Találatok a következő kifejezésre: Baj, ha érzékenyek (22 db)

Az baj ha egy fiú érzékeny és komoly?

Arról volna szó hogy humoros(sokszor túlságosan is vicces vagyok), komoly (sajnos korábban kellett "feln?nöm"), és sokszor érzékeny tudok lenni (zene, fényképek hatására), tudom hogy ez a tinédzser kor átka hogy a sok érzés meg hormonok, de itthon is vannak gondok, és 1 lányt szeretek öszintén és igazán de ? csak barátként tekint rám, megpróbáltam más lányokkal ismerkedni de senki olyat nem találok akinek tetszenék vagy akármi, azért lehet a gond mert ilyen vagyok?

Legjobb válasz: Én pl. imádnám, ha találnék egy olyan párt, aki hasonlóan érzékeny és komoly, mint én. Sajnos engem eddig csak eltaszított minden fiú amiatt, hogy túl érzékeny vagyok. Amint rájöttek erre néhány hónap alatt, olyan gyorsan lapátra tettek, hogy még elköszönni sem tudtam :( Remélem te nem jársz így a lányokkal. Sok sikert!

Én pl. imádnám, ha találnék egy olyan párt, aki hasonlóan érzékeny és komoly, mint én. Sajnos engem eddig csak eltaszított minden fiú amiatt, hogy túl érzékeny vagyok. Amint rájöttek erre néhány hónap alatt, olyan gyorsan lapátra tettek, hogy még elköszönni sem tudtam :( Remélem te nem jársz így a lányokkal. Sok sikert!
Én pontosan ilyen vagyok csak lányban... egy az egyben, fura.Biztos lehetsz benne, hogy egyszer megtalálod a párod, hiszen még fiatal vagy 15 éves.. :) van idõd, kitartás, nem kell elsietned. ;)
Ez csak idõvel derül ki egy párkapcsolatban (hacsak nem egy régebb óta ismert baráttal jössz össze), hogy mennyire vagy érzékeny. Tehát attól még van esély összejönnöd lányokkal. Max. az érzéketlenebbjei emiatt késõbb lapátra tesznek, mint engem :(
Ó én imádnám, ha ilyen lenne a barátom. :) Vagyis volt is benne részem, sajnos most "szünetel" a kapcsolat... Én is azt hittem, hogy jobb egy "kemény" gyerek. De aztán rájöttem, hogy nem várhatom el, hogy kitalálja mikor legyen macsó és mikor ne... És arra is rájöttem, hogy ez bejön nekem. Azért mondom így mert szerintem igenis van remény. :) Egyébként 17 és fél vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszi újfent a válaszokat. Az utolsó válaszadónak: Én férfinak megvagyok férfi mert nem az hogy sírok mindig, mert szinte sosem sírok csak sokszor érzékeny vagyok, vagyis hát nem is tudom mi a jó szó rá, talán az h érzelmes vagy nem tudom, szóval nem vagyok olyan macsó típus, hanem inkább az a megértõ. Fentebbi válaszadónak: Szia, szívesen írnék privát üzenetet de nem tudok mert nem állítottad be. A következõ képpen tudod beállítani h tudjak e-mailt küldeni neked: oldalt az adatmódosításnál beállítod hogy: Lehessen neked e-mailt írni a kérdéseidnél, válaszaidnál (e-mail címed nem válik publikussá, csupán rajtunk keresztül tudnak e-mailt küldeni a bejelentkezett felhasználók): igen nem és itt az igenre menj, vagy ha nem szeretnéd hogy én írjak te is küldhetsz nekem e-mailt. =)
A bajotoknak van egy neve: KAMASZKOR!(leszámítva persze az utolsó fiatalembert, akinek üzenem: nem, nem minden nõ szereti a "mácsókat" de igenis egy férfi legyen férfi.) Kedves kérdezõ! Én egy tanácsot tudok adni Neked: a Te korodban elkezdtem írni. Ez a depresszív, elgondolkodós idõszak remek arra, hogy önmagadba mélyedj, és amikor eljön az idõ, a lányok ezt nagyon fogják értékelni. Amúgy meg ne keseredj el, még csak 15 éves vagy!Rád vár az egész világ.
velem szó szerint ugyanez a helyzet.én is fiú vagyok csak 22 éves. plusszba elég érzelgõs vagyok, és a legtöbb lány nyálasnak lát. ugytünik a nõknek a kemény menõ srácok jönnek be. eddig ezt tapasztaltam. de az n helyzetem pont ugyanaz mint a tiéd én is egy lányt szeretek õszintén de õ csak barátként tekint már rám. sokszor gondoltam hogy megválltozok de nem bírok.
Nemtudom h mi ez mert mostanában én is nagyon érzékeny vagyok pedig eddig kb évente egyszer sírtam vagy még annyiszor se...és mostanában meg még a szomorú zenéken is sírok!(14 éves lány(mellesleg nem vok emos) ha lenne kedved beszélgetni akk írj 1 privát üzenetet!
A kérdező hozzászólása: Eltudok fogadni bárkit, sokszor ez a hibám hogy túl gyorsan fogadok el mindenkit és könnyen átvághatnak. :/
Az nem baj, ha érzékeny vagy, inkább ez a dacos "ha nem tetszik, fel is út le is út" attitûd lehet zavaró...Te ugyanígy el tudsz fogadni egy másik embert, ahogy elvárod, hogy téged elfogadjanak? Mert lehet, h ez a baj.
régen én is ilyen voltam, de keményen megszívtam, azóta nagyon ügyelek rá, hogy elõ ne jöjjön ez az énem...
A kérdező hozzászólása: Sajnálom a szünetet, és köszi a biztatást. :) Talán egyszer csak összefutok a sorsal! :D
A kérdező hozzászólása: Szerintem az csak jó ha valaki érzékenyebb vagy nem tudom, sokkal több dolgot érez ami egyben jó, de megvan a hátulütõje, legalábbis szerintem, én nem értem hogy miért rossz ha valaki érzékeny.
A kérdező hozzászólása: Hát nem szeretnék. :( Épp ezért tettem fel a kérdést, de aki nem tudja elfogadni hogy én értékelem az élet szépségeit: táj, zene stb.-stb. annak fel is út meg le is út, szóval úgy fogadjanak el ahogy vagyok, csak szeretném megtudni hogy ez ok lehet arra h nem találkoztam eddig olyan lánnyal akivel bármi is lett volna. Pedig nem vagyok nyomulós és nem vagyok olyan mint a korombeli "menõ" fiúk.
Egy férfi legyen férfi...Szerintem ez nem azt jelenti, hogy nem lehetnek érzései, nem érzékenyülhet el. Én pont ez az, amit hiányolok a fiúkból. Ha nincs bennük semmi empátia, nem tudják megérteni a másikat, átérezni, amit átél. Aztán csak megbélyegzi a másikat, hogy túl érzékeny. Holott ha venné a fáradtságot, hogy meghallgassa a másikat, meg is érthetné (de nem is akarja megérteni), hogy miért olyan, amilyen. Könnyebb rámondani, hogy hisztis, mint kinyitni a fülét és megérteni a másikat. Elõfordul, hogy lányokban is van ilyen. Szal szerintem egyáltalán nem baj, ha az ember nem kõ szívû. Csak nehéz találni egy hasonló érzékenységû párt, ennyi. De nem szabad feladni, hátha egyszer utolér a szerencse! (23/l)

