Találatok a következő kifejezésre: Baba lenne honapja (35 db)

2 hónapja festetem a hajamat rendes hajfestékkel (feketére) most hennával akarnám. Baja lenne tőle a hajamnak? Vagy nyugodtam befesthetem?

Legjobb válasz: szerintem még várhatnál vele egy-két hónapot. eltörhetnek a hajszálak ha a két festék érintkezik.

szerintem még várhatnál vele egy-két hónapot. eltörhetnek a hajszálak ha a két festék érintkezik.

Már kb 1 hónapja 1, 5% tejet iszik 8 hónapos babám reggel és este ha baja lenne tőle már jelentkezett volna nem?

Legjobb válasz: 10 hónapos volt a babám mikor elhagyta a szopit. Utána tápszert kapott. 1 hét múlva hasmenése lett. Kiderült, hogy laktózérzékeny. De nem mindenkinél van így. Van akinél csak pár hónap vagy év múlva alakul ki tejérzékenység, függetlenül attól, hogy mikor kapott tejet.

10 hónapos volt a babám mikor elhagyta a szopit. Utána tápszert kapott. 1 hét múlva hasmenése lett. Kiderült, hogy laktózérzékeny. De nem mindenkinél van így. Van akinél csak pár hónap vagy év múlva alakul ki tejérzékenység, függetlenül attól, hogy mikor kapott tejet.
Minden rendeben ne aggodj, az en kislanyom 9, 5 hosan elvasztotta magat a szopitol es azt mondtam en mar nem szoktatom ra a tapszerre es 2, 5 honap mulva majd szoktassam a tejre, ugyhogy tejet kap, hazitejet, leszedem a folet es ugy issza.
Elsõsorban nem a laktózérzékenység miatt nem ajánlott adni egy éves kor elõtt tehéntejet, hanem azért, mert a benne lévõ nátrium mennyiségét nem tudja feldolgozni a babák veséje, ezért vesekárosító hatása van. Én még nem adnék neki, és én pl. nem tervezem egy éves kor elõtt bevezetni, de ez mindenkinek a saját döntése.(B)
Nem feltétlen.Sajnos ez majd csak késõbb fog kiderülni...
Szia! Amúgy a dobozos 1, 5 %-os tejnek nincs köze a tehénhez majdhogynem..AZ én babám most 7hós és én is pár napja adok neki tejet tejbegríz formában vagy másképp. De nincs baja tõle.Csak hogy én már adtam neki 3-4 hósan is tejet nem is egyszer meg azóta sok tejterméket nem lett semmi baj!Gondolom ki jött volna már. Mint írtam 3-4 hósan ivott nem egyszer tejet de még is tápszereztem de most már úgy döntöttem legyen tej szép lassan! Szerintem ne aggódj:) !Manapság amúgy is minden felvan fújva. "S"
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Én úgy gondolom régen is tejet kaptak a babák rendes tehén tejet nem 1, 5 % os aminek szerintem sincs sok köze a tehénhez ha nem volt anyatej köztük én is 1 hónapos koromtól és nincs semmi bajom ahogy annak a sok más embernek sincs akik tehéntejen nõttek fel.
A kérdező hozzászólása: Tejbõl kb 4decit iszik naponta reggel és este 2-2 decit szerintem azzal nem jut be annyi nátrium hogy baja legyen de utána nézek mennyivel van több nátrium a tehéntejben mint a tápszerben
