Találatok a következő kifejezésre: Baba lehetséges hogy (287 db)

A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem leírni, hogy ajánlott csomagról van szó.
Ajánlott csomag nincs. Van ajánlott levél és van postacsomag. Tudni kéne miként adtad fel, de július 1-tõl valóban módosultak a csomagdíjak, és pár levél ára is. (pl: utánvételes)
A kérdező hozzászólása: Ajánlott és utánvételes levél volt, kb A/4-es nagyságú.
Hát akkor simán lehetett. http://posta.hu/static/internet/download/2013_tarifatabla_HU.. 20.000 utánvételi összegig Ft-ig 50 g súlyig: 1785 ft 500 g súlyig: 1895 Ft
** "20.000 Ft utánvételi összegig "
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm:) ) Igen, pont 1895 Ft volt. Nem az enyém volt a levél, és 10-et kellett feladnom, szóval egy kicsit féltem, hogy én rontottam el valamit.
Azért drágult meg ennyire, mert ÁFA-s lett. Július 1-ig nem volt az...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mégegyszer. Amúgy, a postán nem tudták megmondani, hogy mitõl lett drágább:)

Milyen érzés amikor megmozdul a baba, lehetséges hogy már a 12. hétben éreztem valamit, vagy az valami más volt?

Legjobb válasz: Én ahhoz tudtam hasonlítani, mint amikor fel vagy puffadva, és érzed, hogy haladnak a gázok lefelé. Nem fáj, csak érzel valami mocorgást (mármint eleinte, késõbb persze nyom, feszül, fáj, stb:). Szerintem még korai a 12 héten.

Én ahhoz tudtam hasonlítani, mint amikor fel vagy puffadva, és érzed, hogy haladnak a gázok lefelé. Nem fáj, csak érzel valami mocorgást (mármint eleinte, késõbb persze nyom, feszül, fáj, stb:) . Szerintem még korai a 12 héten.
12 hetesen inkább még csak bélmozgás volt. én 19. héttõl érzem, nehéz leírni, hogy milyen, az biztos hogy nagyon jó érzés :) legalábbis még most 26 hetesen, késõbb biztos fájdalmasabb is lesz.
Tényleg bélmozgáshoz hasonlít, de azért más. Néha meg olyan, mintha belülrõl kapirgálna valaki. Érezheted a 12. héten, ha vékony a hasfalad. Én pl éreztem.

Ma voltam 12 hetes uh-on és a crl:88mm bpd:26mm, azt mondták nagy a korához képest a baba, lehetséges, hogy elszámolták? Valakinek volt így?

Legjobb válasz: hat epen nekem nemvolt igy de az egyik baratnomnek is ijesmi van nagyob a koraahoz kepest . ha jarsz renceresen a dokihoz akor nemkene hogy baj legyen de a doki az utolso menstruaciotol szamoja a korat de hamarab is teherbe eshetel

hat epen nekem nemvolt igy de az egyik baratnomnek is ijesmi van nagyob a koraahoz kepest . ha jarsz renceresen a dokihoz akor nemkene hogy baj legyen de a doki az utolso menstruaciotol szamoja a korat de hamarab is teherbe eshetel
A kérdező hozzászólása: utolsó.:Nekem ezt írták a papíromra.:)
Nekem 12hét 3nap volt 64mm, ismerõsnek 12héten 74mm.18hét 3nap pedig 45mm a feje, 26mm a combcsontja.Kalkulátorok szerint elvileg 21, 5cm volt.
3-as, aztaaaaa de durva, akkor biztos tényleg rosszl számoltak téged. Hány hetes vagy most és mekkora a babád súlya?
Nekem a 12 hetes Uh-n a crl 74mm volt. Eddig mindig nagyobb a baba. Egyedül csak a 6 hetes Uh volt a korához képest okés. A férjem nagy baba volt, lehet ez az ok.
A kérdező hozzászólása: Remélem azért nem fog 6 kg-val születni a kicsike.....:)
A kérdező hozzászólása: Köszi.:)
Nekem 15 hetesen volt a CRL: 94mm. Szóval vagy elszámolták, vagy tényleg nagy baba :) De bajnak semmiképpen nem baj!
A kérdező hozzászólása: Én megnéztem a méretei alapján.14-15 hetes lehet.A védõnõm számolta ki a baba korát, de nem a mensim szerint hanem uh-alapján.Jövö hétfõn megyek orvoshoz majd akkor mekérdezem.Szedek terhes vitamint(Gravidát) és folsavat is.Nem lehet, hogy attól nagyobb?de baj nincs ugye?
Szia! Mi is nagyobbak vagyunk olyannyira, hogy én eredetileg október 21 én szülök de augusztus közepére várják a babát! lehet az hogy mikor teherbe estél akkor még volt menstruációd! Én is most fogok majd vizsgálatra menni, mert ez azért nem 2 nap hanem 2 hónap!
Valószínûleg nem a ciklusod közepén, hanem hamarabb fogant a baba. Kereken 12 hetesen voltál uh-n? Én 12+6-nál voltam, kicsit késõbb fogant a baba, mint a félidõ és így volt 68mm.
A kérdező hozzászólása: Remélem nincs semmi baj vele.:(

