Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha 7 (236 db)

Baj, ha 7 hónaposom cumifüggő lett?

Eddig nem cumizott, 2 hete szokott rá, mert kijött az alsó 2 foga és csak a h?tött cumit fogadta el. Akkor megnyugodott. De már egész nap a szájában lóg, nem csak elalváshoz kell neki. A fogak terén most nyugi van, de a cumi már megszokás lett.

Legjobb válasz: Már miért lenne baj? Kérdezd meg anyukásat, hogy te pl cumiztál e? Már leszoktál, nem? Ne törõdj azzal mások mit mondanak. Mert itt fogsz kapni hideget, meleget. Most cumifüggõ, lehet 1 évesen már újra az alváshoz kell. hidd el semmi hátránya nem lesz attól, hogy 7 hónaposan a szájában lóg a cumi. Csak most felkapott dolog másokat leszólni ezért és azért.... Ha jó neki, hát cumizzon!

Már miért lenne baj? Kérdezd meg anyukásat, hogy te pl cumiztál e? Már leszoktál, nem? Ne törõdj azzal mások mit mondanak. Mert itt fogsz kapni hideget, meleget. Most cumifüggõ, lehet 1 évesen már újra az alváshoz kell. hidd el semmi hátránya nem lesz attól, hogy 7 hónaposan a szájában lóg a cumi. Csak most felkapott dolog másokat leszólni ezért és azért.... Ha jó neki, hát cumizzon!
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) ) Bár úgy látszik elkerülnek a hideg-meleg zuhanyosok :) ) Lehet nekem azért furi, mert nem gondoltam volna, hogy már fog egyáltalán cumizni. Én is nagy cumis voltam anya szerint de csak elalváshoz. Ahhoz értem is... De egész nap eltakarja az édes pofiját azzal a fránya cumival :) )

Baj ha 7 hónaposom még mindig egyes cumival eszi a tápszert? Avent cumisüveg

Legjobb válasz: Bajnak nem baj, ha van türelme(d) hozzá. Ez olyan, mintha te kiskanállal szednéd a levest a fazékból.

Bajnak nem baj, ha van türelme(d) hozzá. Ez olyan, mintha te kiskanállal szednéd a levest a fazékból.
És nem is igényli a nagyobb lyukat? Nem fárad el?? A kislányomnál 6 hetesen kellett 2-es lyukúra váltani, mert elfáradt evés közben, és a felénél bealudt...
Nekem is 7 hónapos múlt a kisfiam, kb. 1 hete eszi a tápszert 3-as cumival, eddig 2-sel ette, de a vizet 1-sel. Szerintem ebben semmi nincs.
Miért lenne baj? Ha jó ez így neki... Én egyébként mindig onnan vettem észre, hogy kicsi a cumi mérete, hogy többet kellett szívnia, mire egyet nyelt. 2 szívás 1 nyelés a normál kisfiamnál, ha ennél többet, 3-4-et kellett már beleszívnia a cumira, mindig cseréltem nagyobb cumifejre.

Nagy baj, ha 7 nap helyett 8 nap szünet lesz a 2 levél között?

Hosszú történet, annyi a lényege, hogy nem nálam van a gyógyszer, ma este kellene elkezdenem a 10. levelet, de nem biztos, hogy ma este megkapom. Eddig mindig pontosan szedtem, gond lehet ebb?l az egy nap csúszásból? Vagy inkább hagyjak ki egy teljes hónapot?

Legjobb válasz: de igenis gond lesz, nem véletlenül 7 nap szünet van közte és nem 8. sérül a védelem, legalább egy hétig kiegészítõ védekezés kell és ha az elmúlt egy hétben szexeltetek, akkor teherbe eshetsz, mert maradhatott benned élõ spermium. de amúgy fogod és neten rákeresel a gyógyszered használati utasítására és megnézed hogy mi van ha kihagysz egy szemet, mert ez fog történni, kihagyod az elsõt.

