Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha a 27 (16 db)

Baj, ha a 28 szem tabletta helyett csak 27-et veszek be?

Most fejezem be nemsokára a 3. levél szedését. Véletlenül kiesett a kezemb?l egy tabletta, és sehol nem találtam meg,így folytattam a következ? naptól! Vasárnap elfogy a gyógyszerem, most menjek el Csütörtökön gyógyszert íratni, vagy nincs baj, ha egy kimarad. El?bb megjön egy nappal, utána meg folytatom rendesen.!?

Legjobb válasz: én is hagytam már ki az utolsót mert eltünt, sõt volt hogy az utolsó kettõt... ugyanúgy folytattam a 7 nap szünettel, csak elöbb jött meg a lényeg hogy csak 7 napos szünetet tarts, ne többet :)

én is hagytam már ki az utolsót mert eltünt, sõt volt hogy az utolsó kettõt... ugyanúgy folytattam a 7 nap szünettel, csak elöbb jött meg a lényeg hogy csak 7 napos szünetet tarts, ne többet :)
de annyi, csak szerintem elszámolta :) vagyis egyel töbször szorozta meg a 7et :D
Hu, bocsi, nem akarok hülyeséget mondani, de nem csak 21 db van egy levélben?
szép magyar mondatokkal le van írva a betegtájékoztatóban, hogy ha a harmadik héten felejtesz el gyógyszert bevenni, és eltelt már 12 óra, ne vedd be már, ami azon a levélen van, tartsd meg a szünetet. lefordítom: azt jelenti, hogy akkor sincs semmi baj, ha csak 22 napig szeded mondjuk, de utána mindent rendesen csinálsz tovább, csak ne legyen ilyen gyakran. nyugodj meg, nem kell neked az a 28. tabletta. 7 napnál hosszabb szünetet viszont tényleg soha ne tarts.
A kérdező hozzászólása: Szombaton veszem be az utolsó szemet, és ugye akkor még Vasárnap kéne egy szem, de ez így kimarad, akkor jövõhét Szombaton kezdem el a következõ levéllel! így a legjobb, mert legalább nem lesz keveredés a gyógyszerek közt! Köszönöm a válaszokat!:)
elsõ vagyok, nõgyógyászom is így ajánlotta és ha megnézed a betegtájékoztatót akkor az is azt mondja, hogy a 7 nap ne legyen több 7nél semmiképp és igen, a hét napba ha van szex, kell a gumi
Nem mondott hülyeséget. A 7 napos szünet nem lehet hosszabb 7 napnál. Max rövidebb, de hosszabb nem. Hagyd azt az egy szemet, és tartsd meg a 7 napos szünetet, aztán a 8. nap kezd el a következõ levelet. Így persze egy nappal korábbra tolódik a szedés. Viszont a szünetben használjatok kiegészítõ védekezést. Én pont azt nem ajánlom, amit az utolsó írt. A nõk nagy részénél nem válik be továbbszedõs módszer, és áttöréses vérzés jelentkezik. Bnõm egyszer szedte tovább így (két levelet szünet nélkül), és az lett az eredménye, hogy egy hónapon keresztül vérzése volt. Orvosom sem javasolja.
Az elsõ nagy hülyeséget mondott sajnos... 28nál kevesebbet nem szabad bevenni! (A 7 napos szünet viszont nem olyan szent, mint amilyennek gondolod). Én mikor ilyen helyzetben voltam, akkor általában szünet nélkül tovább szedtem a következõ levelet, így összesen 55 szemet szedtem be, és utána tartottam szünetet. Aztán késõbb rendszeresítettem egy olyan levelet, amibõl pótolni tudok hiányzó szemeket (pl ilyen esetre, vagy hányás-hasmenés ilyesmik)
MEGHALSZ!
akkor 21. na. fáradt voltam.

27 hetes terhes vagyok második babám várom az elsö császár volt, van e valaki aki rendesen szülte a másodikat? Az baj ha a méhlepény pont a vágáson van?

Legjobb válasz: A barátnõmnek azt mondta a szülésznõ, hogy az elsõ császár után nem végeznek újra császárt. Annyi, hogy nem kaphatott fájáserõsítõket. Így is lett. Simán szülte meg a 3560 g-os kisbabát.

A barátnõmnek azt mondta a szülésznõ, hogy az elsõ császár után nem végeznek újra császárt. Annyi, hogy nem kaphatott fájáserõsítõket. Így is lett. Simán szülte meg a 3560 g-os kisbabát.
Az elsõ császár után is végezhetnek újra császárt ha az anyuka, vagy baba érdeke úgy kívánja, viszont ha minden ok, akkor azon lesznek hogy rendes úton szülj.Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Nagyon szeretnék rendesen szülni ha már az elsõ babával nem jött össze.