Baj, ha nem érzékenyek a terhesség alatt a melleim?

Nekem nem érzékenyek a melleim, pedig állítólag kéne de nekem max csak kicst és csak néha. Még az elején az volt de akkor se nagyon. Lehet h közbe vmi baj történt?

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj nekem se érzékenyek a melleim, néha egy kicsit fáj-de nem több (én is 9 hetes vagyok:)) A többi tüntet nálam is megvan, túlzottan is:(( Mindenkinél máshogy jelentkezik, ez nem baj. Emiatt ne stresszelj, attól lesz rosszabb.

Szia! Ne aggódj nekem se érzékenyek a melleim, néha egy kicsit fáj-de nem több (én is 9 hetes vagyok:) ) A többi tüntet nálam is megvan, túlzottan is:(( Mindenkinél máshogy jelentkezik, ez nem baj. Emiatt ne stresszelj, attól lesz rosszabb.
Szia. Nekem semmilyen tünetem nem volt a hasfájáson ki´vül, ami amúgy is elmúlik.Van akinél eggyáltalán nem is jelentkeznek. Ne aggódj biztosan semmi probléma.25 hetes kismama.
Szia! Nekem egyetleneggy tünetem nem volt kivéve a tul sok gyomorsavat a terheségeim vége fele.Most várom harmadik gyermekem és a helyzet változatlan"most sincs semmi tünetem"ugyhogy szerintem emiatt ne aggódj.Grat a babához:) 31hetes kismama:)
nekem érzékenyek voltak a melleim kb a 10hétig aztán mostanra már nem is érzem oket (15.hetes) mindenkinél máshogy van ez... baj biztos nincs neaggódj, a baj nem ott kezdodik hogy nemérzékenyek a melleid...

