Találatok a következő kifejezésre: Baba szombaton 3 hónapos (2 db)

Mi lehet a kisbabám baja? 3 hónapos múlt szombaton. Ma egész nap sírdogál, könnyezik is.

Bármit csinálok vele, nem használ. Szerintem nem a hasa fáj, a h?mérséklet is a szokásos. Hiába veszem fel, akkor is folytatja. Kezdek kiborulni.

Legjobb válasz: Lehet, hogy már a fogát érzi ennyire. Próbálj meg adni neki 1 ml Nuropfent, ez jó bármilyen fájdalomcsillapításra. És ha nem múlik, holnap vidd el a dokihoz. Ha ciciztek, az meg szokta nyugtatni õket:-)

Lehet, hogy már a fogát érzi ennyire. Próbálj meg adni neki 1 ml Nuropfent, ez jó bármilyen fájdalomcsillapításra. És ha nem múlik, holnap vidd el a dokihoz. Ha ciciztek, az meg szokta nyugtatni õket:-)
Nem vetted észre, hogy másképp veszi a levegõt, nem lehet eldugulva az orra, vagy fájhat a torka? Vagy nem tudom szopizik-e, akkor elég lehet a tejcid? Vagy nem jöhet a foga, szval sok lehetõség van, amit neked kell kizárni.De az is lehet csak spontán rossz napja van. Próbálj megnyugodni, és vedd végig sorba a lehetõségeket.Vagy nem bántja mégis szél? Mikor volt kaki?
Szia, fogzási tünetek még: kipirosodott fenék, hasmenés, hõemelkedés, nyáladzás.
Fehéredik az ínye, és folyton tömködne mindent a szájába, mindent rágna az ínyével, dörzsöli az ínyét egyfolytában, és közben nyöszörög, szval folyton a szájánál van a keze.A rengeteg nyál is jelzi, de az amúgy is megindul már korán, nem feltétlen annak a jele.Aztán ha közel a cél, vörös, duzzadt lesz az ínye.Lehet hogy kevesebbet eszik, és enyhe hasmenés is lehet, de az a vége felé már. 2. voltam
Ja és fehér, duzzadt íny.
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget!
A kérdező hozzászólása: köszi. én is erre gondoltam, de nem láttam duzzadni az ínyét. milyen jele lehet még a fogzásnak?
A kérdező hozzászólása: köszönöm.lehet, h ez lesz....

Baba szombaton lesz 3 hónapos és pár napja elég nyűgös. Lehet, hogy a foga jön?

Eddig se aludt sokat, de a napokban csak pár órát alszik. Hasfájós is szegényke, de attól nem így szokott viselkedni. Lehetséges, hogy már ilyen korán elkezdett fogzani? És, ha igen, akkor attól lehet már ny?gös is? Kb. 3 hete nyáladzik is. Köszi!

Legjobb válasz: Igen elõfordulhat hogy a fogacska készülõdik kifele!

Igen elõfordulhat hogy a fogacska készülõdik kifele!
VALÓSZÍNÜ, HOGY A FOGA JÖN.NÁLUNK 3 HÓNAPOSAN KEZDTE A NYÁLADZÁST, ÖKÖLRÁGÁST MEG HASONLÓKAT ÉS 6 HÓNAPOS KORÁBAN BÚJT KI AZ ELSÕ 2 FOGA.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!