Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha a (8553 db)

Az baj, ha a ciklusom nem 28 napos, hanem 26? :S

16/L

Legjobb válasz: Nem baj, ha rendszeresen ennyi. Ha egyszer 26, aztán 35, aztán 20, aztán 28, az baj, de az is csak akkor, ha már 1-2 éve menstruálsz és még nem állt be.

Nem baj, ha rendszeresen ennyi. Ha egyszer 26, aztán 35, aztán 20, aztán 28, az baj, de az is csak akkor, ha már 1-2 éve menstruálsz és még nem állt be.
Nem baj. 25-35 nap normális.

Az baj ha a menstruációm 8 napig tart? 7-8. napon már csak barna.

Legjobb válasz: Nem baj.Akkor van baj,ha 10 napnál tovább tart.

Nem baj.Akkor van baj, ha 10 napnál tovább tart.
Nem.
Nem, ez egyáltalán nem baj. Teljesen normális.
10 napig normális.

Lányok az baj ha a pasim mindig a szexet akarja? :S

Legjobb válasz: ha neked baj, akkor baj. ha neked jó, akkor nem baj.

ha neked baj, akkor baj. ha neked jó, akkor nem baj.
Nem baj ha te is élvezed!De ha neked sok akkor mond meg neki, hogy kicsit csökkentsétek az alkalmakat.Ne azért legyél vele, hogy megengeded neki a minden napi szexet hanem azért mert szereted és viszont szeret!Ha kevesebbet szeretnél mond meg neki.És ha ezért otthagy akkor egy bunkó volt!
Ha nem CSAK azt akaraja, és törõdik is veled akkor egyáltalán nem baj. :) Ha viszont másról nem is szól a kapcsolatotok csak a szexrõl, akkor ezért nem árt elgondolkozni ezen egy kicsit...
nembaj, csak néha idegesítõ.
minden pasi ilyen:) fiatalko9rban meg pláne:) van aki jobban van aki kevésbé de ehhez hozzá kell szokni:)
Hát, ha neked baj, akkor nekem adhatod

Baj ha a házi bodza szörpbe nem rakok citromot?

Legjobb válasz: Bajnak nem baj,csak nem lesz az íze olyan jó.

Bajnak nem baj, csak nem lesz az íze olyan jó.
Citrom nélkül nem az igazi, Valójában a citromot héjastól kellene benne érlelni. Ettõl lesz finom, pikáns. Enélkül olyan lesz, mint a márc: túl édes. Idegen anyagot /citromsav, citrompótló/ én nem tennék bele.
Olvass figyelmesen, én nem a cukorról írtam...
nem baj, enis csak lócitromot szoktam
De citrompótlót, vagy citrom savat azért rakjál.
A citromhéj fanyar íze, a citrom valódi leve adja meg a szörp pikantériáját. a citrompótló vagy citromsav a tartósságát segít biztosítani.
Utolsó! A cukor ugyanezt a célt szolgálja /tartósít/ Felesleges még mû dolgot beletenni.
éppen azért mondja mi egyébként citromsavval+borkõsavval tesszük el télire

Baj ha a cicám megszokta puszilni az orromat? Lehet valami bajom tőle?

Engem nem zavar,csak a páromat...2 éves egyiptomi mau cicus.Minden oltást megkapott.

Legjobb válasz: Nekem is ad, olyan cuki, eszembe sem jut, hogy lehet valamilyen bajom!

Nekem is ad, olyan cuki, eszembe sem jut, hogy lehet valamilyen bajom!
Ha nõ vagy és még nem akarsz gyereket vállalni, akkor semmi probléma. Mielõtt azonban gyereket vállalnál, nézz utána a toxoplazmózis nevû betegségnek, ha cicád van. Vérvétellel meg tudják nézni, hogy átestél-e már rajta, mert akkor ellenanyagok vannak a véredben. Ha átestél a fertõzésen már, akkor nincs gond. Ha még nem estél át toxoplazmózison, akkor spéci szabályokat kell életbe léptetned a terhesség alatt, és nincs tovább cicapuszi...
Ha nem férges a cica akkor féreg te sem lehetsz tõle. Viszont a macska szája nem valami tiszta. Nyalogatják magát a seggét, stb. Szóval ilyen szempontból bakteriális fertõzést simán elkaphatsz. Lehet egy jó kis herpeszed tõle vagy ilyesmi.
Ha a cica egészséges, mi bajod lenne?
Emberi értelemben vett puszi, vagy cicapuszi? :) Ha az orrával érinti a te orrodat, az is puszinak számít. Azt lehet én sem hagynám, hogy nyalogassa az arcom, de szerencsére egyik sem szokta. Bár annyira dörgölõznek a fejemhez, hogy utána le kell mosnom magamról a macskaszõrt.
Én puszira ébredek minden reggel! De ha erre nem reagálok, akkor kapok pofont is. :-) Az attól függ, hogy milyen az immunrendszerünk. És ha valaki undort érez, akkor jobb ha nem hagyja, mert az undor is csökkenti az immunrendszer hatékonyságát.
A kérdező hozzászólása: Engem nem zavar.Nekem pofont nem ad, de ha sokáig ébreszt és nem kelek fel a puszik után harapás jön :)
Ez azt jelenti, hogy: úgy szeretlek, majd megeszlek!
A kérdező hozzászólása: Akkor jó!Köszi :)

Baj ha a fiam 7 hónapos elmúlt és még éjszaka fent van 5-6 szor és eszik is egyszer?

