Találatok a következő kifejezésre: Babysitter vagyok 26 (2 db)

Babysitter vagyok egy 26 hónapos kisfiú mellett. Ha kiderül, hogy terhes vagyok, mennyi az az idő, amit még tudok a gyerekkel lenni, foglalkozni?

Gondolok itt arra, hogy hány hetes koromig vállaljam még el (be) a gyereket? Elég örökmozgó, sokat vagyunk a leveg?n, séta, hinta, csúszda, stb. Köszi! :-))

Legjobb válasz: Szerintem ezt egyedül te fogod érezni hogy mikor elég a munkából!Van aki a nyolcadik hónapig is dolgozik és van aki nem birja! Illetve az orvosod úgyis elmondja ha nem javasolja a munkát folytatni...Mindenképpen többet kell pihened és jobban oda figyelni magatokra!!!gratulálok a babához ha összejött!

Szerintem ezt egyedül te fogod érezni hogy mikor elég a munkából!Van aki a nyolcadik hónapig is dolgozik és van aki nem birja! Illetve az orvosod úgyis elmondja ha nem javasolja a munkát folytatni...Mindenképpen többet kell pihened és jobban oda figyelni magatokra!!!gratulálok a babához ha összejött!
Az elején azért figyelj oda a gyerkõc emelgetésére!
Szerintem is nyugodtan bármeddig. Az elsõ három hónapban vigyázz azonban, nehogy elkapj tõle valamit, bár 27 hónapos, akkor még valószínûleg nem jár közösségbe, tehát kisebb eséllyel kaphat el fertõzõ gyeremekbetegségeket. A rubeola vagy a bárányhimlõ károsan befolyásolhatja a terhességedet. Az utolsó hónapban, szerintem már ha megteheted, akkor már ne babysitterkedj, mert akkor már a nagy pocid miatt nehezebben fogod tartani az iramot a majdnem 3 éves kisfiúval. A terhesség végén kimondottan ártasz a babádnak, ha elkapsz egy bárányhimlõt! Bár nekem 2 gyermekem van, közöttük pedig csak 19 hónap különbség van, a terhesség kicsit nehezebb volt a másodikkal, hiszen az elsõvel ugyanúgy kellett foglalkoznom, mint a terhesség elõtt. Jó egészséget kívánok nektek!
Akármeddig. Amíg úgy nem érzed, megterhelõ. Gondolj bele, ha egyszer a pocaklakódnak kistestvért hoz a gólya, akkor az elsõszülötted végig melletted lesz :D

Alkalmi babysitter vagyok egy 26 hónapos kisfiú mellett. Szólt ma délután az Anyukája, hogy lázas lett, hasmenés, köhögés, stb. Döntsem el, hogy így is akarok-e menni hozzá a héten, vagy nem. Vigyázzak rá így is?

Napi 4-5 órát vok vele. Én 25 éves vok, nincs még gyerekem. De a hétvégén 2 napra megyünk egy helyre, ahol lesz egy 2 éves kislány, és egy 17 hetes kismama is. Én ?ket féltem, és ezért nem merem a héten bevállalni a beteg kisfiút. Jót cselekedtem vajon? :-))) Köszike.

Legjobb válasz: Szerintem ne csinálj ebbõl lelkiismereti kérdést.Fontosabb az a kismama meg a gyerkõc akihez mész hogy ne legyenek betegek.Na meg legfõképpen Te sem.Hív majd ha meggyógyult.

Szerintem ne csinálj ebbõl lelkiismereti kérdést.Fontosabb az a kismama meg a gyerkõc akihez mész hogy ne legyenek betegek.Na meg legfõképpen Te sem.Hív majd ha meggyógyult.
Mivel õ kérdezi, hogy elvállalod-e nyugodtan mondhatsz nemet.
A beteg gyereknek az anyjára van szüksége, maradjon õ vele. Ne félj, rosszat semmiképp nem tettél:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!