de igenis gond lesz, nem véletlenül 7 nap szünet van közte és nem 8. sérül a védelem, legalább egy hétig kiegészítõ védekezés kell és ha az elmúlt egy hétben szexeltetek, akkor teherbe eshetsz, mert maradhatott benned élõ spermium. de amúgy fogod és neten rákeresel a gyógyszered használati utasítására és megnézed hogy mi van ha kihagysz egy szemet, mert ez fog történni, kihagyod az elsõt.
utolsó te mirõl beszélsz?
Nem. Nem lesz belõle semmi gond. Nekem volt olyan, hogy egy este kihagytam, elfelejtettem a gyógyszert. De azért több napot ne késs vele, és ne hagyj ki, mert abból baj lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! A barátom váltotta ki a gyógyszert, és tegnap csúnyán összekaptunk. Nem biztos, hogy ma csak azért eljön hozzám, hogy elhozza a gyógyszert. De nem szeretnék vele késni egy napot sem.
Nekem nem volt vele gondom. De menj el a barátodhoz, és mondd meg, hogy csak a gyógyszeredért mentél. Aztán lehet, hogy még közben sikerül is megbeszélnetek mindent, és kibékültök közben! :)
Nem baj. Nem mindenkinek egyforma a ciklus hossza. Nekem például átlag 29-30 nap szokott lenni, így 8-9 nap marad ki.
tegnap 17:16 A legprecízebb válasz :)


Baj ha 7 hónapos kislányom este meg reggel még tápot kap, meg ha fáradt és nem akar rendesen enni a főziből v tejpépből akkor kipótolom tápszerrel?

Mert sokzsor már annyira fáradt h nincs türelme enni,de a tápszert megissza-ez nem olyan s?r?n fordul el?:)

Legjobb válasz: egyáltalán nem baj! nekem a doki azt tanácsolta, hogy napi kétszer maradjon meg a tápszer 8 hós koráig. akkor ha nagyon nem kéri már, akkor elhagyhatjuk neki, illetve, ha jól fejlõdik. mi hamarosan 8 hósak leszünk. reggel szigorúan tápszer, este általában tejpépet adok neki. mostanában nem eszik fényesen, mert bújik a foga, így éjszakais kel enni, ilyenkor tápszert kap. délelõtt egy kis gyümi, délben fõzi, délután megint gyümi, este tejpép.

egyáltalán nem baj! nekem a doki azt tanácsolta, hogy napi kétszer maradjon meg a tápszer 8 hós koráig. akkor ha nagyon nem kéri már, akkor elhagyhatjuk neki, illetve, ha jól fejlõdik. mi hamarosan 8 hósak leszünk. reggel szigorúan tápszer, este általában tejpépet adok neki. mostanában nem eszik fényesen, mert bújik a foga, így éjszakais kel enni, ilyenkor tápszert kap. délelõtt egy kis gyümi, délben fõzi, délután megint gyümi, este tejpép.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!akkor ok.....és az sem baj h néha ki kel pótolnom a fõzijét tápszerrel? Reggel este tápszer, tjzórai gyümi, ebéd fõzi, uszira meg sinlac v tejpépet kap!Este is adnék tejpépet csak addigra anniyra fáradt h fürcsi és már evés közben alukál!Meg attól is tartok h mi van ha nem lesz elég neki a tejpép, tehát nem lakik jól és akkor éjjel is megébred!
Szerintem nem baj, mert több helyen is azt olvastam, hogy 1 éves koráig 500 ml körüli tápszert kell kapnia a babának, mert sok vitamint abból tud "beszerezni".
nem próbáltad este a tejpépet üvegbõl adni neki? én úgy szoktam, mert ha este tápszert kap, éjjel ébred. a tejpépet kicsit több vizzel csinálom, így az aventes cumisüvegen átfolyik simán, abból szoktam megitatni, mert sokszor mi is úgy járunk, hogy szinte elalszik már közben, így viszont megissza félálomban is a teljes adagot. Fõzit én néha be is szoktam sûríteni tápszerrel, fõleg mikor rosszabb evõ volt. így próbáltam kicselezni. keveset evett, de azért táplálóbb volt neki, mint mondjuk egy sima krumplifõzelék.
A kérdező hozzászólása: Ezer köszönet a válaszokért, és lehet h meg fogom próbálni cumiból adni neki a tejpépet, meglátjuk:)

Baj, ha 7 hetes babámat 5 nappal nagyobbnak mérték az uh-n?