Nagy baj, ha 27 hónaposom este lefekvés előtt és reggel ébredés után is megissza a 2, 5 dl tejet?

Sokan írják, hogy inkább vacsorázzon, de napközben nem nagy étk?, neki tejjel kezd?dik a nap és azzal is ér véget. Miért olyan nagy baj ez?

Legjobb válasz: Nem tudom miért nagy baj:)nekem is 27 hónapos a lányom reggel-este 2,5dc kakaó(tejet nem issza)utána fogmosás.Amugy is kell neki ennyi tej szerintem.

Nem tudom miért nagy baj:) nekem is 27 hónapos a lányom reggel-este 2, 5dc kakaó(tejet nem issza)utána fogmosás.Amugy is kell neki ennyi tej szerintem.
dehogy baj, sõt! modjuk az én babám tápszert iszik kakóporral, reggel-este 2, 5 dl-t. 2 éves lesz.
A kérdező hozzászólása: Az enyém már nem fogadta el a tápszert. Reggel este tejet iszik cukor, minden nélkül, viszont a reggelihez még bemegy 1, 5 dl tea vagy kakaó.
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló. Neked mibõl issza a reggeli és esti adagot?
1 vagyok.Cumisüvegböl issza.Napközben már pohárbol iszik, de a reggeli és esti kakaó még cumisüvegböl megy.Nem is akarom leszoktatni, majd ha ugy gondolja ugyis leteszi.:)
23 hós és reggel/este issza a babatejet, cumisüvegbõl. Had igya:) mivel szó szerint semmit nem iszik napközben, szépen megebédel és a délutáni alvás elött kap még 1, 5 dl tehéntejet. Ha ezt nem adom, aznap kb 3-4 korty vizet vagy teát inna. Ennyivel több lötyi megy igy bele. Ha a tejet sem inná meg, bajban lennénk:( ameddig elfogadja, addig itatni fogom.
A lányom 2 éves kora óta lefekvés elõtt még megiszik egy nagy bögre kakaót. Reggel pedig addig fel sem ül az ágyba, amig oda nem adom neki a kakaót. Bögrébõl issza, van hogy szivószállal. Cumisüvegünk 1 éves kora óta nincs.

Az baj ha 27 éves a lány és még nem volt rákszürésen?

Legjobb válasz: Nem baj, de lassan el kellene majd menned, mert ártani biztosan nem árt. Elõször mész, akkor érdemes nõi orvost keresned, mert azért az elviselhetõbb, késõbb viszont lehet, hogy nem lesz már annyira érdekes.

Nem baj, de lassan el kellene majd menned, mert ártani biztosan nem árt. Elõször mész, akkor érdemes nõi orvost keresned, mert azért az elviselhetõbb, késõbb viszont lehet, hogy nem lesz már annyira érdekes.
Kellene mennie. Fiataloknál is gyakori.
Pontosan milyen szûrésen?
Baj. Évente járni kell. Mégis mitõl tartasz?
Egyáltalán nem baj, ne idegesítsd magad. Azt mondják, hogy ha valaki szüz, azért 24 évesen érdemes elmennie az elsõ szûrésre, ha viszont él rendszeres nemi életet, akkor évente, 2 évente kellene egy ellenõrzésre eljárnia.
A kérdező hozzászólása: Megyek is mostmár párom nem hagy békén de tudom igaza van csak egy picit tartok ettõl .
A kérdező hozzászólása: méhnyak
DE milyen testrészre vonatkozóan? Mell, méhnyak, petefészek?
A kérdező hozzászólása: Nõgyógyászati
A kérdező hozzászólása: például hogy mennyire fájdalmas vagy ilyesmi de szeptemberben megyek

27 hetes terhesen mennyire baj ha egy ujjnyira nyitott a külső méhszájam?