Szerintetek bekenhetem panthenollal a hajas fejbőróm ha érzékeny mert leégett a napon? Mert így a hajam is olyan lesz nem baj ez vagy mit csináljak?

Legjobb válasz: A Panthenoll nem fog semmi bajt csinálni a hajadnak, nyugodtan kend rá a sérült felületre. A fejbõrünket nagyon óvni kell, mert a legkisebb baj is beindíthatja a hajhullás folyamatát. Egy pár napig ne moss hajat, lehetõleg várd meg, amíg lehámlik - ha egyáltalán lehámlik majd. :) Ha meg nem, akkor hideg vízzel is borogathatod, hogy nyugtasd egy kicsit a megégett bõrt. Sok sikert!

A Panthenoll nem fog semmi bajt csinálni a hajadnak, nyugodtan kend rá a sérült felületre. A fejbõrünket nagyon óvni kell, mert a legkisebb baj is beindíthatja a hajhullás folyamatát. Egy pár napig ne moss hajat, lehetõleg várd meg, amíg lehámlik - ha egyáltalán lehámlik majd. :) Ha meg nem, akkor hideg vízzel is borogathatod, hogy nyugtasd egy kicsit a megégett bõrt. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Hát nekem még sose égett le a fejem de már értem akkor miért hordanak sokan kalapot strandon. De csomoan meg csak felvsatolják mint én azoknak nem ég le érdekes.remélem nem lesz bajom

Az nagy baj, ha melleim egyik napról a másikra megszűntek érzékenyek lenni?

Még csak most vagyok 5+6 hetes.

Legjobb válasz: Nem tudom hány hetes és napos voltam,mikor nem lett érzékeny a cicim,de minden rendben velünk,már elhagytuk a 34. hetet is :)Ne aggódj!

Nem tudom hány hetes és napos voltam, mikor nem lett érzékeny a cicim, de minden rendben velünk, már elhagytuk a 34. hetet is :) Ne aggódj!
Szia.4 hetesen az elmaradt menzi napjától fájtak a melleimkb.2 hétig.Utánna elmúlt és jött az émelygés.Most 10 hetes vagyok és napról napra szinte égnek a melleim annyira fájnak.Az elõzõ terhességemnél egyáltalán nem fájt.
Ne aggódj! Nekem is a nem várt körül kezdõdött, és a 6. hétig tartott a mellfeszülés / érzékenység. Most 13 hetes vagyok. Nálam a tünetek jönnek-mennek, ennek ellenére hála az égnek jól vagyunk! A tünetek elmúlása nem jelent semmi rosszat, nyugi! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek. Megnyugtattatok.
Nekem is megszûnt, aztán visszajött. :) A baba a kiságyban szuszog, és lassan tápszert követel. :) )) Nyugalom.
Szia! Nálam is így volt, nemvárt elõtt elkezdett fájni, 6 hetesen pedig elmúlt.

Baj ha egy srác érzékeny? . (többi lent)

nekem annyira tetszik ha egy srác érzékeny persze

Legjobb válasz: Baj...mármint hogy könnyû meg bántani, és nehezen bocsát meg mert ez nem érzékenység, ez sértõdékenység ;)

