Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha csuklik a (25 db)

Az baj ha ropog a csuklóm?

eleütüttem egy b?r labdába ököllel és ugy gondolom hogy elvan törve mert ropog a csuklóm.és fáj ez pénteken volt

Legjobb válasz: Az nem baj, hogy ropog. Az baj, hogy fáj. Eltörve szerintem nincs, mert akkor be lenne dagadva, nem tudnád mozgatni és kb. ordítanál a fájdalomtól. Azért nem ártana dokihoz menni, ha már 4 napja fáj.

Az nem baj, hogy ropog. Az baj, hogy fáj. Eltörve szerintem nincs, mert akkor be lenne dagadva, nem tudnád mozgatni és kb. ordítanál a fájdalomtól. Azért nem ártana dokihoz menni, ha már 4 napja fáj.
A kérdező hozzászólása: akkor szerinted mi a baja? :/
borogasd be hideg vizes ruhával, és fáslizd be. Pihentesd.
A kérdező hozzászólása: oké rendben! de ma megyünk vissza megröntgeneztetni mert a másik kezem valószínû elvan törve!!!!! és akkor ezt is megröngtgenezik

Baj, ha vagdosom a csuklómat?

16 éves lány vagyok. Igazából még nagyon régen kezdődött ez nálam. Egyszer valami nagyon felzaklatott, kivágtam egy üvegből egy darabot (energiaital), ami ugye nagyon éles, és azóta vagdosom a kezem. Persze nem olyan durván, csak hogy egy kicsit vérezzen. Azóta nem tudok leállni, egyszerűen megnyugtat, és jó látni a vágásokat a csuklómon.. Tudom, hogy ez nem normális, de mivel nem olyan brutális módon ártok magamnak, akkora baj nem lehet. Karkötőkkel szoktam elrejteni.. :S

Legjobb válasz: Csak ha sokat csinálod heges marad aztán lesz, ami 20 év múlva emlékeztessen a butaságodra. Állj le vele, meg amúgy sem normális, hogy vagdosod magad csak úgy unalomból.... Pszichológuson még nem gondolkodtál?