Mi lehet a baja? Lehetseges, hogy a depresszioja miatt nem kapja meg a jogsit?

Van egy srac, aki nagyon szimpatikus nekem, jo baratok vagyunk, bar meg nem regen ismertem meg. Egy közeli hozzatartozoja mondta, hogy egy par eve komoly depresszioval küzdött. Finoman probaltam vele beszelgetni erröl a dologrol, es ugyan par szoban elmondta mi volt, de lathatoan nem akart beszelgetni velem erröl. Azota ujra szoba került a problemaja a hozzatartozoja es köztem, es kiderült, hogy azert nem csinalhat jogositvanyt, mert nem megy at az alkalmassagin a problemaja miatt. Neha egybkent velem is furcsa a srac, hirtelen hangulatvaltozasok, figyelemzavar, es neha agresszio jellemzi. Mi lehet a problemaja? Lehetseges, hogy a depresszioja miatt nem kapja meg a jogsit?

Legjobb válasz: Lehet,hogy simán szintévesztõ

Lehet, hogy simán szintévesztõ
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem szintevesztö:-)
Az alkalmasságin semmi olyan nics, ami összefüggne a derpesszióval.
A kérdező hozzászólása: Igen, en is ugy tudom, ezert nem rtem, hogy van öszefüggesben a problemaja a jogositvan megszerzesevel. Igazabol azt szeretnem tduni, hogy a leirtakbol kvetkeztetve mi lehet a baja?
Inkább a figyelemzavarra tippelnék. Az agresszió sem segíti a biztonságos vezetést.
Skizofrénia?

Mi lehet a baja? Lehetséges hogy vírus?

Rendszertelen időközönként az éppen nyitott program (akár böngésző, akár játék, de még a youtube teljes képernyős nézete is) fogja magát, és összeomlik, nincs rendes hibajelentés, csak hogy súlyos hiba miatt leáll. Néha ugyanezt csinálja a Windows 7 is, kék halál formájában. Mi okozhatja ezt? Néhány napja kezdte, lehet hogy melege van? Vagy vírus?

Legjobb válasz: Ha a melegre gyanakszol programmal nézd a hõmérsékletet, pl aida64, openhardwaremonitor stb. 70 fok felett hûteni kell, 60 fok környéke terhelés alatt elmegy, üresjáratban 55 fok alatt kellene maradnia. Ha le tudod venni a ház oldalát, állíts oda akár egy kicsi ventilátort, és lemegy 10 fokot. Persze még sok minden okozhat kékhalált, böngészõ összeomlás meg Firefox esetén "normális", fõleg flash használatnál.

Ha a melegre gyanakszol programmal nézd a hõmérsékletet, pl aida64, openhardwaremonitor stb. 70 fok felett hûteni kell, 60 fok környéke terhelés alatt elmegy, üresjáratban 55 fok alatt kellene maradnia. Ha le tudod venni a ház oldalát, állíts oda akár egy kicsi ventilátort, és lemegy 10 fokot. Persze még sok minden okozhat kékhalált, böngészõ összeomlás meg Firefox esetén "normális", fõleg flash használatnál.
A kérdező hozzászólása: Az Aida alaplapnál és CPU magoknál 30-40°C-t ír, GPU diódánál (?) 61° terhelés nélkül. A legutolsót kivéve ez nem lehet túl sok. A vírusra azért gyanakodtam, mert talán a fent levõ Microsoft Security Essentials nem vett észre valamit a víruskeresésnél. (nem ismerem még ezt a programot)
A kérdező hozzászólása: A hibák forrásai nagyjából megvannak: A játék -és böngészõ összeomlásokat az nVidia legújabb (320.18) driverje okozta, kicseréltem 3.14.22-re, azóta jó. A kékhalál meg végre kinyögött egy hibaüzenetet, amire rágugliztam, és azt találtam, hogy RAM vagy RAM aljzat problémát jelent.
Ügyes, kapsz egy pirospontot. :D
A kérdező hozzászólása: A másik hiba is megoldottnak tûnik, elõször áttettem mindkét memóriát másik aljzatba, de még összeomlott, utána kivettem az egyiket, azóta jól mûködik, remélem ez volt a baja. Csak leírom, mert sokszor rákeresek ilyen problémákra, és ezt az oldalt adja ki a gugli. Hátha valakinek jól jön, hogy leírtam :D

