Találatok a következő kifejezésre: Babam este nyugos (12 db)

Babam este sokszor nyugos nehezen alszik el. Szopi kozben be alszik, bufi utan felebred es enni ker. Ez ismetlodik 3szor 4szer. Lehet ehes marad, azert nyugos, es keri surun a cicit? Vagy?

Nem hiszem hogy a pocija mert nem sir a labat sem huzza fel,a cicit meg keri.Ez az esti program kb 3 ora hossza.

Legjobb válasz: ne hagyd bealudni a cicin míg jol nem lakott. ha jol lakott nyugodtan aludjon el cicin és tedd le aludni. mi is így alszunk el. szerintem azért kéri sûrûn a cicit mert fáradt és megnyugvásra vágyik azt meg a cicin keresik ilyen pici korban. ha elaludt a cicin várd meg míg mély álomba szenderül csak utánna tedd a kiságyba akkor már talán nem ébred meg

Tényleg azt próbáld meg, hogy szopi közben néha leveszed cicirõl, és megbüfizteted. Én is így csináltam nagyon sokáig, sõt most is néha, ha este így alszik el. Ha már büfizett, és visszateszed, úgy alszik be, már nem probléma, aludhat egy jó nagyot!
SEMMIKÉPPEN SEM HAGYD SÍRNI!!! Ezzel nem fogod elkényeztetni, csak bizalmat adsz neki és megnyugvást. Neki még erre van szüksége! Mi is így vagyunk 4 hetesen és van hogy egy szopizás altatással, cicire visszarakással, cicin elalvással együtt eltart 1.5 óráig is. Ha elalszik a cicin ne büfiztesd, rakd a mellkasodra és várd meg míg mélyen elalszik és úgy rakd le a kiságyba. Ez nagy türelemjáték, mert ha nem sikerül és megébred, kezdheted elörõl. :) De kitartás, ezt is kinövi egyszer!
Szia! Most olvastam a Kismama különszámban hogy nem szükséges éjjel böfiztetni, és akkor sem ha bealszik a cicin. Egy picuri babát én nem hagynék sírni, az én fiam is ezt csinálta, de csak kb 2 hónapos koráig, aztán szépen beállt a rend, és nem kért cicit 3 óránál hamarabb. Õ este 8-10-ig nonstop sírt, amíg meg nem szoptattam, de elõbb nem fogadta el mert anniyra bömbölt. Kicsit más a két helyzet, mivel a babák is ahányan vannak, annyi félék, de szerintem ne hagyd még sírni õt, ha csak pár hetes. Ezek a kezdeti nehézségek hamar elmúlnak, hallgass az ösztöneidre!
Szia Én is pont így vagyok. Nálam az vált be, hogy szopi közben mrgböfiztettem, hagytam cicin elaludni, utána a vállamon mélyebben elaludt és úgy raktam le. Ha felébredt, ott az ágyában simiztem kicsit, és hagytam. Idõvel megszokja, kicsit kell hagyni. De nem mindig jön be, néha fel kell vennem nekem is. Ilyenkor valóban csak megnyugvást kér. Próbáld csak ringatni, és végsõ esetben ciciztetni. Kitartás, a helyzet javulni fog:-)
ne hagyd bealudni a cicin míg jol nem lakott. ha jol lakott nyugodtan aludjon el cicin és tedd le aludni. mi is így alszunk el. szerintem azért kéri sûrûn a cicit mert fáradt és megnyugvásra vágyik azt meg a cicin keresik ilyen pici korban. ha elaludt a cicin várd meg míg mély álomba szenderül csak utánna tedd a kiságyba akkor már talán nem ébred meg
Szia! Az én babám 7 hetes és ugyanigy vagyunk mi is. Én már tanultam a hibáimból, mert mindig cicire raktam ilyenkor. NEM SZABAD, mert hozzászokik, illetve már hozzá is szokott a te babád is. Én most már hagyom sirni 20-25 percig, és betartom a 3 óránkénti etetést szigoruan.Próbálj vele játszani, szórakoztatni, ha akkor is sir, és biztos vagy benne hogy nem éhes, akkor rakd le. Hagyni kell sirni, mert annyira el fogod kényeztetni, hogy se éjjel se nappal nem fogsz tudni pihenni és õ sem fog.
Nem kell felkelteni és sosem teszem. 5 hónaposak vagyunk.
A kérdező hozzászólása: Ja es abban remenykedem hogy majd a 2.honap vegere kialakul a 3oras eves..
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat, sokat segitettetek.De akkor ne bufiztessem.azt muszaj.Es akkor ebred.Kulonben tenyleg olyan mintha a megnyugvast keresne.Sirni hagyni nem vagyok kepes.De tegnap 10kor elaludt es csak 4kor ebredt ;-))
A kérdező hozzászólása: Nagyon jok a valaszok, koszonom.Meg csak 4hetes a kicsim.Azosztonom azt sugja hogy tegyem azt amitol jol erzi magat.Szeretnem ha majd boldog ember lenne es szerintem ez mar itt kazdodik.Csak neha kicsit bonyolult kezdokent az anyasag, jol jon nemi tanacs.Mindig arra gondolok hogy neki csak en vagyok.Na jo meg apu.De megis ;-)
Semmi bajt nem csináltál. :) Aludjátok ki magatokat!!!!
Nem csináltál bajt! így nem fáj neki, és remélhetõleg alszik egy jót, ami jó neki, és neked is! Én ilyenkor panadolt szoktam adni a fiamnak, és alig várom hogy vége legyen a fogzásnak :) !
Bajt csináltál, de csak kicsit. Valóban a szirup a jó várhattatok volna egy napot. Nálunk a picur nagyon sírt amikor nf kupot kapot ami egy idõ után gyanus lett, hát kipróbáltam, de mejd össze..artam magam úgy csipet. Azóta csak szirupot kap. :) Amúgy fog kijövésre tényleg jó a nf? Használ? Biztos amúgy hogy azért nyügös?
A kérdező hozzászólása: köszi csajok.igen bizti a foga, már áttörte az innyét, de még mindig fáj neki.

