Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha babám mindig (96 db)

érzem a babát meg minden de az baj ha nem minden nap mozog aktivan? Például tegnap alig mozgot! Az baj?

Legjobb válasz: jó lenne tudni hány hetes vagy amúgy.. nem elõírás hogy úgy rugdosson hogy kirúgja az oldalad mozog õ annyit amennyit kell és szeretne vannak aktív, és lustább babák is. nem baj amúgy. de ha mégis alig érzed és lesz hogy szinte semmit se mozog napokig nyugodtan kérj UH. !

jó lenne tudni hány hetes vagy amúgy.. nem elõírás hogy úgy rugdosson hogy kirúgja az oldalad mozog õ annyit amennyit kell és szeretne vannak aktív, és lustább babák is. nem baj amúgy. de ha mégis alig érzed és lesz hogy szinte semmit se mozog napokig nyugodtan kérj UH. !
Hány hetes vagy? Én 20. hétben vagyok, napjában 3-5 alkalommal bulizik a baba, akkor nagyon érezni, de közben semmi. Minél nagyobb, annál többet kell mozognia, de van, hogy a frontok miatt kevésbé aktív.
A kérdező hozzászólása: szijasztok 24 hetes leszek holnap de nem érzem h annyira ficánkolna
szia elsõ vagyok :) nekem ebben az idõben volt hogy 10 napig meg se moccant már tiszta ideg voltam aztán egyszer csak beindult és onnantól minden nap éreztem õt ha nem is aktívan ne aggódj eljön az az idõ is amikor majd lerúgja a veséd.
Tudni kell, hogy a frontok nagyon megviselik a babákat is. A védõnõm szerint ilyenkor többet alszanak.
Nem baj, minden ember más és más, nem vagyunk egyformák, néha hál' istennek :D
Csak meg szeretnem kerdezni, hogy voltal e mar orvosnal?Ha igen mikor?Mert en is 7 hetes leszek es nem latjak a babamat.Ma megyek megint remelem minden rendben lesz.A melleim nekem is duzzadtak de nem annyira mint az elejen.Pisilni gyakran jarok, es szinte minden nap faj a hasam alja mint mikor meg akarna jonni.
Szerintem ezek természetes velejárói a terhességnek, persze egy terhesség sem egyforma! Én is ugyanígy voltam, de az orvos megnyugtatott: változik a tested, nyúlnak a méh tartószalagjai, stb. Nekem még menzesz-féle görcseim is voltak néha. A gyakori pisilés a mai napig jellemzõ! Azért mindenképpp említsd majd meg ezeket az orvosodnak is, de ne aggódj!Boldog babavárást! Egy 24 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál, 5 hetes pár napos voltam!Látta a babát mondta h minden rendben és most csak a 12 hetes ultr megyek elötte semmi meg vérvizs.küld 12 hetesen!

38 hetes vagyok, és az baj ha babám szinte egész nap mozog? Talán még többet van ébren mint eddig? Nem fordítva kellene h legyen? Most illeszkedett be pár napja, mennyi időm lehet még?

Legjobb válasz: Én is ugyanezt tapasztalom bár én még 34 hetes vagyok de egyre többet mozog napközben,mint eddig.Szerintem nem baj,a lényeg,hogy mozog és ez enge nagyon megnyugtat.Könnyû szûlést

Én is ugyanezt tapasztalom bár én még 34 hetes vagyok de egyre többet mozog napközben, mint eddig.Szerintem nem baj, a lényeg, hogy mozog és ez enge nagyon megnyugtat.Könnyû szûlést
Szia!Én is 38 hetes vagyok, nállam is pont igy van.A szülésznõ ctg-n azt mondta még jól érzi bent magát a baba.Nekem 2hete mondta az orvosom, hogy teljesen lent van, bármikor kibujhat, hát a méhszájam még mindig zárt már én is várom mikor akar kibujni.Kitartás, könnyû szülést!


1 éves lesz a babám. Baj ha nem minden alkalommal kenem be tisztábatételkor popsikrémmel? Jobbára csak éjszakára szoktam, de így is szép neki

Legjobb válasz: Hát ha nem csattog ki akkor nem hinném hogy baj lenne. Az én kicsikémnek kicsattog sajnos. Te milyen krémet használsz, ami ilyen jó?