Ma vagyok 7+6, a doki szerint 8+3 már, ami nem zavarna, ha nem tudnám, hogy pontosan mikor volt az ovum. Ovutesztet használtam, így nagyon csodálkozom, hogy 5 nappal nagyobbnak mérte, hiszen 5 nappal korábban tuti nem volt ovum. Vagy csak egyszerûen ennyivel nagyobb, mint az átlag? De úgy tudtam a 12. hétig kb. egyformán fejlõdnek. Rem. nem lesz gond vele. Járt vki így, hogy tudtad mikor fogant, a gép szerint mégis korábban?

Legjobb válasz: Azt a 2 kis x-et, amik között a méretet mérik, az orvos teszi oda. Mivel itt milliméterekrõl van szó, egy picit arréb teszi és máris napokban mérhetõ különbséget kapsz. Ha nagyobb is egy picit, nem baj. Lehet hogy késõbb átlagos lesz, vagy végig nagyobb marad... Minden baba más.

Azt a 2 kis x-et, amik között a méretet mérik, az orvos teszi oda. Mivel itt milliméterekrõl van szó, egy picit arréb teszi és máris napokban mérhetõ különbséget kapsz. Ha nagyobb is egy picit, nem baj. Lehet hogy késõbb átlagos lesz, vagy végig nagyobb marad... Minden baba más.
Amíg nem méricskélték a magzatokat mindenféle átlagokhoz hasonlítva, a babák szépen megszülettek akkor, amikor eljött az idejük. És nem ugyanakkora méretûek, meg súlyúak voltak.Jó dolog az UH, de szerintem csak arra kellene használni, hogy a bajokat kiszûrjék.
7 hetesen még könnyen tologatnak pár napot elõre vagy hátra. Ahogy fentebb írták is, 1-1 mm-t könnyen elmérnek az egérrel. Nehéz hajszálpontosan lemérni a babát. Ebbõl is adódik több nap diffi. Szüléskor is lehet akár +/- 2 hét diffi. Ezen ne rágódj!
2013.09.04-én voltam elõször dokinál, aki méret alapján azt mondta, hogy 5hét3napos (~7-8hetesnek kellett volna lennem. 2013.09.25-én (tehát 3héttel késõbb) én azt gondoltam 8hét3napos, de méret alapján csak 7hét5napos volt. 2013.10.30-án számításaim alapján 12hét5naposnak kellett volna lennie, de a doki szerint 12hét6napos volt. Jah igen a kiskönyvemben szülési dátumnak 3db!!! dátum van beírva... 1. 2014.04.29. 2. 2014.05.04. 3. 2014.05.08. Szóval kiváncsi leszek....
Lienah, #3 vagyok, én is akorül szülök, de nekem meg elõrefelé jönnek a dátumok: 1: 2014. 05. 08. 2: 2014. 05. 03. 3: 2014. 04. 28.
3-as válaszoló: Dejó, akkor "egy idõben" fogunk szülni:) Azért kiváncsi leszek, hogy hogy alakul... Jól sejtem, hogy neked is most kell visszamenni UH + AFP-re? Megírnád hogy hogy "alakult megint" a dátum?:) Amúgy a 13. hetes UH-n úgy szétdobta magát hogy "kivehetõen" (99%) kisfiúnak látszott:) Nálatok?
#3 vagyok! A 12. hetin nem látszott a baba "érdemi része" :) De pénteken voltam a dokinál, és kislány. :) Az idõpontot nem változtatta meg hihetetlen módon. :) Te mikor mész legközelebb? Úgy látszik jövõre a babáink maguk lesznek a mi anyák napi ajándékaink. :) (Ha gondolod írj priviben, hogy ne offoljuk szét szegény kérdezõ kérdését:) )
Igen, igen, bocsi kedves kérdezõ:( 3-as válaszoló: Írtam privátot:)

Baj, ha 7 hónapos babám nem áll és nem hallgat a nevére?

