Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha bal (70 db)

Peugeot 206. Ha a kormányt balra tekerem a bal első kerék felől sikító, nyöszörgő hang jön. Ha jobbra tekerem, akkor semmilyen hang nem hallható. Ha balra tekerem a kormányt és erősebben fékezek egyet, akkor egy kis időre elnémul. Mi lehet a baj?

A kereket levettem, a féknyerget levettem, betéteket kivettem, semmit nem láttam, a féktárcsán sem láttam semmiféle elváltozást.

Legjobb válasz: Hihetetlen ugyan ez a baj nálam is. :O .. ugyan úgy 206-osom van nekem is. A fékbetéteket kell egyébként lecserélni, mert lehet hogy nincs elkopva, de egy idõ után a gumi elfárad és felkeményedik, elüvegesedik. Ezért kanyarodás közben, ha néha egy kicsit hozzá ér a tárcsához akkor az ad ilyen hangot. Én is a jövõ7en csináltatom meg. Már voltam szerelõnél is és õ is megerõsítette hogy ez a gond.

Hihetetlen ugyan ez a baj nálam is. :O .. ugyan úgy 206-osom van nekem is. A fékbetéteket kell egyébként lecserélni, mert lehet hogy nincs elkopva, de egy idõ után a gumi elfárad és felkeményedik, elüvegesedik. Ezért kanyarodás közben, ha néha egy kicsit hozzá ér a tárcsához akkor az ad ilyen hangot. Én is a jövõ7en csináltatom meg. Már voltam szerelõnél is és õ is megerõsítette hogy ez a gond.
haverom Astráján is volt valami ilyesmi, és ott levolt lazulva a szervó szivattyú vagy a szervó motor, vagy mit tudom én szóval valami szervó izét már csak 1 csavar tartott
Szia! Elsõ vagyok. Most csináltattam meg én is és elmúlt a nyikorgás, úgyhogy tutira csak az a baja. Fékbetéteket lecseréled és kész. Nekem 12-bõl megvolt. 11 volt a fékbetét (természetesen van olcsóbb is, de nekem a minõség is számít) és egy ezres a munkadíj... természetesen nem szakszervizben csináltatva. De otthon is ki tudod cserélni szerintem. Nem nagy cucc.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, hogy gondoltál rám. :) Én is a fékbetétre gyanakodtam, még a saját igazam bizonyítása végett át fogom rakni a bal kerékrõl a jobb kerékre õket. Ha a jobb oldalról fog jönni a nyikorgás és az is hallja akinek be akarom bizonyítani, hogy szart vett, akkor leszek végképp elégedett :) Még egyszer köszönöm :)
Ugyanez tortent, mart majdnem ketsegbe estem, de a valasz alapjan kb.ugyanaz lehet.Koszi szepen, igy , joval utolag:)

Az baj ha a bal here golyóm keményebb mint a jobb?

Legjobb válasz: Szerintem baj. Nem akarlak rémisztgetni, de nekem így kezdõdöt a hererák. Szerintem menj el urológushoz, ne szégyenlõsködj. 5 perc kellemetlenség szerintem megéri, hogy megnyugodj vagy, ha baj van, akkor idõben észrevegye orvos. Hónapokig csak ez volt a tünetem, hogy a bal herém keményebb volt, mint a jobb. Reggel, este nem számított sosem lett olyan "puha", mint a jobb. Utána kezdett el kissé megnagyobbodni. Orvosom azt mondta, hogy hetek vagy napok is dönthetnek ilyen esetben életrõl vagy halálról. És ne hagyd, hogy megnyugtassanak és nem mész el vizsgálatra, mert nagy baj is lehet. Elõfordulhat, hogy csak szimpls gyulladás vagy bármi ilyen banális dolog, de ezek sem fognak maguktól elmúlni. Orvos, orvos!!!!

