Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha 7 hónapos fiam még (2 db)

Baj, ha a 7 hónapos fiam még nem tud ülni?

26-án lesz 7 hónapos, próbálam ülve letenni, de csak pár másodpercig tartja meg magát a kezére támaszkodva, aztán el?re bukik. Nem is akarom ezt er?ltetni, mert gondolom árt a gerincének. Viszont már két hete kúszik, nagyon gyorsan, valahogy nem f?ti a vágy, hogy egyhelyben legyen :)

Legjobb válasz: Ha kúszik, szerintem egyáltalán nem baj. Kitámasztani állítólag tényleg nem jó, amig magától nem ül. Ne aggódj!:)

Ha kúszik, szerintem egyáltalán nem baj. Kitámasztani állítólag tényleg nem jó, amig magától nem ül. Ne aggódj!:)
Nekem a lányom 7 hós, de õ sem tud még ülni rendesen.De elég picit támaszkodnia, vagy ha etetõszékbe rakom ott megtámasztja a tálca és ugy jó.A lányom még kuszni sem tud, de állítolag ez normális
Dehogy baj! Az lehet, hogy sok anyukától hallod, hogy "6 hónaposan ült" vagy korábban, de az általános az, hogy a babák 9 hónapos korukra tudnak egyedül felülni. De ez is változó lehet, van, aki hamarabb, van, aki kicsit késõbb. Szóval nyugi, nem baj!
A lányom 7 hónaposan ült fel a fiam most 8 és még semmi. Ne izgulj még van idejük :)

Baj ha a fiam 7 hónapos elmúlt és még éjszaka fent van 5-6 szor és eszik is egyszer?

Legjobb válasz: Bajnak nem baj, de már aludhatna jobban is.

Bajnak nem baj, de már aludhatna jobban is.
Szerintem nem baj.Minden baba más és föleg ha csak egyszer eszik.Nálunk is ez volt asztán adtam teát vagy a cumit beatam és vissza aludt.Mi is elmultunk 7 honaposok és van mikor jol alszik és van mikor 7 8-szor felkel.Nem lehet tudni a babáknál, sajnos ez van.Majd leszokig meglátod.Én csak reggel 6 fele adok enni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!