Hát ha nem csattog ki akkor nem hinném hogy baj lenne. Az én kicsikémnek kicsattog sajnos. Te milyen krémet használsz, ami ilyen jó?
Nekem is 1 éves lesz de még soha nem kentem semmivel max hintõpor, és gyönyörû a feneke. Minek?
Egyáltalán nem baj. Sõt, nekem a doki azt mondta, hogy ha nem lesz nagyon érzékeny a babám bõre, akkor ne is használjam minden pelenkázáskor, csak kaka után, valamint fürdés után éjszakára, tehát ha tudom, hogy sokáig lesz a baba ugyanabban a pelusban. És ha úgy látom, hogy ez kevés, ha kiütéses, vagy nagyon érzékeny bõrû a babám, akkor használjam minden pelenkázáskor. A fiam két hónapos múlt és én így napjában kb négy alkalommal krémezem. Szintén sudocrem-et használunk, nem is merek váltani. Elsõ hetekben Johnson'-t használtunk, azzal sem volt baj, majd amikor az elfogyott, akkor kipróbáltam egy számomra no-name krémet (külföldön élek és nem igazán ismerem ezeket a márkákat). Konkrétan másfél nappal késõbb már megjelentek a pelenkakiütések, úgyhogy elõvettem az addig raktározott sudocrem-et és az két nap alatt rendbe rakta a popsiját. Tény, hogy abban a két napban kentem vele minden pelusozáskor és gyakrabban is pelusoztam, nem vártam meg az etetéseket. Szerintem amíg nincs gond, addig nem kell többször használnod!
Az én kisfiam 6 hetes, de én már most sem kenem be neki minden pelusoznál, csak ha kakilt és éjjelre. Így is szép a bõre. Szerintem nem kell, hogy egész nap krémezzük, felesleges.
A kérdező hozzászólása: én sudocremet használok..nekünk az vált be

Az baj, ha nem mindig tudom megmelegíteni 6 hetes babámnak a teát? Hasfájásra issza az édesköményteát.

Legjobb válasz: Nem, egyáltalán nem baj. Az enyém is szobahõmérsékletûen kapja az elsõ pillanattól. A kórházban is úgy adták a Mecsek Baby teát nekik. 3hós baba anyukája

Nem, egyáltalán nem baj. Az enyém is szobahõmérsékletûen kapja az elsõ pillanattól. A kórházban is úgy adták a Mecsek Baby teát nekik. 3hós baba anyukája
Szia, én kicsit meglangyítanám, mégis csak 6 hete van a világon, semmi hideget, hûvöset nem érzett 9 hónapig, + hamar torokgyulladást kapnak. Én úgy csináltam, hogy az ágya alá tettünk egy hosszabbítót, és oda dugtam be a cumisüvegmelegítõt. KÉznél volt, és ha 8-asra feltekertem egy perc alatt fellangyította a teát, késõbb a vizet. Ha hallottam, hogy ébredezik a fiam, már nyúltam is oda és ütközésig feltekertem, mire megsimogattam a kisfiamat, esetleg ki is vettem néha, már ott is volt a tea. Persze ne 100 ml-t tegyél a cumisüvegbe, hanem csak kb. 40-50-et és készítsd oda este.

17 hetes vagyok. Baj, ha még mindíg nem érzem a babát?

Legjobb válasz: Nem baj, nekem 18 héten mozdult meg elõször, elsõ baba, és úgy tudom ez alkattól is függ én vékony testalkatú vagyok, de sok kismamának csak a 20hét körül mozdul eg elõször, nyugi nincs semmi gond, Boldog babavárást, 28 hetes kismama:)