Szerintem baj. Nem akarlak rémisztgetni, de nekem így kezdõdöt a hererák. Szerintem menj el urológushoz, ne szégyenlõsködj. 5 perc kellemetlenség szerintem megéri, hogy megnyugodj vagy, ha baj van, akkor idõben észrevegye orvos. Hónapokig csak ez volt a tünetem, hogy a bal herém keményebb volt, mint a jobb. Reggel, este nem számított sosem lett olyan "puha", mint a jobb. Utána kezdett el kissé megnagyobbodni. Orvosom azt mondta, hogy hetek vagy napok is dönthetnek ilyen esetben életrõl vagy halálról. És ne hagyd, hogy megnyugtassanak és nem mész el vizsgálatra, mert nagy baj is lehet. Elõfordulhat, hogy csak szimpls gyulladás vagy bármi ilyen banális dolog, de ezek sem fognak maguktól elmúlni. Orvos, orvos!!!!
Felfekszel az asztalra hanyatt és az orvos megnyomkodja óvatosan a golyóidat, esetleg ultrahanggal is megnézi és annyi. A végbélen keresztüli vizsgálat amire gondolsz az a prosztata vizsgálata. Elképzelhetõ, hogy azt is megnézi, de ne félj a doki ezerszer csinált már ilyen dolgokat és õ nem lesz zavarban. Ne félj, el kell menni, mert egészség csak egy van!! 5 perc lesz az egész vizsgálat.
ha megakarod enni..:DDD
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Ha az urológushoz elmegyek, akkor a here golyót hogy nézik meg? Kívûlrõl valahogy, vagy végbélen keresztül valahogy?
1-et értek! Gyorsan urológushoz kell fordulnod, mert a hereráknak pont ez az egyik ismérve, hogy keményebb az egyik oldal. Ha késlekedsz, áttétek is lehetnek, mivel a hererák rosszindulatú daganat. Fõleg a nyirokcsomókra tevõdik át, és akkor RLA kell, de azt végképp nem szeretném neked kívánni, így marad a gyors diagnózis.
Szerintem nem. Sok embernél van diferencia. vanakinek pl a bal heréje kisebb, mint a jobb. Errõl szól a következõ nóta is :) ajánlom figyelmedbe :D http://www.youtube.com/watch?v=OrrtIm4UP7c
A fürgerókalábak-at én is hallgatom, de a keménységre nem vonatkozik az asszimmetria. Csak a méretre!!
A kérdező hozzászólása: Srácok, kiderült semmi gond! :)

Lányok az baj ha a péniszem nem egyenes hanem balra görbül kicsit?

Enyhén görbe a péniszem és balra kanyarodik kicsit de nem vészes ránézésre, de nem tudom a lányoknak ez mennyire hátrány. kort is kérek.

Legjobb válasz: Semmi baj nem lesz... ha találsz egy olyan lányt, akinek a hüvelye balra görbül :) Bocsi, de nagyon aranyos a kérdésed, tényleg semmi problémád nem lesz ebbõl.

Semmi baj nem lesz... ha találsz egy olyan lányt, akinek a hüvelye balra görbül :) Bocsi, de nagyon aranyos a kérdésed, tényleg semmi problémád nem lesz ebbõl.
Nem baj, legalább kanyarba is tudsz dugni.
"Egyenes pénisz nem létezik..." Ezt honnan veszed? Mindet láttad már? Az enyém például teljesen egyenes... akkor most mi van? Megdölt az elméleted? Ididóta :\
Vidd el a gumishoz, majd õ kicentírozza
szex szempontjából nincs vele gond, úgy értem, hogy a lányok nem fogják ezt érezni a hüvelyükben. ha nem röhejesen görbe akkor nincs gond:D
Amig a nyelved, ujjad es farkad jobbsodrasu koordinatarendszert alkotnak addig nincs baj.
jahm 21/n
a férjemnek jobbra görbül, mégis ikreket csináltunk. Egyáltalán nem gáz. Majd tudsz poénkodni a barátnõddel, hogy: Hámozd meg a banánt XD
Az is lehet, hogy Mszp-s "[email protected] vagy, csak ez még csak lappang benned...
Ez csak a sok maszturbálástól lehet. Mert mindíg ugyanazzal a kezeddel csinálod. Mostantól másik kézzel kell csináld. Különben egyre görbébb lesz, végül elõször kifli, azután sósperec alakú lesz...
Egyenes... Na igen...Azoknak akiknek csak lógicsál...pfff... Ne mondjátok már, hogy sem lefele, sem felfele nincs benne egy kis görbület sem... Hazudós kis p*csök
Ja enyém is, mint a nyíl.
Egyenes pénisz nem létezik...
Te aki azt írtad, hogy nincs egyenes elég korlátolt vagy. Annyit láttál már állva, azaz homokos vagy? Mert én láttam pár fütyit, egyeneset is. A férjemé is tök egyenes, áll mint a cövek és nem görbül se le, se fel, se oldalra. Ne a saját kis agyonnyomorodott farkadból indulj ki.
Felnik, gumik gyári méretnek megfelelõek?
A kérdező hozzászólása: Az megfelelõ, én is gondoltam erre!De az szabályos gyári mindkettõ.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság 155-ös van alatta, de mikor vettuk 175-ös volt és kb. egy hétig semmi hangja nem volt.
Keréknyomást is megnézném. Féket is. Rugót, lengéscsillapítót. Meg azt is, hogy nincs-e valami nem odaillõ a keréknél. Ha nem találok semmit, irány a szerviz.
A kérdező hozzászólása: Hát a szerelõ majd megnézi, bár 4 napja azt mondta, hogy fel van újítva a futómû, fék ill. a hátsó hid.A kereket le vettem, nincs semmi nem oda illõ.Egyébként egy másfél hete vettük az autót és mikor ki próbáltam semmi hangot nem adott.Mikor hazaértünk akkor kezdte, megnézte az autószerelõ, utána megint csend volt.Egy hétig semmi baj nem volt utána kezdte megint, érdekes, hogy egy hétig semmi nem volt.
A kormány szervó milyen? HA olajos akkor az is adhat ilyen hangot, ha kevés az olaj benne.