Rengeteg helyen olvasom, h 6 hónapos babák állnak. Az én babám csak forog, nagyon kicsit kúszik. Még ülni sem tud egyedül csak pár másodperig.

Legjobb válasz: Minden baba más. Nem baj, majd szépen alakul. Lehet õ késõbb érik. De ettõl még ugyanolyan egészséges mint az a baba aki 6 hónaposan áll.

Minden baba más. Nem baj, majd szépen alakul. Lehet õ késõbb érik. De ettõl még ugyanolyan egészséges mint az a baba aki 6 hónaposan áll.
Az én babám is 7 hónapos, ül 20-30 percet is, de nem önállóan ül fel, én teszem le úgy az ágyra v. a szõnyegére. Állni úgy áll, hogy például ülésbõl felhúzza magát / kapaszkodik a kezembe / és pár másodpercig megtartja magát. Vagy, ha leteszem a földre, mintha sétáltatnám, akkor csak a biztonság kedvéért van a hónalja alatt a kezem, mert magát tartja egy rövid ideig. De ez nem azt jelenti, hogy áll ill. nem azt, hogy önállóan ül. Szerintem állásról akkor beszélünk, ha kiságyba, járókába, szekrénybe kapaszkodva magától feláll, önálló ülésrõl pedig akkor, ha saját maga képes feltolni magát, hogy egyedül üljön. Bár lehet, hogy én vagyok fogalomzavarban. Nem vagytok lemaradva semmirõl, 8-9 hónapos kor körül "elvárás" az önálló ülés, késõbb az állás, járás. Viszont arra, hogy nem hallgat a nevére érdemes rákérdezni a védõnõnél.
Az én kisfiam hétfõn lesz 7 hónapos.Nem áll, nem ül még egyedül, csak kúszik, forog:) )Szerintem ez tök normális így!Nyugodj meg a te babád teljesen normálisan fejlõdik!
Az én fiam biztonsággal ülni csak 8 hónaposan tudott. Állni is kb. egy-két héttel utána kezdett. Addig csak kúszott, aztán mászott. A nevére is olyan 9 hónaposan kezdett mindig reagálni. Elõtte nem nagyon, mert olyan elmélyülten figyelt, hogy sokszor meg se hallotta. De 9 hónaposan a nevén kívül már értette, hogy anya, mami, nemszabad :) ) Ne ilyedj meg, hogy még nem csinál annyi mindent. 6 hónaposan csak nagyon kevés baba tud állni, nem az az átlag. Mint ahogy sokat lehet hallani 4 kiló körüli babákról, mégsem az az átlag, pedig normális dolog.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Szerintem az is számít, h 9 és fél kiló a babám.

Nagy baj ha 7 hetes terhesen kisebb a petezsák mint kellene lennie? Viszont a baba teljesen normális méretű és szívműködés is van már. Mi van ha nem nő a petezsák? Terhes vitamint szedhetek vagy ki kell kérni az orvos véleményét?

Legjobb válasz: Orvosod mondta, hogy kisebb, mint kellene? Szerintem nincs gond, ha minden rendben van. Terhesvitamint pedig természetesen szedhetsz, hiszen azért terhesvitamin... :) Nem kell kikérned az orvos véleményét emiatt. Ha érdekel, az elevit jó, csak hányingert okoz, ha éhgyomorra veszed be.

Orvosod mondta, hogy kisebb, mint kellene? Szerintem nincs gond, ha minden rendben van. Terhesvitamint pedig természetesen szedhetsz, hiszen azért terhesvitamin... :) Nem kell kikérned az orvos véleményét emiatt. Ha érdekel, az elevit jó, csak hányingert okoz, ha éhgyomorra veszed be.
A kérdező hozzászólása: Elment a babám mert a petezsák kisebb volt és nem is nõtt tovább :(

Az nagy baj, ha 7 hónapos kisbabám még nem csinálja meg, amit "kéne"?