Legjobb válasz: Nekem 26 hetesen rövidült meg a külsõ méhszájam, bajnak ez még nem baj mert a belsõ zárva van, de nagyon sokat kell pihenni én el lettem tíltva mindentõl, házimunka, séta, együttlét a férjemmel, de megéri mert a kis drágám még mindíg a pocakban van és már nem kell rá sokat várnunk, pihenj nagyon sokat és nem lesz gond, Boldog babavárást, 35 hetes kismama:)

Nekem 26 hetesen rövidült meg a külsõ méhszájam, bajnak ez még nem baj mert a belsõ zárva van, de nagyon sokat kell pihenni én el lettem tíltva mindentõl, házimunka, séta, együttlét a férjemmel, de megéri mert a kis drágám még mindíg a pocakban van és már nem kell rá sokat várnunk, pihenj nagyon sokat és nem lesz gond, Boldog babavárást, 35 hetes kismama:)
Nyugi, nekem a 20. héttõl van nyitva, azóta szigorú pihenés, nem csak fekvés, de min. mozgás, no séta, és kevés házimunka, sok vízszintes helyzet.Én mondjuk nem keményedek, nem görcsölök, tehát nincs panaszom, de nagyon vigyázok, kelek, fekszek, megtehetem, mert még nincs baba, és sokat segítenek. Pihenés, erre ez a gyógyszer, de nem kell megiedni.
Ja és már 33 hetesek vagyunk azóta.Utolsó voltam.
A kérdező hozzászólása: Hát nekem a pihenés elég nehéz, mivel most kezdünk a lakásfelújításba is! Menni kell a bútorokat rendelni, meg stb.
A kérdező hozzászólása: Ja és már több mint egy hete fel van puhulva is, olyan puha mint a hüvelyem fala!

Miért a pasinak kell udvarolnia a nőnek és nem fordítva? Nagyon nagy baj, ha pasi létemre elvárom hogy a nő udvaroljon nekem? Miért akkor baj ha nő udvarol a pasinak? 27/f

nem értem mi az oka annak hogy a n?nek kell udvarolni és nem fordítva.

Legjobb válasz: hát , neked van faszod nem ? akkor neked kell udvarolni. 25 / F

hát , neked van faszod nem ? akkor neked kell udvarolni. 25 / F
ahogy az utolsó írta. én nem foglalkoznék olyannal ahol nekem kell udvarolnom az a férfi dolga attól lesz férfi.
Ja, és mi szüljünk, mi menstruáljunk, mi végezzük a házimunkát, mi neveljük a gyereket is. nem tudom, de annyit már csak elvárhatunk a pasiktól, h legyenek már annyira tökösek, h õk szedjenek fel minket. Az ilyen töketlen pasik engem nagyon tudnak irritálni, és abszolút nem tartom vonzónak õket.
Manapság a nõk többsége sajna ló[email protected] sem viszonoz. Hol hercegnõt játszanak, hol meg a fejük fáj...
A kérdező hozzászólása: Nem nõies gondolkodású pasi, aki nem meleg!!!!!! :)
Pedig sajonos efele tartunk. Szerintem az ismerkedesben pont az a jo hogy vadaszni kell, hogy tudni kell, hogy becserkeszni. Nehogy mar mindent a nok csinaljanak. Mi vagy te here?
A kérdező hozzászólása: Ok, ha egy nõnek az a férfias viselkedés, hogy udvaroljon neki és akinek udvarolni kell az nem pasi avval nem jövök össze. Akkor viszont fordított esetben, ha egy nõnek volt egyéjszakás kalandja, az számomra nem nõies mert hamar adta magát, így ezzel az erõvel olyan nõvel nem jönnék össze, mert nem nõies
én nem azt mondom h a nõk udvaroljanak, de kezdeményezhetnének õk is idõnként, megtehetnék idõnként õk az elsõ lépést nem csak mindig a pasik. utána már simán udvarolna akármelyik pasi mert tudja, hogy uhh nem fog leégni és nem fogják megint elutasítani. amugy a hiedelemmel ellentétben nem nézik a pasik [email protected] azt a nõt aki kezdeményez. szóval nem azt mondom h mindig a nõk de néha lehetne...
A kérdést több oldalról is meg lehet közelíteni. Egyrészrõl a társadalom és az egyén is azt tartja férfinak, aki képes meghódítani egy nõt. Fordított esetben a nõ egy törtetõ pasivadász képében tûnhet fel, a férfira pedig ráhúzhatják, hogy papucs, látens homokos, vagy egyszerûen csak lusta és van akkora po.ája, hogy elvárja, hogy egy nõ ereszkedjen le olyan alacsonyra, hogy neki udvaroljon. Másrészrõl a természet alakította így. Általában a hím az aki megszerzõ a nõstényt, megvédi, mert õ az erõs, õ dominál a nõstény felett. Ez még mindig imponál a nõknek, a legtöbb nõ még mindig nõnek érzi magát egy határozott férfi közeledésétõl (persze csak ha nem egy utolsó alpári bunkó módon történik), és ez így van jól. Hogy gáz-e? A sztem mindenképpen. De persze nem ismerem a hátteret, így csak általánosságban beszélek. Kivételek mindig vannak.
*Válaszolj
Fordítsuk meg a dolgot, miért a nõnek kell udvarolnia?Vászolj kérlek:D
Ez társadalmi beállítottság kérdése csupán, ezt nevelik bele mindenkibe. Ennyi. Más õsi társadalmaknál, valamint ázsia egyes szegleteiben nem feltétlen van így. Van ahol a nõ választ, és hívja "szobára" a kiszemelt pasit. Ez a szokás. Ezek tanult dolgok, nincs genetikailag kódolva.
Szerintem hozzá tartozik a férfiassághoz..hogy oda mész egy nõhöz és meghódítod, elcsábítod a férfiasságoddal. Miután ez megvan úgy is viszonozza a csajszi.! 19/F
A kérdező hozzászólása: Ez a kérdés, hogy miért a fütyinek kell udvarolni??? mi az oka?? miért baj???
Hát ha eddig téged szedtek fel akkor mi a gond?
A kérdező hozzászólása: Nem, nõies gondolkodású pasi, aki nem meleg!!!!!! :)

