Találatok a következő kifejezésre: Baba lehetséges ez (68 db)

15+2 napos pocis vagyok! Mostanában sokat idegeskedem, attól tartok elmegy a baba. Lehetséges ez? Vagy hülyeség?

Legjobb válasz: Nem megy el az a baba olyan könnyen, ne aggódj! Mindenesetre az idegeskedés nem használ neki sem. Próbálj megnyugodni, pihenni, a babára koncentrálni. Sétálj, egyél finomakat és semmi mással ne törõdj most csak a kicsivel. Add át a picinek mindazt az örömöt, amit õ jelent neked, és simogasd, szeretgesd sokat! Szerintem, ha rákoncentrálsz, talán nem leszel olyan nyugtalan.

Nem megy el az a baba olyan könnyen, ne aggódj! Mindenesetre az idegeskedés nem használ neki sem. Próbálj megnyugodni, pihenni, a babára koncentrálni. Sétálj, egyél finomakat és semmi mással ne törõdj most csak a kicsivel. Add át a picinek mindazt az örömöt, amit õ jelent neked, és simogasd, szeretgesd sokat! Szerintem, ha rákoncentrálsz, talán nem leszel olyan nyugtalan.
Sajnos a negaív események sokkalta intenzívebben hatnak a várandósokra. Én is ugyanígy voltam és most is így vagyok. Azért próbálj az élet napos oldalán élni! Mindig gondolj a gyermekedre! Nyugodt babavárást! Egy 2 éves kislány édesanyja és 36 hetes kismama
Szia. Én végig idegeskedtem a terhességemet, és most három hetes, nyugodt, nagyon jó kisbabám van, pedig rémisztgettek engem is, hogy mindenféle baj lehet. Sajnos ez nem úgy megy, hogy kikapcsolom az agyam, és nem gondolkodom, nem idegeskedem. Sokat sírtam szinte végig a kilenc hónap alatt, de közben beszéltem a babámhoz, hogy nem miatta vagyok ideges, szomorú, hogy mennyire várom, szeretem. Ne aggódj, ettõl nem megy el a baba, persze nem jó, ha idegeskedni kell, de elfojtani sem lehet.

13. hetet már betöltöttem. Tegnap előtt este jó ideig nem bírtam elaludni, és úgy éreztem, hogy érzem a baba mozgását! Ugye, lehetséges ez, pláne ha a másodikról van szó?

Legjobb válasz: Ha második babát várod akkor elképzelhetõ,hogy már érzed a baba mozgását.Egy ismerösõm is második babónál úgyanígy érezte a baba mozgását.Jó baba várást! 24hetes kismama

Ha második babát várod akkor elképzelhetõ, hogy már érzed a baba mozgását.Egy ismerösõm is második babónál úgyanígy érezte a baba mozgását.Jó baba várást! 24hetes kismama
szerintem is a babát érzed én is a másodikat várom és már 14 héttöl érzem a mozgást de a védönö men hitte el
ez nem lehetséges.
nem lehet.
A kérdező hozzászólása: Kár:(:(:(


Korai az, hogy 14hetesen úgy éreztem hogy megmozdult volna a pici? Lehetséges ez? Első baba és nemigazán tudom mit kellene éreznem, de háton fekve, pocit fogva olyan mintha érezném a gyenge kis lökéseket vagy vibrálást. Ezt is csak esténként!

Legjobb válasz: Elviekben lehetséges, bár még nagyon kicsi és gyenge ilyenkor a kicsi, de volt, aki 14-15. héten elsõ babásként, de érezte már a kicsit. Nekem pl. a 15. héten egyszer lejelentkezett, aztán 2 hétig semmi sem volt. Aktívan a 19. héttõl érzem, szintén esténként. Állítólag azért lehet leginkább este érezni a kicsiket, mert ahogy nappal mozog az anyuka, úgy ringatja õket, olyankor többnyire alszanak. Este viszont anyuka nyugalmi helyzetben van, olyankor jobban felélednek. :)

