz bele krumplit, almát és ha tetszik neki, akkor akár magában is adhatod a másik kettõ. Fokozatosan növeld a arányokat. Én így szoktam. Ha valami nem tetszik neki, akkor egy kicsit keverek hozzá valamelyik kedvencébõl :)

Magánorvoshoz járok. Baj, ha nem fogadom fel őt a szülésre?

Az az igazság, hogy most havonta járok hozzá, és ez havonta 10.000 Ft. A szülés 80.000 Ft lenne, de nem állunk valami jól anyagilag, már az is csoda, hogy a havi vizsgálatokat ki tudjuk fizetni. (Mondjuk emiatt meg a számláinkat nem fizetjük be.)

Legjobb válasz: Szerintem a havi 10-et is jobb lenne a babára, vagy rád költeni (vitaminok, kismamaruha, stb). Hozzá jársz, aztán egy vadidegennél szülsz, szerintem így felesleges magánrendelõbe járnod! Az az ideális, ha olyannál szülsz, aki végigkísérte a terhességedet -már ha figyel ennyire a magánorvos. Az sztk-ban is tudnak ám normálisak lenni, és ott azokkal az orvosokkal találozol akik a szüléskor is ott lehetnek. Ráadásul közülük is tudsz felfogadni, ha az megnyugtatóbb számodra! Én sztk-ba járok, és mindig úgy megyek, hogy ugyanaz az orvos legyen ott éppen. Ha lenne rá pénz, lehet, hogy fel is fogadnám. Gondolj bele, a Te orvosod tarifájával számolva már 90000.-Ft-ot megspóroltam így! Ja, és a végén nem is elég havi egyszer menni, hanem gyakrabban kell. Szóval szerintem ez így butaság, felesleges pénzkidobás, az sztk-ban is ellátnak, vizsgálnak, stb. Ha van rá pénz, akkor inkább a szülésért fizess.