Csak ha sokat csinálod heges marad aztán lesz, ami 20 év múlva emlékeztessen a butaságodra. Állj le vele, meg amúgy sem normális, hogy vagdosod magad csak úgy unalomból.... Pszichológuson még nem gondolkodtál?
Nekem nem baj.
Nem baj, csak akkor már úgy csináld hogy tényleg hatásos legyen!!!
Ha rettegned kéne az életedért, máshogy gondolnád te kis idióta. Pár perce írt ide egy rákos ember egy kérdést, aki azért van letörve, mert halálos beteg. Te meg nem becsülöd az életed. Szánalmas amit csinálsz, egyszerûen nagyon gyerekes vagy. Láttad a Fûrész címû filmet? Ott pont az ilyen emberek az áldozatok, akik játszadoznak a saját életükkel, ahelyett, hogy óvnák azt, vigyáznának rá.
Sokan azt mondanák erre, hogy depresszió és/vagy figyelemfelkeltés. Én azt mondom: Hülyeség. Nyilvánvalóan nem szuicid hajlamról van szó, nem akarod megölni magad. Ennyi idõsen én is hasonló õrültségeket csináltam, aztán felnõttem és rájöttem, hogy a világon semmi értelme, nem leszek tõle sem nyugodtabb, nem sajnálgat senki, nem változik az égegyadta világon semmi. Bumm.
semmi gáz! Nyugodtan!!! Próbáld kb fél-1 centi mélyre! Azatuti! ;)
Nem baj, teljesen normális.
"de van mikor csak úgy ok nélkül elkezdek sírni" Lehet pánikbetegség. Amúgy ha a tenyeredet vágod az pár nap alatt begyógyul. Amikor már egy ideje jobban vagy akkor is jól esik látni a vágásokat? Amúgy pszichológus, némi nyugtató. Nagyon remélem nem kezdesz el rinyálni h majd megoldod a saját problémáidat, nem kell pszichológus, meg gyógyszer se mert függõ leszel, meg a gonosz gyógyszertárak stb. Nem. Menj csak el szépen pszichológushoz, az majd tudni fogja mit kell tenni, nyugtató, csoportterápia, beszélgetés vagy akármi.
*gyógyszergyárak
A kérdező hozzászólása: Június. De miért fontos ez?
arra voltam kíváncsi, mikor fogantál meg. ha a júniusból visszaszámolsz 9 hónapot, akkor az õsz végére tehetõ, mire észrevehették a terhességet az tél. érdekes, nem igaz? szerintem nyomon vagyunk. a megfejtés a tudatalattidban található!
A kérdező hozzászólása: Hát ez érdekes. De lehet hogy csak véletlen!? :)
lehet, hogy véletlenül tetted fel a kérdést? véletlenül kaptál válaszokat? véletlenül ezt kérdeztem?
melyik hónapban születtél?
A kérdező hozzászólása: Hát nem hiszem, . Bár az igaz, hogy nem várt gyerek voltam. :P Van mikor (általában télen) eléggé bedepizek vagy hogy mondjam. Van mikor okkal (valaki kiabál velem (általában apa), valami rossz történik stb.), de van mikor csak úgy ok nélkül elkezdek sírni és vagdosni magam.
Fut benned egy program hogy kinyírd magad. Mivel eleget teszel ennek, megnyugszol. A dohányzás sokaknál ugyanez a lassú önpusztítás. Amúgy tényleg a bomba a legfinomabb energiaital. Amíg vagdosod a csuklód addig lelkileg nem ok a dolog. Ismertem egy nõt õ évesen is ezt csinálta éveken át, 1 hétig minden nap beszélgettem vele fél órát errõl 1 éve, azóta sikerült abbahagynia. Foglalkozz a lelkeddel, szeresd magad. Ha megengedsz egy kérdést, lehetséges hogy anyukád abortálni próbált? Persze ne õt kérdezd, de szerinted lehetséges? Ez a vagdosás dolog idõszakonként van? Milyen gyakorisággal? Ha nem szeretnél ide írni, privátban is beszélhetünk
Baj. A problémád felismerése és tudatos vállalása az elsõ lépés a változás iránti elkötelezõdés felé. A bizonyos személyiségproblémákkal élõ személyek esetében azért olyan gyakoriak az önsértõ és más önkárosító viselkedésmódok, beleértve a kémiai és más függõségeket is, mert fokozott az érzelmi sérülékenységük és ráadásul hiányos az érzelemszabályozási képességük is. Ezek az öndestruktív megoldásmódok alkalmasak lehetnek átmenetileg ennek a hiányos készségnek a pótlására, ezért nagy a veszély az ilyen megoldásokra való rátanulásra. Aki már sokszor csinálta, ellenállhatatlan kényszert vagy vágyat érezhet az ismétlésére, minél többször, annál inkább. Ezért nem mindegy, meddig vár valaki a változás iránti elkötelezõdéssel, viszont sohasem késõ! Szerintem nem szimbiózisban, hanem egy súlyos függõségi viszonyban él az illetõ a vágással, olyannyira, hogy hasonló módosult tudatállapotba kerül a hatására, mintha kémiai függõsége lenne. Anyukáddal beszélj errõl, forduljatok szakemberhez.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, legalább leírtátok a véleményeteket. De igen, gondolkoztam rajta. Nagyon önbizalom hiányos vagyok, nincsen sok barátom, nem tartom magam szépnek, és a suliban sem vagyok valami jó, meg úgy semmiben. Sokat gondoltam az öngyilkosságra is, de tudom hogy így hülyeségnek hangzik, és hogy nem tudnám megtenni..
Szerintem ha higgadtan végig gondolod a dolgot, te is rá fogsz jönni, hogy ez így nincs rendjén. Arra hogy a feszültséget levezetsd vannak más módszerek is. 1.Tipp: Keress a környezetedben akivel jófej és beszélgethetsz vele (nem kifejezetten errõl, bármirõl ami neked fontos) Pld: unokatestvér, nagynéni, tanárnõ stb
semmi értelme nincs...én régen beleszoktam karcolgatni pl a pasim nevét vagy egy szót XD ez volt a tinta nélküli tetoválás XD
baj...... mit vártál?
A kérdező hozzászólása: Jogos. :)

Milyen érzés, ha csuklik a baba? Baj, ha én nem érzem? 23 hetesek vagyunk.

Legjobb válasz: Én is aggódtam, még csak mostanában éreztem elõször, a 33 hétben. Kis ritmikus rángásokat éreztem..

