Találatok a következő kifejezésre: Baba lehetséges ez az 1 (2 db)

Baba lehetséges vagy ez (az 1 tisztasági) is mensinek számít?

A ciklusom kb. 32 napos. A 21. 25. 28. 32. napokon 1-2 csepp vér és barnázás jelentkezett. Ma vagyok a 35.napon és ismét ugyan ez a helyzet. 1 tisztaságival megoldom egész nap ami a rendes mensimre nem mondható el. 28. 34. napi tesztek negatívak.

Legjobb válasz: Szia! Én csak a saját példámat tudom leirni. Nekem 26 naposak a ciklusaim és nekem a 20-21. napon volt csak barna váladékom. A 28. napon kiderült, hogy terhes vagyok. Tesztelj egy pár nap múlva, és felkereshetnél egy dokit is. Vérvételbõl hamarabb kiderithetõ, hogy terhes vagy-e.

Szia! Én csak a saját példámat tudom leirni. Nekem 26 naposak a ciklusaim és nekem a 20-21. napon volt csak barna váladékom. A 28. napon kiderült, hogy terhes vagyok. Tesztelj egy pár nap múlva, és felkereshetnél egy dokit is. Vérvételbõl hamarabb kiderithetõ, hogy terhes vagy-e.
Elozo valaszolonak: Neked voltak elotte gorcsolgeteseid, mintha meg akart volna jonni?
Szia! Görcsök nem voltak, csak néha szurkálások.

Szeretnek atiratkozni Kanadai egyetemre.1 eves hallgato vagyok, szeretnek atiratkozni konkretan a Sheridian Collage - ba. Ez milyen papirokkal jar? Lehetseges hogy az eddigi kreditjeimet at transzferaljam? Szukseges hozza Kanadai allampolgarsag?

Legjobb válasz: Állampolgárság nem szükséges, ez biztos. Viszont elképzelhetõ, hogy tandíjat kell fizetned. A krediteket akkor tudod beszámíttatni, ha a már elvégzett, és az elvégzendõ tárgy között legalább 70-80%-os átfedés van a tantervben. (Ha ez az iskola használja a krediteket egyáltalán.) Javaslom elõször írj nekik levelet, utána pedig a magyarországi kanadai nagykövetségen érdeklõdj, hogy mit kell csinálnod.

Állampolgárság nem szükséges, ez biztos. Viszont elképzelhetõ, hogy tandíjat kell fizetned. A krediteket akkor tudod beszámíttatni, ha a már elvégzett, és az elvégzendõ tárgy között legalább 70-80%-os átfedés van a tantervben. (Ha ez az iskola használja a krediteket egyáltalán.) Javaslom elõször írj nekik levelet, utána pedig a magyarországi kanadai nagykövetségen érdeklõdj, hogy mit kell csinálnod.
De ha erdeklodsz, legyel benne biztos hogy hogy kell irni helyesen az iskola nevet. Sheridan College


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!