Találatok a következő kifejezésre: Baba, vagy más (439 db)

24 hetes kismama vagyok. Úgy érzem szó szerint szét akar szakadni a hasam húsa. Fáj! Nő a baba vagy más oka van?

ma egy kicsit többet voltam talpon mint egyébként, és tényleg nagyon szét akar szakadni a mellem és a köldököm közötti részen. Kérlek írjatok vmi tapasztalatot!! Normális ez? Aggódom!

Legjobb válasz: Szia!! Én nem akarlak megijeszteni,de nekem kb a 26 héttõl ugyab ez az érzésem volt mint neked.És a 33.héten meg is született a kisfiam. Menj el orvoshoz feltétlenül,pláne ha be is görcsöl a hasad.Magne B6-ot fog felírni vagy valami erõsebbet. Ja és a legfonosabb pihenj nagyon sokat,most csak a baba és a Te állapotod a legfontosabb és ne idegeskedj!!!!!!Ha tudod polcold fel a lábaidat.

Szia!! Én nem akarlak megijeszteni, de nekem kb a 26 héttõl ugyab ez az érzésem volt mint neked.És a 33.héten meg is született a kisfiam. Menj el orvoshoz feltétlenül, pláne ha be is görcsöl a hasad.Magne B6-ot fog felírni vagy valami erõsebbet. Ja és a legfonosabb pihenj nagyon sokat, most csak a baba és a Te állapotod a legfontosabb és ne idegeskedj!!!!!!Ha tudod polcold fel a lábaidat.
Ne aggódj, én 23 hetes vagyok és ugyanezt érzem én is szinte minden nap.A babám jól van, szerintem a tied is, szóval szerintem ez normális.
N Muszáj idegesíteni a másikat????
Szia Szerintem a méhed egyre jöbban nõ, ugye odabent tol szét minden más szervet.Ennek ellenére ha megemlíted az orvosnak, csak magad nyugtatod meg.Abban nincs semmi.Én is minden apróságot megkérdezek, elsõ babás lévén, ez természetes.Az 1. válaszoló is jót akart, a saját tapasztalatát írta le, aki ide kérdést ír annak ezzel számolnia kell, nem csak mindig azt olvassuk amit hallani szeretnénk, .De mivel többségünk nem orvos, csak segíteni szeretne, az orvosnak érdemes megemlíteni. Nekem pl. rengeteget feszül a hasam, szedek magnéziumot, de ugyanúgy feszülget, de azt mondta a dokim, amíg nem görcsöl, és nem fájdalmas nagyon.nem emeli az adagot, és nagyon jól vagyunk. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Nem idegesített csak elmondta a tapasztalatát, és én ezt vártam, lehet nála sem ez volt a kiváltó ok, de azért jó hogy leírta mert így komolyabban veszem, nem idegesített fel, nyugi! :) ) Köszönöm a válaszokat;)

Miért van ez az érzés a hasamba? Baba? Vagy más?

Olyan érzés van a hasamba,mint amikor pisilni kell nagyon és utána elmész pisilni,de még utána egy picit fáj az alhasad. Most ezt érzem, és szurkál is az alhasam, de egyébként semmi más tünetem nincs. Nem hiszem, hogy terhes vagyok, mert fogamzásgátlót szedek, igaz a múlthéten 1 hét szünetet kellett tartani és azóta 2 napja szedem újra, és a 2. napon szexeltem a párommal,és mi csak tablettával védekezünk. Az még hozzá tartozik a sztorihoz,hogy nagy rég akarok babát,de a tanulmányaim és a munka miatt még várnom kell legalább 3 évet a babával. Persze körülöttem ép most mindenki terhes,mindenhol babás képek,reklámok, kisbabák. Lehet, hogy ez ment már az agyamra, és ez valami állterhesség féle? Írjatok minél többen, esetleg hasonló tapasztalatokat is!

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy baba. Lehet attól is, hogy a hugyhólyag fala kicsit megnyúlik, aztán pisi után azt a "fájdalmat" érzed mikor úgymond visszaál normálra. Ez nem terhességre utaló jel..... az is lehet, hogy felfáztál, de utalhat komolyabb fertõzésre is.

