Találatok a következő kifejezésre: Baba szombaton 3 (3 db)

Baba szombaton lesz 3 hónapos és pár napja elég nyűgös. Lehet, hogy a foga jön?

Eddig se aludt sokat, de a napokban csak pár órát alszik. Hasfájós is szegényke, de attól nem így szokott viselkedni. Lehetséges, hogy már ilyen korán elkezdett fogzani? És, ha igen, akkor attól lehet már ny?gös is? Kb. 3 hete nyáladzik is. Köszi!

Legjobb válasz: Igen elõfordulhat hogy a fogacska készülõdik kifele!

Igen elõfordulhat hogy a fogacska készülõdik kifele!
VALÓSZÍNÜ, HOGY A FOGA JÖN.NÁLUNK 3 HÓNAPOSAN KEZDTE A NYÁLADZÁST, ÖKÖLRÁGÁST MEG HASONLÓKAT ÉS 6 HÓNAPOS KORÁBAN BÚJT KI AZ ELSÕ 2 FOGA.

Tegnap voltam nőgyógyásznál, mert volt 3 pozitív tesztem. Szombaton kellet volna megjönnie. Elsőre nem látott semmit a doki, majd azt mondta, hogy ott van az csak annyira pici, hogy nem látszik. Most akkor van, vagy nincs baba?

Két hét múlva kell visszamennem.Túl korán mentem?A kislányomat ilyenkor már látták.

Legjobb válasz: Ne aggódj, az én fiamat majdnem egy hónapig nem találták (jól beágyazódott) :) Tudom, hogy most kivagy, én is ki voltam anno, hogy akkor most csak beképzeltem, vagy mi... Hosszú két hét áll elõtted. De biztos minden rendben van, és ott cseperedik a kis babád :) Nagyon boldog babavárást kívánok!

Ne aggódj, az én fiamat majdnem egy hónapig nem találták (jól beágyazódott) :) Tudom, hogy most kivagy, én is ki voltam anno, hogy akkor most csak beképzeltem, vagy mi... Hosszú két hét áll elõtted. De biztos minden rendben van, és ott cseperedik a kis babád :) Nagyon boldog babavárást kívánok!
Üdv, a klub-ban... :) Teljesen ugyanígy vagyok mint te. Szombaton lett egy pozitív tesztem. Szerdán voltam dokinál, aki 5perc "nézelõdés" után közölte, hogy nem tudja megállapítani ezért átküldött a "nagy UH-ba". Ott azt mondták, hogy ott van, de még annyira apró maximum 3 v. 4 hetes, hogy jöjjek vissza jövõhéten, mert ez terhesség gyanú. De mivel látták, hogy ott van inkább csak azért kell visszamenni, hogy nem méhen kívül van-e. Amikor a kisfiamat vártuk, ugyanennyi idõs voltam, magánorvoshoz mentem, aki azt mondta akkor, hogy tökéletes helyen van, 5-6 hetes petezsák. Ja és ráadásul most több mint 3órát vártam, úgyhogy ezen felhúzva magam kértem is gyorsan idõpontot a magánorvosomtól. Elsõre azért nem hozzá mentem, mert gondoltam egy sima terhesség megállapítást egy körzeti is el tud végezni, DE NEM!! Szerintem szimplán ennyi a helyzet!!!! Úgyhogy ne aggódj, légy pozitív én is az vagyok!!! Ott a babó a pocakunkban!!!!!! :) )))
Nagyon korán mentetek. Eszembe sem jutott egybõl dokihoz menni, mivel úgyse látna semmit. Pozitív teszt után KÉT HÉT múlva érdemes menni akkor már lesz petezsák vagy már embrió is! Türelem, feleslegesen aggódtok még idõ, mire megnõ annyira, hogy látszon! Boldog babavárást mindenkinek
Minimum 2 hetet várni kellett volna az elmaradt mensi után, és akkor most nem kéne izgulnod... Nagyon-nagyon korán mentél. 7 hetesen a legjobb az idõzítés (3 héttel az esedékes mensi után) akkora lesz biztosan szívhang is! De ne izgulj, minden rendben, majd 2 hét múlva látni fogják már :)
UH géptõl is függ, hogy mennyire látható. Ne aggódj, ott van a baba, csak még tényleg kicsi. 2 hét múlva már nagy lesz és valószínüleg hallod majd a kicsi szívét is. Boldog babavárást, kevés aggódást!
nekem is ugyan így volt, csütörtökön teszteltem pozitívat, másnap megismételtem, és még az nap el is mentem dokihoz, nem látott semmit, de mondta, hogy olyan 2-3 hetes lehetek, 2 hét múlva visszarendelt uh-ra akkor voltam 5 hetes 2napos, és kis dobogó szivecskét hallottunk:) :) azóta megszületett és holnap lesz 2 hónapos!! Gratulálok, és Gyönyörû Babavárást!
Ne aggódjatok!!Én is ugyanígy voltam...4nappal azután mentem hogy meg kellett volna jönnie és persze nem látott semmit...csak megvastagodott nyálkahártyát.De visszahívott 1hét múlva akkor már ott volt a petezsák!! Úgyhogy nem izgulni és boldog babavárást!!! 18hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, és a biztató szavakat.

Mi lehet a kisbabám baja? 3 hónapos múlt szombaton. Ma egész nap sírdogál, könnyezik is.

Bármit csinálok vele, nem használ. Szerintem nem a hasa fáj, a h?mérséklet is a szokásos. Hiába veszem fel, akkor is folytatja. Kezdek kiborulni.

Legjobb válasz: Lehet, hogy már a fogát érzi ennyire. Próbálj meg adni neki 1 ml Nuropfent, ez jó bármilyen fájdalomcsillapításra. És ha nem múlik, holnap vidd el a dokihoz. Ha ciciztek, az meg szokta nyugtatni õket:-)

Lehet, hogy már a fogát érzi ennyire. Próbálj meg adni neki 1 ml Nuropfent, ez jó bármilyen fájdalomcsillapításra. És ha nem múlik, holnap vidd el a dokihoz. Ha ciciztek, az meg szokta nyugtatni õket:-)
Nem vetted észre, hogy másképp veszi a levegõt, nem lehet eldugulva az orra, vagy fájhat a torka? Vagy nem tudom szopizik-e, akkor elég lehet a tejcid? Vagy nem jöhet a foga, szval sok lehetõség van, amit neked kell kizárni.De az is lehet csak spontán rossz napja van. Próbálj megnyugodni, és vedd végig sorba a lehetõségeket.Vagy nem bántja mégis szél? Mikor volt kaki?
Szia, fogzási tünetek még: kipirosodott fenék, hasmenés, hõemelkedés, nyáladzás.
Fehéredik az ínye, és folyton tömködne mindent a szájába, mindent rágna az ínyével, dörzsöli az ínyét egyfolytában, és közben nyöszörög, szval folyton a szájánál van a keze.A rengeteg nyál is jelzi, de az amúgy is megindul már korán, nem feltétlen annak a jele.Aztán ha közel a cél, vörös, duzzadt lesz az ínye.Lehet hogy kevesebbet eszik, és enyhe hasmenés is lehet, de az a vége felé már. 2. voltam
Ja és fehér, duzzadt íny.
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget!
A kérdező hozzászólása: köszi. én is erre gondoltam, de nem láttam duzzadni az ínyét. milyen jele lehet még a fogzásnak?
A kérdező hozzászólása: köszönöm.lehet, h ez lesz....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!