Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha bekemenyedik a hasam (5 db)

11 hetes terhes vagyok, nem baj ha bekeményedik a hasam ilyen korai terhességnél?

Legjobb válasz: Szia!Nekem is keményedett a hasam,azt hittem,hogy ez a normális.Az orvosom közölte,hogy jó lenne abbahagyni a munkát(fizikai munkát végeztem),mert nem fogja bírni a szervezetem.Valószínünek tartom hogy te sem pihensz eleget.Figyeld a szervezeted ,ha gyakran keményedik a pocakod jobb kíméletesebb életmódra váltani.Tudom sokan dolgoznak a terhességük alatt,de nem vagyunk egyformák.Én a 10.hét után már nem dolgoztam és nem bántam meg ,mert a pici a legfontosabb. Pihenjél és minden rendben lesz!

Szia!Nekem is keményedett a hasam, azt hittem, hogy ez a normális.Az orvosom közölte, hogy jó lenne abbahagyni a munkát(fizikai munkát végeztem), mert nem fogja bírni a szervezetem.Valószínünek tartom hogy te sem pihensz eleget.Figyeld a szervezeted , ha gyakran keményedik a pocakod jobb kíméletesebb életmódra váltani.Tudom sokan dolgoznak a terhességük alatt, de nem vagyunk egyformák.Én a 10.hét után már nem dolgoztam és nem bántam meg , mert a pici a legfontosabb. Pihenjél és minden rendben lesz!
Szia! Az elõttem szólónak igaza van. Sokat pihenj és ne stresszelj! Kéne szedni magnéziunot. Az orvosod nem irt fel??? Beszélj vele mert azt szoktak ilyenkor felírni izomösszehúzódásra. Üdv: 20 hetes kismami
Szia, Nekem is mindig keményedetta hasam, aztán a 12. héten kiírt a háziorvos, és és elkezdtem szedni a magne b6-ot az elevit mellett.A magne b6 ellazítja az izmokat, és megszünteti a görcsöket.De tényleg az is számíthat, hogy ki mit dolgozik, mennyire erõlteti meg magát. Üdv 16 hetes kismami
Így van, sok pihi, és magnézium, és ne aggódj nem lesz baj.

Szeretkezés után baj ha bekeményedik a hasam?

Legjobb válasz: Kéne tudni, mennyi idõs terhes vagy. Mivel az orgazmus méhösszehúzódással jár, ez elõfordul természetesen. Ha túl erõs és ismétlõdik, meg kéne kérdezni az orvost. Koraszüléshez vezethet.

Kéne tudni, mennyi idõs terhes vagy. Mivel az orgazmus méhösszehúzódással jár, ez elõfordul természetesen. Ha túl erõs és ismétlõdik, meg kéne kérdezni az orvost. Koraszüléshez vezethet.

Baj ha orgazmus után mindig bekeményedik a hasam? 1-2 percig tart, nem fáj csak kőkemény lesz.30 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nem baj, de mostantól vigyázzatok jobban. Mi már az utolsó hetekben csak orálisan érintkeztük, iagz az orgazmus attól még meg van! :)) Szerintem még az is lehet, hogy neki is tetszik... :))))

Nem baj, de mostantól vigyázzatok jobban. Mi már az utolsó hetekben csak orálisan érintkeztük, iagz az orgazmus attól még meg van! :) ) Szerintem még az is lehet, hogy neki is tetszik... :) )))
Ameddíg nem okoz görcsöt, vagy vérzést nem baj, csak óvatosan a bejutó spermiumok megnyithatják a méhszájat. Inkább a lepedõre kerüljenek.

Baj, ha gyakran bekemenyedik a hasam?

18 hetes kismama vagyok, egy-ket hete eszrevettem, hogy befeszul, bekemenyedik a hasam,es egyre gyakrabban elofordul. Nem tart sokaig, de eleg kellemetlen. Nem tudom, hogy aggodnom kellene-e emiatt. Kosz a valaszokat!

Legjobb válasz: szia én magne b6-ot szedek ezt tudom javasolni a keményedés ellen ,de szólj az orvosodnak.

szia én magne b6-ot szedek ezt tudom javasolni a keményedés ellen , de szólj az orvosodnak.
Elõzõ terhességemnél nekem is volt ilyen a 16. héttõl egészen a végéig. A dokim magnéziumot írt rá, de azt mondta ne aggódjak, ezek ártalmatlan méhösszehúzódások, amelyek "edzik" a méh izomzatát a szülésre. Nekem elég gyakori volt ez a jelenség, és láss csodát, tényleg megedzõdött az izomzat, elsõ gyermekem ugyanis az elsõ fájástól számítva 6, 5 óra alatt meglett. Azért azt mondom, mindenképpen szólj az orvosodnak.
Én is amgnéziumot tudnám javasolni, meg a sok pihenést.Amikor csak nem muszáj a dolog, akkor dögölj el otthon.Napi olyan 10 keményedés a normális...tehát ha ennél több, akkor mindenképpen ajánlanék egy kis magnéziumot, meg lassíts az életviteleden.
Szintén 18 hetes vagyok és nekem is sokszor bekeményedik a hasam.Magne B6 napi 3x2. Nekem legalábbis ezt mondta az orvos, és természetesen sok pihenés.

Ha a 14. héten bekeményedik a hasam, az nagy bajt jelent?

Ráadásul mind a kétszer reggel, felébredés után, amikor még feküdtem az ágyban. (Már egy hete nem volt ilyen.)

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj.Az unokahúgomnak a terhessége alatt végig ez volt a problémája.Az orvos pihenést ajánlott és vitaminokat.Szerintem Te is ezt kellene tedd. Most egy egészséges kisbaba anyukája.

Szia! Ne aggódj.Az unokahúgomnak a terhessége alatt végig ez volt a problémája.Az orvos pihenést ajánlott és vitaminokat.Szerintem Te is ezt kellene tedd. Most egy egészséges kisbaba anyukája.
szedjél magne b6-ot
Nekem a 13-16.hét között rendszeresen bekeményedett, de úgy h menni sem bírtam. Pihenj sokat!
A kérdező hozzászólása: Köszi a megnyugtatást! :) (ugye akkor sem gond, ha ez nem megerõltetõ pakolászás után jelentkezett, hanem rögtön reggel, még az ágyban...?)
Nekem is renszeresen bekeményedett a 10. hét körül. Magne B 6-ot kellett szednem. Sok pihenést javasoltak. A has idõ elötti bekeményedése koraszülést is okozhat, mert a bekeményedés méhösszehúzodás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!