Én is aggódtam, még csak mostanában éreztem elõször, a 33 hétben. Kis ritmikus rángásokat éreztem..
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor az ilyenekre fogok figyelni. :)
Én a 24.héten azt hittem az, de aztán rájöttem hogy mégse.:) Most a hét elején a 28.hétben éreztem kb fél percig folyamatosan kis ütemes "rángásokat". Elõször nagyon megijedtem mi ez, de aztán tudtam hogy na akkor ez már a várva várt csuklása lesz.:) Azóta már 2x is éreztem, nagyon ari, csak sajnálom hogy nem tudok rajta "segíteni", biztos nem egy kellemes érzése nekik se, ahogyan nekünk se ha csuklik, de legalább már próbálgatja magát a drága.:) SZóval nem baj ha még nem érzed. Én olyanról is tudok akir csak az utolsó 4 hétben érezte, de akkor nagyon!
En egy hete erzem, most 28 hetes vagyok, tudni fogod egybol hogy az, olyan mintha erosen dobogna a hasadban a szived es meg latszik is..


Na, ezen kiakadtam, miért kínozzák anyák a gyerekeiket? Miért baj, ha csuklik egy kicsit?

http://www.youtube.com/watch?v=yzZU-nLXtYg&feature=related Szegény kisbabának majd kiesik a szeme is, annyira savanyú neki a citrom. Annyira megsajnáltam szegényt, szinte magatehetetlenek ennyi id?sen, kvázi bármit meg lehet velük tenni.

Legjobb válasz: De érdekes, pont ma beszélgettem édesanyámmal errõl (aki mellesleg óvónõ ). Mesélte, hogy kiskoromban mikor csuklottam, pár csepp citromlevet adott nekem és olyan édesen grimaszoltam az arcom. Megjegyzem, a mai napig rajongok a savanyú, citromos dolgokért, fagyiban is az a kedvencem. Semmi kárt nem okozott a lelkemben, ne ítélkezz úgy, hogy nem tudsz semmit a gyermeknevelésrõl. Ez egy rég bevált módszer csuklás ellen, egyáltalán nem kínozza a babákat.