Szia! Én is sokszor hittem azt, hogy a picurt érzem, de nem voltam biztos benne.Hülyének néztem azokat akik azt mondták, hogy tudni fogod, hogy ha õ az... Aztán a 18.heti UH-ra vártunk amikor éreztem, hogy jobbról balra elhúzta a kis kezét v. lábát a drágám. Akkor már biztos voltam benne, hogy õ az.
Elviekben lehetséges, bár még nagyon kicsi és gyenge ilyenkor a kicsi, de volt, aki 14-15. héten elsõ babásként, de érezte már a kicsit. Nekem pl. a 15. héten egyszer lejelentkezett, aztán 2 hétig semmi sem volt. Aktívan a 19. héttõl érzem, szintén esténként. Állítólag azért lehet leginkább este érezni a kicsiket, mert ahogy nappal mozog az anyuka, úgy ringatja õket, olyankor többnyire alszanak. Este viszont anyuka nyugalmi helyzetben van, olyankor jobban felélednek. :)
Én mindhárom terhességemnél kb. a 15. héten éreztem már valamit. leginkább olyan kicsit bizsergõ, kapirgáló érzés volt. Miután mindenki más, simán érezhetted. A mocorgás egyébként este a leggyakoribb, amikor az anyuka is lepihen, a pici is keresi magának a legjobb helyet.:-))
Én a 15. héten már éreztem apró kis nyomkodásokat.
Szia!Szerintem is simán lehet, hogy a babád érezted!!! Bár még nem vagyok gyakorlott Anyuka, de én elöször kb.a 12héten éreztem, hogy Ö az!Furcsa volt, de nem a belek voltak, az más, éreztem!Persze aztán mindig ezt az érzést vártam, de nekem is többnyire csak esténként jön, pár mp-ig tart, de tudom, hogy Ö!Ès nem minden nap. Boldog babvárást!15 hetes kismami
Én 2 terhességnél is éreztem már a 12.héttõl és a védõnõm szerint is lehetséges, nem ritka, úh.persze, hogy érezheted!
Nem érezheted. Én igaz a másodikkal, már 12 héttõl érzetem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: könnyebb lenne ha tudnám mit kell érezni...így eléggé nehéz megállapítanom hogy mi volt a baba és mi nem...
szia! Én a 17héttõl éreztem, de szerintem érezhetted Te is. Bár azt hittem, hogy csak bebeszéltem magamnak - olyan volt mintha buborékok, levegõ járkálna a hasamban, egészen lent-most 21.hetes és már biztosan tudom, hogy Õt éreztem, hiszen azóta is ua.csak erõsebben:-))) Boldog babavárást!

Első kisbabámat várom de volt már egy 8. héten elhalt terhességem. Érezni kezdtem a baba mozgását a 16. héten lehetséges ez?

Legjobb válasz: Szia..szerintem lehetseges...:-) En 25 hetes vagyok de 16 heten ereztem elobba fura erzest...szoltam a dokinak de azt mondta, hogy elso babanal meg korai lenne....figyelgessem csak tovabbra is es majd 2-3 het mulva tuti azt erzem...de nem...en tovabbra is ugyanazt a fura erzest ereztem csak naprol napra erosebben...tehat a baboca volt mar a 16 heten is:-))

Szia..szerintem lehetseges...:-) En 25 hetes vagyok de 16 heten ereztem elobba fura erzest...szoltam a dokinak de azt mondta, hogy elso babanal meg korai lenne....figyelgessem csak tovabbra is es majd 2-3 het mulva tuti azt erzem...de nem...en tovabbra is ugyanazt a fura erzest ereztem csak naprol napra erosebben...tehat a baboca volt mar a 16 heten is:-))
persze!gratulálok. én a 18.héttõl kezdtem el gyanakodni, hogy talán a babát érzem, és mostanra már örökmozgó, rugdalózó kisördög lett belõle. :D 22hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat ez nagyon megnyugtat.Nagyon kis fura érzés olyan mintha buborékok pattognának.nagyon boldogok vagyunk.
Lehetséges, én a 3. terhességemnél már a 13. héten éreztem õt :) mivel már tudtam, mit kell figyelni ;)
Igen! Én is hallotam már több kismamától is , hogy már a 12-13. héttõl kezdve érezték a picijüket. Én is csak a 18.héten kezdtem el érezni. Fantasztikus. :-) 25hetes kismama

Ha a menses előtt az ovuteszt erősen pozitív, akkor lehetséges hogy sikerült a baba? Vagy ez nem jelent semmit sem?

Legjobb válasz: Miert nem csinálsz terhes tesztet? Sajnos nemtudom hogy mit jelent az ovu tesz eredménye.Szorítok hogy baba legyen

Miert nem csinálsz terhes tesztet? Sajnos nemtudom hogy mit jelent az ovu tesz eredménye.Szorítok hogy baba legyen
A kérdező hozzászólása: megcsináltam az ovutesztet. a második csak majdnem olyan erõs, mint a control csík. Még van 4 napom a nem vártig.
Hali. Nekem bejött. Én egyet csináltam a nemvárt délutánján, és olyan brutálisan erõs volt, hogy olyat még nem láttam. Elvileg, ha erõsödik a csík és jó erõsen pozitív lesz, akkor esélyes a baba.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. akkor holnap is csinálok:)
szia.Na mi lett azóta?
A kérdező hozzászólása: szia. azóta nem csináltam ovutesztet, elvileg holnapra nem várom.
Na, mi lett? :) Remélem, gratulálhatunk! :)
A kérdező hozzászólása: nem. sajnos megjött:( De azért köszönöm .