Nem baj, nekem 18 héten mozdult meg elõször, elsõ baba, és úgy tudom ez alkattól is függ én vékony testalkatú vagyok, de sok kismamának csak a 20hét körül mozdul eg elõször, nyugi nincs semmi gond, Boldog babavárást, 28 hetes kismama:)
nem baj!a régi öregek szerint félidõben tehát 4 és fél hónaposan mozdul meg a baba.de ha csak a 20. hét körül mozdul meg az se baj kinek hogy számolják a terhességi heteket, mert van olyan hogy el van számolva.én 18 hetes voltam mikor megmozdult az azóta 4 hós pici lányom
Én a 19. hét végén éreztem meg elõször. Elsõ baba. Ráadásul vékony vagyok, s mégsem érezetm hamarabb. Nyugi! Az biztos, hogy az elsõ rúgás nagy élmény lesz:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnyugtattatok.
Biztos, hogy nincs baj!! Az elsõ babámat már 16 hetesen éreztem. Most a másodikat csak a 20. héttõl érzem igazán. Pedig azt mondják, hogy az elsõt késõbb szokták megérezni. Nálam sem volt semmi baj. Gondolhatod, hogy aggódtam miatta!!! Nyugi, és türelem!! Fog még annyira rugdalózni, hogy azon rimánkodsz, hogy egy picit hagyja abba!!!:) ) 22+4hetes kismama
nem
ha nem allergiás, akkor mindegy. Csak megegye, enyém pl. nagyon válogatós volt, csak egy bizonyosat evett meg.
Bajnak nem baj, csak ha véletlenül allergiás lesz, akkor nehezebben tudják eldönteni, hogy mitõl van az allergia. Egyébként a legtöbb ugyanolyan összetevõjû, arra kell csak figyelni, hogy a korának megfelelõt add neki!
Szia! Egyetértek veled kérdezõ, az én fiam is 7 hónapos, eddig a milupa komfort1 -et ette, és most vettem neki rossmanosat akcióban 900Ft-ért! Jóval olcsóbb, és szerencsére szereti! Én egyébként az egyfajta tápszer híve vagyok!
Az én lányom megitta a Milumiltõl kezdve a Mildibén át, a Hippet és a Babyloveot is.Amelyik olcsó volt.Tök mindegy volt neki.Kapott Humana-t is, csak annyi volt a lényeg, hogy a korának megfelelõ legyen.Semmi gondja nem volt egyikkel sem. Egyesek szerint piszok mázlista vagyok vele és valóban :) Most egy éves, már tejet iszik :)
A kérdező hozzászólása: 7 hónapos koráig én is Beba -t adtam, de már nem bírom anyagilag. Igyekszem olcsóbbat találni.
10 hónapos, reggel-este iszik tápszert, már azt veszem amelyik olcsóbb. (Nem mindegy sajna nekünk, hogy 2400 vagy 2000) forint. De csak két márka között: Beba és Milupa. A babám mind a kettõt megissza, és semmi gondja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! 8, 5 hónapos a babám.
Mi csak nutrilont ettunk.
nekünk a korházban is és a gyerekorvos is kijelentette hogy mindegy melyiket adjuk csak mindig ugyan azt a márkát. nem tudom miért, mert én külfldön élek itt nincs receptírás vagy ilyenek. kérdés mekkora a gyereked, mert szerintem ez ahogy írták az alergia miatt lehet, és szerintem 6 hó felett nem számít.
A kérdező hozzászólása: Én is azért akartam kipróbálni ezt a fajtát, mert most 900Ft volt és még 15°%-os gyûjtõfüzetem is betelt pont, így még olcsóbban vettem. Ugyan úgy megitta, mint a másikat. :-)

Kb.4 napja éreztem először hogy mozog a babám. Baj ha nem minden nap érzem még?

17 hetes vagyok, van amikor er?sebben érzem, van olyan nap is, amikor alig alig egyszer.

Legjobb válasz: szia én legelõször a 14 hétben éreztem a mcorogást pontosabban olyan vibrálást utána meg volt hogy hetekig semmi tiszta idegbeteg voltam ott rázogattam a pocakomat hogy : HAHÓ ÉBRESZTÕ :) és egybõl reagált..szóval nyugi nem elõírás hogy folyton mozgásban legyen én már csak tudom nagyon sok boldogságot egy 8 hós kislány anyukája

szia én legelõször a 14 hétben éreztem a mcorogást pontosabban olyan vibrálást utána meg volt hogy hetekig semmi tiszta idegbeteg voltam ott rázogattam a pocakomat hogy : HAHÓ ÉBRESZTÕ :) és egybõl reagált..szóval nyugi nem elõírás hogy folyton mozgásban legyen én már csak tudom nagyon sok boldogságot egy 8 hós kislány anyukája
Nem baj, ez ilyenkor még természetes. Minden jót! 29hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
Teljesen normális, én volt, hogy 2-3naponta éreztem csak amikor ennyi idõs kismama voltam. Sõt! Majd a 20. hét környékétõl egyre gyakrabban fogod érezni, ne aggódj!

Egy 3 és fél hónapos babát át kellene szoktatni a 4 óránkénti evésre, vagy nem baj ha még mindig 3 óránként eszik?