Tegnap és ma nagyon nyűgös a babám. Tegnap alig aludt, estére meg már ordított a fáradságtól. Alig evett. Más babák is hasonlóak? 11 hetesek vagyunk

Legjobb válasz: Az én babám 6 hetes lesz szerdán. Tegnap iszonyatosan nyûgös volt, egész nap hol a párom karjában, hol az enyémben. Ma egy kicsit jobb a helyzet, most alszik egy órája....

Az én babám 6 hetes lesz szerdán. Tegnap iszonyatosan nyûgös volt, egész nap hol a párom karjában, hol az enyémben. Ma egy kicsit jobb a helyzet, most alszik egy órája....
Az én lányom 4 hónapos lesz szerdán, csak anyatejes. A hétvége eléégé húzós volt, 2 éjszaka is felébredt, többször, pedig már azelõtt aludt reggel 5 -ig. Napközben 2 óránkért kérte acicit, de kevseket evett. Tegnap este meg nem akart enni , csak ordított. Már azt hittük valamije fáj (úgy sírt, mint amikor fájt régebben a hasa), aztán elaltattam és most meg aludt reggel fél 5-ig. Már én sem értem ezt az egészet. Amúgy egész hétvégén igen nyûgös volt, amióta ez a meleg van, alig alszik napközben, max. 2-3-szor fél órát.
A kicsit nagyobbakat is megviselte a tegnap.A fiam 20 hónapos, de alig lehetett vele bírni, egész nap nem evett egy falatot sem.Este meg sírva aludt el szegényke, pedig mellette voltam.Ma már picit jobb a helyzet, de csak egy fokkal:-)
Nekem szombat vasárnap volt nagyon nyûgös, ma egy kicsit már jobb, most viszont többet alszik, és rengeteget eszik! Egy 3 hós baba anyukája


Lehet valamit csinálni egy két hetes körüli babával az esti (5től kb 8ig) tartó nyűgös időszakban?

Napközben s?r?n(2 óránként)eszik mert sárga még:(. Ilyenkor végig ébren van, bömböl- nézeget- bömböl. Talán majd ha mehetünk sétálni a leveg?re jobb lesz?

Legjobb válasz: Nekünk az elsõ 2-3 hónapoban nagyon bevált a hordozókendõ erre az idõszakra (este). volt h apa is magára kötötte, és nagyon élvezte :) Pár percig sétáltunk vele így a lakásban, vagy gimnasztikai labdán ringattuk, és aludt egy picit.