Jelenleg dolgozom, férjem van otthon a lányunkkal GYED-en. Jön a második baba, lehetséges hogy amig én TGYÁS-on vagyok, közben a férjem is otthon van GYES-en a nagyobbik gyerekkel?

TGYÁS lejárta után szintén vissza kell mennem dolgozni, jogosult a férjem ismét GYED-re a második baba jogán? Köszönöm előre is a válaszokat.

Legjobb válasz: Ha te otthon maradsz Tgyás-on, akkor a féejed nem maradhat a másik gyerekkel gyes-en. Egy család, csak egyféle juttatást kaphat. Miután lejárt a kisebbik gyerekkel a Tgyás-od, a férjed maradhat otthon vele gyed-en. Miután megszületik a kicsi, a nagy után már csak családipótlék jár.

Ha te otthon maradsz Tgyás-on, akkor a féejed nem maradhat a másik gyerekkel gyes-en. Egy család, csak egyféle juttatást kaphat. Miután lejárt a kisebbik gyerekkel a Tgyás-od, a férjed maradhat otthon vele gyed-en. Miután megszületik a kicsi, a nagy után már csak családipótlék jár.
Úgy van, ahogy az elsõ írja. Ráadásul, ha több mint 6 hónapot lenne a párod gyesen, akkor nem lenne jogosult gyedre, csak ha legalább 180 napot dolgozik.
fifikás....grat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Valószinû korai volt még, próbáld meg 2-3 nap múlva. Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: 0, 5-1 óra múlva megjelent egy 2. határozott csík!!! Akkor ez mi?
lehetséges, hogy nem mutatja ki. hétvégén tesztelj egy másikkal.

Otp-ből léptem át 1 éve Axa-ba, lehetséges, hogy 0Ft a reálhozamom?

Legjobb válasz: http://homar.blog.hu/2011/08/05/rekordnyereseg_az_axa_nal_pe..

Bárhol lehetséges a 0 forint reálhozam.

A tri-regol magas hormontartalmu tabletta? Mert tavaly juliusba hagytam abba a szedését, és azóta nem jön össze a baba. Lehetséges hogy még mindig van a szervezetembe belőe, és azért nem jön össze?

emélem ez miatt nem vagyok medd?.de elképzelhet? hogy magas a hormontartalma a gyógyszernek.nem tudom.nem mondtak semmit erröl.de amióta szedem,mindig ezt irta fel az orvos.

Legjobb válasz: en 6 evig szedtem a tri regolt es egy honappal az abbahagyas utan teherbe is estem! menj el dokihoz!puszi 36 hetes kismama

en 6 evig szedtem a tri regolt es egy honappal az abbahagyas utan teherbe is estem! menj el dokihoz!puszi 36 hetes kismama
igen, a tri-regol magas hormontartalmú, de nem valószinû hogy maradt még a szervezetedben belõle.
Szia! Én is 7 évig szedtem a tri-regolt és mikor babát akartunk csak a 3 hónapot vártuk ki és utána rögtön terhes lettem. Szóval szerintem tavaly július óta már kiürült a szervezetedbõl.
Szia! Én is azt szedtem tavaly júliusban hagytam abba, mert más módon kezdtünk utána védekezni.Decemberben úgy döntöttünk babát szeretnénk.Most 11 hetes kismama vagyok!Nem magas a hormontartalma.
Én 10évig szedtem fogamzásgátlót, ebból az utolsó 5 évben Tri-regol. Amikor eldöntöttük, hogy babát akarunk októberben abba hagytam, és dec. kezdtünk elsõre próbálkozni. január elején már +tesztem volt. Lehet, hogy mázli. Azt mondják fél évig tartalmazhat a szervezet gyógyszermaradványokat. Onnantól kezdi számolni, hogy hány hónapja próbálkoztok (januártól), ha így nézed nem is olyan rossz. Fel a fejjel! Tuti össze fog jönni!!! 1000%
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.akkor nem tudom mi lehet a baj.na mindegy, még várok.
A kérdező hozzászólása: mi azóta próbálkozunk, amióta abbahagytam a gyógyszert.tehát lassan 9 hónapja.lehet felborult a hormonháztartásom, vagy mit tudom én.mert amikor szedtem volt h elfelejtettem bevenni, ugyanazta szemet másnap vettem be.
Második vagyok, ovu tesztet csináltál már?Ismerek olyat akinek a fogamzásgátló szedése után ugy felborult a hormonháztartása h.egy évig nem volt normálisan peteérése.Nem jelenti azt hogy baj van veled.
A kérdező hozzászólása: biztos van peteérésem, mivel minden hónapba megjön.