27 hetes km vagyok. Már 3-4 napja nem nagyon érzem mozogni, olyan élénken a babámat. Baj lehet? Csak akkor hajlandó kicsit megmozdulni, ha a hasamra teszem a kezemet, napi 3-4 szer.

Legjobb válasz: Szerintem csak alszik, most sokat nõ, fejlõdik és ezért többet is alszik. De ha reagál a kezedre akkor semmi baj. Én ilyenkor mindíg kértem a férjem, hogy beszélgessen vele, arra mindíg felébredt és odabújt ahonnan a hang jött, sõt egyszer-kétszer be is mosott apának :D Lesz még nagyobb mocorgás is majd a harmincon túli hetekben!:) Jó egészséget Nektek!

Szerintem csak alszik, most sokat nõ, fejlõdik és ezért többet is alszik. De ha reagál a kezedre akkor semmi baj. Én ilyenkor mindíg kértem a férjem, hogy beszélgessen vele, arra mindíg felébredt és odabújt ahonnan a hang jött, sõt egyszer-kétszer be is mosott apának :D Lesz még nagyobb mocorgás is majd a harmincon túli hetekben!:) Jó egészséget Nektek!
Én is 27 hetes vagyok, pár napja kevesebbet mozog a baba, bár még így is nagyon aktív. Nem rugdal, hanem inkább feszíti magát meg ilyesmi. Tegnap a védõnõnél nagyon-nagyon aktív volt, nem bírta annak a szarnak a hangját, amivel a szívhangot kereste. :s
A kérdező hozzászólása: Köszi, kicsit megnyugtattál.

Baj, ha már a 27. héten úgy helyezkedik el a baba, hogy a feje már lent van?

Tegnap voltunk 4d uh-on és a doktorn? azt mondta, hogy a baba már nem fog onnan elmozdulni. Ez nem jelenti azt, hogy koraszülött lesz, ugye?

Legjobb válasz: nem. nekem is 28. héten nézték és akkor már befordult. azóta is úgy van és 37 hetes vagyok. ne izgulj, semmi baj nem lesz :)

nem. nekem is 28. héten nézték és akkor már befordult. azóta is úgy van és 37 hetes vagyok. ne izgulj, semmi baj nem lesz :)
nekem is befordult irányba, és ez a jó:-) ettõl nem lesz koraszülött, ha korábban jönne, akkor nem érdekelné h a feje, vagy a lába van-e lefele....
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat! Megnyugtattatok :-DDD
Nekem végig a feje volt lent, minden uhon. És 26 hetesen még azt mondta a doki, hogy még bõven kiforoghat onnan. Ne félj, akárhogy is van, ha úgy marad az sem baj, természetesen ettõl nem lesz koraszülött, ha meg kifordul, akkor ráér még visszafordulni is. De nekem is úgy van azóta is:-)

A 27. és a 29. napon volt egy csepp vér, de semmi több és azóta sem. Mi lehet a baj, ha egyáltalán baj?

Szeptember 25-én abbahagytam a Yadine fog. gát szedését utána megjött 29-én.Majd a következ? rá 41 napra és az azt követ? 43 napra ( ez december 21. volt)és azóta semmi.Csináltam február 2-án ((46. nap)egy tesztet de negatív. Egyébként a 27. és a 29. napon volt egy csepp vér de semmi több és azóta sem.Mit?l van ez?A doki azt mondta azért nem jön meg (Jan 10-én voltam ,) mert fogynom kellene 10 kg és akkor lesz baba.(88kg vagyok és 175 cm )21 éves vagyok és a párommal nagyon szeretnénk a babát.