Nekünk az elsõ 2-3 hónapoban nagyon bevált a hordozókendõ erre az idõszakra (este). volt h apa is magára kötötte, és nagyon élvezte :) Pár percig sétáltunk vele így a lakásban, vagy gimnasztikai labdán ringattuk, és aludt egy picit.
Egy 2 hetes baba 3 órát van ébren egyfolytában? Ez nagyon sok! Szerintem egyértelmû, hogy miért nyûgös: álmos. Ennyi. Vagy altasd mégegyszer az esti elõtt, vagy fektesd le korábban. Ennyi idõsen még max fél-1 órát szoktak ébren lenni.
Az Infacol-t akár minden evés elõtt adhatod neki én pl adtam is. Nem lesz neki baja ha adod és mégse a hasa a baj max jobban megy tõle a szél. Abban is lehet valami amit az álmosságról írt az egyik hozzászóló, próbáld meg altatni. Pl én kb ilyen idõsen jöttem rá a lányomnál, hogy nem szeret hanyatt aludni és azért sírt, azóta is hason alvó...
Ölbe lehet venni, sétálni vele. Hordozókendõ megkönnyíti ezt az idõszakot, mert szabad marad a két kezed. (Elölre könny megkötni.) A forgó bigyó jó ötlet, de igazán a babák 2 hónapos korukban kezdik el nézegetni a tárgyakat. Addig maximum a zenéje kötheti le õket.
A kérdező hozzászólása: Nnna! Ma kiálltunk az ablakba, sarkig nyitva és olyan jót nézelõdött Baba, hogy 10perc után elaludt. Felébredt ugyan sokkal fürdés elõtt, üvöltött is még de Így csak másfél óra volt három helyett:) . Most pedig hason durmol. Kókuszmatraca van, légzésfigyelõ is mûködik, eddig összesen a két hét alatt 6x ha bukott minimálisat, szóval remélem a praktikák segÍtségével ügyesedünk (mi szülõk) és Babának is jobban sgÍtünk:) . Köszi!
Nekem is mondták, hogy ne altassam úgy, de ha máshogy nem ment nem tehettem mást. Az elején mikor még olyan kicsi volt mint most a te kisbabád én is úgy voltam nyugodt, hogy elaludt hason és utána átfordítottam a hátára. De csak este volt így nappal hagytam akkor ott voltam láttam végig még aludt. Utána mikor már nagyobb volt kb 1 hónap akkor már nem forgattam. Az hogy miért nem alszik ha álmos, hiába teszel vele bármit az azért lehet mert túl fáradt és már ettõl nem tud aludni, az a baj hogy az se jó ha túl hamar akarod elaltatni az elsõ álmosságra utaló jelek megjelenésekor és az se ha túl késõn amikor már átesik a holt ponton mert akkor van az hogy a fáradtságtól nem tud elaludni. Sajnos ez nagyon nehéz és rossz mert ahogy nõl úgy változnak a jelek is amiket meg kell tanulnod. Én most 3 és fél hónaposan már tudom mikor kell altatni eddig csak kínoztam én is...
Én írtam a kevés alvást. Nekem 5 napos kora óta hason alszik, cirkusz volt, mikor háton akartam altatni, pedig elõtte evett, és csak így hajlandó azóta is elaludni. Amúgy nem akarlak megijeszteni, de ha esetleg bukik, akkor még célszerûbb hason altatni, mert háton meg is fulladhat tõle.
A kérdező hozzászólása: Huhh! Szegénykém ha simán álmos akkor miért nem alszik el annak ellenére, hogy ringatjuk, Apa hasán, én hasamon(bõrkontakt és miegymás)...A hason altatás eszembe jutott csak azt mondták, még ne. De tulajdon képpen miért is ne?! Kipróbáljuk ma:) Aztán ha semmi változás, meghatjtjuk a szeleket:) Köszönöm az ötleteket!
Az Infacol hatóanyaga nem szívódik fel a belekben, nem így mûködik, hanem fizikailahg. Espumisan dettó. A tekergés, feszítés, homorítás inkább refluxos tünet. A hasfájós baba evés/szopi közben tekereg és emelgeti a lábát. Illetve van még a hasfájós sírás, ami mögött nincs valós hasfájás. A délutáni-esti, csilapíthatatlan, látszólag indokolatlan sírást nevezik így. Na, most jól összezavartalak. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Nem tudom, a hasával kapcsolatban: nem látok olyan jeleket, amikrõl azt mondják, jellemzõek, mint pl. hogy "tekereg", feszÍti magát. Persze attól lehet(?) ez a baj. És az Infacolt szabadon lehet adni? Nem lehet baja ha kipróbáljuk annak ellenére, hogy nincs baja a hasának? Kell errõl vajon szólni a doktornõnek?
Ja és lemaradt... Ha mindennap 5-8-ig tart a nyûglõdés elképzelhetõ hogy a hasa fáj... Arra Infacol nekünk jó volt, de van akinek az Espumisan vált be és van akinek az édeskömény baba tea.
2 hetes baba még nem igazán lát, csak a fényeket és árnyékokat, téged is még csak hang alapján ismer fel, ezért a játékokkal nagyon nem tud még mit kezdeni. Inkább beszélj hozzá, szeretgesd neki még erre nagy szüksége van, idegen a kinti világ Te vagy egy biztos pont a számára. A levegõzés mindenféle képpen jó lesz majd általában az elnyomja a babákat az én kislányom is jókat alszik kinn. Ennyi idõsen minimálisat vannak fenn általában, fõleg hogy írtad hogy még sárga mi is besárgultunk de õ akkor szinte mindig aludt állítólag attól aluszékonyabbak a babák.
Örülök, hogy ezt írtad, és hogy javult a helyzet remélem most már jobb lesz! Jó babázást.