Most múlt kisfiam pár napja 7 hónapos és 10 kg. A napokban volt itt a véd?n? és azt mondta, hogy hiányolja, hogy nem emeli ki a mellkasát, tehát nem támasztja meg magát nem könyökölve a tenyerén és hogy nem kúszik túlzottan, csak forogva közlekedik. Azt mondta, hogy 1 hónapot még tud várni, de aztán csinálni kell vmit. Addig meg "talicskáztassam"-javasolta. És még nem használ mgh-kat sem, így pl. én még nem hallottam a pá, lá, di, ba, stb. hangokat, amiket megintcsak ilyenkor "kéne" gyakorolni. Pedig figyeli a számat, ha beszélek hozzá és rám koncentrál. Totál beparáztattam magam, mert nem egy beteg gyerek, akivel gyógytornára kéne járnom emiatt, teszem azt. :(

Legjobb válasz: Ja és még nem tud felõlni sem, csak féloldalasan könyököl és úgy tûnik, mintha majd ebbõl fejlesztené tovább a dolgot. Viszont ha leültetem, amit imád, akkor akár 20-30 perceket is eljátszik így magában.

A kérdező hozzászólása: Ja és még nem tud felõlni sem, csak féloldalasan könyököl és úgy tûnik, mintha majd ebbõl fejlesztené tovább a dolgot. Viszont ha leültetem, amit imád, akkor akár 20-30 perceket is eljátszik így magában.
Szia! Fiam is csak gurulva közlekedett nyolc hónapos koráig.Akkor kezdett kúszni.Én elvittem neurológushoz, aki sajna megnyugtatott minden kontrollon, hogy rendben van minden.Sajnos hallgattam rá, nem kerestem egy magán gyógytornászt.Aztán amikor 10 hónapos elmúlt, és még nem állt négykézlábra, nem ült fel, nem mászott, akkor küldött el gyógytornára.Így mindent 2-3 hónappal késõbb csinált, mint kellett volna.Kiderült, hogy hypotón.11 hónapos volt, amikor elkezdtük a tornát, mert csak akkor lett idõpont, de én kerestem magán gyógytornászt közben, aki heti kétszer jött, egyszer én vittem.Így két hét alatt négykézlábra állt, felült, mászott, kapaszkodva lépegetett.A felállás már megvolt hamarabb.Én azt javaslom, hogy vidd el orvoshoz, nehogy úgy járj, mint mi.Ja, és 15 hónapos volt, amikor kapaszkodás nélkül fel tudott állni, és elindult.Most már 16, 5 hónapos, már csak ritkán mászik, most már olyan kis önálló lett, hogy az utcán a hóban, jeges úton is közli, hogy nem, ha meg akarom fogni a kezét.Bocs, hogy hosszú lett.
Én a kérdésedtõl paráztam be! 6, 5 hónapos a fiam, nem kúszik, nem mászik, nem forog, csak hátról hasra. Ezeket a hangokat sem gyakorolja még.... Eddig még senki nem paráztatott be, pedig járunk neurológiára is.
én azért aggódnék, vagy legalábbis gondolkodnék a dolgon. minél hamarabb viszed orvoshoz, annál jobb. enyém 7 hónaposan már régen mászott, felállt. mondjuk a babád súlya elég nagy, ez mitõl lehet? lehet, hogy ez a gond.
Az én babám is lustább az átlagnál, és én sose hagytam magam beparáztatni. Sokszor túlzásba esnek szerintem a védõnõk. Pl. fiam 11, 5 hónapos, és most hétfõn állt fel elõször. A mi védõnõnk szerint nincs lemaradva egyáltalán. 9, 5 hónaposan kezdett mászni, kúszni elõtte se nagyon kúszott. Ülni meg csak támaszkodva tudott. Barátnõm kisfiát 5, 5 hónaposan neurológushoz irányította a védõnõjük, mert nem mászik!!! még a gyerek. Normális szerinted? 5, 5 hónaposan nem mászik, és már neurológushoz kell vinni??? Ha õ lenne a mi védõnõnk, az én fiamat már régen minimum Dr. House-al vizsgáltatta volna, amiért ilyen késõn indult meg. Mostmár szépen ül, egyre stabilabban és bátrabban áll. Mászásban pedig utolérhetetlen! :)
az én kislányom 8 hósan még semmit nem csinált.szó szerint semmit, nem is forgott, néha a hasáról a hátára fordult de csak ennyi vissza már nem.én is meg voltam nagyonilyedve de 8 hósan és 1 hetesen elkezdett forogni rendesen és már kúszni tanul.erre a doki is meg a védõdnõ is azt mondta h valószinû az a fajta baba aki egyszerre fog mindent.hát igazuk is van.