Szerintem a havi 10-et is jobb lenne a babára, vagy rád költeni (vitaminok, kismamaruha, stb). Hozzá jársz, aztán egy vadidegennél szülsz, szerintem így felesleges magánrendelõbe járnod! Az az ideális, ha olyannál szülsz, aki végigkísérte a terhességedet -már ha figyel ennyire a magánorvos. Az sztk-ban is tudnak ám normálisak lenni, és ott azokkal az orvosokkal találozol akik a szüléskor is ott lehetnek. Ráadásul közülük is tudsz felfogadni, ha az megnyugtatóbb számodra! Én sztk-ba járok, és mindig úgy megyek, hogy ugyanaz az orvos legyen ott éppen. Ha lenne rá pénz, lehet, hogy fel is fogadnám. Gondolj bele, a Te orvosod tarifájával számolva már 90000.-Ft-ot megspóroltam így! Ja, és a végén nem is elég havi egyszer menni, hanem gyakrabban kell. Szóval szerintem ez így butaság, felesleges pénzkidobás, az sztk-ban is ellátnak, vizsgálnak, stb. Ha van rá pénz, akkor inkább a szülésért fizess.
A 19:49-es vagyok. Hát, én sem tudom, hogy hogy szedjük össze a pénzt, vagy hogy mondjuk meg neki, hogy nincs ennyink egyben. Szomorú és "vicces" dolog, de van olyan, hogy részletfizetés szülésre??? Reménykedtem benne, hogy az alkalmankénti pénz is beleszámít, hallottam olyat, hogy van aki beszámítja, és utána a szülõ nõre bízza, mennyit szán. De ha õ nem jön be idõben, vagy szabin lesz, vagy ilyesmi, biztos nem kap semmit, vagy csak nagyon keveset. Mert ezek után elvárom, hogy végig ott legyen. De ha lesz még egy babó késõbb, biztos nem magándokihoz megyek, akkor inkább minden alkalommal épp aki van, ahhoz, és az ügyeletesnél szülök. Valószínûleg nem járok rosszabbul.
Sziasztok, elborzadtam, amit a 19.49-es írt.Én úgy jártam, hogy végig magándoki, temérdek pénz, de mivel az elsõ babát nála szültem, ezért ragaszkodtam hozzá, meg meg voltam vele elégedve.Szóval nyáron szültem, szabin volt, nyákdugó távozott, tudtam másnap szülünk (elõször is így volt), felhívtam, mert megígérte, hogy feljön a szülésre.Nem vette fel a telcsit, órákig hívtam, továbbra sem vette fel.Nem is hívott vissza.Másnap hajnalban szülõszoba, nem vette fel a telcsit, a kórház sem érte utol, pedig õ hagyta meg, hgoy mindenképp bejön a szülésre.Akinek átadott (biztos ami biztos) sem vette fel a telefont.Szülés közben felhívott, hogy akkor már nem utazik haza, mert úgysem érne fel idõben.Ez oké, de azért utána megkérdezhette volna, hogy jól vagyunk-e.Nem tette, azt sem tudom kinél szültem és felháborított a nem törõdése.a hathetes kontrollra már az sztk-ba mentem vissza és azóta van egy nem pénzéhes, kedves orvosom, akinek szívesen dugom a zsebébe az alkalmankénti kétezer forintot, mert lehet, hogy ez kevés, de sajnos ennyire futja.Soha többet nem megyek fogadott dokihoz, mert nem éri meg.Az meg, hogy a képedbe vágja, hogy 100 eft, hát felháborít!Milyen orvos az ilyen?Akikkel egy szobában feküdtem a következõképp adtak:30 eft és 70 eft.Nem mindenki tud ennyit adni.
Utolsó elõtti vagyok, most nézem, hogy elírtam, a 33. héten vagyok..remélem a 43. héten már otthon leszek a pici lányommal! Biztos meg lehet valahogy oldani, hogy nem magánorvoshoz kerülj, de én a körzetibe nem akartam járni, mert nagyon rosszakat írnak az összes orvosról, senki nem ajánlotta õket, nekem pedig sürgõsen kellett, mert veszélyeztetett terhes voltam (véreztem egy kicsit a 4-5. héten). Így aztán a sokadik próbálkozásra beadtuk a derekunk egy magánorvosnak...
Szörnyû!Teljesen felháborított, amit az utolsó írt!
Hasonló cipõben járok, mint a kérdezõ. Magándokihoz járok, és én nála is szeretnék szülni, és mivel már a 43. héten vagyok, a legutóbbi vizitkor rákérdeztem nála, hogy mennyi is nála egy szülés? Megdöbbenve hallgattam a szemérmetlenül nyílt választ, mely szerint ha minden rendben van, akkor úgy 100ezer körül. És ajánlotta, hogy fogadjak szülésznõt is. De nekünk ez valószínûleg nem fér bele, és a legközelebbi alkalommal ezt valahogy meg kell vele beszélni, és a hideg kiráz ettõl az anyagiaskodástól, de nincs mit tenni. Én nem magándokit akartam az elején, de akárkihez mentem, hogy terhes vagyok, gondozásra szeretnék járni hozzá, meg szülni, mindenki átirányított a magánrendelõjébe, mert ingyen nem foglalkoznak velem. Hát, így mûködik ez...
Sziasztok! Én is azon a véleményen vagyok, hogy nem kell adnia dokinak azért mert levezette a szülést!Õ ezért kapja a fizuját! Én Sztk-ba jártam, nem volt fogadott orvosom, mert nálunk nem is lehet-egy doki azért halt meg, mert mindenki õt akarta, és túlhajtotta magát! Ügyeletesnél szültem, hátrányom nem származott belõle! A pénz meg inkább a babánkra költöttük, meg a rengeteg hitelre! Csak annyi, hogy én sem kérek a szülõktõl plusz pénzt, azért, mert megtanítottam írni, olvasni, számolni a gyerekét!Én is ezért kapom a fizetésem! Az meg, hogy nem mosolyog rám az orvos, miközben ellát, nem izgat! Szép estét!