Legjobb válasz: Bajnak nem baj, de már aludhatna jobban is.

Bajnak nem baj, de már aludhatna jobban is.
Szerintem nem baj.Minden baba más és föleg ha csak egyszer eszik.Nálunk is ez volt asztán adtam teát vagy a cumit beatam és vissza aludt.Mi is elmultunk 7 honaposok és van mikor jol alszik és van mikor 7 8-szor felkel.Nem lehet tudni a babáknál, sajnos ez van.Majd leszokig meglátod.Én csak reggel 6 fele adok enni.

Ugye nem jelent bajt ha a baba sokat mozog? Reggel és nap közben be-be jelentkezik, de este például másfél órán keresztül szinte meg sem állt. Ilyen aktív még sosem volt.24 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia. Ne aggódj,nincs semmi baj.Az én babám folyamatosan rug-kapált,én sose tudtam megfelyteni mikor pihen,mert gyakorlatilag mindig mozgásban volt,de én nagyon örültem neki, mert igy legalább tudtam,hogy nincs semmi baj.Ne aggódj te sem,de lehetséges,hogy változni fog majd késöbb. boldog babavárást.

Szia. Ne aggódj, nincs semmi baj.Az én babám folyamatosan rug-kapált, én sose tudtam megfelyteni mikor pihen, mert gyakorlatilag mindig mozgásban volt, de én nagyon örültem neki, mert igy legalább tudtam, hogy nincs semmi baj.Ne aggódj te sem, de lehetséges, hogy változni fog majd késöbb. boldog babavárást.
Szia! Néha azért jó viccesek lehetünk , mi, kismamák, kívülrõl nézve! Mindenen aggódunk. :) Én 21 hetes vagyok. Amikor az elején volt hányingerem, azon aggódtam, hogy ugye nem valami vírus miatt van. Amikor meg épp nem volt hányingerem, azon aggódtam, hogy ugye minden rendben a kis bébivel, merthogy nincs hányingerem. Nekem is mocorog már vagy 5 hete a kis bébim. Amikor nem érzem a mocorgását, azon aggódom, hogy vajon rendben van-e. Amikor meg rengeteget rugdal, akkor meg azn aggódom, hogy ugye nem azért mocorog ennyit, mert valami baj van. Szóval: szerintem ne aggódj! (Én is próbálok nem aggódni minden hülyeségen, hanem inkább élvezni, ahogy gömbölyödik a pocakom, és hogy minden kollegám mosolyogva néz rám, ha meglát, és mindig mondanak valami kedveset a kismanónkra.) Egyébként a védõnõ barátnõm azt mondta, hogy ilyenkor még sok helye van. Ezért sokat mocorog. Ezért sokat lehet érezni a motgását. De mivel még sok helye van, ezért a kis mocorgást nem mindig érzed. Amikor meg már nagyobb lesz, és szûk lesz bent a hely, akkor már nem úgy és talán nem is olyan sûrûn mocorog majd, de amikor mocorog, akkor majd rúg rendesen. :) De jó lesz az is! Aggodalommentes babavárást! 21 hetes kismami :)
Ne aggódj, nem baj! Nekem is nagyon aktív a kislányunk, van olyan nap, hogy szinte meg sem áll :) Meg is kérdeztem a dokimat, hogy ez baj-e, az volt a mosolygós válasza, hogy az a jó, ha sokat mozog. 24 hetesen még elég sok helye van, tud bukfencezni, izegni-mozogni, de innentõl kezdve rohamos növekedésnek (hízásnak) indul és egyre kevesebb lesz a helye. A hirtelen rúgásokat felváltják a finomabb furkálások, nyomulások, ilyenkor már csak jobbra-balra tud fordulni. De ez is nagyon jó érzés, sõt! Sokszor kinyomja a fenekét, lábát, csak úgy hullámzik a hasam, van úgy, hogy egész délelõtt vagy délután. 30 hetes vagyok. Boldog, mocorgós napokat, heteket!
Szia, Nekem a picike vasárnap óta rendetlenkedik, majdnem folyamatosan. Anyósom nyugtat, hogy majd pár hét, és belassul, mert nem lesz helye:) (volt olyan nap, amikor maratont úszott a kincsem, faltól falig:) én meg nem aludtam két napig, mert már fájt, és én fáradtam bele:) ) Boldog Pocakosodást:)
szia!Én is igy vagyok vele.Napközben nagyon ritkán mozog de este aztán bepótol mindent:) néha bekeményedik a pocim is, ahogy kinyomja magát:) elsõ babám és nekem minden élmény új.Most vagyok 22hetes:)
Gondolod, hogy az a másfél óra olyan sok??? :) Nekem volt olyan, hogy a kisfiam délután 5 óta éjfélig szinte megállás nélkül adta a mûsort! És eddig úgy néz ki, teljesen egészséges! Nekem is nagyon aktív, nagyon ritka, ha nem mocorog annyit! Ne aggódj! Ha meg nem mocorogna ennyit, akkor meg az lenne a baj! :)