Minél elõbb léptek és fordultok szakemberhez, annál kevesebb kezelésbe kerül. Mindig van oka, ha a gyerek "lusta".
Még írtam egy kicsit megnyugtatásul, majd nézd meg! Puszi: Gy.
A kérdező hozzászólása: off: Szia Gy.! Én vagyok! :D Épp most kajált be brokkoliból és leültem elolvasni a dolgaimat! Köszi a levelet, megkaptam, igyekszem írni! :D
A., Te vagy az? Ha igen, akkor nehogy már aggódj! Nincs semmi baj a babócával, csak egy kicsit lusti. :) És ne hagyd, hogy a védõnõ beparáztasson! :) Gy.
nyugalom!a vedönö könyvböl nevel gyereket!van olysn vedönö akinek gyereke sincs!az sztem sok, hogy 7honaposan 10kg de ha aranyos nem köver akkor azzal sincs baj!minden baba a maga tempojaban fejlödik!de ha aggodsz akkor kerdezd meg a gyerek orvost estleg vidd el baba uszasra baba tornara!remelem egeszseges es valoban semmi baja!ne stresszelj, mert azt a baba is atveszi!1eves kislay anyukaja!
18.39-es vagyok.én pedig a saját példámból kiindulva azt mondom, hogy nézesd meg, mert jobb hamarabb, mint késõbb.Én már azt hitem, hogy soha nem fog tudni járni.Ráadásul aki azt írta, hogy ne hallgass itt senkire, nincs saját tapasztalata ebben, mert egy hét hónapos gyereket nevel.Az a biztos, ha megnézeted, legalább megnyugszol.
szerintem nincs lusta baba.... mondjuk a tied még nincs lemaradva semmirõl, hét hósan még nem kell kúsznia, tökéletesítse csak a forgást, az jót tesz neki. a könyöklésbõl hamarosan felül, de fontos, hogy te ne ültesd, mindig hasra tedd le, ezzel erõsödik meg
Láthatod a válaszokból, ilyen baba is van meg olyan is. Az én lányomra is azt mondták, hogy csak lusta, aztán kiderült - elég késõn -, hogy nem, oka van annak, hogy nem úgy fejlõdik, ahogy kell. Neked is benne van a pakliban, hogy csak lusti, de én elvinném a helyedben vizsgálatra, inkább zárják ki azt, hogy baj van.
Jézusom???!!!Minek megy védõnõnek az ilyen?Semmi baja a babádnak és ne hallgass itt senkire aki mást sugall.Az enyém is 7 hónapos.Kúszik, beszélget, gurul, mindent megfog szájába vesz, de például ha felültetném akkor sem ülne egyedül 1 percet sem nemhogy 20-at.De egy pillanatot sem aggódom.Hiszen minden gyerek más és a saját üteme szerint fejlõdik.A nagyobb fiam aki kicsi volt, vékony , ügyes, fürge, Õ is csak 8 hónapos korában ült egyedül na és akkor mi van?Lemaradt valamirõl?Ma okos ügyes elsõs nagyfiú!Nyugi aztán majd egyik napról a másikra rácsodálkozol hogy már mi mindent tud.Szerintem nem kell vizsgálat, persze ha nagyon izgulsz legfeljebb megnyugtat hogy minden rendben vele.de én fölöslegesen nem tenném ki macerának.
A kérdező hozzászólása: Nem beteg, semmi baja. Nagyon aranyos, eloszlik rajta a súly, mert hosszú, csak szerintem nagyon lusta. Mondjuk igaza van, mert minek kellene kúsznia, ha gördülve is eljut bárhava? :D Na, jó, csak vicc volt, de azért tényleg produkálhatna újat is, hogy megnyugodjak...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. A kisfiam 7 hónapos, 10 kg, és 71-72 cm hosszú. A felüléshez már nem sok hiányzik, mert egyszer kipróbáltam, hogy amikor épp könyökölt és próbált felülni, mennyi hiányzik neki hozzá. Hát, a mutatóujjammal támasztva alig nyomva simán felült. Szóval nem tudom. Lehet, a hasától nem fér el :) Minden esetre szerdán elviszem az orvoshoz, aztán rákérdezek a dolgokra, hogy mit gondol. Majd meglátjuk, természetesen én örülnék a legjobban, ha Õ megnyugtatna, mert a védõnõ rendesen megijesztett, meg is csappant a tejem, ami eddig is kevés volt már.:(

