Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha a szeméremcsontomnál (2 db)

Baj, ha szúr a szeméremcsontomnál most szinte egyszerre mindkét oldalon 19 hetes kismamaként?

Legjobb válasz: én is 19 hetes vagyok nekem nem szúr hanem rendesen fáj néha ha fekszem alig birok felálni vagy szét teni a lábam szerintem ez a tágulástól van remélem hamar kitágulunk rendesen hogy ezek a szúrások meg fájdalmak elmujanak jó baba várást neked

én is 19 hetes vagyok nekem nem szúr hanem rendesen fáj néha ha fekszem alig birok felálni vagy szét teni a lábam szerintem ez a tágulástól van remélem hamar kitágulunk rendesen hogy ezek a szúrások meg fájdalmak elmujanak jó baba várást neked
köszi. és a bordád nem szokott fájni? boldog babavárást :)
A kérdező hozzászólása: én voltam az elõbb a kérdezõ :D
de igen hátul nagyon olyan mintha a két oldalamon le akarnak szakadni egyesével a helyükröl különösen ülés közbe utálom de kibirom a férjem meg szokot maszérozni akkor amikor csinálja nagyon jó olyan vagyok mint egy kismalac egész nap elviselném mert ha abba hagya akkor újra elõjön :)
Nekem is szúr , szeméremcsont, lágyékhajlat(19 hetes szintén). Ezzel jár sajnos , a méh tartószalagai nyúlnak, a méh is feszít odabent mindent , tolja szét a szerveket, keresi a helyet.

23 hetes vagyok. Baj ha nagyon lent, a szeméremcsontomnál is érzem mozogni a babát?

Legjobb válasz: Ott nem a babát érzed,hanem azt hogy tágulnak a csontjaid! :)

Ott nem a babát érzed, hanem azt hogy tágulnak a csontjaid! :)
Én is lent a szeméremdombnál érzem legtöbbször.A babám medencevégû fekvésben van egyenlõre tehát a lábacskái vannak lent amivel keményen oda tud bökni, ráadásul ott vékonyabb a bõr ugye nincs zsírréteg ami tompítaná. Én azt mondom nem gond hogy hol mozog, a lényeg hogy mozogjon. A csonttágulást merõben hülyeségnek tartom.A méh tágul meg a szalagok maximum. Kedves kérdezõ nyugi, a lényeg kis ficánka, jól érzi magát:) 22+1hkm
A kérdező hozzászólása: :) )
Második vagyok, ez a válasz most a csonttágulós válaszoló utolsó kommentjére a reakcióm: O.o ???
Elsõ vagyok! Azt nem tudom, hogy mennyire vagy hülye, de a szeméremcsontodnál biztos nem érzed a babát, csak kisugárzik oda a rugdosása!! Hidd el a szeméremcsontod még annyira is fog fájni, hogy a járás is nehezedre fog esni!
Én is kapok arra elég erõs bökéseket... :) Szerintem nem baj.Izeg-mozog, jól érzi magát!
Engem is szokott ott bökdösni, sõt mi több úgy rugdos ott, hogy szinte fáj.
A kérdező hozzászólása: Szerintem a csonttágulás nem olyan, hogy valaki egyfolytában bökdös belülrõl. De akkor lehet nem is a babát érzem feljebb sem, hanem ott is csak a csontjaim tágulnak, ugye? :) Azért ennyire hülye nem vagyok.
Ja, és a 26. hétben járok.
Elsõ. PEdig én szoktam érezni ott is apró rúgásokat. Olyan, mintha a méhszájamat rúgná vagy boxolná a kiscsaj.
Én 22 hetes vagyok, de én is gyakran érzem a szeméremcsontomnál bökdösõdni a kisasszonyt. A "konkrétabb" válaszokra én is kíváncsi vagyok!
A medence is tágul. Én érzem a csípõmön, mert szokott fájni. De az valóban hülyeség, hogy pl a köldököm felett rúg meg a gyerek, de a szeméremcsontomnál érzem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!