Egyébként én is felestejet kaptam anno 34 évvel ezelõtt, de azóta az orvostudomány rengeteget fejlõdött, és mivel kutatások igazolják, hogy a benne lévõ sótartalom káros a csecsemõkre, így én inkább kihagyom egy éves koráig. Jelenleg semmi bajom a vesémmel, de honnan is tudhatnám, hogy pl. már nem 100%-os, csak 85??? Sehonnan. Na inkább hagyom a gyerekemét 100%-on mûködni. Attól biztosan nem lesz baja, ha a tej helyett tápszert kap, amiben még vitamin is van? Merthogy a bolti tejben nem sok van, az tuti. (B)
Várdd meg a mensid és ha nem jönne meg, akkor teszteljj!
A kérdező hozzászólása: Ja és ugy érzem hogy " mindjárt megjön "!
A mindjart meg jon erzes is jo jel! Ha pedig a baogy miatt szeretned megvarni a 3 honapot, azt nem muszaly hisz a mai fogamzas gatlok olyan ultra konnyuek , h szinte azonnal kiurul a szervezetedbol.Emiatt ne aggodj! Szoritok neked!Sok sikert!
ezeket olvasd el! A ma forgalomban lévõ hormonális fogamzásgátló tabletták nem okoznak fejlõdési rendellenességet a magzatnál. Akkor sem, ha valaki a szedés alatt esett teherbe. Egyetlen genetikai tanácsadó sem javasolja emiatt a terhesség megszakítását. Mivel milliók szedik világszerte az ilyen készítményeket, jól dokumentált vizsgálatokkal bizonyították ezeket a tényeket. Természetesen, ha a terhesség kiderül, a szedést abba kell hagyni, hiszen ekkor már nincs szó fogamzásgátlásról. Ha tehát a terhesség elsõ heteiben véletlenül szedett tabletta sem okoz rendellenességet, akkor az elõzõ hónapban abbahagyott tabletta miért okozna? --- A gyógyszer kiürülésével kapcsolatban az un. felezési idõt adják meg, ami azt jelenti, hogy a bevitt hatóanyag fele mennyi idõ alatt ürül ki. Ez egyik tablettánál sem több mint 48 óra. Hónapokról szó sincs! Még az egy hét is sok. Gondoljunk bele, már egy-két tabletta véletlen kihagyásánál is javasolt kiegészítõ fogamzásgátló módszer használata, mivel a tabletta vérszintje ilyenkor gyorsan csökken. Mivel a tabletta hatóanyaga már a szedés abbahagyása utáni héten is csak legfeljebb nyomokban van jelen a szervezetben, értelmetlen három hónapban gondolkodni. --- Mit tegyek, ha gyermeket szeretnék? Ismételten leszögezzük, hogy a fogamzásgátló nem okoz meddõséget! A tablettaszedés abbahagyásától számított 1–3 hónap alatt helyreáll a ciklus. Ez azt jelenti, hogy egyénenként változó idõben, de akár már az abbahagyást követõ elsõ hónapban is létrejöhet megtermékenyülés és terhesség. Ilyenkor az egészséges peteérés és a normál ciklus már a tablettaszedés abbahagyását követõ elsõ hónapban helyreállt. Hat-e a tabletta a magzatra? A hormonális fogamzásgátlás nem hat a késõbbi terhesség lefolyására, nem jelent veszélyt a magzatra nézve, még akkor sem, ha a terhesség a tabletta szedése alatt következne be. --- A 3 hónap csupán biztonsági határ. Ismerek fogamzásgátló MELLETT fogant gyermekeket, egészségesen születtek. A hormonháztartás egyensúlya miatt jobb, ha kivárjuk a 3 hónapot, de nem tragikus, ha nem úgy alakul.
én vagyok az utolsó válaszoló. még annyit, hogy én amikor abbahagytam a gyógyszert, mi is "vigyáztunk", pár hónapot várni szerettünk volna, számoltunk, meg megszakítással szexeltünk.aztán már az elsõ mensim nem jött meg. most 31hetes kismama vagyok, és jól vagyunk sok sikert