Mért van, hogy a 11 napos babám reggeleket átalusza és eszik és az estéket pedig nyügösen éli meg?

pedig rendesen kap enni.2 óránként,és nem hasfájos.

Legjobb válasz: Szia! Egyszerûen még csak így állt be a szervezete. Ez nálunk is így volt, van:a lányom már 4,5 hónapos reggel sokáig alszik, aztán alszik még egy nagyobbat, de délután már alig és estére tök nyûgös, viszont végigalussza az éjszakát. Amúgy a hasfájósság a 21.nap környékén kezdõdik, de remélem megússzátok!

Szia! Egyszerûen még csak így állt be a szervezete. Ez nálunk is így volt, van:a lányom már 4, 5 hónapos reggel sokáig alszik, aztán alszik még egy nagyobbat, de délután már alig és estére tök nyûgös, viszont végigalussza az éjszakát. Amúgy a hasfájósság a 21.nap környékén kezdõdik, de remélem megússzátok!
Ha éjjel jol alszik akkor nem gond a nyügösség.Amugy mikor még a pocidban volt, esténként nem jobban rugkapált, föleg mikor lefeküdtél??Még nincs tisztában a napszakokkal.
Az enyém 7 hónapos korára nõtte el az esti nyüslõdést, hiába fektettem le korábban vagy késõbb, sehogy sem volt jó. Most 9 hónapos és este úgy kell lelõni. :) ) Kitartás
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat mindenkinek , és a biztatást, jó babázást mindenkinek!
Hasfájás esetleg?
hasfájás arra gondoltam én is :( Kólikás hasfájás: http://www.babaszoba.hu/articles/Faj_a_baba_hasa?aid=2008020..
Tuti hogy hasfájás..Használj valami hasfájás szert.Nekünk az Infacol jött be a lányomnál is, meg a fiamnál is.Ne aggódj..nekem mind a 2 gyerekem ezt csinálta.Nálunk 2-3 hét alatt elmúlt hála az égnek.Mondjuk az elég durva volt mind a 2 esetbe.Simogasd, szeretgesd, érezze a közelséged.Próbáld tornáztatni a kis lábát, és az óramutató járásával megegyezõ irányba simogasd a pociját. Kitartás! :)
mondjuk ha 4-5 óránként 170ml-t döntesz bele (enyém 1 éven evett ennyit!!!) egy 5 hetes újszülöttbe akkor nem is csoda, hogy fáj a hasa :( rengeteget adsz neki és nagyon ritkán! neki még 2-3 óránként kéne ennie fele ennyit...
Lehet, hogy túlságosan elfáradt az esti programtól. A délutáni alvás után mennyi idõ után próbálod altatni? Én azt javasolnám, hogy ilyenkor fektesd magadra, te pedig dõlj hátra egy kényelmes karosszékben. Hátha rajtad megnyugszik és elalszik. Vagy fektesd hasra és simogasd a hátát (ez hasfájás esetén is jó lehet, ha nem bukós). Legyen minél kevesebb zaj, fény, dúdolhatsz is neki halkan. Vagy még a monoton zajok is megnyugtathatják (hajszárító, szagelszívó). Ha mégis pocakfájós lenne, próbáld ki a BioGaia cseppet.
Nálunk tejérzékenység derült ki, ugyanez volt, mint nálatok, csak igaz, az enyém már idõsebb. HA-s tápszert eszik? Cumizik?
A kérdező hozzászólása: nem sok neki ez a kaja. azt mondta az orvos hogy ez teljesen normális. egyébként németben élünk és nem minden tápszer van itt is mint otthon. Milupa:Aptamil 1-et adok neki. itt majdnem minden nap változik az idõjárás. ma ideért az esõ és semmi baja hála istennek. lehet érzékeny az idõjárásra és azért fáj a hasa?
A kérdező hozzászólása: és nem szopik sajnos kezdetektõl tápszeres.