Lehet valami bajom ha focizas kozben mikor fejeltem egyet nagyon megfajdult a hasam (a bal mellem allatt)?

azt szeretnem megtudni hogy nem lesz semmi bajom, nem fajt nagyon de furan fajt mindha nagyon beszorult volna a levego a tudombe es meg kicsit most is faj 1 ora utan(kicsit). Ja es a fajdalom egybol jott nagyon magasba probaltam ugrani. segitsetek pls

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen bajom, de nekem 1-2 óra után elmúlt. Ha még most is fáj, 4-5 nap után ,akkor valami nagyobb baj van, fordulj orvoshoz.

Nekem is volt ilyen bajom, de nekem 1-2 óra után elmúlt. Ha még most is fáj, 4-5 nap után , akkor valami nagyobb baj van, fordulj orvoshoz.
állj le a focival, mert csak bajt és szomorúságot okoz a szeretteidnek, majd késobb neked is!!!!!!
nekem is volt olyan nem olyan vészes de jobb ha óvatos leszel.

10 hetes kismami vagyok. Véletlenül beütöttem a hasam egy éles tárgyal. A hasam alját alul a bal oldalt. Nagyon fájt. Meg vagyok rémülve. Ugye nem lehet nagy baj? Ha baj lenne már véreznék és görcsölnék?

Legjobb válasz: szia! nyugodj meg! fo a nyugalom. ha baj volna mar eszlelted volna!a baba nem ugy van ,,megtervezve,, hogy olyan konnyen bantodasa essen. biztonsagban van, nagyon vedve, a magzatviz vedi. szerintem nyugodj meg

szia! nyugodj meg! fo a nyugalom. ha baj volna mar eszlelted volna!a baba nem ugy van , , megtervezve, , hogy olyan konnyen bantodasa essen. biztonsagban van, nagyon vedve, a magzatviz vedi. szerintem nyugodj meg
Jól körbe van bélelve a babád odabent. Nyugodj meg, nem lesz semmi baj. Én is többször megütöttem a pocimat, pedig vigyáztam. Minden gyerekem egészségesen született. :) ))
nyugi, nincs semmi baj. a magzatvíz nagyon védi a kicsid (aki ráadásul éppen hogy magzat, tehat nem valószinu, hogy nagyon erzekelte volna a balesetet). képzeld el a pocid ugy, mint egy lufit, a lufi körül egy szörmével bélelt valamit, a lufin belul meg vizet, es a vizben a babát. a külsõ rész tompítja az ütést, a víz meg tompítja, ÉS védi (gondolom ismered a játékot, amikor egy lavór vízben levõ almát kell kiharapni.. az almát védi a víz, egyszerûen tovauszik.. na a baba is hasonlóan van) (amúgy ezt az "elvet" használják külsõ fordításra is, hogy ahol kb van a baba, ott megfogják, és a nyomás miatt a magzatvíz "arrébb rakja" a babát) elnézést, ha nem tudom érthetõbben leírni, de azért remélem érted mit szeretnék mondani
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Nagyon megrémültem. Már minden ok. Eddig négy babót veszítettem el (21 hét, 6-6-7hét), és teljesen be vagyok parázva. Még dolgozok, meg akarom várni a 12 hetes uh-t hogy minden oké, és után megyek táppénzre. Lent pakoltam a raktárban, és egy magas kemény kartonnak a csücskébe nyomtam magam. (ki akartam venni legalulról egy papírt és úgy behajoltam lendületbõl....:(... Tehát ha gáz lenne akkor már lenne jele..... Uh..... Köszönöm még egyszer!
Hát akkor fájna ha a gyerekednek lenne valami károsodása, de ha nem fáj akkor nyugodj meg nem lesz komoly baja! És vigyáz magadra!
A kérdező hozzászólása: Jelentem így hogy megszületett, már 8 hónapos, a fenekén van egy vízszintes egyenes csík :)