Baj...mármint hogy könnyû meg bántani, és nehezen bocsát meg mert ez nem érzékenység, ez sértõdékenység ;)
Én azt vallom, hogy egy férfi nem sír. Természetesen nem szólom le az érzékeny srácokat, de én ragaszkodom ahhoz, hogy könnyek ne hagyják el a szemeim (kivéve a tüsszentés, ásítás meg haosnló apróságok okozta könnyezést). 21F
Én nem szeretem az olyan férfiakat, akik magukba fojtják az érzéseiket és nem tudnak pl. sírni. Semmi szégyelni való nincs abban, ha egy férfi sír. Amelyik nem képes sírni (persze nem mindig, de ha nagyon komoly és rossz helyzetben van), az olyan érzéketlennek tûnik számomra, mintha nem lennének érzései.
Szerintem nem baj. Az én barátom nagyon érzékeny pasi. Tudod, olyan lányosan érzékeny.Õ szokott sírni pedig már felnõtt férfi, de nekem semmi problémám nincs vele. Így imádom ahogy van. 20L
A kérdező hozzászólása: tetszenek a válaszok..:)
A fiúk sírhatnak , a férfiak pedig semmiért :) Mi vagyunk a nagy erõs oszlopok a ti életetekben :) És kisfiú koromban én is viszonylag hamar megsértõdtem , és "sírós" voltam , de szerencsére kinõttem , bár érzéseim vannak , max nem sírással fejezem ki .
hát.. engem még nem sikerült megbántanija az embereknek, de ez azért van mert mindent poénként fogok fel:D persze ha direkt bántanak meg akkor elküldöm a picsbe õket, de ha véletlen mondanak valami hudesértõt, akkor megmosolyogom:)
A kérdező hozzászólása: aranyosak vagytok :)
hát én is így vagyok vele, nehéz megbántani, de mindig könnyen megbocsájtok :S és ez tényleg baj :S
17f nagyon egyhuron vagyunk:D
igaz amikor haverok szopatnak kicsit besértödök deh 1 ora mulva már semmit nem látsz abbol...
engem nem könnyü megbántani de ha mégis hamar megbocsáltok(az a baj:/)
Én is ilyen vagyok, és szégyenlem :) Ez van.. De ha megkéne indokolnom, aztmondanám mert mi ugy gondoljuk hogy nekünk kell támaszt nyújtani, és nem fordítva..És probálunk erõsnek tûnni, mert ez a dolgunk..Meg megvédeni akit szeretünk :) csak annyi a különbség hogy én könnyen megbocsátok... 17/F
elhagyott a barátnõm, sírtam egész délután. énis emberbõl vagyok. 16F

12évesen baj ha kicsikét érzékeny a makkom? Hogyha hozzá érek nem fáj viszont ha kicsit erősen meghuzom rajta az ujjam kellemetlen, nem fáj de nem jo érzés. Ez normális 12 évesen?

Legjobb válasz: Igen.Majd hozzá szoksz ha sokat van használva(ez a szituáció ugyan az mintha klasszikus gitárról váltanál elektromosra 0.12-es húrokkal egy ideig fáj utána semmi)

Igen.Majd hozzá szoksz ha sokat van használva(ez a szituáció ugyan az mintha klasszikus gitárról váltanál elektromosra 0.12-es húrokkal egy ideig fáj utána semmi)
Ezt könnyen letesztelheted, kérj meg egy korodbeli lányt hogy húzza végig a nyelvét a makkodon, ha jól esik akkor minden oké ha kellemetlen akkor menj orvoshoz.Ez az egyetlen mód
uff illetve az normális hogy nem jó érzés(most így visszaolvasva elég kétértelmû)Amúgy meg azért fáj mert rengeteg idegvégzõdés van a makkon
Igen ez normális. Én is csak addig macerálom a kezemmel, amíg megmosom, és nedves a makkom. Szárazon én sem nyúlok hozzá, mert az kellemetlen érzés. F42

Az baj, ha kicsit érzékeny a makkom?

Mikor hátrahuom a b?rt kicsit érzékeny ha er?sebben hozzáérek. Ez nagy baj?

Legjobb válasz: Ez a normális. Ha nem éreznél semmit, akkor hogyan szeretkeznél?

Ez a normális. Ha nem éreznél semmit, akkor hogyan szeretkeznél?
Dehogy baj, ez normális, persze amíg nem fájdalomról van szó.

Aggodom a baba miatt! Nem érzékeny már a mellem, ha meg nyomom akkor sem. Miért van ez? Lehet baj van a babócával? Nagyon félek!

Er?s görcs nincs,sem vérzés.Meg is vagyok fázva,ugye nem lesz baja?Semmit nem vettem be,csak tea,negro.15 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nyugi, szerintem nincs semmi baj. nekem ugyanez volt, de már hamarabb elmúlt a mellfeszülésem, olyan 10 hetesen, én is megijedtem, elmentem UH-ra és kiderült, hogy semmi baj, ott mocorgott a babóca. Szóval szerintem a mellfeszülés, fájdalom nem kell, hogy tartós legyen, azóta már többször megint elõjött, aztán elmúlt. nekem a hányingerem is 10 hetesen azonnal elmúlt. A lényeg ne izgulj és menj el UH-ra, mert akkor végképp megnyugszol, hogy nincs semmi baj. Jó babavárást!