Tápszeres, és 3 óránként eszik. Nem sok ez már neki? Nem kéne, hogy ritkábban egyen? Még mindig felkel éjszaka enni, irigylem azokat, akiknek az els? pillanattól fogva átalussza az éjszakát.

Legjobb válasz: Még bõven egyen csak 3 óránként, pici még. Éjjel persze ne keltsed, amikor magától kel. Napközben pláne 3 óránként etesd, akkor elõbb elmarad az éjszakai kelés, nappal szépen megvan a kajaadag...

Még bõven egyen csak 3 óránként, pici még. Éjjel persze ne keltsed, amikor magától kel. Napközben pláne 3 óránként etesd, akkor elõbb elmarad az éjszakai kelés, nappal szépen megvan a kajaadag...
Nem baj. Majd magától átáll. Legalábbis nálunk mindig így volt. Most a napokban a kislányom már csak 4x akar enni pedig még csak 10 hós. Nem tudok vele mit csinálni, õt már nem lehet erõltetni, kiköpi meg kilöki a kezembõl a kanalat, sír. Szóval ez van...akkor csak 4x eszünk. Ti nyugodtan ehettek 3 óránként, mi is így ettünk még 3 hósan és ha jó emlékszem éjjel is csak 1 evés maradt ki a többi ébredõs volt. :p Türelem, nekünk már van néhány átaludt éjjelünk is. :p
Szia! mi is 3, 5 hónaposak vagyunk csak anyatejesek. VAn hogy 5ször kér enni (sir ha többször akarok neki cicit adni) van hogy a 6 sem elég. Szerintem tudja õ mit akar:) Szerintem is át fog magától állni.
Szia, az én fiam 1éves és még mindig 3óránként eszik! Este 11-tõl alszik reggel 7-ig. (jó esetben) Úgyhogy még ráértek a 4óránkénti kajával...
6, 5 hónapos a kislányom, még mindig 3 óránként eszik napközben, éjszaka meg 9-5 alszik, aztán egy kis szopi, aztán tovább alszik 9-ig. Ne siettesd, átszoktatni nem lehet, ha éhes, ennie kell.
A fiam 4 hónapos és általában 3 óránként eszik, de van hogy csak 2 óra telik el két evés között, annyira éhes. Éjszaka mindig 2x kel enni. Tápszeres. Én is szeretném, ha ritkábban és többet enne, de nem tudom erõltetni, õ tudja mikor éhes.

Ha a nyakiredő tökéletes és mindán más adatom jó akkor lehet azért más baj a babával? Most voltam a 16-heti vizsgálatokon de ugy félek az eredménytöl! és lehet az, hogy azért nem érzem a babát mert az én hasam igy is nagy és kövérke?

Legjobb válasz: Szia! Azért nem érzed még a babát,mert csak 18-20-22 hetesen lehet érezni a mozgását.Azért írtam 3 adatot,mert ez is mindenkinél más.2 hét múlnva lesz a 18 hetes UH,akkor majd megnyugszol,ha újra látod.De addig is ne idegeskedj,mert nem teszel vele jót a babának.Nyugi, biztos minden rendben van!

Szia! Azért nem érzed még a babát, mert csak 18-20-22 hetesen lehet érezni a mozgását.Azért írtam 3 adatot, mert ez is mindenkinél más.2 hét múlnva lesz a 18 hetes UH, akkor majd megnyugszol, ha újra látod.De addig is ne idegeskedj, mert nem teszel vele jót a babának.Nyugi, biztos minden rendben van!
Én 17 hetesen "éreztem" elõször a babámat, azért tettem idézõjelbe mert nem voltam-vagyok biztos benne pedig én soványnak számítottam még akkor.Azt szokták mondani hogy aki az elsõt várja nehezen tudja megkülömböztettni a bélmozgástol azt a picike mocorgást amit a babó 15-19 hét között csinál. Nem kell izgulni rendben lesz minden.:) ) 32 heteske
Szerintem sincs semmi baj a picivel. A mozgást pedig tényleg csak késõbb fogod érezni. Nem biztos, hogy amiatt nem érzed, mert ilyen a hasad. Én elég vékony vagyok és a 19.heti uh-on.mondta az orvosom, hogy milyen kis virgonc a baba alig tudja lemérni a combcsont hosszát.Én pedig egyáltalán nem éreztem, hogy mozogna. :) Szóval ennyit errõl.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!