A kérdező hozzászólása: A mi magándokinknál a váróban ki van téve egy lista, hogy mi mennyibe kerül. Innen tudom, hogy 80ezer a szülés:-s Én nem gondoltam, hogy az ügyeletesnek adnánk pénzt, ha nem a magán dokinál szülnék. Igen, nekem is fura lenne egy idegennél szülni, egyedül csak a pénz miatt fordult meg a fejemben, mert nem tudom hogy szedjük össze a rávalót:(
Én eü. dolgozó vagyok, de mégis elképedve olvasom, hogy elõre tudjátok "mennyibe fog kerülni" a szülés. Hogy van képük az orvosoknak fillérre pontosan megmondani hogy mennyit adjon a szülõ nõ? Nekem a második császárom lesz 2 év alatt, de meg sem közelítem a 80 ezret most sem. Az orvosomról elképzelni sem tudom hogy tarifát mondjon. Nekem fura hogy nem annál szülsz akihez jársz 9 hónapig, fõleg, hogy gondolom az ügyeletesnek is adsz majd pénzt utána, nem? Csak lehet hogy nem ennyit?
Nem baj, ha nem a fogadottnál szülsz, én fogadtam, és a babám mégis másnál született, mert az enyém pont külföldön volt. Két dokit ajánlott, végül a szülésznõ döntötte el, hogy melyik legyen. Ennyi pénzt tényleg érdemesebb a babára költeni. Ja és a fogadott dokimhoz bejártam a kórházba, nem a magánrendelésre, és mindig vittem neki 5000Ft-ot (a végén nem minden alkalommal, csak minden 3-ra), és így fele áron megúsztam a dolgot. Semmivel nem bánt velem rosszabbul, mint az ismerõsömmel, aki magánba járt hozzá, alkalmanként egy 10-ért.
Én is magánorvoshoz jártam, de nem fogadtam fel. Nem engedhettük meg magunknak. Az a pénz kellett a babára.Ügyeletesnél szültem, és egy rossz szavam se lehet.
3ik vagyok. De azért hozzátenném, hogy tényleg más elbánásban részesülök most, hogy választott orvosom van. Az elsõnél nem volt és amikor kitoltak a szülõszobáról, akkor minden orvos és rezidens meg mit tudom én kicsoda aki elment mellettem megnyomkodta a hasamat.Kitakartak , betakartak és premier plánba láttak mindent. Nos a mostani dokim, ezért a pénzért nagyon diszkrét.
Ja a szülésznõt csak azért mondom mert negyedét se kérik el ha jól tudom és mégis olyan kézben lesztek akit a dokid ajánl.
Szia! Nálunk is hasonló a helyzet. De nálunk szerencsére lehetõsége van páromnak túlórázni és minden vasárnap megy. Így ha nem születik elöbb akkor pont meglesz a pénz... Nálunk is 80 lesz a szülés. (Én pánikolok ha arra gondolok hogy vadidegen kórház és emberek lesznek. Nem ott szülök ahova amúgy tartoznék.) Kérd meg a dokidat hogy ajánljon egy szülésznõt 36 hétig lehet csak felfogadni szülésznõt. Ha megértõ akkor biztos felfogja azt is hogy nem tudjátok kifizetni neki.
És így meg aztán, hogy a számlák kárára jársz...elég felelõtlenség!
Szia! Szerintem nem muszáj orvost fogadni. Valahogy mi is úgy álltunk, mint ti. Én is inkább a babára költöttem azt a pénzt, ami egy saját orvosra ment volna el. Ügyeletesnél szültem és nagyon meg voltam elégedve vele. Ott volt, amikor kellett, de nem õ akart helyettem szülni, azaz, hagyta, hogy minden menjen a maga ütemében. A szülésznõ is nagyon rendes, segítõkész volt, pedig õt se fogadtam fel. Igazán õ volt az, aki segített, a doki csak akkor avatkozott volna a dolgokba, ha gond adódik. Végül õ csak összevarrt.
Miért bánnád meg. sok szülõ nem engedheti meg magának, hogy választott orvosa legyen ebbe a gazdasági helyzetben. Én a férjemmel össze is vesztem emiatt, mert nekünk is 80000 a szülés a választott orvosnál. Én nem akartam, de õ ragaszkodott, mert elsõ gyerek neki.
Nem feltétlenül bánnád meg. A nem fogadott orvosok is tudnak kedvesek, körültekintõek lenni. És ne feledd, valaki másnak õk is fogadott orvosaik, tehát bennük is megbízik valaki, hogy õk a legjobbak. Ennek az orvosfogadásnak csak a pénztárcák szabnak határt. És ha neked nem fér bele, akkor ne agyalj rajta, hogy kifizeted, az egyébként sztem nagyon is eltúlzott összeget. Nekem fogadott orvosom volt, akinek pl. nem voltak elvárásai azzal kapcsolatosan, mennyit adok a szüléskor. Azt mondta ilyet nem illik kérdezni, hogy mennyi a szülés. :) Pedig magánrendelésre jártam. És ezt tartom a legkorrektebbnek. Mert ez valódi hálapénz, amit neki adtam. Nem elvárt juss.
Hát, a magánorvosnál vizitdíj van, ami ugye azt jelenti, hogy amikor mész, akkor fizetsz. Az én dokimnál ki van írva, hogy vizitdíj 8000, uh 2000 stb. Tehát feltételezem, hogy igen, minden alkalommal fizetni kell, sajnos....egyébként teljesen egyetértek veled. Elsõ baba, aggodalmak, jó tanulópénz ez a másodikhoz...