Baj, ha 7 hónaposan még mindig felkel éjszaka 1-szer szopizni a kisfiam?

ár igaz, hogy nem várom meg, hogy "mondja" mi a baja, hanem ha mocorog, kiveszem, és megszoptatom. szivja is rendesen 10 percig.

Legjobb válasz: Jol vagy? Az enyém sirásbol is aludt vissza,söt föl sem ebredt.Én azért megvárom ,hogy mi történik ha...

Jol vagy? Az enyém sirásbol is aludt vissza, söt föl sem ebredt.Én azért megvárom , hogy mi történik ha...
A kérdező hozzászólása: fejezd be légyszi a mondatod, kiváncsi lennék rá. amúgy köszönöm, jól vagyok
Jol teszed. Biztos szomjas szegenykem! Majd kinovik idovel. Bar nekem meg mindig ott az ejjeli szekrenyemen egy pohar viz, arra az esetre, ha megszomjaznek.
Dehogy baj! A lányom is kel még 1x hajnal 3 körül (7 hós), mondjuk õ olyan éhes ilyenkor, hogy én elõbb felébredek a gyomra korgására, mint õ :-) Amúgy 8 kiló és 70 centi, arányos, izmos baba...
Én még 2-3-szor szoptatom éjszaka.Nekem is 7 hónapos a babám.Szerintem nincs ezzel baj, bár én már örülnék neki ha nem szopizna mert már 10 kiló:)
A kérdező hozzászólása: bocs, hogy csak most válaszolok. 3650g-mal született, 52cm. most72cm, és 8 kg. lehetne több is..
Az én fiam 11 hónapos és van hogy 3-4-szer is felkel egy éjszaka.Sõt ez a jellemzõ, az a ritka ha csak 2-szer ébred, olyan hogy egyszer vagy egyszer sem még nem volt! Igaz már jó lenne ha leszokna róla, mert kezdek kipurcanni!:) ))
Igen 10 kiló és 70 cm.Szép, arányos, nem kövér baba.4200 grammal született.A tied mennyivel született?
ha nem megyek oda, mert ha észrevesz jobban ki akar jönni.De gyorsan el kellet küldenem és nem volt idöm befejezni.
A kérdező hozzászólása: 10 kiló? júúúúj, az én kisfiam mégcsak 8 kiló
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. különösen örülök, mert a válaszadók között volt akinek a babája is többször felkel, és olyan is volt, akinek a babája is 8 kg. megnyugodtam.

Az baj, ha 7 hónapos babám még mindig a 6 hónapos korig használható cseresznye cumit szereti?

Most jöttem rá, hogy lehet másik kellene neki, de a vastagabb cseresznye cumit és a többi félét nem szereti, már kipróbáltuk. Gond lesz belőle, ha a 6 hónapos korig használhatót használjuk?

Legjobb válasz: Milyen gond lenne? Semmi.

Milyen gond lenne? Semmi.
Nekem 2 éves koráig ugyanaz a fajtát és méretet használta. Nem lett semmi baja a fogai tökéletesek.szerintem ha neki az jo hagyd használni azt.
Miért lenne baja töle?
Nekem a 9 hónaposom a 6 hónapos korig használható cumit használja még.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!