23 hetes terhes vagyok, és már most 2 óránként felkelek! Olyan mintha már most felkészülne a szervezetem a baba szoptatására! Ez lehetséges szerintetek?

Legjobb válasz: Ó! Ez a felkelés még nem olyan, mint amikor a babádhoz ekll felkelni. De sokan ezt állítják, hogy azért van ez terhesen. Hát nem tudom.

Ó! Ez a felkelés még nem olyan, mint amikor a babádhoz ekll felkelni. De sokan ezt állítják, hogy azért van ez terhesen. Hát nem tudom.
Hát...Én inkább azt vettem észre(én éjjel 2* jártam pisilni)hogy ilyenkor kel éjjel enni a babám.Tehát amikor én pisilni mentem, õ most akkor ébred.Remélem nálad nem így lesz, mert akkor mozgalmas éjszakáid lesznek. Könnyû, gyors szülést!
Én is így voltam, a terhesség elejétõl a végéig, de a babám 2 hetes kora óta átalussza az éjszakákat, tehát nem miatta ébredtem:)

Lehetseges ez? Melyik bank a legalkalmasabb ra?

egyik ismerosom kuldene penzt angliabol. erre az egy atutalasra lehet nyitni szamlat? majd megszuntetni ha levettem rola ? nemszeretnem megtartani mert nincs szuksegem ra. nincs ismerosom akik tudnanak segiteni h nekik menjen a penz de csak erre kene. meglehet ezt oldani?

Legjobb válasz: amikor számlát nyitsz, nem fogják megkérdezni, hogy meddig szeretnéd fenntartani. Ha megjött a pénz, amikor felveszed a bankfiókban, azonnal egyben intézheted a számlazárást is. De egy havi számlavezetési díjat így is rád terhelnek. (A legolcsóbb havi számlavezetési díjú számlát kellene választanod erre, bankkártya és egyéb szolgáltatások, például internetbank nélkül.) Azt azért nehezen tudom elképzelni, hogy van interneted, amin ezt a kérdést feltetted, de nincs még forint bankszámlád? Mert ha jó neked, hogy az Angliából érkezõ devizát (például érkezõ angol fontot) forint számládra forintban kapd meg, akkor simán megadhatod a forint számlád számlaszámát (IBAN számlaszám formátumban és a bankod SWIFT/BIC/ kódját) az ide utaláshoz. A beérkezõ devizát automatikusan a forint számládra forintra konvertálva jóváírják jóváírási jutalék levonása mellett.

amikor számlát nyitsz, nem fogják megkérdezni, hogy meddig szeretnéd fenntartani. Ha megjött a pénz, amikor felveszed a bankfiókban, azonnal egyben intézheted a számlazárást is. De egy havi számlavezetési díjat így is rád terhelnek. (A legolcsóbb havi számlavezetési díjú számlát kellene választanod erre, bankkártya és egyéb szolgáltatások, például internetbank nélkül.) Azt azért nehezen tudom elképzelni, hogy van interneted, amin ezt a kérdést feltetted, de nincs még forint bankszámlád? Mert ha jó neked, hogy az Angliából érkezõ devizát (például érkezõ angol fontot) forint számládra forintban kapd meg, akkor simán megadhatod a forint számlád számlaszámát (IBAN számlaszám formátumban és a bankod SWIFT/BIC/ kódját) az ide utaláshoz. A beérkezõ devizát automatikusan a forint számládra forintra konvertálva jóváírják jóváírási jutalék levonása mellett.

18 hetes első babámmal várandós vagyok. Már a 17. héttől mintha buborékokat éreznék a pocakban, de tegnap arra lettem figyelmes hogy egy erősebb buborékolásnál (ami inkább már lüktetés) látszott kívülről! Lehetséges, hogy a baba? Vagy ez bélmozgás?

Néha kicsit még bizonytalan vagyok, de mindig csak a méhem környékén érzem ezeket! A bélmozgás is látszódhat?

Legjobb válasz: Én a 18.héttõl éreztem ugyan ezt! Néha rugdosott,néha csuklott.