Ha hónap elején jött meg a nemvárt (6. án), de előtte egy hétig együtt voltunk a párommal, védekezés nélkül, akkor ha mégis baba lenne a dolgoban, akkor már jövőhéten kimutatná a teszt?

Azóta nem voltunk együtt, mivel külföldön dolgozik. Olvastam már itt is, hogy attól még lehet baba, csak a szervezetem még emlékszik a menstruációra! El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Hát az elsõ egy droid volt, ne törõdj vele! Nem valószínû, hogy baba van, peteéréskor van esélye, attól függ, mikor volt pé-d. Jövõ hét végén már kimutatja a teszt, ha van valami. Sok sikert!!!!

Hát az elsõ egy droid volt, ne törõdj vele! Nem valószínû, hogy baba van, peteéréskor van esélye, attól függ, mikor volt pé-d. Jövõ hét végén már kimutatja a teszt, ha van valami. Sok sikert!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Aranyos vagy!:) Akkor jövõhét végén megnézem, hátha!:)

Lezárt devizahitel szerzõdésem kamatát anno 4 hónapon belül háromszor emelte a bank, lenne keresnivalóm vele szemben?

Feleségemmel még 2008 júniusában (pont a "devizabumm" elõtt) vettünk fel 1 millió forint személyi kölcsönt, tehát ez nem ingatlan alapú devizahitel szerzõdés volt. A kezdõ törlesztõrészlet 133CHF körül volt, ami akkor húszezer forintot (vagy valamivel kevesebbet) jelentett havonta. Ez az összeg egyáltalán nem volt megterhelõ számunkra. Késõbb sem haltunk bele, de közben a válság miatt (és más egyéb tényezõk miatt is) a bevételeink is csökkentek, örültünk, hogy egyáltalán a munkahelyünket meg tudtuk tartani. Tavaly végül is lefizettük és lezártuk az egészet, összességében magyar forintban majdnem annyit fizettünk tavaly tavasszal, mint amennyit felvettünk 2008 nyarán... És persze közben törlesztettünk, na de! Az rendben van, hogy az árfolyam változás hatását én szenvedtem el, de a kamatokkal kapcsolatban már korábban is kételyeim támadtak! Mostanában elég sok a devizás per, ítélet, vélemény, stb. Sokszor hallom, hogy a bank jogtalanul emelt kamatot, ezért is érdekel a téma. Az mi esetünkben a következõrõl van szó: 2008. júniusában tehát felvételre került 1 millió forint személyi kölcsön, amit a bank devizában tart nyilván, de forintban folyósít. Ez meg is történt még aznap, mikor az igénylést jóváhagyták. Ezt követõen aztán a válság kitörésekor szeptember 10-én jött levél, mely szerint emelik a kamatot, majd november 10-én is emelte a kamatot, végül december 10-én is emelte a kamatot a bank. Úgy emlékszek kamatcsökkentésre nem került sor - igény esetén átnézem alaposabban az iratokat, minden megvan egy dossziéban. Szóval a rendelkezésre bocsátott adatok alapján mit tudtok mondani? Vagy milyen információ szükséges ahhoz, hogy tudjatok mondani valamit? Érdemben arra lennék kíváncsi, hogy van e bármi alapja annak a feltevésnek, hogy nem volt jogos a kamatemelés, és ez alapján kérhetek e elszámolást. Várom a válaszokat! Köszönöm.

Legjobb válasz: Most a konkrét szerzõdés ismerete nélkül bátor lenne bármit is kijelenteni, de ismerve pár tucat hasonló szerzõdést azt kell hogy mondjam semmi szabálytalanság nem történt, innentõl pereskedni sincs értelme.

Most a konkrét szerzõdés ismerete nélkül bátor lenne bármit is kijelenteni, de ismerve pár tucat hasonló szerzõdést azt kell hogy mondjam semmi szabálytalanság nem történt, innentõl pereskedni sincs értelme.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszi!
Ami a sajtótájékoztatóból kimaradt: "Nem maga a szerzõdéses konstrukció, hanem a konkrét megkötött fogyasztási (2005. január 1-jétõl a fogyasztási-, lakossági) kölcsönszerzõdés ütközik jogszabályba, ha nem felel meg a Hpt. 213. § (1) bekezdés a)-g) pontjai szerinti feltételeknek. (E rendelkezéseket egyébként a fogyasztónak nyújtott hitelrõl szóló 2009. évi CLXII. törvény 2010. június 11. napjától hatályon kívül helyezte. " forrás: [link]
A kérdező hozzászólása: Köszi! Utánaolvastam az említett paragrafusnak és ezt találtam: [link] Nos, én 2008. júniusában szerzõdtem, tavaly fizettem ki, és zártam le a kölcsönt. Ugyan én a sorozatos rövid idõn belüli kamatemelések miatt intéztem kérdést, de úgy tûnik a szerzõdésem kerek-perec pont beillik a (banki szempontból) "necces" idõszakban kötött szerzõdések közé. Keressem meg az ügyvédemet?

30-32 évesen nehezebb teherbe esni, mint fiatalabb korban? Már 8 hónapja nem jön össze. Első baba lenne, de már kezdek nagyon türelmetlen lenni.

H?mér?zök, így látom, hogy peteérés van. Februárban ráksz?résen is voltam, ott is mindent rendben találtak. Viszont komolyabb vizsgálaton még nem voltam. Várjak még?

