Találatok a következő kifejezésre: Babakötvényhez számlát banknál (2 db)

Babakötvényhez számlát melyik banknál érdemes nyitni?

Ahol az évek során nem számolnak fel zárási dijakat stb.

Legjobb válasz: Szia! AZ Erstében dolgoztam a babóca elõtt. ott jelenleg nincs havi számlavez. díj, de ki tudja ez hogy fog változni az elköv. 18 évben. Mert ugye addig él a számla. Nézz körül a neten a bankok oldalain! De ha van havi fix összeged a babának, inkább köss pl. biztosítást, nagyobb a hozama + van egy biztid is. Mellé a számlát is megnyithatod, perzse. Nézz körül, aztán döntsd el neked mi a jó!

Szia! AZ Erstében dolgoztam a babóca elõtt. ott jelenleg nincs havi számlavez. díj, de ki tudja ez hogy fog változni az elköv. 18 évben. Mert ugye addig él a számla. Nézz körül a neten a bankok oldalain! De ha van havi fix összeged a babának, inkább köss pl. biztosítást, nagyobb a hozama + van egy biztid is. Mellé a számlát is megnyithatod, perzse. Nézz körül, aztán döntsd el neked mi a jó!
én most csináltattam meg a k&h banknál és nincs semmi féle zárási díj.mi havonta 5000 ft teszünk be.évente 120.000Ft-nál nem is lehet többet.
Van egy honlap, ami csak ezzel foglalkozik. Itt találsz egy kalkulátort, ami az összeggel foglalkozik, illetve összehasonlító táblázatokat is fellelhetsz. http://www.babakotveny.info/

Az OTP banknál tényleg a legmagasabb a kamat ha rendszeres havi befizetés van a Start számlára (babakötvény)?

Legjobb válasz: Szerintem nem, a Kincstár fizeti a legmagasabb kamatot, függetlenül attól fizetsz e be vagy nem. És az OTP számíthat fel számlavezetési díjat, illetve pénzfelvételért is számít fel pénzt. Ezt is vedd figyelembe, bár 18 év múlva ki tudja mi lesz. Én egyébként elgondolkodnék pont ezért érdemes e ebbe egyáltalán pénzt fektetni.

Szerintem nem, a Kincstár fizeti a legmagasabb kamatot, függetlenül attól fizetsz e be vagy nem. És az OTP számíthat fel számlavezetési díjat, illetve pénzfelvételért is számít fel pénzt. Ezt is vedd figyelembe, bár 18 év múlva ki tudja mi lesz. Én egyébként elgondolkodnék pont ezért érdemes e ebbe egyáltalán pénzt fektetni.
A kincstár a születés után 18 nappal nyit egy kincstári számlát a babának amin amelyen a gyermeknek járó támogatást és azok KAMATAIT nyilvántartja. Neked azért szükséges valamelyik banknál nyitni egy start számlát hogy Te is tudj gyûjtögetni a babádnak mert a kincstári számlára nem lehet befizetgetni. A Start-betétszámla kamatozása a mindenkori jegybanki kamatszinthez kötött. https://www.otpbank.hu/static/portal/sw/file/Start_szla_H_20..
Van a Kincstárnál is olyan, ahova be lehet fizetni.
Az OTP-nél csak 5, 5% a kamat. A hirdetményében az állami támogatást is beleszámítja, mintha õ adná, így ír ki a honlapján valami 10% körüli EBKM-et. Hehe... Az állami támogatásnak semmi köze az OTP-hez!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!