Találatok a következő kifejezésre: Baba lehetséges hogy a hőm (4 db)

Baba? lehetséges az hogy a hőm nem magas és mégis bab?

Legjobb válasz: Igen, lehetséges. Gondolom akkor egyébként is alacsonyabb a testhõmérsékleted.

Igen, lehetséges. Gondolom akkor egyébként is alacsonyabb a testhõmérsékleted.
nem inkább ugyanannyi mint szokott.

Mitől magas a hőm? Lehetséges, hogy a gyulladás meg a fájdalomcsillapítók miatt van hőemelkedésem? Vagy mégis baba lenne? Még nem tervezzük, de az se nagy baj, ha jön.

Múlt héten megjött rendesen, ahogy szokott, a h?m mégis még mindig 37,3. Viszont kb 1 hete fájdalomcsillapítókat szedek, mert be van gyulladva egy fogam, a fogorvosom meg szabin van. Teszteltem azóta 2-szer is, mindkett? -.

Legjobb válasz: A vérnyomásosm is magasabb, min szokott lenni

A kérdező hozzászólása: A vérnyomásosm is magasabb, min szokott lenni
Ha magasabb a vérnyomásod, akkor az inkább sima láz, mert terhességnél a vérnyomás inkább alacsony.
mikor kellene megjönni?
Igen, az a lényeges, hogy mikor aktuális a menzeszed. Az önmagában kevés, hogy 3 napja fenn van a hõd. A peteérés után általában mindig magasan van egészen a menzeszig.


Április 24 én jött meg a mensim, de kevés és jóformán csak maszatolás, 26. ika óta 36, 4 a hőm minden reggel (már 1hete). Mitől van ez és mi lehet az oka? Lehetséges, hogy most sikerül a baba?

Már 1,5 éve szeretnénk babát,de ilyen még nem volt,hogy 1 hétig 36,4 legyen a h?m,második hónapja iszom a cickafarok-palástf? tea kombinációt,eddig mindig ingadozott a h?m.

Legjobb válasz: Lehet, hogy most sikerült.

Lehet, hogy most sikerült.
nekem a teáktól volt ennyire egyenes görbém. a 36, 4 nem igazán utal terhességre, szerintem magasabbnak kellene lennie, de nem vagyunk egyformák...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!