Legjobb válasz: Elsõsorban nyugodj meg. Ha nincs semmilyen orvosi, biológiai akadálya akkor sikerülni fog. Csak egyet nem szabad ezen stresszelni. Nekem a második fogant és született 32 évesen.:) Közben államvizsgáztam, lakást vásároltunk, költöztünk. S ezen stresszes körülmények ellenére gyorsan fogant. Tehát ha nem nézed állandóan,hogy ugyan most sikerült-e könnyebb. Sok boldogságot az anyasághoz.

Elsõsorban nyugodj meg. Ha nincs semmilyen orvosi, biológiai akadálya akkor sikerülni fog. Csak egyet nem szabad ezen stresszelni. Nekem a második fogant és született 32 évesen.:) Közben államvizsgáztam, lakást vásároltunk, költöztünk. S ezen stresszes körülmények ellenére gyorsan fogant. Tehát ha nem nézed állandóan, hogy ugyan most sikerült-e könnyebb. Sok boldogságot az anyasághoz.
Szia én 28 éves vagyok mi 17 hónapja probálkozunk.
Nem minden esetben kor függvénye. Én az idén töltöm a 37. életévemet. Még nincs gyermekem, de kb. 3 hét és megszületik a fiam, most vagyok 37 hetes terhes. Nekem kb. 3-4 hét alatt összejött a baba. Megvolt a menstruációm, elkezdtünk próbálkozni és a következõ már nem jött meg. Egész idõ alatt semmi problémám nem volt. Nem voltam rosszul, nem voltam gyenge. Minden leletem jó lett, 9 kg-t híztam. Most is teljesen jól vagyok szerencsére. Tehát nem a kor számít.
szia, én 28 vagyok, de nekem sem megy 7 hónapja, pedig az alapdolgok nálam is rendben vannak...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat és a bíztatást.
Igen, nehezebb. Én 30 voltam, mikor próbálkozni kezdtünk, és egy év után mentem orvoshoz, pedig nekem is szép volt a görbém, pozitív az ovutesztem. A hormoneredményeim mégis rosszak lettek, hiába van peteérésem, nem tudok teherbe esni. Ezzel nem ijesztgetni szeretnélek, de 8 hónap után 30 fölött legalább egy hormonlabort már megéri csináltatni. Ha ott minden oké, akkor biztosan tudod, hogy van jó peteérésed, és nem kell izgulnod. Ha, és 8 hó után szerintem a párodnál se ártana egy spermakép. Ezek nem bonyolult vizsgálatok, nem is túl költségesek, a szervezeteteknek nem ártanak, de megnyugtatnak :)
Szerintem ne várj, én egy kicsit idõsebb vagyok és szültem is már 20éve és el volt záródva mind a két petefészkem. Menj el dokihoz és mond meg hogy kezdjétek el a kivizsgálást!
Szia én 33 vagyok elsõ próbára összejött. Fej a fejjel...Neked is hamarosan összejön!Sok sikert és mihamarabbi babásodást!Nem az évektõl függ sztem... 4+2 hetes kismama
Szia! Én 36 évesen szültem az elsõ babámat! 1992-ben, 20 évesen volt egy spontán vetélésem, a 26 héten ment el a kicsim. AZóta eltelt 16 év. Ezalatt voltam férjnél, de a házasságom (Nem a baba miatt) nem úgy alakult, ahogy akartam, volt élettársi kapcsim is, ahol a doki mindkettõnknél mindent rendben talált és mégsem lettem újra terhes. Már le is tettem arról, hogy valaha is anya leszek. Úgy kisérleteztek rajtam, mint a Kedves elsõ válaszolóval, de semmi eredménye nem volt. Õszinte legyek: Meguntam és láttam, hogy a dokim sen tud mit tenni, már nem az anyaságon járt a gondolatom. 2006-ban összejöttem egy másik emberrel, akivel kb 4 hónap alatt összejött a baba. Amikor már 2 hónapja nem jött meg elmentem az orvosomhoz, aki azt mondta, hogy "Itt baba van!". Nem hittem neki, és viccesen azt mondtam, hogy akkor most ultrahangozza az én pocakom. Igen! A kislányom megszületett, idõben, rendes súllyal, magassággal, teljesen egészséges! Most már 15 hónapos, a dokinéni csak a kötelezõ védõoltáson látta, mert még hõemelkedése sem volt. Életrevaló! Egyáltalán nem bánom, hogy 20 évesen nem lettem anya! MOst annyira jólérzem magam a bõrõmben, és mindeünk meg van. Nem kell aggódni semmiért.
31 eves vagyok ferjem mar tobb mint 40. Tavaly elsore osszejott nekunk a baba csak sajnos decemberben elveteltem 8 hetesen. Iden februartol kezdtunk ujbol probalkozni es most vagyok 6+3 hetes kismama. A masodik 4 honap alatt jott ossze. Meg nincs gyerekunk. Szivbol kivanom, hogy minel hamarabb sikeruljon nektek is!
Szerintem ne várj.Én 32 vagyok tavaly elmentünk dokihoz, és kiderült, hogy a férjemnél van a bibi.Szóval én is várhattam volna akár 40 éves koromig is.Szerintem doki és ha nincs semmi baj akkor úgy is sikerül.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm nektek a sok kedves választ.