Baj, ha nem fogadok szülésznőt?

Két hét múlva a Szent Imrében fogok szülni,de nem választottam szülészn?t.Rendesek lesznek velem az ügyeletesek,vagy csak tessék-lássék módon végzik majd a dolgukat?Az Apuka is bent lehet,ha akarom?

Legjobb válasz: a szülész nö nem végezhet tessék lássék módon, neki a feladata felügyelni a szülést. a doki feladata a tessék lássék mert a normál szülés egy természetes folyamat amihez doki csak komplikáció esetén kell. a bába viszont fontos, mert ö az aki segít. igaz feladata nem a kezed fogása ezért egy bába ha nem is túl kedves még lehet hozzá értö és alapos. biztos hogy rendesek lesznek veled.

a szülész nö nem végezhet tessék lássék módon, neki a feladata felügyelni a szülést. a doki feladata a tessék lássék mert a normál szülés egy természetes folyamat amihez doki csak komplikáció esetén kell. a bába viszont fontos, mert ö az aki segít. igaz feladata nem a kezed fogása ezért egy bába ha nem is túl kedves még lehet hozzá értö és alapos. biztos hogy rendesek lesznek veled.
Szia!Én is ott fogok szülni, 4 hét múlvára vagyok kiírva-aztán ki tudja mikor jön, lehet együtt fogunk szülni:) Szval nekem fogadott dokim van de én sem fogadtam szülésznõt, az egyik ismerõsöm mondta, hogy nagyon aranyosak a szülésznõk.Az apuka bennt lehet a természetes szülésnél, nem tudom van e dokid de mi szóltunk, hogy apás szülés lenne, ha nincs dokid érdeklõdd meg a khban.A császárnál csak ablakon keresztül nézheti a papa.Én is sokat vívódtam, hogy fogadjunk e szülésznõt aztán az anyagiak eldöntötték.Én úgy gondolom, hogy a szülésznõknek kötelességük ellátni az adott szituban-nem kell, hogy körbeugráljanak, sõt ott lesz az apuka majd megtesz õ.Szval ne aggódj sztem ezen , biztos simán fog menni minden.Kívánom, hogy gyors és fájdalommentes szülésed legyen.Ha eszedbe jut majd esetleg leírhatnád priviben, hogy milyen volt és , hogy érezted magadat, mert még én sem jártam a szülészeti részlegen..Köszi.36hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy együtt szülünk, mert nekem még nagyon nem akar jönni.Nekem anyukám nagyon sokat volt kórházban, és ott sajnos az volt, hogy ha nem fizetsz, akkor nem foglalkoznak veled.Ezt nem szeretném, mivel természetes szülésnél a bábára vagyunk utalva.Remélem a rossz tapasztalataim itt nem érvényesülnek.Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Könnyû, és szép szülést Mindenkinek.