Nem hiszem, hogy baba. Lehet attól is, hogy a hugyhólyag fala kicsit megnyúlik, aztán pisi után azt a "fájdalmat" érzed mikor úgymond visszaál normálra. Ez nem terhességre utaló jel..... az is lehet, hogy felfáztál, de utalhat komolyabb fertõzésre is.
Ja és igen, lehet, hogy bemeséled magadnak a terhesség tüneteit, fõleg, hogy szeretnél is babát. Ez majdnem minden nõnél elõfordul :)

A movie maker-rel készítettem egy videót, de mikor el akartam menteni videó formátumba akkor nem menti csak a perc növekszik. Lenne olyan program ami átalakítaná az mswmm formátumú fájlt avi-ba vagy más videó formátumba?

Legjobb válasz: Hátha avi-ba akarsz ajánlom a Format Factory nevû progit: http://download.chip.eu/hu/Format-Factory-1.70_4506901.html?.. Remélem sikerülni fog!!!

Hátha avi-ba akarsz ajánlom a Format Factory nevû progit: http://download.chip.eu/hu/Format-Factory-1.70_4506901.html?.. Remélem sikerülni fog!!!
koszi nekem is jo volt a te segitseged
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!!

Lehetséges hogy összejött a baba vagy más bajom van?

(a négy éves évfordulónk után 2 nappal augusztus 18-án volt az esküv?nk :))szeptember 25-én abba hagytam a fogamzásgátló gyógyszer (yadine)(4 évig szedtem fog.gátlót.) szedését, mert babát szeretnénk.szept 29-én megjött.utána november 8-án jött meg ,azóta még nem.csináltam 01-én tesztet nem voltam terhes.Néhány nappal ezel?tt enyhe hányingerem volt és utána kb 2-3napig el?jött esténként de már nem.pár napja a hasam aljaában jobb oldalon olyan mint ha izomlázam lenne vagy mintha valami meg lenne duzzadva odabent. a melleim is érzékenyebbek egy kicsit minimálisan csak.néha ugy fáj a derekam mintha meg akarna jönni de kb olyan 10percig tart csak(én soha nem szoktam mensi el?tt görgyölni csak a derekam fáj).szerintetek baba lesz vagy más bajom van,vagy csak bebeszélem magamnak.de ez nem lehet hisz érzem hogy valami nincs rendben.Köszi aki válaszol.Amugy szeretnénk a babát!egy 21 éves lány

Legjobb válasz: szia. szerintem érdemes lenne tesztelni mert lehet baba van a dologban de az is elõfordulhat hogy még a gyógyszer abbahagyása miatt rendetlenkedik a mensid. azért egy próbát megér! gratula az esküvõdhöz a mienk is most volt julius 7-én! szoritok neked hogy két csikos legyen a teszted üdv!!!

szia. szerintem érdemes lenne tesztelni mert lehet baba van a dologban de az is elõfordulhat hogy még a gyógyszer abbahagyása miatt rendetlenkedik a mensid. azért egy próbát megér! gratula az esküvõdhöz a mienk is most volt julius 7-én! szoritok neked hogy két csikos legyen a teszted üdv!!!
Szia! Már nem tudunk mást írni, így negyedszerre feltéve a kérdést, hogy várj egy hetet és aztán csinálj egy tesztet! Ha pedig nem vagy terhes és még mindig furcsán érzed magad, menj el orvoshoz, nehogy más okozza! üDV 14 HETES KISMAMI

Hol tárolnál 3 millió Ft-ot, ha nem teheted bankba vagy más hivatalos helyre viszont napi szinten hozzá kell férned a megélhetéshez?

Legjobb válasz: A tyúkól alatt levõ ujjlenyomatra nyíló páncélszekrényen át megközelíthetõ hangár titkos ajtaja mögött levõ labirintus egyik zsákutcájában álló befõttesüveg lekvárban egy másik befõttesüvegben.