Igaz az, hogy a gyógyszert lejárati idejét követően még 8 hónapig be lehet szedni anélkül, hogy baja lenne belőle az embernek?

Legjobb válasz: Ezt nekem is mondta már gyógyszerész,de én valamiért mégsem kockáztatnám.

Ezt nekem is mondta már gyógyszerész, de én valamiért mégsem kockáztatnám.
Lehet, hogy igaz de minek ilyenekkel kisérletezni??
Biztos vagyok benne, hogy senki sem vállal semmilyen garanciát arra, hogy a lejárt gyógyszertõl nem leszel beteg, nem árt, nem leszel tõle rosszul. Lehet, hogy még viszonylag jó, de ilyenkor már gyakoribbak és erõsebbek a mellékhatások miközben kevésbé hatékony a gyógyszer.
Ahogy fentebb is írták, garanciát viszont senki sem vállal semmire, akármit is mond a gyógyszerész. Nyilván a gyógyszerek tartóssági vizsgálatainál úgy terveznek, hogy legyen benne tartalék. Ha valamilyen száraz tablettáról van szó, ami alapból 5 év, akkor jó eséllyel még belefér ennyi. Minden más esetben kuka.

Fekete teleszkópszemű aranyhalnak Kb 2 hónapja az egyik szeme nagyon kidülledt, mintha vmi baja lenne, és kis idő elteltével az egész hal kezdett kifakulni, már egész világos, nem fekete, hanem foltos. Mi lehet ez?

Továbbra is aktív, étvágya is van, csak ez a szem, meg ez a színvesztés. Mi lehet ez? Csak ?k ketten vannak az akváriumban már kb egy éve, kb 20 liter, csapvíz, sz?r?/leveg?ztet?. A víz 2 hetente cserélve csapvízre.

Legjobb válasz: Remélem azt nem is kell mondanom hogy 20 liter ,mégegy aranyhalnak is rettentõ kevés,még annak is nagyon kicsi,nem hogy 2-nek.100 literes aksi kell nem 20.A csapvizet kezelni kell vízkezelõvel.Ekora aksiba én inkább hetente cserélnék aranyhal alatt vizet.Amugy a betegség valószinüleg Hasvízkór,legalábbis elsõre annak tünik.