Baj ha nem fogadok orvosnál hanem az ügyeletesnél szülök?

Legjobb válasz: Szia! Én sem fogadtam, mert sokszor hallom, hogy elmennek nyáron nyaralni, télen meg síelni és nem akartam így járni. Bíztam abban hogy jó orvost fogok ki. Hát a legjobb volt!:) Nagyon szerencsés voltam. Rendes volt és nagyon figyelmes. Vizitnél õ volt az egyetlen orvos aki azokat is megvizsgálta akik nem nála szültek. Sok sikert!

Szia! Én sem fogadtam, mert sokszor hallom, hogy elmennek nyáron nyaralni, télen meg síelni és nem akartam így járni. Bíztam abban hogy jó orvost fogok ki. Hát a legjobb volt!:) Nagyon szerencsés voltam. Rendes volt és nagyon figyelmes. Vizitnél õ volt az egyetlen orvos aki azokat is megvizsgálta akik nem nála szültek. Sok sikert!
Miért lenne baj?Én sem fogadtam orvost.Nem is biztos hogy ott lenne a szülésnél, ha fogadtam volna.Szerintem az ügyeletes is mindent megtesz, hogy segítsen.
Nincs ezzel semmi baj!Így is úgy is fáj, segíteni meg szerintem a szülésznõk tudnak a legtöbbet!Nekem ugyan volt fogadott dokim de az elõzetes császárom miatt!Sok fogadott le sem [email protected]@ja a kismamikat, befutnak az utolsó 5 percre és összevarrnak!Tisztelet a kivételnek!!
Nekem volt fogadott dokim, de a kislányom 4 héttel hamarabb jött a vártnál, és egyéb elfoglaltságai miatt az ügyeletesnél szültem. Teljesen meg voltam elégedve, kedves, segítõkész volt, másnap is bejött meglátogatni a kórterembe.
Miért lenne baj?Azért van ott, hogy ott legyen, és hogy világra segítse a babádat.Ez a dolga.Én 2-t szültem ügyeletesnél, most a 3.-at várom, és most sincs fogadott orvosom.Bár szülésznõt választottam.Megkértem, ha tud jöjjön most is.Én inkább benne bíztam, bízok meg, mint az orvosban, mert õ ott volt velem végig.
Nekem volt orvosom, s jó volt a szülésnél az ismerõs, megszokott személy. Aztán a 2. gyerek olyan gyorsan jött, hogy nem ért be a kórházba (mármint az orvos). Így maradt az ügyeletes, aki meg annyira béna volt, hogy semmit nem tudott csinálni, így ki is ment, s gyakorlatilag a szülésznõvel szültem. Mondjuk 10 perc volt az egész...
Nekem is volt fogadott orvosom, biztonságot adott, de azt hiszem, akkor sem lett volna gond, ha az ügyeletesnél szülök. Ha komplikáció van, akkor azért talán megnyugtatóbb, ha van dokid, mert õ jobban figyel rád és pontosan tudja az elõzményeket is (nálam sajnos volt, ezért utólag nem bánom, hogy fogadtam orvost, de amikor elment nyaralni mások is vizsgáltak, és nagyon rendesek voltak).
Csatlakoznék az utolsóhoz:) Ha vmi komplikáltabb eset lettem volna, vagy eleve van vmi betegségem, veszélyeztetett lettem volna stb. akkor biztos választok dokit, hiszen fontos hogy végig kövesse a terhességem, tudja mi hogy alakult. De így hogy szerencsére semmi bajunk nem volt, ügyeletesnél szültem, rendkívül kedves, normális lelkiismeretes hapsi volt, szülésem után is mindig érdeklõdött. Most a második babát várom, ismét nem fogok fogadni szerintem.
Én kétszer voltam veszélyeztetett terhes mindkét alkalommal volt orvosom de az élet úgy hozta h mégis ügyeletes császározott mind a két alkalommal. És csak jót mondhatok, lehet szerencsém volt.
Igen. El kell fogadnia.
Igen, de nálunk pl az iskola szabályzatában volt anno, hogy nem fogadják el az igazolást ha a szülõ nem telefonál be..
Nálunk van elektronikus napló, azon keresztül szoktunk az ofõnek üzenni, vagy sms-ben :) utána természetesen visszük az igazolást.