A babámnak tegnap előtt este volt utoljára széklete, elég nyűgös, mit lehetne tenni?

Holnap lesz négy hetes és csak szoptatok... A doktornéni azt mondta hogy ez normális... de szerintem nagyon szenved csak úgy potyognak a könnyei... és két órán át is sír, ordít, csak a cicit szeretné de hát épp most evett 100 grammot ha megint eszik akkor avval csak ront a helyzeten és még jobban fog fájni a pocija... tanácstalan vagyok

Legjobb válasz: Egy kis kamillateát adj neki, cukor nélkül. De egyébként tényleg normális, tudom hogy nehéz:)

Egy kis kamillateát adj neki, cukor nélkül. De egyébként tényleg normális, tudom hogy nehéz:)
Szerintem meg ciciztesd annyit kér és amikor kéri. Lehet tornáztatni a lábait, hanyatt fekteted és fel-fel nyomod a lábait. Az enyém is nyûgös volt, ha nem tudott kakilni, de átvészelhetõ ez az idõszak, még pár hét és jobban fog menni neki. Emellett figyelj oda, hogy Te magad ne egyél fogós ételeket, meg puffasztóakat. (Amúgy legalább könnycsatorna elzáródása nincs, öröm az ürömben. :o)
Milyen jeleket mutat, amikbõl arra gondolsz, hogy a hasa fáj? Hogyan szoptatod? (hány mellbõl, rendszer szerint- e, mikor váltasz mellet, komfortszopizni hagyod- e...) Kézben is sírdogál? Milyen volt a széklete?
A kérdező hozzászólása: Tegnap elõtt este kakilt utoljára egy hatalmas adagot, anyatejes jellegû normális székletet. Nincs igazi rendszer, de átlagban 3 - 3és félórára jön ki mert 24 óra alatt kb 7-8 alkalommal eszik de van hogy csak 1, 5 és van hogy 4, 5 óra is eltelik két evés között, egyszerre 1 mellbõl kap csak és átlagban 70-100 grammot szopik, utána egy keveset bukik , és olyankor már nem teszem vissza mert az már a túl evés jele (azt mondta a dokinéni) kb 10-max 20 percig szopizik egy alkalommal de van hogy utána bealszik és fél óra múlva örjöngõ üvöltésbe kezd amit semmivel sem lehet csillapítani és közben olyan mintha erölködne mert megfeszül a pici teste és rug kapál, és potyognak a könnyek...
Anyatejes babáknál normális, hogy 3-4 nap nincs széklet. Nálunk az vált be, mondjuk nem bukott a kisfiam szinte soha, amíg pici volt kb 7. hétig, ha szopizás után 1, 5 órán belül sírt és vigasztalhatatlan volt, akkor arra a cicire tettem, amelyikbõl utoljára szopizott, ha másfél óránál több, akkor a következõt kapta. Nekem a szopis tanácsadó azt mondta, hogyha a másikra teszem újra a híg, cukros elõtejet kapja, amitõl a hasa még jobban fáj, és ez ördögi kör, mert pont a tejcukrot bontó enzimjük hiányzik. Nekünk ez nagyon bevált. Ne mérd, és ne nézd az órát, figyelj a babádra. Hasfájásra nekünk bejött a Colief és az Espumisan csepp.
Elõzõ vagyok, és addig hagytam szopizni, ameddig akart, volt hogy 1 órát is szopizott. Azóta 3, 5 hónapos, van hogy 10 perc alatt végez, van hogy 40 percet szopizik, nyugodt és kiegyensúlyozott baba.
Kisfiam 6 hetes, csak anyatejes, és õ 1 héten csak 1x kakil, vasárnap. A védõnõ azt mondta ha pukizik nincs szorulása, átjárhatóak a belek.
Nem lehet hogy nem a nem kakilástól fáj a hasa, hanem attól hogy belealszik a kajálásba, és nem büfizik. Az én tanácsom, hogy akkor is büfiztesd meg ha elaludt. Ha tényleg alszik, csak a válladra teszed, álmában is kijön a büfi, ha meg csak bóbiskol, nem is baj ha felébred. Én azt olvastam hogy legalább 10 percig tartson a büfiztetés, kitartóan. Én még kajálás közben is volt hogy büfiztettem ebben az idõszakban. Többet segített mint az espumisan, gripe water, nem eszem puffasztót egyveleg. Persze azért ezeket is használtam, csak szerintem nem ezen múlott. És még egy tipp: Mira babavíz. DM-ben kapható, hashajtó típusú ásványvíz. Nekem ugyan nagyobb a babám már, de neki használ.Ha mégis a székrekedés okozza a fájdalmat. Kitartás! )