Remélem azt nem is kell mondanom hogy 20 liter , mégegy aranyhalnak is rettentõ kevés, még annak is nagyon kicsi, nem hogy 2-nek.100 literes aksi kell nem 20.A csapvizet kezelni kell vízkezelõvel.Ekora aksiba én inkább hetente cserélnék aranyhal alatt vizet.Amugy a betegség valószinüleg Hasvízkór, legalábbis elsõre annak tünik.
Jah, gyógymódot nem tudom, nézz utána.Üdv Lucky
A színvesztés a rossz körülmények miatt van, ezt a stressz is tetézi, a szûk hely miatt.Ha nem dagadt fel a hasa és nem állnak szét a pikkelyek, akkor a fent említett körülmények megszüntetésével, az-az, tiszta klórmentes víz és aktív szûréssel javítható a helyzet, de meg kell oldanod a stressz okozta problémát is, egy nagyobb akváriummal.Minimum 100 liter.Amennyiben a fenti tünetek jelentkeznek akkor hasvízkór, 4 napon keresztül SERA Baktopúr Directel kell kezelni és etess SERA Bakto Tabs- al legalább egy hétig.Ha nem változtatsz a körülményeken, esélye sincs a gyógyulásra.Ha élõsködõk okozzák a szemdülledést, az sajnos gyógyíthatatlan, de ez elég ritka.SN.
A kérdező hozzászólása: Értem.Ezek a halak kb.másfél éve megvannak, ugyanebben az akiban, ugyanilyen körülmények közt, teljesen jól voltak edsig, semmi változtatás nem volt, ami miatt stresszesek lehetnének..Remek étvágya van mindkettõnek .Értem, hogy az aki esetleg kicsi nekik, de 2 db 10-15 centis halnak 100 literes akit? hát nem tudom.
Nézd, a halak ahogy nõnek változik a helyigényük is.Nyilván amíg kicsik, nem okoz gondot a 20 literes víz.Ezek a halak, pár év elteltével, ideális környezetben elérik a 20-30cm- es méretet( fajtától függ)a 40cm-es példányok sem ritkák. Hideg vizet igényelnének, tartós 25 fok fölötti hõmérséklet már ártalmas.Sokat kibírnak, de a hatványozott megterhelés, betegségekhez vezet.Te magad is írtad, hogy jó az étvágyuk, ez így igaz és ezáltal az anyagcseréjük is gyors. 10-15cm nagyságnál a 20liter víz, két-három nap elteltével, már telítõdik vizelettel és ürülékkel, ami táptalaj a gombáknak, baktériumoknak.Ebbõl valamit felvesznek a nõvények és egy jó szûrõ is javít valamit, de ez kevés.3-naponta le kellene cserélni a víz felét, de az ilyen gyakori és mértékû vízcsere is káros.Ha viszont kivárod a heti vízcserét, akkor gyakorlatilag szennyezett vízben élnek a halak és ahogy nõnek ez a helyzet egyre romlik.Én megértem , hogy két hal miatt nem akarsz venni egy nagy aksit, neked viszont azt kell megértened, hogy ez így szenvedés az állatnak és bosszúság neked.Ha meggyógyulnak, ajándékozd el õket valakinek, ahol nagyobb a hely, vagy esetleg van kerti tó.Te pedig válassz 20literben is tartható halakat, hidd el ezek az apró halak is gyönyörûek tudnak lenni( egy csapat neon pl)Hidd el segíteni akarunk és nem cseszegetni.Nézd végig az oldalt, tele van a tiédhez hasonló problémákkal.SN.

Ha clostis hónapban sajnos megjön, az álltalában hány napra? Csak mert én a 33. napon vagyok és még nem jött meg, de a tesztem negatív. Nem érzem, hogy baba lenne, csak nagyon szeretném.

Legjobb válasz: Elviekben a Clostylbegit beállítja a ciklust. Lehet éppen ciszta is vagy valami más, mindenképp konzultálj az orvosoddal.

Elviekben a Clostylbegit beállítja a ciklust. Lehet éppen ciszta is vagy valami más, mindenképp konzultálj az orvosoddal.
A kérdező hozzászólása: Doki megnézett ultrahangon és nincs ciszta, erre írta fel a clostit.
20:22-es vagyok.Nekem az 1 clostys hóban 33-ra, a 2-ban 27-re, most vagyok a 3-ban, ha jól számolom most is a 33-ra fog, kivéve ha 15 hónap után végre sikerülne.Elõtte a ciklusaim 24-46 nap közöttiek voltak.
Én az elsõ clostis hónapban vagyok.és minden jel arra mutat hogy volt peteérésem.Lement a hõm, aztán hirtelen felugrott.Volt tojásfehérjés nyákom is amit azelõtt sosem tapasztaltam.A pg 53 am is jelzett peteérést tehát most nagyon reménykedem hogy sikerült:) Én is most kezdtem hõmérõzni a clostis hónapban.Addig nem mértem, de nagyon jó mert sok minden lehet látni belõle.Szerintem ha nem jön meg még vagy 3 napig tesztel még egyet és ha akkor is negatív akkor menj dokihoz.
Ha sok esetben nincs is szükség a reggeli hõ mérésére, most nagyon jó lett volna ha van egy hõgörbéd Closti mellett.
Szia.Closty szedése mellett nem kell mérned a hõdet?Szerintem ez alap.Tõlem a dokim mindig kéri a diagrammot.Ezen kívül nem nézi uh-val, hogy mikor van peteérésed?Ez a closty mellett fontos lenne.Szerintem mostantól mindenképp hõmérõz és abból tudsz számolni, hogy mikor kellene NEM megjönnie. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: O.k. De nektek hány napra jött meg?
A kérdező hozzászólása: Köszi. Akkor ezek szerint ez a bogyó nem lövi be pontosan 28 naposra. Remélem nem fog neked megjönni!!!!!!
Én is szorítok neked!Annyit azért megtehetnél, hogy holnap reggeltõl méred a hõdet, és ha magas akkor lehet sikerült.