Hogy etessem? 9 hónapos a kisbabám, talán a foga jön, mert egy ideje nem fogadja el az ételt ha kanállal kínálom, csak darabosat enne. Ezzel nincs is baj, csak keveset eszik.

...nem lakik jól, és hiába próbálok neki adni még nem fogadja el, viszont tápszert iszik evések után, mert azt elfogadja.Lehet ezt így csinálni? Pl. ma megevett 1 szelet kenyeret reggelire, ette ette, egyszer csak elfordította a fejét, nem nyitotta a száját, ha oda adtam neki akkor csak játszott a kenyérrel. Gondoltam jól lakott, de nem. Sírdogált, nyafka volt, mindig mászott a lábamra. Megint megkínáltam kenyérrel, nem kért. Kínáltam neki tápszert és még 120 grammot megevett az 1 szelet kenyérre! És mindig ezt csinálja, eszik egy kevés valami darabosat, de kéri a tápszert. Nem lesz ettől baja? Csinálhatom így?

Legjobb válasz: Mi baja lenne? Nyugodtan. Fájdalmas a fogzás, megviseli õket. Ne aggódj, pár nap/hét és visszaáll.

Mi baja lenne? Nyugodtan. Fájdalmas a fogzás, megviseli õket. Ne aggódj, pár nap/hét és visszaáll.
Nálam ugyanez volt majdnem 1, 5 hétig. Az elsõ két foga bújt most ki, és rendesen a délelõtti gyümölcsöt volt hajlandó megenni, a fõzeléket szinte egyáltalán, a tejpépet úgy ahogy. A fõzelékezés most is nehezebb, még jön a két fog, de már kibújtak egy hete, de azért már jobb a helyzet. 10, 5 hónapos leányzó anyukája
A kérdező hozzászólása: A sok tápszer miatt aggódom, hogy nem baj e az neki, hogy ennyi tejet iszik. Sajnos már elég régóta csinálja ezt több mint 1 hete. Ma pl inkább nem is ebédelt szegénykém:-( Már a darabosat sem kérte, de még a tápszert sem. Úgy feküdt le aludni, hogy nem is evett. Bár nem aggódom, mert ha éhes biztos, hogy nem alszik el.
Szerintem a tápszertõl baja nem lesz, ha esetleg tovább csinálná, akkor érdemes orvost megkérdezni, olvastam olyat is, hogy ha vashiányos a baba, akkor is produkálhat ilyesmit. Nálunk is olyan másfél hét volt, bár a gyümit és a tejpépet azért megette és babakekszet is majszolt. Utolsó voltam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!