Az baj ha a jobb mellékherém nagyobb mint a bal?

Legjobb válasz: nem a test nem szimmetrikus ellenben ha nagyon nagy a különbség, akkor az lehet, hogy bajt jelent nézesd meg urulógussal

nem a test nem szimmetrikus ellenben ha nagyon nagy a különbség, akkor az lehet, hogy bajt jelent nézesd meg urulógussal

Az baj ha a bal herém összement? Sokszor végzek önkielégítést ez lehet az oka vagy más?

Legjobb válasz: Szerintem nem ment össze, mert mindig is olyan volt! Min- den férfi heréi közül egyik vagy másik kisebb. Azért jó lenne, ha látná orvos. A maszturbálás gyakoriságát pedig jó lenne egy kicsit csökkenteni. Bár elvileg nem lehet semmi bajod tõle, azért a hosszú idõn át, nagy gyakori- sággal végzett önkielégítés nagyon igénybe veszi a nemi szervrendszeredet, külsõt és belsõt egyaránt! Türtõztesd magad egy kicsit. És azért az orvost se feledd!

Szerintem nem ment össze, mert mindig is olyan volt! Min- den férfi heréi közül egyik vagy másik kisebb. Azért jó lenne, ha látná orvos. A maszturbálás gyakoriságát pedig jó lenne egy kicsit csökkenteni. Bár elvileg nem lehet semmi bajod tõle, azért a hosszú idõn át, nagy gyakori- sággal végzett önkielégítés nagyon igénybe veszi a nemi szervrendszeredet, külsõt és belsõt egyaránt! Türtõztesd magad egy kicsit. És azért az orvost se feledd!
igen. nem. ->orvos
Szokj le róla sürgõsen, különben eltûnik!
úristen de sötét vagy kérdezõ
háát ez gáz. egy ismerösugyanebben a cipöben van. heresorvadás. keress magadnak egy csajt, de ha nemtalálsz akkor egy srácot. mert gondolom az utobbi jobban bejön

Az baj, ha összecserélem a bal és jobb oldalt a kontaktlencséknél? Vagy teljesen mind1? (:

Sok dolog érdekelne a kontaktlencsével kapcsolatban!! Aki tapasztalt írjon már egy két dolgot a lencsér?l. Ja és még valami. Nekem a baj szememre cilinderes kontaktlencsét kell hordanom, így nem nagyon találok a neten olyan oldalt, ahol ilyet lehetne rendelni... :S ha tudtok, kérlel titeket segítsetek! Egyébkét szeretnék színes kontaktlencsét, de abból is a Bal szemre maradna a cilinder... :S optikusnál (végs? esetben..) megoldható egy színes cilinderes kotaktencse szerintetek?? Válaszokat el?re is köszönöm :)

Legjobb válasz: Az elsõ feladat: menj el egy optikushoz! mert megnézni hogy hanyas lencse kell és a te szemformádra rendel pontosan kontaklencsét. Biztosan megoldható a szines cilinderes is bár én még nem rendeltem. Ha összekevered csak akkor baj ha különbözõ a két szemed(tudtommal!) de keress fel egy optikust(papp optika,ofotért a legjobbak) és ott mindent elmond :)