Ti hogy vagytok? Én most kihagytam ezt a honapot a baba projekt sztrájkol. Már 1 kicsit unom a semmit, minden hónapban "terhes vagyok" beképzelem, mert ugye de jo lenne.

1 kicsit fárasztó most megnyugszom köv hónap újra csináljuk.

Legjobb válasz: En is eppen ma reggel akadtam ki. Nem is azon, hogy nem jon a baba de legalabb akkor az ember mensije jonne. Igy hogy mar 5 napja kesik aztan se pozitiv teszt se mensi egy kicsit kikesziti az embert. Nekem ebbol van mar elegem. Ket honapja is kesett 11 napot mire valahogyan megjott es uj remenyekkel indult a honap. Mar eppen szamolgattam a pe-t amikor ismet megjott. A ciklusom 14-ik napjan. Mondtam, hogy na jo akkor egyszer kesik maskor meg ket hetente mensizunk vagy mi lesz? Hat elkezdtem onnan szamolni es most itt vagyok megint kesik baba meg sehol. Na nekem mar ebbol kezd elegem lenni. Juliusban hagytam abba a fogamzasgatolot, vartunk is szeptemberig, hogy kitisztuljak, helyrejojjon a mehnyalkaharty stb. Erdekes akkor 29 naposak voltak a ciklusaim ez az orulet Januarban kezdodott. Mar elegem van!!!  Orulok, hogy feltetted a kerdest mert legalabb kiirhattam a banatom. Kivanom nektek, hogy minel hamarabb jojjon a baba. Jol teszitek, hogy pihiztek egyett.

En is eppen ma reggel akadtam ki. Nem is azon, hogy nem jon a baba de legalabb akkor az ember mensije jonne. Igy hogy mar 5 napja kesik aztan se pozitiv teszt se mensi egy kicsit kikesziti az embert. Nekem ebbol van mar elegem. Ket honapja is kesett 11 napot mire valahogyan megjott es uj remenyekkel indult a honap. Mar eppen szamolgattam a pe-t amikor ismet megjott. A ciklusom 14-ik napjan. Mondtam, hogy na jo akkor egyszer kesik maskor meg ket hetente mensizunk vagy mi lesz? Hat elkezdtem onnan szamolni es most itt vagyok megint kesik baba meg sehol. Na nekem mar ebbol kezd elegem lenni. Juliusban hagytam abba a fogamzasgatolot, vartunk is szeptemberig, hogy kitisztuljak, helyrejojjon a mehnyalkaharty stb. Erdekes akkor 29 naposak voltak a ciklusaim ez az orulet Januarban kezdodott. Mar elegem van!!!  Orulok, hogy feltetted a kerdest mert legalabb kiirhattam a banatom. Kivanom nektek, hogy minel hamarabb jojjon a baba. Jol teszitek, hogy pihiztek egyett.
Elsõ válaszoló én is ugyanigy vagyok, mint Te! :) Nekem is múltkor 2 hétre megjött, utánna meg késett 1 hetet. Biztosan a "rágörcsöléstõl" van. De sajnos hiába próbálok nem görcsölni, nem megy!!!!! Pedig laza akarok lenni! Decemberben feladtam és azt mondtam magamban, hogy akkor hagyjuk, de az a baj, hogy tudatalatt benne van az emberben. Mit lehet ellene tenni??? Valaki adjon tanácsot!! Már én is spermavadász lettem!!! :)
Sajnos én is így vagyok, én már feladnám a párom még nem. De nagyon nehéz, mindig pontosan megjött a 27. napra a mensim az utolsó 4 hónapba viszont már hol a 31-32 napon jön meg. Nagyon idegesítõ, fõleg, hogy nekünk már volt egy vetélésünk és akkor két munkatársam is terhes lett, akinek már ugye ott a baba, nekünk meg sehol. Néha annyira fájt ez az egész, nagyon megviselt, mostanában már egy könnyet sem ejtek..azt hiszem én belül kicsit feladtam. Sok sikert lányok, egyszer nekünk is össze kell, hogy jöjjön.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!