A tyúkól alatt levõ ujjlenyomatra nyíló páncélszekrényen át megközelíthetõ hangár titkos ajtaja mögött levõ labirintus egyik zsákutcájában álló befõttesüveg lekvárban egy másik befõttesüvegben.
Mi az, hogy nem teheted bankba? Én nagyrészt kártyával vásárok ezért a bankban van a pénzem. A többit a lakás egy rejtett pontjában õrzöm, de ott nincs sok.
Én titkos helyre raktam, mikor itthon tartottam. Még egy betörõ sem találta volna meg, jó kis hely:) Csak mindig azon izgultam, ha netán leégne a ház, akkor odaveszne. Szóval rakd valami páncélkazettába, viszont így már nagy helyet foglal, és úgy rakd valahová...
elástam itt a kertben a golfpályán egy szupertitkos helyen
ágynemûtartó vagy a nagyihoz levinném hogy dugja el
A mi házunkban parketta van minden lakószobában és a nappaliban. Bennük pedig nagy szõnyeg. Az egyik szobában felhúztam a szõnyeget és a szoba közepén felfeszítettem pár parkettát. Ezek alá tettem pár millió forintot (húszezresekben, tízezresekben nem foglal annyi helyet, mint képzelnétek). A parkettákat visszatömködtem és ráterítettem a szõnyeget. Senkinek nem jutna eszébe egy házban valamelyik szoba közepén, a szõnyeg alatt, azon túl is a parketta alatt pénzt keresni.
Már mondtuk, hogy hova tennénk. Neked nem tetszik, segíteni meg nem vagy hajlandó, innentõl azt csinálsz, amit akarsz.
A kérdező hozzászólása: Ahhoz hogy tudjátok hova raknátok nem kell tudnotok hogy én hova nem raknám. "Ezt tedd" És mit csinálsz? Mostantól felemelsz a városokban minden térkövet nincs e véletlenûl alatta egy aranygyûrû?
Azt kérdezted, hogy mi hova raknánk. Ehhez tudunk kell, hogy hova nem lehet. Neked mit jelenet a "hivatalos hely"? Mert tárolót sok helyen lehet bérelni.
"Én olyasmire gondolok hogy tört arany darabokat felvásárolni, az elég kis helyen elfér s el lehet rejteni szétszórva a városban sok kis helyen." Ezt tedd! Légyszi! :) ))
A kérdező hozzászólása: AZ hogy nem tehetem hivatalos helyre attól meg végkép független, hogy ti hova raknátok.
A kérdező hozzászólása: Az hogy miért nem tehetem hivatalos helyre független a nem hivatalos helyektõl.
Miért nem teheted hivatalos helyre? A pénzzel vagy veled van a gond? Ha ezt tudjuk, pontosabb választ tudunk adni. Szerintem amúgy a legegyszerûbb bérelni egy kis széfet vagy csomagmegõrzõt.
A kérdező hozzászólása: Köszi az értelmes válaszokat. Sajnos nem voltam teljesen pontos. Otthon sem tárolhatom. Én olyasmire gondolok hogy tört arany darabokat felvásárolni, az elég kis helyen elfér s el lehet rejteni szétszórva a városban sok kis helyen. S idõnként be lehet váltani egy egy darabot. Vélemény?
A leggagyibb zs-kategóriás filmekben is a parketta alatt keresik elõször a pénzt. Gondolom, nincs szükség folyamatosan az összes pénzre. Tarts magadnál folyamatosan egy kisebb összeget.
A kérdező hozzászólása: Eddig is azt csináltam amit akartam.

Ciklus 19. napján vagyok (jan.4-ére nem várom) fáj a derekam és görcsöl a hasam alja, mintha meg akarna jönni, ez jelentheti azt, hogy összejött a baba vagy más van a dologban?

Ennyire előre nem szoktam görcsölni és nem is így szokott pontosan görcsölni, mikor megjön. Mi lehet ez? Reménykedhetek a babában?

Legjobb válasz: istenem...én ezt már annyira unom,hogy napi 20ilyen kérdés van!!! miért nem lehet utána keresni???