ó az én kisfiam kb 1 éves volt, amikor elõször a kezébe vett egy citromot, leírhatatlan hogy milyen pofát vágott tõle :) ) mégis nyalogatta, el sem lehetett tõle venni :D
De érdekes, pont ma beszélgettem édesanyámmal errõl (aki mellesleg óvónõ ). Mesélte, hogy kiskoromban mikor csuklottam, pár csepp citromlevet adott nekem és olyan édesen grimaszoltam az arcom. Megjegyzem, a mai napig rajongok a savanyú, citromos dolgokért, fagyiban is az a kedvencem. Semmi kárt nem okozott a lelkemben, ne ítélkezz úgy, hogy nem tudsz semmit a gyermeknevelésrõl. Ez egy rég bevált módszer csuklás ellen, egyáltalán nem kínozza a babákat.
az én gyerekem ilyen fejet vág, mikor vas cseppeket kap...Én se kínozzam, mert fintorog az amúgy édes kissé fanyar cseppektõl?(megkóstoltam, tudom milyen íze van)túl sok a szabadidõd, minden új íz hatására ilyen fejet vágnak szinte, mert még nem találkoztak vele....
Igazad van, nem baj ha csuklik kicsit, DE! Szoktál te csuklani? Én igen és számomra borzasztó kellemetlen érzés amit mihamarabb igyekszem megszüntetni a bevállt praktikákkal. Na most ha nekem ilyen kellemetlen, feltételezem, hogy a babák sincsenek ezzel másként, csak õk szegények nem tudják elmondani, sem pedig segíteni magukon, valamint a felnõtteknél jól bevált módszereket sem lehet náluk alkalmazni, így marad megoldásként a nyelvre cseppentett néhány csepp citromlé, ami nagyon is hatásos és egyáltalán nem kínzás. Az én gyerekeim is szeretik a savanyú ízeket még ha fintorognak is tõle. Amúgy meg a baba arcán a videóban semmi szenvedés nem látszik, ez még csak igazi grimasznak sem nevezhetõ. Sajnos sokan már túlzásokba esnek, mások kritizálásában.
Utolsó vagyok: Amúgy ha megfigyeled, a felnõttek is fintorognak ha savanyút kóstolnak, attól még szeretik az ízét. És a videóban a kisbabán sem látni semmi ellenkezést, szenvedést.
Hülyeség, h kínozza.Pici koromban annyira szerettem a citromot, h csuklást tetettem, csak h kapjak.Nem tudom van-e gyereked, de a legtöbbjük nagyon szereti a citromot, fintorog, még ennél csúnyább képeket vág-aztán kér még.:) )
Ez nem kinzas. Az en lanyom imadja a citromot es mindent ami savanyu. Fintorog, de azert ujra es ujra a szajaba veszi, nyalogatja. Nem kell kiakadni mindenen, amit masok maskeppen csinalnak mint te!!!!
Nem tudom, mi a problémád, szerintem tök aranyos ez a baba, ahogy fintorog :) Ha annyira rossz lenne neki, akkor sírna, vagy hadonászna, vagy valami. Nem értem, miért akkora probléma ez neked.
Az nem is lenne baj, de nincsen benne áram :)
én írtam, hogy kicsit sok a szabadidõd...Mindezt azért, mert ilyeneken kattogsz, és a legszebb, hogy még fel is húzod magad ha valaki meg meri jegyezni...És valóban igazad van, nem vagyok egy agysebész, de azt hiszem ezzel vagyunk így még egy páran...Engem egyébként egyáltalán nem zavart, ha csuklott a pici, semmit nem adtam neki, de ne állítsuk már úgy be, hogy aki ad neki az megkínozza, mely egyénértékû mondjuk egy fejjel lefelé lógatással... Egyébként hidd el, ha annyira nem ízlett volna neki úgy köpi vissza egyben, hogy anyuka csak les, hogy ilyenre képes a gyerek...(tapasztalat)
Õrülkorn---õrületbe, amikor :-) kihagytam pár betüt
Na akkor teszek fel képet a lányomról, az elsõ paradicsomos krumplijáról, még ennél is elkínzottabb fejet vágott, az elsõ kanálnál... Attól meg biztos dobnál egy hátast, ha tudnád, hogy a citromot a 2évesem úgy eszi mint más a narancsot, üvölt, ha nem kaphat... Jah neki is kiakadnak a szemei az elsõ harapásnál... Ha kínzódna a bébi azt heves üvöltéssel tenné...
Anyám engem is ezzel kergetett az õrülkorn picik voltak a babáim. Párhetesen mindkettõ nagyon sokat csuklott, anyum meg szinte pánikot kapott hogy el kell mulasztani a csuklást! Mert mi történik ha csuklik pár percig?? Semmi. Mindig jött hogy adjak neki citromlevet, hát dehogy adtam, szerintem sugárba hányta volna ki a tejet ha ráküldöm még a citromlevet...
Most akkor van gyereked, vagy nincs?? Elõször írod, hogy nincs, aztán meg azt írod, hogy megtaláltad a videót netezés közben, míg alszik a BABÁD... Na mindegy, nem értesz hozzá. Az a gyerek nem szenved a videón, csak grimaszol, mint minden ember ha hasonlót érez. Nekem is adtak citromot kérés nélkül kiskoromban, én imádtam!
CSUKLÁSRA NEM KELL SEMMI!! ez egy folyamat, ami során erõsödik a rekeszizom, ha nem adsz semmit, akkorsokkal hamarbb befejezõdik. A citrom csak jó szétmarja gyomrát:-((
Jézus túl vagy pörögve, fuss pár kört a ház körül inkább :) )
A kérdező hozzászólása: Végül talán nem is igazán kérdés ez, csak a véleményem és gyõzködni sem akarok senki, isten ments! Nekem nem viccesek és nem jópofák az ilyenek, még ha nem is okoznak lelki törést tán, vagy nem tudom már hogy fogalmazott az egyik válaszoló. Ez a videó feltöltõ másik gyerekével is így itatja a citrom levet és nevet rajta, szóval nekem sok az ilyen. De fura módon ott másnak sem tetszik annyira. "Régi motoros" vagyok itt, tudom idõnként hasonló véleményû anyukák tolonganak egy-egy kérdésnél, ha valaki meg nem egy véleményen van velük, az inkább le sem írja.
A kérdező hozzászólása: "Én ilyet sosem tennék a gyerekemmel" ezt is írtam. Nem azt írtam, ha lenne. Nem?
A kérdező hozzászólása: Irónikusan írtam, nem tudsz olvasni? Nincs, mi?
A kérdező hozzászólása: Nincs gyerekem, csak írtam, hogy nem tennék ilyet vele, mi??? Majd elfelejtettem, hogy azért mert valaki/k szereti/k, akkor már mindenkinek szeretnie kell. A komment megírásának idõpontja: tegnap 23:21 Kicsit ellentmondásos vagy kérdezõ.
Hát ha ez grimasz!? Akkor az én lányom tegnap grimaszolt a sütõtökpürétõl. Na most komolyan! Unokaöcsémtõl el sem lehetett venni anno a citromot, mint ahogy nagyon sok picitõl. Minden új íztõl fintorognak általában, a videón szereplõ pici meg szinte nem is fintorog, nem úgy tûnik, mintha nagyon szenvedne. Korábban írtad, hogy ha valaki szereti a savanyút, attól nem törvényszerû, hogy mindenki szeresse. Ez azért visszafelé is igaz. Ha te kínzásnak is találod a citromlé itatást, attól még mások nem feltétlenül, engem pl nem tudsz róla meggyõzni.
A kérdező hozzászólása: "túl sok a szabadidõd" mibõl gondolod? Mert éjjel ha alszik a babám, netezek egy kicsit és véletlen megtaláltam ezt a videót? Te sem lehetsz egy agysebész, ha ilyen frankó következtetéseid lehetnek. Meg nem értek a gyerekneveléshez, mibõl gondolod? Mert valaki nem tud olvasni és azt írta, hogy nincs gyerekem és mit sem tudok az egészrõl? Nekem azt mondta a védõnõ, hogy a babákat nem zavarja az õ csuklásuk, a felnõtteket inkább. És hogy a citromlé a szájukba csurgatása elég durva, így inkább manapság már annyira nem ajánlott, valahogy nálunk citromlé nélkül is elmúlt a csuklása mindig, gondolom nem nagy titok, hogy a víztõl is elmúlhat. Ennyi erõvel jól meg is lehetne ilyeszteni õket, attól is elmúlik, nem? Én nem tudom, Ti hogy látjátok, de szegény baba akkora szemeket mereszt, szinte nem is tudja koordinálni a tekintetét, akkora sokk neki ez az íz. De adjatok nyugodtan citrom levet csecsemõknek. Az más, ha már akkora, hogy maga kéri, vagy nyalogatja, mert az gyakorlatilag õ akarja, de amíg ilyen pici, nem tud szegény tiltakozni.
A kérdező hozzászólása: Nincs gyerekem, csak írtam, hogy nem tennék ilyet vele, mi??? Majd elfelejtettem, hogy azért mert valaki/k szereti/k, akkor már mindenkinek szeretnie kell.
A kérdező hozzászólása: Én ilyet sosem tennék a gyerekemmel, majd kiakad a baba szeme, annyira savanyú neki és még közzé is teszik, háááááát.
Az én lányom 15hós és ezt csinálja mindenre ami izlik neki. Egyébként én se adok neki citromot. Szerintem aranyos videó. Egyszer kapott csuklásra vizet, mádfél óráig sirt utána..

