Találatok a következő kifejezésre: Bababarát szállodába a (8 db)

Bababarát szállodában hogy oldjátok meg az alvást? A Kolping hotelt nézegettem, de nem tudom hogy egy szobában alszik velünk, vagy van a kiságynak leválasztva valami kis hálófülke?

Legjobb válasz: nemrég beszéltem egy szálloda recepciós hölgyével,õ mondta,hogy igazából ez a bababarát elnevezés csak reklámfogás,mert azokat a dolgokat amiket õk nyújtanak,más szállodák is megteszik.van etetõszékük,és az étkezését is megoldják,még az alvását is.nekem a kolping hotel nagyon drágának tûnk,és nem látok annyi + dolgot amiért ilyen magas árnak kéne lenni.én épp ezért mindig olyan panziót,vagy apartmant keresek ahol szintén bababarát a szállás és tényleg az.panziókban még reggelit ebédet is kapsz,ha nem akarsz fõzni.Érdemes keresgélni,mert azt a pénzt máshová is el tudod költeni amennyibe ez a hotel kerül,de a te dolgod.

nemrég beszéltem egy szálloda recepciós hölgyével, õ mondta, hogy igazából ez a bababarát elnevezés csak reklámfogás, mert azokat a dolgokat amiket õk nyújtanak, más szállodák is megteszik.van etetõszékük, és az étkezését is megoldják, még az alvását is.nekem a kolping hotel nagyon drágának tûnk, és nem látok annyi + dolgot amiért ilyen magas árnak kéne lenni.én épp ezért mindig olyan panziót, vagy apartmant keresek ahol szintén bababarát a szállás és tényleg az.panziókban még reggelit ebédet is kapsz, ha nem akarsz fõzni.Érdemes keresgélni, mert azt a pénzt máshová is el tudod költeni amennyibe ez a hotel kerül, de a te dolgod.
A kérdező hozzászólása: Nem is gondoltam, hogy oda mennénk, miután 2 éjszakára 80.000Ft-os ajánlatot adnak. Mindenki annyira dícséri, de szerintem kész rablás, másra is el tudom költeni azt a pénzt:-)
utolsó vagyok, valami hasonló ajánlatot kaptam én is.és azt mondtam na, ne.hidd el máshol is találsz nagyon jó szállást, én amikor keresgélte, találtam olyan apartmant is, ahol volt kiságy, külön szoba, etetõszék, és kint rengeteg játék az udvaron+gyerekmedence, mindezt nem extra áron.kb 8 ezer volt maga az apartman 1 éjszakára.csak sajnos mi nem oda utaztunk, de ilyen szállást fogsz találni máshol is.

Szilveszterkor szeretnénk elutazni a babánkkal, 4 hónapos lesz akkor. Hol vannak bababarát szállodák?

Valami olyan helyre szeretnénk menni, ahol tudunk pancsolni a babával, és a szálloda is úgy van berendezve, hogy nem kell magunkkal vinni a fél gyerekszobát.

Legjobb válasz: Írd be a keresõbe, hogy bababarát szállások, és kiad egy csomó szállodát. Általában mindegyikbe van kiságy, pelenkázó, etetõ, valahol még babakocsit is lehet bérelni.

Írd be a keresõbe, hogy bababarát szállások, és kiad egy csomó szállodát. Általában mindegyikbe van kiságy, pelenkázó, etetõ, valahol még babakocsit is lehet bérelni.
Szerintem egy 4 hónapos babának még nincs szüksége bababarát szállodára, csak egy kiságyra, néhány megszokott dolgára (saját takarója és pár játéka) és persze rád, az anyukájára. Persze ha mindenképp úszni akartok a babával, akkor tényleg érdemes olyan helyet keresni, ahol megbízhatóan tiszta és elég meleg a víz az ilyen piciknek. Mi 4 hónaposan mentünk Szlovéniába pár napra egy egyszerû apartmanba, de semmi nem hiányzott az otthoni felszerelésekbõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Hol van Ausztrián (leginkább Bécs környéke), akár magyarországon belül, olyan bababarát, szálloda, ahol a szobákon belül van kandalló is?