istenem...én ezt már annyira unom, hogy napi 20ilyen kérdés van!!! miért nem lehet utána keresni???
A 19. napon még nem lehet tüneted. Ami van, azt vagy mástól van, vagy beképzeled!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat.Ha valakit zavar az ilyen kérdés, miért töri magát azzal, hogy válaszol, miért nem hagyja figyelmen kívül? Én meg ezt nem értem. Biztos nem beképzelem, úgy görcsöl a hasam, szinte folyamatosan, mint mensi alatt, de ahhoz még korai nagyon. De az is elképzelhetõ persze, hogy más miatt van. De reménykedem, hogy mégis baba lesz belõle.
Szia, én 6 ra nem várom én is érezgetek de biztos nem a babát érzem.Ez nagyon nagyon korai.Csak majd ugy leghamarabb 10.-korul érezhetnék valamit ha!!!!
"Kedves" elsõ! Gondolod, hogy azért írja a kérdést, hogy téged szórakoztasson? Hát tévedsz? Ez az oldal azért van, hogy MINDENKI feltehesse a kérdését, és nem azért, hogy a te fajta unatkozó, társaság nélküli embereket szórakoztassa. Kérdezõnek: szerintem tuti nem lehet a baba. Hiszen egy pár napja lehetett az ovud, de az is lehet, hogy azt van most, és azt érzed.
na vegül baba lett? vagy mas volt a baj?
A kérdező hozzászólása: Nem lett baba sajnos, megjött nemvárt elõtt 2 nappal :((

A fogamzásgátló tabletta szedése mellett ha teherbe esik valaki, akkor mennyi az esélye hogy beteg lesz a baba, vagy más probléma lenne?

Legjobb válasz: a fogamzásgátló tüszõ és sárgatest hormont tartalmaz. a sárgatest hormon elõkészíti a méhet az embrió befogadására. magyarán:arra utasítja a nõi szervezetet, hogy puha szõnyeggel bélelje ki a fészket az esetleges terhesség esetére. elméletileg ez nem okozhat gondot.a tüszõhormon hatására megindul a petefészek egy-egy tüszõjében a megtermékenyülésre képes petesejt érése, majd a tüszõrepedés után annak szabaddá válása. Ezzel egyidõben burjánzik a méh nyálkahártyája is, hogy képes legyen magába fogadni az esetleg megtermékenyülõ petesejtet, hogy az ott megtapadva fejlõdésnek induljonn. ez sem okozhat igazán gondot legalább is szerintem, nem vagyok orvos de nem is mondtam hülyeséget :)(14/F)

a fogamzásgátló tüszõ és sárgatest hormont tartalmaz. a sárgatest hormon elõkészíti a méhet az embrió befogadására. magyarán:arra utasítja a nõi szervezetet, hogy puha szõnyeggel bélelje ki a fészket az esetleges terhesség esetére. elméletileg ez nem okozhat gondot.a tüszõhormon hatására megindul a petefészek egy-egy tüszõjében a megtermékenyülésre képes petesejt érése, majd a tüszõrepedés után annak szabaddá válása. Ezzel egyidõben burjánzik a méh nyálkahártyája is, hogy képes legyen magába fogadni az esetleg megtermékenyülõ petesejtet, hogy az ott megtapadva fejlõdésnek induljonn. ez sem okozhat igazán gondot legalább is szerintem, nem vagyok orvos de nem is mondtam hülyeséget :) (14/F)
A kérdező hozzászólása: :) Te aztán okos vagy..:D Köszönöm a válaszodat..:) Most kicsit szégyellem magam, hogy egy férfi jobban tudja tõlem..:)
A mai fogamzásgátlóknak már alacsony a hormontartalma, szóval nyugodtan meg lehet tartani a babát, nem lesz semmi baja!Egyébként ha a gyógyszer nem hatott mert teherbe estél, akkor nem is árthat. Az elsõ hetekben még nincs vérszerinti kapcsolat az anya és a magzat között, ez is azt támasztja alá, hogy nem lehet baja a babának. 20/L
Biosz óra 4eva!
Nem lesz semmi baja a babának :) A tabletta a peteérést akadályozza, ha ez mégis megtörténik akkor már nincs benne olyan hatóanyag ami a babára káros lenne.

Most késik 2 hete, 2 tesztet csináltam mindkettő negatív lett. Lehet ez esetleg baba vagy más a gond?