Baj ha a babám nem csuklik? Már 31 hetes vagyok, és még nem csuklott! Valami baj lehet?

Legjobb válasz: Bajnak nem baj! Én úgy tudom, hogy azért csuklanak, mert gyakorolják a légzést, ezáltal sokat isznak a magzatvízbõl és ezért csuklanak. Emiatt ne aggódj, hogy még nem csuklik!

Bajnak nem baj! Én úgy tudom, hogy azért csuklanak, mert gyakorolják a légzést, ezáltal sokat isznak a magzatvízbõl és ezért csuklanak. Emiatt ne aggódj, hogy még nem csuklik!
Szia! Szerintem nincs semmi baj. Én csak a 33. héten éreztem elõször. És nincs semmi baja a babámnak. Egy 4 hetes baba anyukája
Az enyém sem csuklott még 31 hetesen, pedig nagyon vártam, mert barátnõimé már csuklot. De behozta, és most már 35 hetesen csuklik minden nap! Úgyhogy, türelem csuklást terem :)
A barátnõm gyerekei egyáltalán ne csuklottak magzati korukban, mégis tök egészségesek:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.megnyugottam!
az is lehet, hogy csak nem érzed, nem tudod milyen az. nekem párom mondta, hogy jé!csuklik!én nem is figyeltem fel rá.sima mozgásnak véltem. 34hetes kismama.boldog babavárást
Szia! NE AGGÓDJ! MINDEN RENDBEN VAN NÁLLATOK!!! A fiam rengeteget csuklott odabent és a születése után is hosszú ideig. A lányom pedig egyátalán nem csuklott, szülés után is csak néha-néha. A legjobbakat! 17 hetes kismami

Baj, ha nem érzem, hogy csuklik a babám?

