Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha 7 hónapos fiam (4 db)

Baj, ha a 7 hónapos fiam még nem tud ülni?

26-án lesz 7 hónapos, próbálam ülve letenni, de csak pár másodpercig tartja meg magát a kezére támaszkodva, aztán el?re bukik. Nem is akarom ezt er?ltetni, mert gondolom árt a gerincének. Viszont már két hete kúszik, nagyon gyorsan, valahogy nem f?ti a vágy, hogy egyhelyben legyen :)

Legjobb válasz: Ha kúszik, szerintem egyáltalán nem baj. Kitámasztani állítólag tényleg nem jó, amig magától nem ül. Ne aggódj!:)

Ha kúszik, szerintem egyáltalán nem baj. Kitámasztani állítólag tényleg nem jó, amig magától nem ül. Ne aggódj!:)
Nekem a lányom 7 hós, de õ sem tud még ülni rendesen.De elég picit támaszkodnia, vagy ha etetõszékbe rakom ott megtámasztja a tálca és ugy jó.A lányom még kuszni sem tud, de állítolag ez normális
Dehogy baj! Az lehet, hogy sok anyukától hallod, hogy "6 hónaposan ült" vagy korábban, de az általános az, hogy a babák 9 hónapos korukra tudnak egyedül felülni. De ez is változó lehet, van, aki hamarabb, van, aki kicsit késõbb. Szóval nyugi, nem baj!
A lányom 7 hónaposan ült fel a fiam most 8 és még semmi. Ne izgulj még van idejük :)

Szerintetek baj, ha krémtúrót már 7, 5 hónaposan kóstoltattam a fiammal, de egy egészet csak 8, 5 hósan adtam oda neki?

Arra lennék kíváncsi,hogy volt már más is, aki hasonlóképpen csinálta? 1 egészet 1 hónap után evett meg, de hetente csak 1szer.

Legjobb válasz: Sem hinném, hogy ártottál a fiadnak. Mi kb. 1,5 éves koráig úgy csináltuk, hogy sima túrót vagy túrókrémet kevertünk össze gyümölcspürével. Én a krémtúróknál, joghurtoknál azért figyelek arra, hogy ne legyen tele cukorral. De a heti 1 krémtúróból származó cukormennyiség még nem halálos, ne aggódj. 7-8 hósan pedig a savanyított tejtermék már nyugodtan mehet.

Sem hinném, hogy ártottál a fiadnak. Mi kb. 1, 5 éves koráig úgy csináltuk, hogy sima túrót vagy túrókrémet kevertünk össze gyümölcspürével. Én a krémtúróknál, joghurtoknál azért figyelek arra, hogy ne legyen tele cukorral. De a heti 1 krémtúróból származó cukormennyiség még nem halálos, ne aggódj. 7-8 hósan pedig a savanyított tejtermék már nyugodtan mehet.
Mia krémtúró szerintem -még ha jönnek is a piros kezek- nem egy 7-8 hónaposnak való! Összetevõket nézted? Ha már bolti akkor a nádudvari jobb, az is brutál édes.. Egyébként a s.nõm is a miával kezdte bevezetni a túrót, 1, 5-2 éves korára 80%-ban a kicsi a pöttyös, és tiszta tej és méz finomságokon élt. Szóval hajrá!
Én 7hós korától adtam neki és kezdettõl 1 dobozzal, majdnem minden nap, mert nem tudtuk a tejalapot máshogyan megoldani.7, 5hós korától kapta a joghurtot is.Amióta már majdnem mindent ehet, nem kap mû dolgokat nagyon.Tehát krémtúrót sem.Hanem rendes túrót gyümivel pl.
Én se adnék neki ilyen agyoncukrozott, adalékos vackokat míg ilyen pici. Keverj össze túrót gyümölccsel, sokkal finomabb.
Én nem adnék ilyet a gyereknek, olvasd el az összetevõit.Vegyél inkább valódi túrót, mézet és gyümit és azt keverd össze, így fejlõdik is tõle, nem cukorfüggõségben fog szenvdeni.
A kérdező hozzászólása: Mézet tuti nem adnék még neki.Én is allergiás vagyok a mézre.De nem fogok adni neki egyenlõre krémtúrót sem.Nem az összetétele miatt, hanem más miatt.Köszi

Baj ha a fiam 7 hónapos elmúlt és még éjszaka fent van 5-6 szor és eszik is egyszer?

Legjobb válasz: Bajnak nem baj, de már aludhatna jobban is.

Bajnak nem baj, de már aludhatna jobban is.
Szerintem nem baj.Minden baba más és föleg ha csak egyszer eszik.Nálunk is ez volt asztán adtam teát vagy a cumit beatam és vissza aludt.Mi is elmultunk 7 honaposok és van mikor jol alszik és van mikor 7 8-szor felkel.Nem lehet tudni a babáknál, sajnos ez van.Majd leszokig meglátod.Én csak reggel 6 fele adok enni.


7 hónapos a fiam, hétfő óta ha leteszem az a baj, ha kézben van, lemenne, nyűgös, sokat sír, mit csináljak?

Evésnél is elkezd normálisan enni, aztán hirtelen üvölt, majd normálisan folytatja. Most jött ki két foga, attól nem lehet. Mi lehet? Mit tegyek?

Legjobb válasz: úr Istan.ezt mintha szó szerint én írtam volna.tegnap töltötte a 7hót.szintén 2fog.de csak mától ilyen nyûg.120 ml tápit alig birtam reggel belediktálni,tizórait vévig sirta 80gr körte ment csak le.egész nap mászna az ölembe.ja és az éjszakát egyszer sem aludta még végig.én is varom az ötleteket

úr Istan.ezt mintha szó szerint én írtam volna.tegnap töltötte a 7hót.szintén 2fog.de csak mától ilyen nyûg.120 ml tápit alig birtam reggel belediktálni, tizórait vévig sirta 80gr körte ment csak le.egész nap mászna az ölembe.ja és az éjszakát egyszer sem aludta még végig.én is varom az ötleteket
A kérdező hozzászólása: Hát az éjszakát még mi sem aludtuk át, minimum 2x kel. LEhet hogy az idõjárás zavarja õket ennyire?
Lehet, hogy szeparációs szorongás, furcsa neki a 2 új fog, idõjárás... Türelem, és dédelgesd, nálunk is vannak ilyen idõszakok, azután elmúlnak... (8 hós)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!