Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha Tri Regolt (5 db)

Én már 7-éve szedek fogamzás gátlót megszakitás nélkül! Lehet -e- ebböl probléma? Gondolok én ara pl:nem lesz -e- baj ha gyereket szeretnék? Tri-Regolt szedek! Milyen időnként kell szüneteltetni és meddig?

Legjobb válasz: Hát a Tri-Regola legrosszab tabi szerintem ami létezik. Válassz valami gyengébbet. Azon,hogy kell-e szüneteltetni, megoszlik a vélemény. EGyesek szerint kell legalább 3 évente 3 hónapot, de a statisztika szerint sokan ilyenkor esnek nem várt módon teherbe. A mai gyenge hormontartalmu tabikkal nem kell szünetet hagyni, mert annyira alacsony a hormontartalma, hogy nem halmozódik, sõt a terhesség elõtt sem kell "ürülni" hagyni a szervezetet, annyira gyengék. De a Tri-Regol igen erõs. Szerintem mindenképp válts valami maibbra.

Hát a Tri-Regola legrosszab tabi szerintem ami létezik. Válassz valami gyengébbet. Azon, hogy kell-e szüneteltetni, megoszlik a vélemény. EGyesek szerint kell legalább 3 évente 3 hónapot, de a statisztika szerint sokan ilyenkor esnek nem várt módon teherbe. A mai gyenge hormontartalmu tabikkal nem kell szünetet hagyni, mert annyira alacsony a hormontartalma, hogy nem halmozódik, sõt a terhesség elõtt sem kell "ürülni" hagyni a szervezetet, annyira gyengék. De a Tri-Regol igen erõs. Szerintem mindenképp válts valami maibbra.
szerintem sem a legjobb én is ezt szedem de váltani akarok. Mondanátok tablettákat, ami jó, ti mit szedtek?
Én kismama vagyok, és rengeteg teherbeesõs kérdésnél látom, hogy nem akar sikerülni a baba ezerhónapja, elõtte meg évekig fogamzásgátlót szedett.Én kevesebb mint 2 évig szedtem, sé az elsõ pillanattól beállt 28 napra a ciklusom, és a másodikban jött a baba.(Mondjuk én Miligestet szedtem.)Barátnõmnek az alacsonyhormontartalmút sem heverte még ki a szervezete, pedig szeptember óta nem szedi.Édesanyám meg a triregol utáni elsõ hónapban babás lett hugival.Szóval nagyon alkati kérdés, de van olyan orvos, aki szerintem nem kellene huzamosabb ideig ilyen hormonális szarokat enni.

A második levél tri regolt szedem. Ha 2-3 órás különbséggel veszem be, az mekkora baj?

Pl: hétf?n 19:30-kor vettem be, kedden 16:00-kor, szerdán 22:00-kor, és így tovább. 2-3 óra a 19:30-hoz képest.

Legjobb válasz: Hát elég nagy butaságot írt a második hozzászóló! Tudtommal minegyik tablettánál úgy van, hogy 12 órán belül még bevehetõ, de ha a 12 órát meghaladja, akkor a mensiig védekezni kell más módszerrel is! És kedves kérdést feltevõ: Az, hogy így össze vissza szeded, annyival jár, hogy nem fog mindig ugyanakkor megjönni, tehát lehet hogy 1 vagy 2 nappal késõbb mint szokott!