A babám 8, 5 hónapos kislány és még nincs foga. De nagyon nyűgös napközben, este nyugodtan alszik. Ez lehet a fogzástól?

az ínyét sem látom bedagadva, vagy fehéredve, bár els? baba és nem értek hozzá. Lehet hogy nekünk nem is lesz fogunk?:) Már türelmetlen vagyok.

Legjobb válasz: Ha nyûgös, az lehet a fog miatt is, de lehet front miatt is. Nem minden baba ugyanakkor fogzik. Van aki késõbb kezdi, és aztán 4-esével jönnek majd a kis fogacskák. Amúgy megpróbálhatod azt is, hogy a kisujjadat odatartod neki(persze elõtte moss kezet), vagy tedd is be a szájába. Ha izomból ráharap, akkor tutira a fogacska lesz a ludas.

Ha nyûgös, az lehet a fog miatt is, de lehet front miatt is. Nem minden baba ugyanakkor fogzik. Van aki késõbb kezdi, és aztán 4-esével jönnek majd a kis fogacskák. Amúgy megpróbálhatod azt is, hogy a kisujjadat odatartod neki(persze elõtte moss kezet), vagy tedd is be a szájába. Ha izomból ráharap, akkor tutira a fogacska lesz a ludas.
Az én kislányom 13-hós volt amikor kibújt az elsõ fogacskája.Bár fog nélkül is megevett mindent.Utána 4-es ével jöttek ki a fogai.Pár hónap alatt utolérte a vele egykorúakat.De minden gyerek más.Van aki nehezebben viseli a fogzást.De minden nyûgösséget nem szabad a fogzás számlájára írni.
Nekünk semmi szer nem jött be, se homeos, se ezek a gélek, semmi. CSakis a fájdalomcsillapító, ha már nagyon fáj, muszáj.
Nálunk a viburcol kúp vált be, néha chamomilla és dentinox gél. Vannak más szerek is. A ti esetetekben ezt írják:" a fájdalmat kis érintés is kiválthatja, a baba ezért nem akar vagy nem tud szopni, cumizni" Borax 9CH napi 3-5x5golyó Ha ingerlékeny, szeszélyes viselkedésû, piros és meleg az egyik arcfele, a másik hideg és normál színû akkor adhatsz neki a Borax mellett chamomillát is. Egyszerre 3 fajta homeóst lehet használni, beleértve a kúpot is.

Tegnap kapott a babám szurit.4 hónapos. Este hőemelkedése volt. Lehet hogy ma is ezért nyűgös?

Legjobb válasz: Lehet!Az én kisfiam 3-4 napig is nyûgös volt.Babusgasd és sok-sok türelem.

Lehet!Az én kisfiam 3-4 napig is nyûgös volt.Babusgasd és sok-sok türelem.
Az én babámat is a 4 hónapos viselte meg, aznap nem volt láza, viszont másnap hõemelkedése lett és nyügi is volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!