Mocorog, fészkel?dik, bököd, de még csak egyszer voltam biztos abban, hogy most csuklott. Ez nem baj, ugye? 31 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Dehogy baj. Nem gond ha nem csuklik. Kisfiam sokat csuklott a pocimban, és már kint is hónapokig.

Dehogy baj. Nem gond ha nem csuklik. Kisfiam sokat csuklott a pocimban, és már kint is hónapokig.
34 hettol kezdett az enyem csuklani, de ha nem csuklik se baj, allitolag en egyszer sem csuklottam megis itt vagyok :)

Nem jelent semmi bajt, ha napjában többször is érzem, hogy a babám csuklik? 30 heteske

Legjobb válasz: Bajt nem jelent . Kortyol a magzatvízbõl is és csuklik. Teljesen normális.

Bajt nem jelent . Kortyol a magzatvízbõl is és csuklik. Teljesen normális.
Nem dehogy! :)
szia én is pont ma szerettem volna föltenni a kérdést mert egyre többször csinálja éls van h fáj.:) még éjjszaka is elkezdi a drága :) jaj ugy várom már h kint legyen :D 32+0
Mit kell érezni, ha csuklik? :) )))
Ütemes rándulásokat szabályos idõközönként
Az én babóm is naponta többször csuklott a 8-adik, 9-edik hónapban fõként, egészen a megszületéséig:) Még a szülõszobán a mozgásfigyelõre kötve is elkezdte, az orvos rögtön be is rohant, annyira hangos volt. Aztán mosolyogva mondta, hogy csak csuklik a baba:) Nyugodj meg, semmi problémát nem jelent. Ma már 4hónapos, egészséges a kislányom:)
Semmi bajt nem jelent sõt teljesen normális dolog. http://www.netbaby.hu/Article.aspx?id=179
Mindkét kislányom csuklott a pocakban, azóta is, általában felváltva- ahogy az egyik abbahagyja, kezdi a másik.A nagyobbik 2 éves, a pici 7 hónapos.

32hetes vagyok. Nem baj, ha nem csuklik a baba a pocakomban?

Az els? napjában 2x-3x csuklott kb. a 28-30.hétt?l. Most még egyszer sem éreztem, hogy csuklana.

Legjobb válasz: Majd csuklik, még van ideje.

Majd csuklik, még van ideje.
Nekem ugy remlik, hogy egyszer sem ereztem, hogy csuklik odabent baba.
kedves utolsó, most megnyugtattál, mert én 36 hetesen még egyszer sem éreztem csuklani a kislányomat.
A kérdező hozzászólása: Akkor biztosan nem baj. Nekem a kislányom nagyon sokat csuklott bent és idekint is rengeteget az elsõ 2 hónapban. Köszönöm!

Kb.6 órája a csuklómon van 2 szoros hajgumi. És nagyon szorít. Ha behajlítom a csuklóm rendesen fáj. Lehet tõle valami bajom?

Legjobb válasz: lehet, elszorítja a vérkeringést, a sejtek nem kapnak oxigént miért nem veszed le?

lehet, elszorítja a vérkeringést, a sejtek nem kapnak oxigént miért nem veszed le?
Vérrög képzõdik ami felmegy az agyadba és egész életedre fogyatékos leszel.

Nem baj ha túl sokat csuklik a babám? Van úgy hogy egy óra alatt 3-4szer is de akar perceket! Mitől van? 37hetes vagyok

Legjobb válasz: mivel már kóstolgatja a magzatvizet, nyel a babád, ezért csuklik. ez teljesen normális.

mivel már kóstolgatja a magzatvizet, nyel a babád, ezért csuklik. ez teljesen normális.
Nem baj. majd ha megszületik jó sok fekete kakája lesz neki ami szintén normális. viszont biztos hogy pici babának is sokat fog csuklani, ami megint normál, nem kell vele semmit csinálni, ahogy elkezd szopni abba hagyja.
Ez mind igaz amit írtak anyit hozzá raknék a tûdejét is fejleszti a csuklás ( sírás ) :)
Én 32 hetes vagyok, nekem is nagyon sokat csuklik! Perceken keresztül, már 2-3 hete, de nekem max 2szer egy nap! És valamikor éjjel alvás közben arra ébredek, hogy csuklik, a kicsim! :D
Csatlakozom az elõzõhöz! Rengeteget csuklik, naponta akár kétszer is. Éjjel én is keltem már arra, hogy az egész hasam berándul, akkorákat csuklik. Nekem is azt mondták, hogy semmi baja nem lesz tõle, úh sztem nem kell izgulni! 35hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!