Hát elég nagy butaságot írt a második hozzászóló! Tudtommal minegyik tablettánál úgy van, hogy 12 órán belül még bevehetõ, de ha a 12 órát meghaladja, akkor a mensiig védekezni kell más módszerrel is! És kedves kérdést feltevõ: Az, hogy így össze vissza szeded, annyival jár, hogy nem fog mindig ugyanakkor megjönni, tehát lehet hogy 1 vagy 2 nappal késõbb mint szokott!
Szia! Szerintem semmi bajod nem lesz, mert a tájákoztató szerint 36 órán belül kell bevenni a következõ bogyót, így a néhány órás késés szerintem még belefér. Én mindig este vettem be, de volt, hogy elfelejtettem és csak reggel vettem be és minden rendben volt. Ha 36 óránál több ídõ telik el a bogyók bevétele között, akkor mensesed lesz.
hát az még értheto, hogy késobb veszed be, mert elfelejted, de miért veszed be hamarabb? Ezt nem értem. Sztem állitsd be a mobilodra, hogy minden nap figyelmeztessen 19.30kor.Mert mégiscsak jobb ha mindig ugyanabban az idopontban szeded be. Ha néha-néha elfelejted az nem baj, de ha ennyire szétcsuszva szeded az már okozhat gondokat, pl. nem megfelelo védelmet.
az elottem hozzászolo még nagyobb hulyeséget irt mert nem jo a szervezetnek ha így szeded. egyszeruen muszaj beállnia egy pontos idopontra a fogamzásgátlonak, nem csak annak érdekében, hogy megfelelo védelmet nyujtson, hanem az egész szervezetedben végbemeno változások miatt. Valyon miért mondják az orvosok, hogy egy idopontban szedd...hmmm...jokedvukbol biztosan! Ha ennyire tapasztalatlanok vagytok, akkor ne válaszoljatok inkább. és pontosan...itt-ott megengedheto egy kis csuszas, de ennyire szabálytalanul egyáltalán nem!
Mivel már válaszoltak a kérdésedre, csak egyet szeretnék írni. Ha teheted, cseréld le a Tri Regolt. Nagyon régi tabletta, már abszolút nem korszerû. Vannak ennél sokkal jobb, enyhébb, alacsonyabb hormontartalmú fogamzásgátlók. (Az én nõgyógyászom 8 éve mondta, hogy felejtsem el ezt a tablettát.)

Ha mensi első napjátol szedem a tri regol és a 17. tabletta bevétele után védekezés nélkül szeretkeztem baj?

Legjobb válasz: Basszus hányszor kérdezed már meg? Te normális vagy? Vagy szórakozol?

Basszus hányszor kérdezed már meg? Te normális vagy? Vagy szórakozol?
A kérdező hozzászólása: Normális vagyok. Biztosat akarok tudni.
Gratulálok a picihez!
Szia! Nem vagy terhes :) 17 nap bõven elegendõ volt ahhoz, hogy kifejtse a hatását a fogamzásgátlód. A Tri Regol egy egyébként is régi és bevált gyógyszer, igaz magas a hormontartalma, de védekezés tekintetében kifogástalan. Én ajánlanék egy alacsonyabb hormontartalmú tablettát, éljünk a korszerûséggel. Nem kell aggódnod, nem leszel terhes :) :) Ha lett volna peteérésed abban a hónapban, az akkorsem akkor lett volna :)
de bazeg. 3szor kaptál már választ a kérdésedre. hívd fel inkább a nõgyógyászod, vagy mondok jobbat, legközelebb kérdezd meg a dokid, mielõtt hazamennél. sztem ezegy annyira alap dolog. nekem amúgy 2 hetet mondott....lehet jobban jártál volna ha orvostól kérdezed.
a korszerûbb tablettáknál, ahogy itt olvasgatok, sokkal több mellékhatás lép fel mint a tri-regolnál. réginek régi, de a hormontartalma nem sokkal magasabb, csak más eloszlásban szerepel. az egyik fázisban magasabb, a másikban meg alacsonyabb. megoszlik.
Ha biztosra akarsz menni akkor inkább az orvososdat kérdezd, minthogy állandóan felteszed a kérdést! Vagy bennünk jobban bízol, mint egy orvosba? :D

Baj, ha a Tri Regolt egyik nap 18:15 és 18:30 közt veszem be valamikor mindig? Számít az a 15 perc?

Legjobb válasz: nem nem számít,még pár óra se számít.ne aggódj

nem nem számít, még pár óra se számít.ne aggódj
Nem számít!
+/- 12 óra a kritikus határ.

Ma szedem be a 13. tablettát a Tri Regol fogamzásgátlóból! Mensi első napján kezdtem el! Lehet baj ha ma már nem védekezünk?

Legjobb válasz: Nem, mert már a 7. naptól védett vagy! Nem kell aggódnod, szexelhettek bátran! :)

Nem, mert már a 7. naptól védett vagy! Nem kell aggódnod, szexelhettek bátran! :)
Igen , így van, nyugodtan:-)Védett vagy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!