Találatok a következő kifejezésre: Babát várok, úgy tűnik, (5 db)

Mit tehetnék, hogy szóba álljon velem a barátnőm? Mikor elmondtam neki, hogy babát várok úgy tűnt, hogy örül. De azóta nem válaszol az SMS-eimre, nem hív, semmi, pedig előtte naponta többször is beszéltünk.

:(

Legjobb válasz: Lehet, hogy teljesen más oka van. Ha tényleg a baba miatt nem beszél veled, akkor talán nem is olyan jó barátnõ... De neked most nem kéne stresszelned magad, árthat a babának! Nyugodj meg, gondolj arra, hogy talán nem tud hirtelen mit kezdeni a helyzettel. Lehet, hogy féltékeny, vagy csak zavarban van. Ezer oka lehet, hogy miért nem fogadja a keresésedet. Várj egy kicsit, hátha õ fog jelentkezni! Boldog babavárást!

Lehet, hogy teljesen más oka van. Ha tényleg a baba miatt nem beszél veled, akkor talán nem is olyan jó barátnõ... De neked most nem kéne stresszelned magad, árthat a babának! Nyugodj meg, gondolj arra, hogy talán nem tud hirtelen mit kezdeni a helyzettel. Lehet, hogy féltékeny, vagy csak zavarban van. Ezer oka lehet, hogy miért nem fogadja a keresésedet. Várj egy kicsit, hátha õ fog jelentkezni! Boldog babavárást!
Szia! Szerintem mindenképpen tisztázd vele a helyzetet mielõtt bármi rosszra gondolnál.Lehet problémái vannak azért hanyagol egy kicsit.Ha a baba az oka akkor felejtsd el ezt a barátságot.
A babádnak az csak használ, ha törõdsz a barátaiddal. Keresd meg, vígasztald meg!
Jó lenne megbeszélni mitõl akadt ki...babát akart õ is?? Ha meg nem sikerül beszélni vele, hagyd õt...akkor nem igazi barinõ.
Hát szerintem ha a baba miatt nem beszél veled, akkor nagyon fáj neki vmi és nagy bajban van(lelkileg), és nagyon szüksége van a barátjára: Rád! Menj oda!Ha a barátnõd, nem hagyhatod cserben. lehet, hogy valami baja van?
Szia! Irígy! Tudod mit ne foglalkozz vele! Mert ha azért irígy hogy neked kisbabád lesz akkor nem is volt igaz barátnõ! Majd lesznek más barátnõid:) ! Szép babavárást!
Talán elveszett a telefon. hívd fel a munkahelyén.
A kérdező hozzászólása: Állítólag Õ nem akar gyereket, bár szerintem olyan nõ nincs. Amúgy imádja a gyerekeket, és megtalálja velük a közös hangot. A másik meg az, hogy számíthatott rá, hogy hamarosan eljön ez az idõ....és eljött. Sajnálom a dolgot, mert hiányzik :(

Kb 1 hete nem jött meg a mensim, lehet hogy babát várok ugy hogy egyáltalán nincs tünet?

Legjobb válasz: Szerintem várjál még a babával mert lehet hogy csak az idegességtõl nem akar megjönni. de azért szurkolok.

Szerintem várjál még a babával mert lehet hogy csak az idegességtõl nem akar megjönni. de azért szurkolok.
A kérdező hozzászólása: fél éve probálkozunk a párommal, de még semmi, ez az elsõ alkalom hogy késik, a teszt negativ lett... de mé mindig nincs meg a mensi.... várjak még párnapot és csináljak mégegy tesztett vagy lemondhatok a babusrol
Nekem is detto uez a történet, megyek is a dokimhoz kedden.Igaz nekem elõtte beállította gyógyszerrel 3 hónapra a mensit 28 naposra, de most...reménykedek:)
Szia lehet baba is, de lehet más is.Sajnos azt tudom ajálanni hogy csinálj mégegy tesztet, mert az már 100% kimutassa 7-8 nap után.Ha nem lessz két csík akkor mindenképp keresd fel az orvosodat.Ne félj összejön a babuci hamarossan.Én a második babával 8 hónapjára estem teherbe.

Ugy jött meg ahogy szokott. Remélem hogy babát várok. Mi a fö tünet amiböl észre kell vennem?

Legjobb válasz: Hááát a legfõbb tünet az lenne, hogy nem jön meg...

Hááát a legfõbb tünet az lenne, hogy nem jön meg...
ha megjött nem valószínû hogy babás vagy.
Ha megjött nem valószínû hogy babás vagy
Fõ tünet a mensi elmaradása és a + teszt! Ha az egyik a 2 közül van akkor doki.


Babát várok, és úgy tűnik, táppénzre kényszerülök... :o( Amit megkapok, az a brutto vagy a netto fizetésem 70%-a?

Legjobb válasz: A táppénzt úgy számolják, hogy a törzsbéred 70%-a. Tehát ha te mondjuk délután is dolgozol, és ilyenkor magasabb az órabér, a táppénznél ez nem számít, csak az az összeg, amennyire be vagy jelentve. A munkaszerzõdésedben benne van, hogy mennyi az órabéred. Na, úgy veszik, hogy napi nyolc óra, heti öt nap. Amit megkapsz, az a netto fizetésed 70%-a lesz. Legalább is amikor én táppénzen voltam, és kiszámoltam, akkor nekem úgy jött ki, hogy a netto 70%-át kapom, de persze lehet, hogy nálad máshogy lesz, mert én minimálbérre voltam bejelentve és az adómentes.

A táppénzt úgy számolják, hogy a törzsbéred 70%-a. Tehát ha te mondjuk délután is dolgozol, és ilyenkor magasabb az órabér, a táppénznél ez nem számít, csak az az összeg, amennyire be vagy jelentve. A munkaszerzõdésedben benne van, hogy mennyi az órabéred. Na, úgy veszik, hogy napi nyolc óra, heti öt nap. Amit megkapsz, az a netto fizetésed 70%-a lesz. Legalább is amikor én táppénzen voltam, és kiszámoltam, akkor nekem úgy jött ki, hogy a netto 70%-át kapom, de persze lehet, hogy nálad máshogy lesz, mert én minimálbérre voltam bejelentve és az adómentes.

Nem lesz ettől baja az esetleges babának? Mára nem várom, nem is úgy tűnik, hogy meg akarna jönni.

Viszont sikerült egy eléggé szűk farmert húznom. Eddig nem szorított, lehet sokat ettem a hétvégén. Most nyomja kicsit a pocakom. Nem árt ez a babának, ugye?

Legjobb válasz: nem, ennyitõl semmi baja nem lehet

nem, ennyitõl semmi baja nem lehet
Ha meg is fogant és ott van, kb. mákszemnyi vagy annyi sem. Egyelõre nem gond a szûk farmer, bár ha babát szeretnétek, akkor én a kényelmesebb darabokat javaslom, jobb a vérkeringés.
Hát ettól még biztos nem :) Ha mára nem várod, akkor még olyan pirinyó a petezsák is, hogy a legjobb ultrahang sem venné észre. Nagyon drukkolok! :) Remélem pozitívat tesztelsz!
A szûk gatya csak Neked kényelmetlen, senki másnak.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors és értelmes válaszokat! Holnap, ha reggel fenn lesz még a hõm, akkor tesztelek egyet!
A kérdező hozzászólása: Ma pozitívat teszteltem!
:D
nagyszerû, gratulálok! jöhetnek a kényelmes farmerok :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!