Szeretnénk elmenni a párommal és majdnem 1éves picibabánkal az ünnepekre, olyan helyre, ahol a wellness mellett a szoba hangulata is illik az ünnepekhez. Természetesen bármilyen ötletet szívesen fogadok.

Legjobb válasz: A kandalló meg a bababarát ellentetes fogalmak, egy babát olyan szobában nem lehet hagyni, ahol nyilt tüz van.

A kandalló meg a bababarát ellentetes fogalmak, egy babát olyan szobában nem lehet hagyni, ahol nyilt tüz van.
Én õket ajánlom, profi csapat. http://www.kvu.at/
Kastélyszállodákkal próbálkozz, ott lehet, hogy találsz ilyet.


Bababarát szállodába vigyem a saját utazóágyát, vagy fogadjam el az ottani kiságyat és ágyneműt?

Kilenc hónapos babának.

Legjobb válasz: Vidd el a sajátodat, mert lehet olyan gyermekágyat kaptok , ami lehet hogy nem megfelelõ nektek!

Vidd el a sajátodat, mert lehet olyan gyermekágyat kaptok , ami lehet hogy nem megfelelõ nektek!
Mi elvittük az utazóágyat, de be sem kellett vinni. Gyerekpótágy volt bent, de mikor látták, hogy kicsi a lányom(1éves volt)egyböl kérdezték, hogy hozzanak-e rácsos kiságyat. Elfogadtuk, mert azt szokta meg. Az ágynemûvel sem volt gond, azt is ottanit használtunk, de azért, ha a saját elfér a bõröndben, nem árthat ha elrakod.
10 hónapos babámmal elfogadtuk a szálloda utazóágyát és ágynemûjét. Semmi gond nem volt, tiszta, rendes holmikat kaptunk.

Van olyan "bababarát" szálloda, ami nem olyan drága, mint a Kolping hotel? Olyan helyre szeretnénk menni, ahol a 1, 5 éves kisfiunk egy külön helységben tudna aludni.

Nem kimondottan külön szobára gondolok, hanem egy tolunk picit elszeparált részre, mert 2 hónapos kora óta külön alszik és a jelenlétünkben el sem tud aludni, mert felpörög t?le, egyedül szereti ? ezt megoldani.

Legjobb válasz: Hotel Siesta-Sopron.Ott volt a családi szoba,2 helység.Nem is drága.

Hotel Siesta-Sopron.Ott volt a családi szoba, 2 helység.Nem is drága.
Ez engem is érdekel, mert tegnap kértem árajánlatot a Kolping-ban, és hát iszonyat drága... Lenne rá keret, de inkább felújításra költök, a nyaralást meg jó lenne olcsóbban kihozni.
Hunguest Hotel Galyatetõ. Szerintem nagyon szuper gyerkõccel - bár mi még nem azzal voltunk, de nagyon sok ici-pici csöppség szaladgált ott.

Bababarát szálloda Ausztriában valahol a hegyekben, jó áron?

Legjobb válasz: Sajnos nincs ilyen. Ausztriában csak az echte árja osztrák babák maradhatnak életben. A te babádat ki fogják vinni a hegytetõre, és ledobják, mint a Tajgetoszról a spártaiak.

Sajnos nincs ilyen. Ausztriában csak az echte árja osztrák babák maradhatnak életben. A te babádat ki fogják vinni a hegytetõre, és ledobják, mint a Tajgetoszról a spártaiak.
A kérdező hozzászólása: Te hülye vagy!
Nem érted a humort, kár neked...
A kérdező hozzászólása: Nem arról van szó, de hasznos választ vártam.

Van a Balatonparton olyan szálloda ami közvetlen parti és bababarát?

Olyat keresek ahol esetleg van gyerkprogram, vagy sok kisgyerekes család van, és közvetlen balaton parti.

Legjobb válasz: www.utisugo.hu www.szallas.hu és a többi hasonló oldalon nézelõdj

http://www.utisugo.hu http://www.szallas.hu és a többi hasonló oldalon nézelõdj


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!