Az elsõ feladat: menj el egy optikushoz! mert megnézni hogy hanyas lencse kell és a te szemformádra rendel pontosan kontaklencsét. Biztosan megoldható a szines cilinderes is bár én még nem rendeltem. Ha összekevered csak akkor baj ha különbözõ a két szemed(tudtommal!) de keress fel egy optikust(papp optika, ofotért a legjobbak) és ott mindent elmond :)
Nos ez tényleg akkor gond én úgy tudom, ha különbözõ a dioptria a két szemeden. Másik kérdésed: Igen, lehet cilinderes lencsét csináltatni, de valószínûleg drágább lesz. Én a Tisza Optikát tudom neked ajánlani (Bp.) én oda járok már évek óta. Nekem elég speciális a szemem és máshol mindig rosszul csiszolták bele (különösen ofotért... :S )a lencsét, de innen már vissza sem viszem beméretni!
A kérdező hozzászólása: Az én esetemben, tudom nem lenne jó, ha összecserélném a 2 lencsét :P na de az érdekelne, h akinek egyébként mind 2 szemére ugyanaz kell, annak nem gond-e... mondjuk azt vettem le így, hogy nem :) Hol tudnék rendelni NETEN CSAK a Bal szemere cilindereset??
A kérdező hozzászólása: csak olyat találtam, h mind2-re van a cilinder... nekem pedig CSAK és KIZÁRÓLAG :D a Bal szememre kéne.. :/ :)
http://www.kontaklencsethordok.hu Itt nézd meg, azok a cilinderesek amihez "toric" vagy "astigmatism" van írva. Ha a másik szemedre sima kell akkor ugyanabból a márkából cilinder nélkülivel is kell rendelned egy dobozzal. (Pl. veszel 1 doboz "Acuvue Oasys" + 1 doboz "Acuvue Oasys for Astigmatism" lencsét.) Színes cilindereset csináltatni lehet csak. http://www.kontaklencsethordok.hu/kontaktlencsek/ocular-scie.. Nekem is cilinderes a jobb szemem de mégsem hordok cilinderes lencsét. Anélkül is majdnem tökéletes a látásom, szóval inkább nem fizetek duplán érte:) Vizsgálaton voltál már? Próbáltál lencséket? Mindenképp cilinderes kell neked?
ma 12:26-os vagyok és ismétlem: MENJ EL OPTIKUSHOZ. Anélkül nem tudsz rendelni hiszen nem tudod neten megmondani milyen a szemformád vagy egyálatlán bírja-e a szemed a kontaklencsét
A kérdező hozzászólása: Lencsés vagyok :-) Persze, h bírja a szemem... Egyébként elírtam :D a jobb szemem a rosszabb, arra kell a cilinder. Nem tudom miért a bal-t írtam xD no mind1... Szemüveges voltam 12 évig és mindig tudtam, milyen kell, dioptria, cilinder.. stb :-) és igen! TUTI, hogy cilinderes kell. De ha nem tudnám biztosan nem írtam volna ki :D Köszönöm a válaszokat mindenkitõl! :-) Eddig optikusnál rendeltük a lencséket, de... hát nem olcsó :S neten olcsóbb lenne nem???
lehet hogy olcsóbb lenne de azért a fuvarozási díjat is beleszámítva? meg nem tudod biztosan hogy milyet kapsz és nem is biztos hogy a te szemformádra fogsz olyat szerezni

Ha bal oldalt alul enyhén, tompán de kitartóan fáj a hasam az baj lehet? 6hetes terhes vagyok.

Nem görcsölök, nem vérzek csak fájdogál. Most voltam kint a gyógyszertárban Magne B6-ért bevettem egyszerre 2-t.

Legjobb válasz: Nekem ez volt jobb oldalt, nincs semmi baj

Nekem ez volt jobb oldalt, nincs semmi baj
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó, hogy ezt írod! Remélem én is, hogy nem gond mert tényleg nem vészes csak zavaró meg hát terhesség idején elég ijesztõ. Annyi rosszat hall az ember.
Nekem is volt az elsõ terhességnél is én most a 2.nál is! Szerintem ez természetes! Nyugodj meg!!! Magne B6 az jó, és is azt szedtem, de most már áttértem a magnerot-ra, napi 3x1et kell szednem, 29 hetes vagyok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ma reggel már nem is éreztem úgyhogy megnyugodtam. Lehet, hogy a magneb6 segített rajta. Hánytam is egyet ennek örömére. :p

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!