2 hete késik a mesim. Igaz volt már ilyen decemberben akkor a dokim adod gyógyszert amit?l meg jött. Utána a követke? mesim pár nap késéssel de megjött. Most késik 2 hete, 2 tesztet csináltam mindkett? neg lett. Se mesis tüneteim, se babás nincs, csak annyi, hogy néha picit mintha mesi érzés lenne de közel sem annyira mintha meg akarna jönni. A mellbimbómon apró pici pöttyök, mint ha icicpici pattanások lennének, ilyenek jelntek meg más semmi. A fejem sem fáj holott mesi el?tt egy héttel már a cicim és fejem is szokott fájni. Pé környékén b?séges olyan nyák félém volt, és utána egy héttel olyan volt mintha t?vel szúrkálnák a petefészkem vagy a méhem, ilyet soha nem éreztem még régebben. Ebben a hónapban nem is igazán görcsöltem ababa témán mert pé után egy héttel kezd?dött, hogy szegény férjem nem tudott olyat mondani tenni ami tetszett volna nekem, folyamatosan szekáltam... Saját magamat furcsának találom mert folyamatosan azt szeretném, hogy mellettem legyen babusgasson stb. holott én soha nem voltam ilyen. Dokihoz csak jöv? héten tudok menni. Mi lehet velem? Babába nem merem bele élni magam, hiszen a teszt már kimutatta volna, vagy lehetséges, hogy nem mutatja ki? Csináljak azért hétvégén még egy tesztet vagy felesleges, mert nem vagyok babás?

Legjobb válasz: na látom ki vagy rendesen. Én is tudom milyen ez az érzés.Rossz is és jo is. miota probálkoztok? mi 1 éve és szerintem lehetett a teszt is rosssz.

na látom ki vagy rendesen. Én is tudom milyen ez az érzés.Rossz is és jo is. miota probálkoztok? mi 1 éve és szerintem lehetett a teszt is rosssz.
Nem jelent semmit a teszt! Nekem csak 6 hetes terhességet mutatott ki! A dokim szerint nem megbízható a legjobb teszt sem, gyakran téved, hogy negatívat mutat, de közben ott a baba! Elmennék dokihoz a helyedben. Nekem is õ látta elõször, még a teszt negatív volt. Nagyn szurkolok, sok sikert!
az utolso válaszolo vagyok.irtam
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak, nyugodtan írhatsz e-mailt, örülnék neki:-))))
Szia! mi is 1 éve probálkozunk. van kedved levezni?
A kérdező hozzászólása: Húúú köszi a válaszokat. 1 éve próbálkozunk, most már túl vagyok a beképzelt hányingeren szédülésen kávé undoron stb... Szerintem most vagyok a mély ponton úgy lelkileg is. Tudom egy év nem nagy idõ meg eleinte görcsöltem rajta, mint állat:-))) de most már nem. Dokim is mondta, hogy ne görcsöljek rajta mert minden oké nálam, de hát csak birizgálja az embert a téma. Ez lenne az elsõ baba tehát semmi viszonyításí alapom sincs. Ja és Dombóvárra járok egy tüneményes dokihoz, akinek adok a szavára és teljes mértékben megbízok benne.
Elsõ baba? Mert ha nem akkor van viszonyitási alapod. akkor a teszt rögtön kimutatta?
sajna ha két teszt nega akkor tuti nem vagy babas.
kihez jársz orvoshoz?
A kérdező hozzászólása: Jövõ héten tudok csak dokihoz menni. Ha babás vagyok a kb. 6 hetes tehát a tesztnek ki kellene már mutatnia. Nem?

Tömörítetlen AVI-t (biztonsági kamera) milyen free programmal lehetne a legjobb minőségben és legkisebb méretben elsősorban AVI-ba vagy más formátumba tömöríteni?

AVI, tömörítés.

Legjobb válasz: Format Factory. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/formatfactory.html Mindent aviba>kimenet beállításai>bitarányt állítsd 1024-re>fájl hozzáadása/kiválasztod mit akarsz konvertálni/ok>indítás.