Én a 18.héttõl éreztem ugyan ezt! Néha rugdosott, néha csuklott.
A kérdező hozzászólása: Akkor ez már a Babóca lehet nekem is :) Köszönöm a válaszod!
Persze, hogy lehetséges. Bár nem tudom, hogy mennyire látszódhat kívülrõl, de az biztos, hogy a babókád az! :)
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon látszódik...nem úgy mint egy 7-8 hónapos várandósnál. Hanem csak épp egy kis pukkanás :)
En mar 15 hetesen ereztem a buborekokat (megkoszonte a huslevest :) ) szoval gratulalok kismama, bizonyara a kisbabad jelez neked :) boldog terhesseget kivanok neked :)

Több mint egy éve nem jön a baba és ez most nagyon furcsa nekem? Légyszi nagyon izgatott lettem, ötleteket várnék vajon lehetséges-e?

4 vagy 6 napja volt peteérésem. Nekem mindig fáj picit a mellem peteérés után(napközben, ha nagyon odafigyeltem, de estére megsz?nt), de tegnap valami nagyon furcsa érzésem volt. Egész reggelt?l már éreztem a mellbimbóimat, kicsit égtek(gondoltam ez ugyanaz mint a múlt hónapban nem foglalkoztam vele), de mire délután hazaértem és levettem a melltartómat, ha a ruha hozzáért valami brutális ég? érzés csapta meg néha. Este sokszor úgy éreztem mintha lidocaint kapott volna mindkét mellem. Zsibbadt és az ég? érzés csak er?södött. Érdekes ha én megfogtam akkor nem fáj igazán, de ha a ruhám hozzáért néha nagyon fájt. Éjjel volt, hogy felébredtem mert ráfeküdtem, de nem volt vészes. Reggel miután újra felvettem a melltartómat megint mintha ezer t?t szúrtak volna a bimbóimba.Ez még most is tart hol er?sebben hol gyengébben.Mintha égne belül a mellem, de kívül most annyira nem zavar. Nem is figyelek rá, de néha muszáj ha er?sebb az ég? érzés. A furcsa az hogy mikor ez jelentkezett tegnap nagyon er?s megjön érzésem volt. Pont mint mensikor(csak vér nélkül). Ez is tart még most is csak gyengébben.

Legjobb válasz: szerintem már nem kell elmenned oda, mert ezek nagyon babás tünetek, ha már van ilyen, akkor tesztelhetsz, és szerintem, lehet, hogy a korábbi a peteérés volt igaz, vegyél nagy érzékenységût. drukkolok!

szerintem már nem kell elmenned oda, mert ezek nagyon babás tünetek, ha már van ilyen, akkor tesztelhetsz, és szerintem, lehet, hogy a korábbi a peteérés volt igaz, vegyél nagy érzékenységût. drukkolok!
A tüneteid is igen furcsák. :) Én is drukkolok! Mindenképpen írd meg, h mit teszteltél!
Hajrá, hajrá! Én is drukkolok!
Szerintem ha 4-6 napja volt pe-d akkor meg varjal egy picit a tesztelessel. Persze lehetnek babas tunetek de szerintem azert mert a tested keszul a terhessegre de ennyi ido alatt meg szerintem nem lesz kimutathato hcg a szervezetedben (de ne legyen igazam). :) En mondjuk a pe-tol kb a 12-diknapra probalnam meg a tesztet, addigra beagyazodik es meg termelodik is egy kis hcg. Sajnos a gorbekhez nem ertek. :( De ha tesztelsz akkor legyszives ird meg az eredmenyt!!!! En szivbol kivanom neked, hogy baba legyen. :)
A kérdező hozzászólása: A próféta szóljon belõletek.:) Tegnap egész nap úgy voltam megint nem sikerült, de mikor egész este szenvedtem ettõl akkor már néha mosolyogtam. Hogy talán. Köszönöm... Nagyon reménykedem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. A teszteléssel én is várok, hisz amennyit már csalódtam. Csak magát a tünetek érdekeltek, mert ilyen azelõtt még soha nem fordult elõ velem. És nagyon bízom benne, hogy nem megint a testem változik. Már több mint egy éve itt vagyok, közben endometriózist kaptam mûtöttek, kivették a petefészkeim nagy részét. Egyik orvos azt mondja persze lehet baba, a másik hogy csoda lenne ha lenne. Hát most elõször talán tényleg bízom a csodában. Nektek ha már van baba akkor gratulálok, ha nincs akkor nagyon szorítok és jó egészséget.
Drukkolun.
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok. Köszönöm...
Kedves Kérdezõ, sok idõ eltelt azóta, nos mi lett veled?Ugye baba?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!