Lehet valami bajom, ha a halakat kézzel tisztitom?

Minden héten egyszer kiszedem ?ket,és akkor a puszta kezemmel pucolom ki az akváriumot sóval.

Legjobb válasz: Nem.Nem lesz semmi bajod.Csak akkor lenne baj ha seb van a kezeden akkor a seben keresztül sokbacit össze tudsz szedni.Ha nincs seb akkor nem baj

Nem.Nem lesz semmi bajod.Csak akkor lenne baj ha seb van a kezeden akkor a seben keresztül sokbacit össze tudsz szedni.Ha nincs seb akkor nem baj
Semmi bajod nem lesz tõle, de az akváriumoddal gond van, ha ilyen sûrün kell tisztítanod (esetleg túlbuzgó vagy). Nekem egy 240 literesem van, havonta részleges vízcsere (kb 1/3), félévente teljes (+ tisztitás), a többi a szûrõk dolga. Jobb lenne visszavenned a tempóból, mert így nem tud beállni a biológiai egyensúly és annak a halaid látják kárát.

Az baj ha a welsh terriernek szürke szálak vannak a hátán?

Az baj ha egy welsh terriernek szürke szálak vannak a hátán:

Legjobb válasz: Miért lenne baj? gondolom szõrszálakra gondolsz. Nem baj. Mibõl gondoltad, hogy baj ?

Miért lenne baj? gondolom szõrszálakra gondolsz. Nem baj. Mibõl gondoltad, hogy baj ?
A kérdező hozzászólása: nem tudtam h a fajtiszta welsh terriernek baj -e ha van benne több.
Ha fehér lenne az se biztos, hogy baj. minden trimmelésnél más lehet a szín, minõség. a sötétebb fekete a kívánatos bírálatnál. Egy Welshes.

Az baj, ha a sárgafülű ékszerteknős egyedül van?

Már olyan sok helyen olvastam, hogy az ékszerteknősöknek kell egy másik társ, mert ha egyedül vannak, akkor nem esznek és szomorúak lesznek. Az én teknősöm 9 éves és idáig semmi jelét nem mutatta, hogy ő most magányos lenne. Remek az étvágya, annyira, hogy ha adok neki egy halat, akkor alig lehet leállítani. Soha nem volt még beteg. És egyáltalán nem tűnik rossz kedvűnek, sőt, hogy ha kiveszem a vizéből, már alig várja, hogy járkálhasson. Akkor most mivan?

Legjobb válasz: Ha 9 évig kibírta akkor szerintem ezután se lesz baj. Ha vennél neki egy párt lehet, hogy nem is szoknák meg egymást és nagyobb baj lenne belõle. (Off: Nekem vörösfülü párom volt és amikor öregségben elpusztult a fiú, akkor mondta az állatorvos hogy nagyon sokat foglalkozzunk a lánnyal, nehogy magányban elpusztuljon. Mindig kivettem amikor haza értem iskolából, el volt kényeztetve, egyszer mégis arra jöttem haza, hogy már nem mozdult meg :( :( )

Ha 9 évig kibírta akkor szerintem ezután se lesz baj. Ha vennél neki egy párt lehet, hogy nem is szoknák meg egymást és nagyobb baj lenne belõle. (Off: Nekem vörösfülü párom volt és amikor öregségben elpusztult a fiú, akkor mondta az állatorvos hogy nagyon sokat foglalkozzunk a lánnyal, nehogy magányban elpusztuljon. Mindig kivettem amikor haza értem iskolából, el volt kényeztetve, egyszer mégis arra jöttem haza, hogy már nem mozdult meg :( :( )
Nem igénylik a párban tartást. Az én vörös fülû ékszerteknõsöm 13 éve él egyedül és semmi gondja, baja (kopp kopp kopp). Egyszer egy fél napra raktam mellé egy kisebb teknõst, érdeklõdést tanúsított iránta, de miután elvettem mellõle élte tovább a maga kis életét. Nem feltétlenül társas lények, persze minden szebb ha több van belõle, de nem feltétel a tartásához.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.:)
az enyém meghalt egyedül TÁRS KELL NEKIIIIII!!!!!!társ társ társsssss

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!