Format Factory. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/formatfactory.html Mindent aviba>kimenet beállításai>bitarányt állítsd 1024-re>fájl hozzáadása/kiválasztod mit akarsz konvertálni/ok>indítás.
Elõször tisztázzuk. AVI a fájl kiterjesztése (konténer tipusa) és nem a tömörítési eljárása. "legjobb minõségben és legkisebb méretben" ellentétes fogalmak. Jó minõségben (HD)tömöríteni pl.: h264 -el lehet (veszteséges tömörítési eljárás) azt meg hogy mivel teszed a videót kissebbé te döntöd el (képméret, képkocka sebesség...) elõször nézd meg a "Tömörítetlen AVI" -t milyen tömörítési eljárással tömörítették (Veszteségmentes képtömörítés). Segítségedre lehet a mediainfo nevü progi: http://sourceforge.net/projects/mediainfo/ Nem HD minõségü a forrásfálj (1080i, 720p, 1920x1080 stb)akkor nyugodtan tömörítheted divix, xvid... eljárással. pl ezzel a programmal: http://www.any-video-converter.com/products/for_video_free/ http://imgbox.com/aduatsuy
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! A Format Factory-t sokra tartom de itt kevés a tudománya. Sok beállítást tesztelve is pixeles a végeredmény vagy nagy a kimeneti fájl. Az Any-Video.Converter ígéretes. Valahogy le kell csökkenteni a hatalmas (1.4Mb-sec) felvételeim méretét.
A kérdező hozzászólása: Az Any.Vide-Converter bevált. Az alapbeállítások azonnal meglepõen jó eredményt hoztak, azóta kitanultam a programot és mindent megcsinál amit szerettem volna. Nagyon hasznos ajánlás volt, köszönöm!

Ha nincs minden pelusban pisi, akkor az azt jelenti, hogy nem eszik eleget a baba? Vagy mást is jelenthet?

Legjobb válasz: A minde pelus mit jelent? Mennyit cseréled? Milyen gyakran? Mekkora babáról van szó? Egyébként a pisi inkább a kevés ivás, nem evés miatt van. Ha 2 óránként cseréled és nincs, az normális, ha 6 óránként és úgy nincs, az kiszáradást jelenthet, tehát veszélyes....

A minde pelus mit jelent? Mennyit cseréled? Milyen gyakran? Mekkora babáról van szó? Egyébként a pisi inkább a kevés ivás, nem evés miatt van. Ha 2 óránként cseréled és nincs, az normális, ha 6 óránként és úgy nincs, az kiszáradást jelenthet, tehát veszélyes....
Nekünk volt olyan többször is hogy este 7-kor fürdettük és de. 10-kor még nem pisilt. 3 hónapos korában.elvittük gyerekorvoshoz megnézték a vizeletét az rendben volt. evési gondjaink is voltak nagyon nagyon keveseket evett és azt mondta doktornõ ha keveset eszik akkor keveset is pisil, ennyi volt a válasz. most 7 hónapos azóta se eszik vmi sokat kb. 700ml-ket, és pisilni se pisil vmi sokat, de boldog és kiegyensújozott baba, szépen fejlõdik.
A kérdező hozzászólása: Ja és köszi a linket!
A kérdező hozzászólása: Igazából eddig nem volt probléma, tudott szépen szopizni. Pár napja van ez a kevés pisi és sok szenvedés az evéssel. Amúgy 3460al jöttünk haza a kórházból és 1 hónaposan 4100g volt.
Egyébként emésztõrendszeri gondokat is jelenthet, ezért nem szabad halogatni, minél hamarabb lépni kell
A kérdező hozzászólása: Szereztem egy mérleget, ma mindenképpen ellenõrizni fogom, hogy mennyit eszik. Na de mennyit kéne átlagosan?
Az baj. Legalább 1-et pisilnie kéne ennyi idõ alatt. 3 ötlet: - keress fel egy szoptatási tanácsadót (én mint szoptatáspárti ezt javaslom inkább), et minél hamarabb, hogy segíthessen, mert alapesetben egy babának nincs szüksége az anyatejen kívül folyadékra, biszont ezzel ügyesnek kell lennie, mert ha halogatod, az veszélyes lehet - gyerekorvos, tápszer, és 2 tápi közben forralt víz (ez kevésbé szimpi, de gyorsabban kivitelezhetõ) - a 2 együtt: tápszr+ víz, és közben zoptatási tanácsadó
A kérdező hozzászólása: Este fél 8kor van fürdetés és hajnali 3kor még üresnek érzem a pelust. 1 hónapos babáról van szó. És mostanában gondjaink vannak a szoptatással :(
Napi 4-6 pisi van? Ha nincs, akkor igen kevés a folyadék!
A kérdező hozzászólása: Mondjuk az logikus, hogy ha keveset eszik, akkor keveset is pisil. Csak úgy aggódom érte.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!