Nyugi, szerintem nincs semmi baj. nekem ugyanez volt, de már hamarabb elmúlt a mellfeszülésem, olyan 10 hetesen, én is megijedtem, elmentem UH-ra és kiderült, hogy semmi baj, ott mocorgott a babóca. Szóval szerintem a mellfeszülés, fájdalom nem kell, hogy tartós legyen, azóta már többször megint elõjött, aztán elmúlt. nekem a hányingerem is 10 hetesen azonnal elmúlt. A lényeg ne izgulj és menj el UH-ra, mert akkor végképp megnyugszol, hogy nincs semmi baj. Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi, megyek csütörtök este.Neked is jo babavárást!
Ne aggódj, nekem egyáltalán nem volt érzékeny a mellem, viszont vérzéstõl kezdve minden elõvett engem. Nem hiszem hogy emiatt gond lenne a babával, vannak tünetek amik elmúlnak, aztán elõjönnek mások... 35 hetes kismama
Ne aggódj, nekem amikor nõlni kezdett a cicim csak akkor fájt.Utána nem.Most néha, ha fázik, vagy amikor meg kellene jönnie akkor érzékenyebb.Amúgy nem.Én is fel vagyok fázva mindig.Alulról szoktam meleg párnát(zselét)berakni.Az segít.A barátnõm végig fel volt, neki adtak késõbb kúpot.16hetes kismama.

Tejfehérje érzékenyek, ha csak kis mennyiségűt esztek, attól is van baj? Pl kávés cukor, 3in1 kávépor?

Legjobb válasz: Szia! Hát nekem azt mondták, h kicsit is kerüljem, de nem bírom mindig ki. :D Én mondjuk nem kávézok, de pl. ha megeszek egy pohár pundigot egyszer-egyszer attól még nem lesz bajom. Azt viszont kipróbáltam, h ha egymás után több napon át teszek hasonló mennyiségû tejjel az már ugyanúgy gond. Tehát szerintem az idõköz is számít.

Szia! Hát nekem azt mondták, h kicsit is kerüljem, de nem bírom mindig ki. :D Én mondjuk nem kávézok, de pl. ha megeszek egy pohár pundigot egyszer-egyszer attól még nem lesz bajom. Azt viszont kipróbáltam, h ha egymás után több napon át teszek hasonló mennyiségû tejjel az már ugyanúgy gond. Tehát szerintem az idõköz is számít.
A kérdező hozzászólása: És kb mennyi nap alatt múltak el a tüneteid?
Hát az igazából pontosan nem tudom megmondani, kb. egy-két nap, de ugye több alkalommal is "tesztelgettem", volt olyan, h egy hétig is vergõdtem utána, azt egyébként meg is bántam rendesen. Nekem még koffein allergiám van, ott is azt tapasztaltam, h ha egy kávét megiszok attól teljesen kivagyok, deha pl. csak egy dobozos kólát, amibe ugye jóval kevesebb a koffein, attól még semmi bajom sincs, illetve ezt elvihetem koffein tablettába max. 10 mgig. Tudom, h vannak ilyen gyengébb kávék is, de szerintem kávéba a csersavat se bírom.
A kérdező hozzászólása: Mert most próbálom, hogy már lassan két hete nem iszok tejet, de 4-5 napja volt egy kevés túró és egy cukor is volt tegnap, amirõl késõbb tudtam meg, hogy egy nagyon pici tejszín van benne. Igazából nem tudom, hogy tejfehérje allergiám van, ezért most csak tesztelném, de lehet elszúrtam..
Hát nekem is elõször dokik gyanították, aztán tesztelgettem, aztán elfelejtettem, figyelnem kell, olyankor jó szarul voltam, végül visszatértem a figyelgetésre és így alakult ki. De azt el is felejtettem mondani, h az se biztos, h kifejezetten a tejfehérje a gáz, lehet csak simán a laktóz, vagy laktázra vagy érzékeny. Mert nekem tojásra is vigyáznom kell, és abban is van vmi lakt akármi. Laktóz mentes tejjel már próbálkoztál, h milyen hatással van rád? Az a lényeg, h mindig csak kevesekkel tesztelgesd...és, azért legyen nálad otthon kéznél kalcium...az állítólag minden enyhébb allergiás tünetet kiüt. Ill. hát azt is bevallom, h én sokszor felelõtlen is voltam, h csak, azért se kerültem stb. Ezt részemrõl én már megbántam. Szóval, azért csak óvatosan...! Meg gasztróssal, vagy természetgyógyásszal próbálj meg konzultálni.
Ja, bocs, az voltam, aki eddig írt neked! :D
Õket most csak, azért mutatom még, mert itt le vannak írva a tünetek, h mik szoktak lenni étel intoleranciánál ilyenkor: http://gasztroenterologia-kozpontok.hu/gasztroenterologiai-s.. ... Elõzõ voltam szintén.
Most komolyan az a baj, hogy a kutyád élvezi, ha vakarod? :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!