Legjobb válasz: szia elõször is nyugodj meg szerintem még bekavar a fogamzásgátló hatása a szerevezetedbe szerintem nem lehet probléma hogy egy picit teltebb vagy nekem meg mindig azt mondják hogy azért nem esek teherbe mert olyan vékony vagyok 167/53 na de szerintem ez nem befolyásolja a teherbeesést én a helyedben kikérném egy másik orvos véleményét!üdv

szia elõször is nyugodj meg szerintem még bekavar a fogamzásgátló hatása a szerevezetedbe szerintem nem lehet probléma hogy egy picit teltebb vagy nekem meg mindig azt mondják hogy azért nem esek teherbe mert olyan vékony vagyok 167/53 na de szerintem ez nem befolyásolja a teherbeesést én a helyedben kikérném egy másik orvos véleményét!üdv
én majdenm ugyanígy voltam, és kaptam Norcolutot ami meghozta a mensimet, majd Clostilbegytet(felet 5 napig), ami meg helyrehozza peteérésemet(remélem).én is 22 leszek:) sztem menj drhoz.drukkolok neked:)
Szia, így van, ahogy az elõttem szóló is írta...szerintem is csak a fogigátló kavar be. Sok sikert a babához, drukkolok, hogy mihamarabb sikerüljön :)
Szia mikor én abba hagytam a fogamzásgátlót 2 hónapig még jött aztán egy évig semmi. Voltam dokinál aki azt mondta minden rendben van , ez hormonális probléma, adhat gyógyszert hogy megjöjjön, de az megint csak hormon tabletta. De akkor annyira pattanásos voltam és bördoki is azt mondt hormonális, így adott gyógyszert , egyszer megjött aztán megint semmi. Na egy év után rendesen megjött. Gyorsan el is kezdtem szedni megint a gyógyszert. Azt nem tudom, hogy akkor egyáltalán nem volt pete érésem. amúgy 88 kg nem kevés de azért magas is vagy. annyira kövér nem lehetsz, de ha fogysz 10 kg-t az a terheség alatt nagyon jó lesz hogy nem kell a szivednek, tüd´ödnek még azt a plussz 10 kg-t is cipelni. Amúgy szerintem a súlyodhoz nincs köze a mensidnek, mondjuk a fogantatáshoz lehet.
Szia, én 25 éves vok, 168 cm, és 90 kg. Még nem terhes. 1 hete voltam dokinál, rákszûrésen, ott mondtam, hogy babát szeretnénk. Nyilván látta a doki, hogy túlsúlyos vok, de nem mondta, hogy most akkor le kell fogynom, és kész! sok ismerõsöm esett pl terehrbe ilyen kövéren, és nem volt semmi baj velük. Én aug. végén hagytam abba a gyógyszert, eddig már 4x megjött, arányleg pontosan. Most a következõ mensit NEM várom, remélem baba van / lesz végre! Szerintem neked a tested még nem állt helyre a bogyó kihagyása után. Próbálkozzatok, amikor csak jól esik, és 1x biztos sikerül majd a baba! Drukkolok nektek! :) )))))
A sógornõm 170 cm és 150 kiló és 4 fia van! Szerintem is a fogamzásgátló kavart be. Be fog állni, csak nyugi.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi a választ mindenkinek! Azt szeretném megkérdezni még hogy ha felirja a doki a Clostilbegyt az mennyibe kerül? Köszi aki válaszol!

27 hetesen baj ha sokat fekszem a hátamon?

Ha tvzek vagy csak pihenek mindig háton fekszem, éjjel csak az oldalamon, vagy fél-hason. A baba nem jelezte még hogy különösebb gondja lenne a pózok bármelyikével is. Akkor elvileg nem lehet baja nem?

Legjobb válasz: Nekem mindig jelez a szervezetem, ha sok, elofordul, h haton, elofordul, h jobb oldalon fekves nem jo hosszabb ideig, akkor elszedulok, akkro rogton fordulok. Amig nincs ilyesmi erzesed, szerintem nincs gond. 31 hetes kismami

Nekem mindig jelez a szervezetem, ha sok, elofordul, h haton, elofordul, h jobb oldalon fekves nem jo hosszabb ideig, akkor elszedulok, akkro rogton fordulok. Amig nincs ilyesmi erzesed, szerintem nincs gond. 31 hetes kismami

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!