Ovu előtt 2-3 nappal tudtunk csak együtt lenni. Kinek jött így össze a baba? Tudom, hogy lehetséges, a statisztikát is ismerem, személyes tapasztalatok érdekelnének.

Legjobb válasz: Én így estem teherbe.Karácsony másnapján együtt voltunk. Még nem terveztük a babát, csak néhány hónappal késõbbre.Mondtam a férjemnek, hogy most tuti nincs peteérésem.Nem is volt.Az ovulációs teszt másnap is negatív volt.A kimaradt vérzés elõtti napon már pozitív lett a teszt.Ez a baba nagyon akart jönni, mi meg sosem voltunk még ilyen boldogak.Szóval lehetséges!!!Minden nap hálát adok a sorsnak, hogy így történt.

Én így estem teherbe.Karácsony másnapján együtt voltunk. Még nem terveztük a babát, csak néhány hónappal késõbbre.Mondtam a férjemnek, hogy most tuti nincs peteérésem.Nem is volt.Az ovulációs teszt másnap is negatív volt.A kimaradt vérzés elõtti napon már pozitív lett a teszt.Ez a baba nagyon akart jönni, mi meg sosem voltunk még ilyen boldogak.Szóval lehetséges!!!Minden nap hálát adok a sorsnak, hogy így történt.
Szia, én a ciklus 8. napján estem teherbe, életem elsõ alkalma volt, hogy nem használtunk óvszert a férjemmel és nem szállt ki hatvannál. 32 éves vagyok, õ negyven, és elsõre összejött. De nem mindenki egyforma.
Nekem tegnap reggel lett pozitiv a teszt...és nem tudunk rájönni, hogyan is sikerülhetett. De nem is lényeges. Boldog vagyok, tele izgalmakkal mert tavaly volt egy vetélésem és nagyon megijedtem, hogy nem megy majd olyan könnyen.Már olyan mérges voltam, hogy nem megy a dolog, hogy már a mensimet sem irtam mikor jött meg ment...aztán tessék. Nem tudom megmondani a dokinak, mikor volt utoljára...mi valószínû a 9. napon voltunk együtt még gondoltam is, hogy jaj még nem...de hát a szex nemcsak gyerekgyár hanem öröm is. Aztán vendégünk volt és akkor volt olyan nem befejezett szeretkezés szerû mert nyikorgott az ágy..stb...stb.. csodababy megfogant. Férjemmel madarat lehet fogatni, én 2 napja hányok...ma már rájöttünk arra is, hogy a tej a megváltó tej az ami jót tesz nekem...szóval, igen, lehetséges.
nekem dec 24-én lett volna peteérésem de akkor nem akartunk együtt lenni mert valahogy én úgy voltam azért szenteste mégsem..meg lelkierõm sem lett volna mert egész nap vendég sereg igy csak dec 20.án voltunk együtt.januárba már nem jött a menzi és 5 nap késés után este pozit teszteltem! nem voltunk konkrétan rajt a gyerek dolgon csak mindig kiszámoltam mikor lesz peteérés és ha tudunk együtt leszünk...hát meg kell mondani nem sok olyan volt hogy pont azon a napon voltunk együtt mikor kellett volna.:D valami mindig közbejött.:D ja és a párom külföldön dolgozott és 3 havonta jött haza...szinte sosem volt itthon peteéréskor.október elején jött haza végleg decemberben terhes lettem.:D szerintem 2-3 nap eltéréssel összejöhet. hhajrá
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! Szívesen veszek további tapasztalatokat :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!